Találatok a következő kifejezésre: Feszül a és (573 db)

Felpontozlak! Itt költ nálunk egy házi rozsdafarkú. A fészkét egy öreg neon? Lámpára (az eresz alá) rakta, és mivel azt le kell szerelni, a fészkét a tojásokkal 1 méterrel arrébb helyeztük

Most itt köröz, de nem találja meg. Mit tegyek, hogy megtalálja?

Legjobb válasz: próbálj meg egy lemezt szerelni a neon helyére és tedd rá a fészket.

próbálj meg egy lemezt szerelni a neon helyére és tedd rá a fészket.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de sajnos teljesen üresnek kell lenni a falnak, mivel most lesz felújítva (hõszigetelés, stb...)

Pintyőkém a fészken belül 2 helyre tojik. Egyik fészekben 2 tojás van (ezen ül általában a tojó) másikban 1 db (azon ül a hím). Mit tegyek? Jó ez így? Vagy rakjam egy fészekbe a tojásokat? Vagy ne nyúljak hozzájuk? És elég ennyi tojás a költéshez?

(Ez a 3 tojás 1 hete megvan. )

Legjobb válasz: Egy pár pintynek egy odút elég feltenni. Általában a 3. , 4. tojás lerakásra után szoktak elülni. Elsõ költéskor többnyire kevesebbet raknak. Nagyon össze-vissza vannak. Mennyi idõsek? Elsõ költésük? Gyanítom. Tedd egy helyre a tojásokat, amibe a tojó jár, azt ne bolygasd, a hím alól tedd át azt az egyet és vedd kis az üres odút. Ha egy hete ülik a tojásokat, akkor már átható az embrió a tojásban, ha lámpa elé tartod. Ha semmit nem látsz, hanem csak világos sárgás az egész tojás fény elõtt tartva, akkor üres, kidobhatod. Ha sötét folt van benne, akkor fejlõdik a pici pinty.

Egy pár pintynek egy odút elég feltenni. Általában a 3. , 4. tojás lerakásra után szoktak elülni. Elsõ költéskor többnyire kevesebbet raknak. Nagyon össze-vissza vannak. Mennyi idõsek? Elsõ költésük? Gyanítom. Tedd egy helyre a tojásokat, amibe a tojó jár, azt ne bolygasd, a hím alól tedd át azt az egyet és vedd kis az üres odút. Ha egy hete ülik a tojásokat, akkor már átható az embrió a tojásban, ha lámpa elé tartod. Ha semmit nem látsz, hanem csak világos sárgás az egész tojás fény elõtt tartva, akkor üres, kidobhatod. Ha sötét folt van benne, akkor fejlõdik a pici pinty.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Csak 1 fészek van bent, de azon belül tojik 2 helyre.Igen, elsõ költésük lesz.Fiatal pár, szerintem nincsenek még 1 évesek.

Terhesseg eseten allandoan faj, es feszul a mell, vagy csak idokozonkent?

ma kellett volna megjonnie,de progreszteron hiany miatt 2 napja Utrogestant szedek.Van gyomoreges,szedules,faradtsag,es a mellem hol faj hol nem.

Legjobb válasz: Folyamatosan fáj-fájt sõt erõsödött mostanra már éjszaka feszít is.17 hetes kismami.

Folyamatosan fáj-fájt sõt erõsödött mostanra már éjszaka feszít is.17 hetes kismami.
Szia! Nálam is ezek a tünetek. De már teszteltem pozitívat...pénteken remélem kiderül, mi a helyzet. Szorítok!
Szia!Én tegnap, ma teszteltem pozit, és nekem is égtelenül feszít a mellem. Própálom minél jobban leszorítani, h. ne mozogjon.Na meg a mellbimbóm!Hát az is...Számomra ez biztos terhességi tünet, mert nem jellemzõek rám menzikor.:S Ily

Amd phenom x4 965 be processzornak alapból a bios 1.47volt feszt ad és nagyon melegszik ez baj? és ha tuningolni szeretnék akkor fsb-t és szorzót is kell állítani vagy csak az egyiket?

