Találatok a következő kifejezésre: Festett fekete es (27 db)

Festett fekete hajamat szeretném az eredeti sötétbarna színére leszivatni. Ez lehetséges? és ha leszívják kell még ráfesteni egy barna színt vagy egységes lesz a leszívás után?

Legjobb válasz: Szia! Hát ha fodrásszal csináltatod akkor lehet hogy 9-es oxiddal szépen kitudja világosítani a feketét. Bár az attól függ hogy már hány réteg fekete festés van a hajadon mert ha már 1 éve vagy fekete és akkor max festetted 1 évben 5x-6x akkor nehezebben világosítja. Bár tapasztalat hogy ha a feketét szívatjuk akkor elõször ilyen csúnya vöröses árnyalatú színe lesz :S

Szia! Hát ha fodrásszal csináltatod akkor lehet hogy 9-es oxiddal szépen kitudja világosítani a feketét. Bár az attól függ hogy már hány réteg fekete festés van a hajadon mert ha már 1 éve vagy fekete és akkor max festetted 1 évben 5x-6x akkor nehezebben világosítja. Bár tapasztalat hogy ha a feketét szívatjuk akkor elõször ilyen csúnya vöröses árnyalatú színe lesz :S
Olyan mint az eredeti sose lesz csak ha lenöveszted. Vagy leszívatod és nagyon hasonlóra befesteted de ez borzasztó sok idõ mire egyenletes színe lesz
A kérdező hozzászólása: több éve van feketére festve, az elmúlt fél évben barnára volt festve, hogy világosodjon, de ez nem volt jó mert már nagyon nagy volt az eredeti lenövés, a fekete meg nem világosodott. ezért 1 hónapja megint fekete lett, de nagyon nem szeretem és 1 hét múlva lesz tablófotózásom, arra azért egyenletes szín kéne. akkor ezt nem lehet megoldani?
A tablóra még nem biztos, hogy szép lesz, fõleg, hogy legutóbb megint feketére lett festve.

Festett fekete hajam van de most már hajszínt szeretnék változtatni. Úgy hallottam hogy citromlével és cigaretta hamuval le lehet szívni a sötét hajfestéket. Mit gondoltok, ez beválhat?

Legjobb válasz: sajnos a citromlé meg egyéb házi módszerek kb semmit nem érnek, max kicsit kiszárítják a hajadat.(tapasztalat...) nekem a húgom a colour b4 nevû készítménnyel egész szép eredményt ért el, de hallottam, hogy nem mindenkinek használ. Szivatást én nem ajánlom, nekem festett középbarna hajból csinált szõkét egy fodrász (egy lépésben) és borzasztóan töredezett lett tõle a hajam...Inkább lassan, de biztosan világosítsd:)

