Találatok a következő kifejezésre: Feszül a alja, (99 db)

Felpontozlak! Itt költ nálunk egy házi rozsdafarkú. A fészkét egy öreg neon? Lámpára (az eresz alá) rakta, és mivel azt le kell szerelni, a fészkét a tojásokkal 1 méterrel arrébb helyeztük

Most itt köröz, de nem találja meg. Mit tegyek, hogy megtalálja?

Legjobb válasz: próbálj meg egy lemezt szerelni a neon helyére és tedd rá a fészket.

próbálj meg egy lemezt szerelni a neon helyére és tedd rá a fészket.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de sajnos teljesen üresnek kell lenni a falnak, mivel most lesz felújítva (hõszigetelés, stb...)

Ma veszem be az utolsó clostit /5x2/ tegnap óta nagyon feszül a hasam alja, lehet hogy a peteéréstől van?

Legjobb válasz: A Clostinál sosem lehet tudni, biztos, hogy nagy löketet ad a lenti változásokhoz, hiszen ez a célja. Nekem is feszül a hasam alja, de már 7 napja vettem be az utolsó tablettát. Nyugodtan engedd el magad és ne félj a tünetektõl, csak erre az orvosok nem készítenek fel. Engedj a reakcióknak, mert a stresszel legátolhatod közvetetten.

A Clostinál sosem lehet tudni, biztos, hogy nagy löketet ad a lenti változásokhoz, hiszen ez a célja. Nekem is feszül a hasam alja, de már 7 napja vettem be az utolsó tablettát. Nyugodtan engedd el magad és ne félj a tünetektõl, csak erre az orvosok nem készítenek fel. Engedj a reakcióknak, mert a stresszel legátolhatod közvetetten.
Én is igy voltam. Nekem is nagyon feszült a hasam. Most volt az elsõ hónapom.
Teszel is be görbét?
Negatív :( és meg is jött... Új hónap, új remény :)
A kérdező hozzászólása: Na, milyen a teszted?
Hû, szuper! Sztem ez megfelel a 9-10 dpo-s pozi tesztnek! Én holnap tesztelek, szeretném én is ezt látni :)
A kérdező hozzászólása: Úristen terhes vagyok! :D:D:D:D:D:D:D Ezt nem hiszem el, már akkor láttam a csíkot, mikor még csak végigfutott rajta a pisi, azt hittem káprázik a szemem, még most sem hiszem el!Nem erõs a csík , nem is értem hogyan láthattam, de ott van!!!!Akkor most mikor készülhetett a baba? 9 napja és már ilyen erõs pozitívat tesztelek?? http://kepfeltoltes.hu/130625/P1010174_www.kepfeltoltes.hu_... Ez ahhoz képest erõs:) Nagyon boldog vagyok:D:D:D
Az elsõ terhességemmel én is elvetéltem, és a második újrapróbálkozós hónapban fogant meg a lányom :) Majd írd meg, ha tesztelsz másnak is segítség lehet, ha erre téved! És én is kíváncsi vagyok rá :)
A kérdező hozzászólása: Összességében 1 éve próbálkozunk, tavaly 3. hónapban már terhes lettem, de elvetéltem és most májusban kezdtünk el megint próbálkozni.1 sikertelen hónap áll mögöttem, remélem ez így is marad!
Sok olyan görbét láttam, ahol a 2., 3. napon leesik a hõ, aztán felmegy (http://babatervezok.otthona.net/), itt rengeteg példagörbét találsz :) Ha holnap a hõd legalább ennyi lesz, vagy több, akkor én a helyedben csinálnék tesztet :) Azért majd írd meg az eredményt! Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem, hogy a mikorszkópom is a 12. napon volt páfrányos
A kérdező hozzászólása: Hát én is azt gondoltam elõször, igazából nem is tudom , lehetséges, hogy 12. napon volt ovu és 2 napra rá meg leesik a hõmérsékletem és csak aztán emelkedik jobban?mert akkor már a 12. dpo-n lennék, talán már tesztelhetnék is :)
16:47es vagyok. Nézegetem a görbédet :) Nem lehet, hogy az ovud a 12. ciklusnapon volt és rossz helyre húzza a rendszer az x-et? Mert ha 2 pozi lh teszted van, akkor a 2 között van az lh csúcs és onnéttól ált 12-24 órán belül megtörténik a tüszõrepedés(90%), nagyon kevés nõnél 48órán belül (10%). Vagy rosszul gondolom? Nálam is rossz helyre húzta a gép...
Nem vagyok szakértõ, de sokat olvasok a témában, mert mi is babát tervezünk. Egy nappal vagyok késõbb a ciklusomban, mint te, majd csatolom a végén, de az enyém nem ilyen. Amit tudunk, h megvolt a pé, jókor voltatok együtt, elvileg bármi lehet. A dpo 7-8 körüli hõesés normális, de nem lehet ebbõl terhességre következtetni, hacsak utána feljebb nem ugrik mint eddig volt (ez jelentheti a több progeszteron termelõdését beágyazódás miatt/után). Ha a luteális fázis félidejétõl a hõ kezd leesni, akkor nagy valószínûséggel nem áll fent terhesség, mert ez a megszûnõ progeszteron termelést mutathatja. Persze mindig vannak kivételek, szóval akkor a tuti, ha megjött, vagy ha már van pozi teszt! Drukkolok! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b35f571b3609a81573de5a..
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7f75cd9c045632184c2809.. Bocsi, az lemaradt! El vagyok varázsolva :)
Megnézném... küldöd, vagy feltöltöd?
A kérdező hozzászólása: Sajnálom! Viszont így van, pozitívan kell felfogni! Új hónap, új remény! Remélem sikerülni fog! Majd írj, hogy mi a helyzet!!! Drukkolok!
5 nap múlva kéne megjönnie neki.
Ha 5 napja késik, miért nem veszel tesztet!?
A kérdező hozzászólása: Nem késik, 5 nap múlva kell megjönnie
ezek a tünetek ugyanannyira lehet a terhességtõl is mint a menstruációtól is. Ilyenkor általában még nem nagyon vannak tünetek. Pár nap múlva csinálj egy tesztet ha nem jön meg.
Szerintem ilyen korán a szagokat még csak beképzeled akkor is, ha sikerült. Nagy jó indulattal vagy akkor "három hetes" legalább is így számítják, az utolsó havi elsõ napjától, de nyilván nem aznap estél teherbe, hanem késõbb, magyarul ha valami van, esetleg épp beágyazódás van, ott még ilyen extra tünet nincsen. Majd öt nap múlva, ha nem jön meg, csinálsz egy tesztet és kiderül.