Legjobb válasz: Nekem phenom x4 em van,és 1,4v feszkòn megy,szerintem az nem gond,a melegedés szerintem hûtõprobléma,vegyél hozzá egy jobb hûtõt.

Nekem phenom x4 em van, és 1, 4v feszkòn megy, szerintem az nem gond, a melegedés szerintem hûtõprobléma, vegyél hozzá egy jobb hûtõt.
A kérdező hozzászólása: van hozzá jobb artic rezer 7 rev2.0 és még rosszabbúl hüti le mint a gyári na akkor mi a helyzet?
Akkor viszont szerintem ùjra kellene hûtõpasztàzni a procit
A kérdező hozzászólása: már sikerült stabilizálnom ezzel a hûtõvel is :) 4ghz stabilan cpu mag 43 fok többi 4 mag 31 fok de azt a 41 az mi a kupak vagy hogy nevezik ?xd

Az gond ha egyáltalán nem feszül a mellem? Nekem természetesen nagy és eres melleim vannak? Muszály mindíg feszülnie és fájnia a mellnek terhesség allatt?

Legjobb válasz: Nem. sok embernek nem feszül. nekem mondjuk az elsö 10 hétben nagyon feszült aztán most kevésbé néha nem is de ma pl megint nagyon. De nekem is nagyon nagy cicim van de nem eresek, eddig mondjuk nem is szeretném hogy az legyen. 14 hetes vagyok.

Nem. sok embernek nem feszül. nekem mondjuk az elsö 10 hétben nagyon feszült aztán most kevésbé néha nem is de ma pl megint nagyon. De nekem is nagyon nagy cicim van de nem eresek, eddig mondjuk nem is szeretném hogy az legyen. 14 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm! Nekem is nagy a mellem, de eddig nem feszül egyáltalán:(( még csak nem is érzékeny... ez rossz jel lehet?
hát az orvos mikor mentem h jupi pozitív a tesztem, csak nézett rám, h miért jöttem ezzel ilyen gyorsan....mellfeszülés émelygés van? mondtam, h van, de nem volt, csak nem akartam h hülyének nézzen....a férjem utána mondta, h érzi, h nagyobbak a melleim.....és a fiam ma már 18 hónapos
Én 75E vagyok (terhesség elõtt még D). Nekem a terhességgel együtt éppenséggel elmúlt a mellfeszülésem, nem is volt alatta végig, vagy csak nagyon enyhe. Viszont elõtte állandóan az volt a bajom, hogy mensi elõtt egy hétig nagyon fájtak, fõleg mikor este kibontottam õket a melltartóból.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló!Pont az én szitumat írtad le: az én méretem 95E és mindíg mielött megjött feszült, meg érzékeny is volt, viszont egy jó ideje egyáltalán nem, és mivel szinte mindenkitöl azt hallom hogy az a "normális" ha terhesség allatt feszül és érzékeny a mell kezdtem aggódni hogy valami gond van velem...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat most megnyugtattatok egy kicsit.
18:42 vagyok. Gyönyörû, egészséges 3 hós kislány anyukája. Azt már taglaltam, hogy mellfeszülésem egyáltalán nem volt, de konkrét hányingerem se volt soha, csak egy kicsi finnyogás-undorkodás, hogy épp ezt vagy azt az ételt nem kívántam. Na, akkor az elõzõ válaszoló sógornõje ránk ezer keresztet vetett volna már :)
Igen, lehetnek:) Várj egy kicsit, csak türelem, és vasárnap-hétfõn tesztelj. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Azt el felejtettem oda irni hogy nagyon fáj a derekam és nagyon viszket a mellbimbóm.köszi a választ
mennyi ideje probálkozol?
A kérdező hozzászólása: 6 hónapja de mostmár mindig türelmetlenebb vagyok
Szia! Nem akarok benned reményt kelteni, de pl. a mellviszketés tipikus terhes tünet, mert olyankor száraz a bõr. Sok sikert!

