Találatok a következő kifejezésre: Feszül a és erek (8 db)

31-ére nem vártam, azóta sem jött meg. Ici-picit feszít a cicim, fel vagyok puffadva (nem nagyon de érzem, hogy feszít) és a petefészkemnél amolyan bizsergést érzek (néha tompa szurkálást). Ma teszteljek? Vagy várjak még egy hetet?

Legjobb válasz: Megcsináltam a tesztet ma délelõtt és negatív lett. :( De egyáltalán nem érzem,hogy meg akarna jönni.Várok még egy hetet és ha addig sem jön meg,akkor tesztelek még egyet. A haspuffadásom és a tompa szurkálás a petefészek környékén azóta is megvan,nem tudom mire vélni a dolgot.

A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet ma délelõtt és negatív lett. :( De egyáltalán nem érzem, hogy meg akarna jönni.Várok még egy hetet és ha addig sem jön meg, akkor tesztelek még egyet. A haspuffadásom és a tompa szurkálás a petefészek környékén azóta is megvan, nem tudom mire vélni a dolgot.
Görbe?
Ha régóta próbálkoztok, akkor inkább várj még egy hetet!
Nyugodtan tesztelj, már kimutatja! drukk! írd meg
A kérdező hozzászólása: Görbét nem tudok mutatni, mert nem csinálom.Amúgy 6 hónapja próbálkozunk, de eddig amikor késett(max.2 napot), mindíg éreztem a megjön érzést, de most nem.
nekem az elõzõ hónapban ugyanilyen votl, majd 14 nap késéssel megjött. ha nagyon szeretnéd tudni, irány a patika, vagy a DM... ha van baba, már ki kell, hogy mutassa.
én 29-re nem vártam, 5 napra rá se jött meg, de az érzés megvolt, ennek ellenére ma poz. lett a teszt! halványan, de ott van!Csinálj tesztet!!!drukk

Ha mindkét oldalon szúr és feszít a petefészek, akkor valószínű, hogy két pete érik meg? Fájhat-e úgy az egyik petefészek, hogy nincs benne érett pete?

A kérdésem a következ?: ha felváltva fáj a petefészek (szúr) kb 3 napon keresztül, a negyedik napon feszít? érzés (nyomás) mindkett?ben (elvileg peteérés napja), akkor az azt jelenti, hogy egy-egy pete érett meg a jobb és a bal oldaliban is? Most a megfázás, ciszta, meg nem reped meg a t?sz?, meg esetleg szex miatti érzékenységet én is tudom, arra lennék kíváncsi, ha egészséges n?r?l van szó, akkor valószín?síthet? ill. lehetsége -e az a feltevés hogy egy-egy pete érik meg a két petefészekben egy ilyen esetben?
Lehet. Talán picit nõni fognak a melleid.
Lehet. Legalább nagyobb lesz a melled :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok! Amúgy tényleg nõtt az utóbbi idõben (kb 1 kosárnyit).
nonono:D csak sikerült idáig eljutnom, hogy erre a kérdésre válaszolok:P no képzeld nekem is megjelntek de tényleg olyna mintha erek lennének de úgy egész sok, én is tabit szedek, de alapból ilyne msotanában mert sokat nõtt...na, én nem nagyon foglalkoztam vele, erre anyám meglátja azt mondta azonnal csináljak vmit mert lehet h megmarad és tudod olyna lesz mint a trehességicsíkok, azok a fehér csíkok amíg pl comobn vannak egyeseknek meg ilyesmik. No szval én minden este ilyen dörzsölõs szivaccsal maszírozom a mellem, és miután végzek vele bekenem mandulaolajjal. Én is ezt ajánlom neked, tudod hogy edzed a bõröd hogy ne nyúljon meg avgy hogy mondjam, hanem feszes legyen és nehogy így maradjon:P rmeélem megfogadod a tanácsom:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm és megfogadom a tanácsod ;)

Lyndinette helyett yasminelle. A dokim 3 hónap utáőn javasolta a cserét, mert fájdalmasan feszül a mellem, és fájnak az ereim. De kicsit félek váltani, ettől nem híztam el, stb. Volt vkinek hasonló? Mi történik a váltáskor?

Legjobb válasz: Semmi nem történik! Nem tudom, hogy neked hogy mondta a doki, de nekem anno úgy volt, hogy nem kellett megtartanom a szünetet, hanem rögtön el kellett kezdeni szedi az újat!

Semmi nem történik! Nem tudom, hogy neked hogy mondta a doki, de nekem anno úgy volt, hogy nem kellett megtartanom a szünetet, hanem rögtön el kellett kezdeni szedi az újat!
Én pont a lindynetettõl híztam el csúnyán és fájtak a melleim piszkosul. Meg is nõttek rendesen. Mercilonra váltottam, de azzal is uez volt a helyzet. Most meg yasminellet kaptam. Hamarosan kezdem az új gyogyit.
Rövid leszek és tömör : Sajnos nincs :(
Ha szerencséd van, akkor csak archiválta, azt vissza lehet hozni. Ha törölte, akkor odavan.
A kérdező hozzászólása: Üdv: értem. de nekem csak egyéb üzenet van ottsincs- archiváltatat hol találom ?
A Egyéb üzenetek (de ugyanígy a Bejövõk alatt is) alján van egy felirat, hogy Összes üzenet megjelenítése. Ha erre rákattintasz, akkor az Egyéb mellett megjelenik a Továbbiak gomb, abban vannak az archiváltak.
A kérdező hozzászólása: ok megtalátam de ott sincs - tanultam a dologbol zárolom a gépet vagy levédem és nem kavarnak bele a gépemröl semmibe (y)
Ha olyan a helyzet, akkor annál, akivel beszélgettél, megvannak az üzenetek. A törlés csak a te oldaladat érinti. Tehát nála megvan az egész párbeszéd, amit te írtál, az is. Esetleg elkérheted lementve.
Ne éld bele magad, és akkor nem lesz csalodás.
csinálj egy terhességi tesztet az biszti kimutassa sok szerencsét
én a helyedben tesztelnék és utána elmennék egy másik dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!