20 hétben olyan fura érzés van többször is a hasam aljában, mintha keményedne. Vagy csak feszit a pici?

Már régebb óta 1,5-2 hónapja érzek ilyeneket. Nem fáj csak kellemetlen. Olyankor mintha az egész bens? részemet nyomná valami fölfele. Éreztetek hasonlót?

Legjobb válasz: Éreztem hasonlót, nem is tudom, hogy tettem fel annak idején a kérdést... De ez nem keményedés, nekem ezt válaszolták. :) Szerintem tehát normális dolog, feszül, kinyomja magát már...

Éreztem hasonlót, nem is tudom, hogy tettem fel annak idején a kérdést... De ez nem keményedés, nekem ezt válaszolták. :) Szerintem tehát normális dolog, feszül, kinyomja magát már...
Szia! Ahogy nõ a babád nyúlnak a méhizmok és ez kellemetlen kissé feszítõ érzés!
nekem erre azt mondta a doki, hogy keményedés, írt is fel magnéziumot, és azóta ritkább
Gyulladás, ciszta, akármi. Látatlanban még a doki sem fogja neked megmondani.
Nekem is ilyenek voltak mindkét terhességemnél. Nyúlnak a méhszalagok, teljesen normális. A sok keményedésrõl viszont szólj az orvosnak, én annak idején gyógyszert szedtem rá.
A kérdező hozzászólása: Bocsi lemaradt 37hetes vagyok:-) lehet hogy a frontra reagálok így?
Ha 37 hetes vagy, akkor nem gond a keményedés. Egyre "aktívabb" a méhed, egyre közelebb a szülés. Én a 24, illetve a 22 héten (két külön terhesség) keményedtem sokat, ezért kellett izomlazító gyógyszert szednem. Könnyû és gyors szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi:-) hát én már kicsit reménykedem hátha esetleg szülés közeleg de kb inkább csak a front lesz! Csak ezek a szurkálások nagyon újak! Azok mik?
Nekem azt mondta a doki, hogy a méhszalagok nyúlnak, azok okozhatnak szurkáló érzést. de nekem ezek a 25-26 hét környékén voltak rendszeresen.

Puffadtnak érzem a hasam, feszül, a hasam alja is fáj, a derekam is fáj. A melleim is megduzzadtak, érzékenyek a mellbimbóim, de a mellem nem feszül. Lehet ez terhesség?

Sziasztok! A 9-ik napon voltunk együtt. Azóta eltelt 2 és fél hét.Puffadtnak érzem a hasam, feszül, a hasam alja is fáj, a derekam is fáj. A melleim is megduzzadtak, érzékenyek a mellbimbóim, de a mellem nem feszül. Lehet ez terhesség? Régóta szeretnénk babát.

Legjobb válasz: Igen, lehetnek terhességi tünetek! Bár nekem nem volt egy tünetem sem, de ez a ritkább:)

Igen, lehetnek terhességi tünetek! Bár nekem nem volt egy tünetem sem, de ez a ritkább:)
Ha nagyon szeretnel babat akkor lehet alterhesseg is. Psihikai alapon. El kell emnni a nogyogyaszhoz, az a legbiztosabb.
én is ezt éreztem. elmentem dokihoz megvizsgált és gratulált hogy 8 hetes terhes vagyok. aztán a 12. héten ultrahangozott és nem volt baba. álterhességen volt. ráadásul talált egy daganatot.eredmény 2 hét múlva. azért drukkolok.szia
Ezek a tünetek lehetnek egyszerûen a menstruáció közeledtét jelzõk. Pontosan: premenstruációs szindroma.