Amikor feszül a cicim, akkor érzem magam nyugodtnak, hogy van tejem. Amikor nem feszül, akkor kétségbeesek és egyből fejek, hogy ismét feszüljön. Helyesen teszem, hogy feszülnie kell mindig?

Legjobb válasz: nem feltétlenül kell feszülnie. Én is mindig kifejtem teljesen,nem a baba igényeihez igazodott,és igy rengeteg lett,örökké feszült,és tele volt a fagyasztó tejjel.Legközelebb igény szerint szoptatnék,és nem fejnék ennyit,csak mikor elviselhetetlenül feszült.

nem feltétlenül kell feszülnie. Én is mindig kifejtem teljesen, nem a baba igényeihez igazodott, és igy rengeteg lett, örökké feszült, és tele volt a fagyasztó tejjel.Legközelebb igény szerint szoptatnék, és nem fejnék ennyit, csak mikor elviselhetetlenül feszült.
Nem, nem kell feszülnie. Így csak a mellgyulladás veszélye nagyobb, folyamatosan túltermelsz. A kereslet-kínálat beálltakor a mell annyit termel amennyire a babának szüksége van. Ilyenkor már a mell nem feszül. Növekedési idõszakban amikor a pici többet kíván, sûrû szoptatással lehet fölszaporítani a tejet annyira, amennyire szükség van. Négy gyermeket szoptattam, ill. egyiküket még szoptatom. Soha nem volt kevés a tejem és a mellem kb. két hetes korukra már nem feszült. A mellben nem csak annyi tej van amennyit érzel. Szoptatás közben termelõdik a java. Ha folyamatosan feszül a mell, elõfordulhat, hogy a baba is folyamatosan túl eszi magát. Ennek egyik jele a fehérjedarabos széklet.
Azért feszül, mert fejed, és sokkal több a tejed, mint amire a babádnak szüksége lenne!
Nekem sose feszül, illetve reggel egy kicsit (az éjszakát átalussza a bébi), mégis elég a tej. Nem is értem honnan vagy mit szív õ ki, olyan mintha egyáltalán semmi nem lenne a mellemben.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, hogy azért feszül, mert én fejem, csak az a baj, hogy én ezt szeretem. Ha feszül. Nem is értem.

Nagyon feszul a pocim. Mit ajanlotok? A magneB6 nem hasznal. Es nagyon kellemetelen.17 hetes vagyok

Legjobb válasz: Pihenj annyit,amennyit csak tudsz!Ha érzed,hogy feszül,rögtön feküdj le pár percre.

Pihenj annyit, amennyit csak tudsz!Ha érzed, hogy feszül, rögtön feküdj le pár percre.
esetleg magnézium pezsgõtabletta, nekem ezt ajánlották, de csak a pihenés mellett persze
Nekem sem vált be a magneb6- Ezért a nõgyógyászom írt egy másikat, magnézium citrit-et. Gyógyszertári készítmény, nem tableta a formája, hanem golyó. Napi 3szor 1-et lehetett bevenni és 100 golyó volt egy dobozban. (Mellesleg elég olcsó is) Kérdezz rá erre, talán neked is beválik! Nekem emellett nem fájdogált a hasam és alig keményedett.

Mit tegyek? 20hetes terhes vagyok és nagyon feszül a hasam. az egész, mintha téglákat pakoltak volna bele, nem görcsölök, nem fáj... csak nagyon feszít :(nagyon kellemetlen.