sajnos a citromlé meg egyéb házi módszerek kb semmit nem érnek, max kicsit kiszárítják a hajadat.(tapasztalat...) nekem a húgom a colour b4 nevû készítménnyel egész szép eredményt ért el, de hallottam, hogy nem mindenkinek használ. Szivatást én nem ajánlom, nekem festett középbarna hajból csinált szõkét egy fodrász (egy lépésben) és borzasztóan töredezett lett tõle a hajam...Inkább lassan, de biztosan világosítsd:)
"bár elõtte édesanyádhoz nem ártana leülnöd és megkérned tanítson egy kis jó modorra" Nem tudom ki anyázott elõször. Ja, hogy te? "Kedves válaszoló anyukádról beszélsz? ". Én eddig egy választ írtam ide, most néztem meg újra, hogy azóta miket írtak, de a nagy mesterfodrász létedre a te nyelved is eléggé fel van vágva. Remélhetõleg munkaidõben tudsz visszafogottan viselkedni, és nem alázod a vendégeidet.
Ne is álmodj róla! :/ Sajnos szívatni kell.
Hidrogén, vagy ecetes olló. Ezek beválhatnak.
"-.- szívatni, meg citromlé hamuval te jó ééég hány évesek vagytok:S" Az szép, nem tudom mióta vannak itt ilyen gyökerek... Nekem a koktélozást sz.rt se ért, sokkal hatásosabb a szívatás, de köszönöm 22 éves vagyok:D
Kedves válaszoló anyukádról beszélsz? A kérdezõ a hajszínét szeretné megváltoztatni a hajszín változáson belül nem tért ki arra milyen színt szeretne de feltételezem, nem kukorica sárágát mivel a koktélozást mint hajszín világosítási eljárást már évek óta alkalmazzák a fekete haj kíméletes színtelenítésre, így 2-3 árnyalatot világosíthat de megjegyzem ha 12%-os oxidáló szert alkalmaz a fentiekhez képest (akár 3-4 árnyalatot is világosíthat)natúr barna 4-es színmélységtõl 6színmélségig (+)! utána már eldöntheti milyen színmélységû hajszínt szeretne...ha viszont 6-os színmélységnél világosabb hajszín a cél alkalmazhat oxidálót+szõkítõ port viszont a roncsolt, károsodott hajszerkezettel számolnia kell akármilyen minõségi terméket is használ (házi kísérletezésre) üdv: 25év tapasztalattal rendelkezõ (mester)fodrász amit nem a fenekedbõl szedtem elõ...
Én is tudom mit jelent a koktélozás de köszönöm hogy elmagyaráztad.. Te kezdted a lealacsonyítást, ha ilyen profi vagy a szalonodba magyarázz, ne fecséreld az idõd ilyen oldalakra. Még neked áll feljebb, jóég-.-
22évesen lehetne annyi eszed, ha tudod mirõl beszélek nem égeted le magad azzal, hogy megkritizálod amit írok utána viszont elismered, TE tudod mirõl beszélek...(bár itt nem tudják ki vagy, azért ezzel magadat minõsíted :D) Ha szakmailag nézzük akkor igazam van, amit nem fogok most fitogtatni valamint bizonygatni itt neked, hisz nem vagyunk egy szinten ilyen téren és nem is leszünk így nem élek vissza a helyzettel... Tehát oszd meg a tapasztalatod és a nagy szintû tudásod olyan téren amihez kiválóan értesz bár elõtte édesanyádhoz nem ártana leülnöd és megkérned tanítson egy kis jó modorra a NAGY SZINTÛ TAPASZTALT TUDÁSOD mellé az sem árt ha magadtól nem tanultál bár az ember haláláig tanul köztük én is:) ))igaz most egy tapasztalatot, miért van annyi vendégem hétköznaponkénti nyitvatartáskor;) további szép estét;)
A kérdező hozzászólása: Vörösesbarnára szeretném vagy esetleg trüffelre. Ha nem tetszik valami akkor meg nem kell bunkózni, a nélkül is megvagyunk..
Bármelyik.
Schauma festett hajra, tökéletes a szíros hajra is ;) nincs ráírva de nekem is festett és zsíros a hajam, és tökéletes
A kérdező hozzászólása: köszi szépen majd kipróbálom :)

A hajam festett fekete. Most a nyár alatt hagytam kicsit kikopni mert szeretném h ha fekete és ősz melír csíkok lennének benne. Vagy legalább a "fufrum" első két tincse ősz lenne. Ezt meglehet valahogy oldani h a szívatás miatt ne essen le a hajam?

Legjobb válasz: Miért nem mész be az elsõ fodrászüzletbe és kérsz véleményt ott, ahol a fodrász meg is tudja nézni a hajad, és pontosan látja mit tud vele kezdeni? Itt mindenféle választ fogsz kapni, anélkül, hogy bárki is tudná mirõl beszél, te pedig ezek a vélemények alapján fog beállitani a fodrászhoz, hogy ezt, meg ezt szeretnéd, és azt mondták, hogy lehet! Tudod, mit? Ha fodrász lennék azt mondanám, hogy csináltasd meg azzal, aki a tanácsot adta! Gondolkodj már egy kicsit ésszerûbben!