Két napja furcsán feszül a hasam alja, nem fáj, inkább egy kicsit kellemetlen. Olyan, mintha a méhem nyomna alul. Ez mi lehet?

Szerencsére pont nem dolgoztam, és pihentem egész nap, de akkor sem múlott el. A dokim a héten elutazott, jöv? héten tud fogadni. Addig mit tehetek?

Legjobb válasz: Ja, most vagyok 12 hetes.

A kérdező hozzászólása: Ja, most vagyok 12 hetes.
Ilyen nekem is szokott lenni, de nekem csak akkor, ha fárasztó napom volt. Én úgy gondolom, hogy a fáradtságtól és ez a keményedés. Szedj magnéziumot, ha esetleg nem szednél és pihenés ezerrel! :)
A kérdező hozzászólása: Még nem szedek magnéziumot. Ezt meg kell beszélni az orvossal vagy recept nélkül is vehetek és szedhetem?
Recept nélkül kapható, a babának nem árt, de azért a védõnõd legalább kérdezd meg, legalábbis én ezt tenném.
Szedhetsz, sõt szedned is kéne, ha ilyen tüneteid vannak.. A Magne B6 a legjobb, én 3x1-et szedek naponta, de még igy is van úgy, hogy nagyon szúrkál a pocakom. Pihnenj minél többet.. Orvos szerint a Magne B6 szedése a koraszülés ellen is nagyon jó, s végig kell szedni a terhesség alatt. Gratulálok! 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már vettem is egy dobozzal! :-)

Egy mellből lehet szoptatni? Az egyik mellem mindig tele van, feszül, a másik meg lapos és majdnem üresnek tűnik. Igy ált. A teliből szoptatok.

Próbálom a másikból is, és a feszül? mellemet lefejni, de úgy gondolom, h ha a másik tele van, abból jobban tud enni a Babám, miért er?ltessem a kisebbet. Ez egy ördögi kör. Más is volt igy?

Legjobb válasz: Semmi gond nem lesz. A nõvérem is egy mellbõl szoptat, tökéletesen elvan a kisfia, most 8 hónapos és még alig eszik mást, mert nem kell neki, csak a cici.

Semmi gond nem lesz. A nõvérem is egy mellbõl szoptat, tökéletesen elvan a kisfia, most 8 hónapos és még alig eszik mást, mert nem kell neki, csak a cici.
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok.Egyik cicibõl csak napi1x van meg a "majdnem adagja". Kb 5x szopizik egy nap. A 2.és4. etetésnél a rossz cicivel kezdem és a másikból pótolok. Valamikor nincs benne szinte semmi, a másik meg szét akar durranni. Arra viszont figyelj hogy 1nap legalább1x legyen kiürítve a jobban termelõ cici is, nehogy begyulladjon ha mindíg marad benne a hátsó tejbõl.

23hetes kismami vagyok. Sokszor annyira szúr, feszül a hasam alja, hogy alig tudok menni, kiegyenesedni meg végképp nem, normális ez?

Nincs kit?l kérdeznem, els? babás vagyok, nagyon újak ezek az érzések, egyfel?l ijeszt?ek is.

Legjobb válasz: Szia! Én a 22. hétben vagyok, szinte ugyanezek a tüneteim. A múlt héten voltam dokinál, elpanaszkodtam neki magamat, õ pedig megnyugtatott és közölte hogy minden a legnagyobb rendben és ezek a dolgok teljesen természetesek. Azt tanácsolta kezdjek lassan hozzászokni, hogy most egy darabig semmi nem úgy mûködik mint eddig és próbáljam magamat visszafogni és pihenni kicsit többet, mert az aktív kismamáknak is több pihenésre van szüksége mint normál esetben, a szervezet és a picur így jelez, hogy most már többet kell pihenni és készülni a bébi érkezésére. Nyúlnak a szalagok, egyre nagyobb lesz a baba súlya, egyre több szervet nyom ezért vannak ezek az érzések.

Szia! Én a 22. hétben vagyok, szinte ugyanezek a tüneteim. A múlt héten voltam dokinál, elpanaszkodtam neki magamat, õ pedig megnyugtatott és közölte hogy minden a legnagyobb rendben és ezek a dolgok teljesen természetesek. Azt tanácsolta kezdjek lassan hozzászokni, hogy most egy darabig semmi nem úgy mûködik mint eddig és próbáljam magamat visszafogni és pihenni kicsit többet, mert az aktív kismamáknak is több pihenésre van szüksége mint normál esetben, a szervezet és a picur így jelez, hogy most már többet kell pihenni és készülni a bébi érkezésére. Nyúlnak a szalagok, egyre nagyobb lesz a baba súlya, egyre több szervet nyom ezért vannak ezek az érzések.
Ez lehet akár az is hogy nõ a méhed, nyúlnak a szalagok, de jobb lenne ha az orvost kérdeznéd, biztos ami biztos. Nehogy valami más legyen.Mondtad már dokinak? Méhszájad hogy áll?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!