Legjobb válasz: szia ,napi 3×2 magne B6,de azért a dokival konzultálj elöbb.Én azt szedem ,attol független még igy is szokott,nem tudom te szeded-e,beszéld meg vele.29 hetes kismama.

szia , napi 3×2 magne B6, de azért a dokival konzultálj elöbb.Én azt szedem , attol független még igy is szokott, nem tudom te szeded-e, beszéld meg vele.29 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: így értem, köszi!igazad van, fontos a gyógyszer pontos neve, de az is fontos, hogy mindenki elolvassa a "használati útmutatót"
Ua. vagyok aki az üzenetet írta a kismamáknak, én írtam még erre hogy egyesek milyen felelõtlenek. Csak hogy értsd.
magnézium tényleg tul adagolható, akár a ca is, , , figyelni kell a napi mennyiségre....
A kérdező hozzászólása: felelõtlen!!!kire, mire érted?
A magne b6-tal vigyázzatok mert 36hét után ne szedjétek!A szülési görcsöket enyhíti ezáltal a méhösszehúzódást is és nehezebben fogy a méhszáj nyílni.Tapasztalat.A dokim elfelejtette mondani , és én végig szedtem, ezért nagyon megszenvedtem miatta a szülést!
Ez már dühítõ, hogy egyesek milyen felelõtlenek!
Nekem is feszül és mostanában még inkább, már szinte fáj! 26 hetes vagyok, szerintem nincs másról szó mint arról , hogy nõ a kis magzatunk. Csinálja a helyet, attól persze egyed a magneB6ot, csak próbállak nygtatni meg magamat si :) )) mert nekem meg sokszor olyan mintha szét akarna szakadni a köldököm. Biztos természetes, de néha engem is aggaszt. Nyugi már félúton vagy! ;) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: de a renie-re az van írva , hogy egy hétig lehet szedni folyamatosan :S
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszadónak: nekem általában ebédutántól van, és valóban nem görcsõl nem fáj, de azért baromira kellemetlen :( lehet tényleg egymásra találtunk :) boldog babavárást mindenkinek
nekem egyszer itt azt irták hogy a bekeményedés olyan mintha görcs lenne és fájdalmas na nekem se olyan van hanemcsak mintha megnölne és már semmi nem férne bele ez szerintem pufadás legalábi én ugy érzem mostmár és reniet szoktam beveni általába elmulik jókat büfizek utána ja és inkább délután estére jelentkezik ez a dolog na remélem páromra találtam és neked is ez van ez jobb mint a keményedés jó baba várást 20hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi, de úgy gondolom ez nem igazán bekeményedés, hanem inkább feszít :(
Én is 3x2 Magne B6-ot ajánlom nekem bevált, de kipróbálhatod a magnézium pezsgõtablettát.
Nekem is nagyon sokat keménysedett ebben az idõben, minden mozgásra beállt. Tudom mit érzel. Nekem a doki most 3X1 magnézium port írt fel, de itt olvastam, hogy sokaknak az sem használ. Nekem talán kicsit jobb tõle. De mindenkép beszélj vele, magadtól ne kezdj el szedni semmit. És ahol csak tudsz, pihenh meg, ha nem muszály, ne mozogj.
A kérdező hozzászólása: azaz 3x2-t?
A kérdező hozzászólása: napi 1-2 szedek.amíg nem megyek dokihoz bátran szedjek be 2x3-at? köszi a választ boldog babavárást
Szia! 5 éves a gyermeked nem? jól vagytok?:)
5 nap múlva kéne megjönnie neki.
Ha 5 napja késik, miért nem veszel tesztet!?
A kérdező hozzászólása: Nem késik, 5 nap múlva kell megjönnie
ezek a tünetek ugyanannyira lehet a terhességtõl is mint a menstruációtól is. Ilyenkor általában még nem nagyon vannak tünetek. Pár nap múlva csinálj egy tesztet ha nem jön meg.
Szerintem ilyen korán a szagokat még csak beképzeled akkor is, ha sikerült. Nagy jó indulattal vagy akkor "három hetes" legalább is így számítják, az utolsó havi elsõ napjától, de nyilván nem aznap estél teherbe, hanem késõbb, magyarul ha valami van, esetleg épp beágyazódás van, ott még ilyen extra tünet nincsen. Majd öt nap múlva, ha nem jön meg, csinálsz egy tesztet és kiderül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!