Miért nem mész be az elsõ fodrászüzletbe és kérsz véleményt ott, ahol a fodrász meg is tudja nézni a hajad, és pontosan látja mit tud vele kezdeni? Itt mindenféle választ fogsz kapni, anélkül, hogy bárki is tudná mirõl beszél, te pedig ezek a vélemények alapján fog beállitani a fodrászhoz, hogy ezt, meg ezt szeretnéd, és azt mondták, hogy lehet! Tudod, mit? Ha fodrász lennék azt mondanám, hogy csináltasd meg azzal, aki a tanácsot adta! Gondolkodj már egy kicsit ésszerûbben!
Többszöri szivatással biztos meg lehet oldani, ha nem töredezett a hajad, bár ha tényleg ezt szeretnéd, akkor szerintem nagyon meg fogsz küzdeni vele, mert a fekete nagyon makacs szín, akkor is, ha kopott.
A kérdező hozzászólása: köszönöm .. sokszor volt már szívatva.. akkor narancsárgára szívta le.. mert már sok színû volt a hajam

Ha csak oxit teszek a (feketére) festett hajamra, és rajtahagyom egy darabig, mi történik?

Legjobb válasz: menj el inkább fodrászhoz... nem tudom mit akarsz a hajaddal, de a fekete haj + oxi... inkább fodrászra bízd, mert csúnya végeredmény lehet...

menj el inkább fodrászhoz... nem tudom mit akarsz a hajaddal, de a fekete haj + oxi... inkább fodrászra bízd, mert csúnya végeredmény lehet...
az tuti h nem jó a végeredmény...csibesárga:P
tönkremegy a hajad
A sima oxi semmit nem csinál festtett hajjal. Szõkítõpor kell hozzá hogy reakcióba lépjenek és szõkítõ hatása legyen. Természetes hajon kb 1-0, 5 árnyalatot világosít.
ha szõkítõport is teszel rá elkezdi világosítani, olyan csúnya sötét rozsda színû is lehet akár. Én ajánlom a 9%os oxit+egy jó minõségû szõkítõport, de úgy hogy bõségesen jusson mindenhova. Valamennyit leszív, de ha szõke akarsz lenni, az nem leszel egyhamar.

Festett fekete hajhoz es kek szemhez milyen ruzs illene? (fiu vagyok)

Legjobb válasz: Szerintem tök mindegy, hogy fiú vagy lány vagy, ezzel csak felháborítod a még éppen alvó puritán közönséget. :D :D :D Szóval szerintem attól függ, hogy mit akarsz kiemelni: a szemedet, vagy a szádat. A kettõ egyszerre eléggé kurvás. Ha a szemedet kifestetted, akkor a szádra csak valami halványat, mondjuk szõlõzsírt tegyél, ha nagyon akarsz. Ha a szemedet fested halványra, akkor a szádra a hajad miatt illene valami sötétbordó szinte már fekete rúzs, de ne vidd túlzásba, mert hullakinézeted lesz. (Hacsak nem ez a célod... :) Attól is függ, hogy milyen stílusban nyomod: ha valami dark figura vagy, akkor igazán elleshetted volna a többiektõl a sötét rúzst :D Semmiképp se használj rózsaszínt, még ha az illene is a szemedhez, csak ha pasizni akarsz ;) Hát ennyi, szóval vagy a hajadhoz fested a szádat, vagy a szemedhez.

Szerintem tök mindegy, hogy fiú vagy lány vagy, ezzel csak felháborítod a még éppen alvó puritán közönséget. :D :D :D Szóval szerintem attól függ, hogy mit akarsz kiemelni: a szemedet, vagy a szádat. A kettõ egyszerre eléggé kurvás. Ha a szemedet kifestetted, akkor a szádra csak valami halványat, mondjuk szõlõzsírt tegyél, ha nagyon akarsz. Ha a szemedet fested halványra, akkor a szádra a hajad miatt illene valami sötétbordó szinte már fekete rúzs, de ne vidd túlzásba, mert hullakinézeted lesz. (Hacsak nem ez a célod... :) Attól is függ, hogy milyen stílusban nyomod: ha valami dark figura vagy, akkor igazán elleshetted volna a többiektõl a sötét rúzst :D Semmiképp se használj rózsaszínt, még ha az illene is a szemedhez, csak ha pasizni akarsz ;) Hát ennyi, szóval vagy a hajadhoz fested a szádat, vagy a szemedhez.
Én is inkább a szájfényt ajánlom, azokból is a világosabb színûeket. A halvány, világos rózsaszín megfelelõ, de semmiképp nem sötétbordót! A sminkedtõl függ minden! Egy kedves barátom is használ szájfényt, de neki jól is áll, pedig srác!
ha emo vagy szerintem semmilyen rúzst ne használj. az kéne még, hogy elkenödjön és elsird magad ... :(
Miért akarod rúzsozni magad? Maximum szájfény, mert fiú vagy. Én lány vagyok, de utálom a rúzst, csak elkenõdik. Szájfény.
Nos, mivel még közölted is, hogy fiú vagy, gondolom a kérdésed provokatív. Keresgess a "megfelelõ" siteokon. Ne itt.
kérdezd meg a pasid melyik szin tetszik neki:) )
Szerintem csak fekete rúzst használj, gondolom a legtöbb ruhádhoz az jól illene, meg a kék szemet is kiemeli.
hat szerintem ruzst semmikepp ne hasznalj hogy ha nem akarod hogy buzinak nezzenek =))
ezen jót röhögtem, már bocs :D nézegess emo képeket akkor és meglátod mi áll jól nekik :DD szerintem semmi :D
én is voltam emos de azért ruzst nem kéne az karajbuzás énszájfényt sem használtam nme is használtam volna a körmöd meg a szemed meg ilyened fesd be feketére de ruzt ne nagyon
Én nem itélem el az emoskat de ha emos vagy akkor nem feltétlen kell rúzs elég a vastagon kihúzott fekete sem eg a fekete krmök meg a többi emo s ruha de ha ruzsozni szretnél akkor sötétvörös;)
Két szó: Szánalmas és Nevetséges. Még az a szerencse, hogy amelyik városban én lakok ott nincsenek ilyen érdekes lények, mint te. Szerintem ne rúzsozd magad mert az olyan transzfesztita benyomást kelt. Morena
A fiúk kiskorukban max. 14 éves korukig használnak rúzst, szájfényt vagy körömlakkot, de abból is csak a halványabbakat. Fõleg a halványrózsaszínt vagy a csillogóst szájfényt. De amikor én ovis voltam, akkor a fiúk körében is divat volt a citromsárga körömlakk is.
hülye vagy bazdmeg?az IMOK NRM HASZNÁLNAK RÚZST TE SZERENCSÉTLEN..MÉG A BUZIK SEM......AKKOR TE GONDOLOMA TRANSZFESZTITÁK TÁRSASÁGÁT ERÕSÍTED.
hát ez nem igaz, 50év múlva már nem lesznek férfiak, csak ilyen betegek... rúúúzsss:o még ilyet
Ha már annyira szeretnéd sminkelni magad, inkább a szemed emeld ki, fekete vagy barna tussal vagy ceruzával, aszádra pedig csak fény tegyél. De a festéket le is kell szedni, gondoskodj lemosoról is, ne menjen tönkre a bõröd.
Színtelen / fekete / bordó. Az EMOs pasik amúgy jól néznek ki nagyon, igaz csak amíg nincs hozzájuk közöm...
Rikító rózsaszínt!
A kérdező hozzászólása: a helyzet az, hogy nem vagyok buzi, csak tetszik nekem az emo stílus, ennyi! ha nem vagy jaratos a ruzsokban, akkor minek irsz ide!
Nem az emos fiúk szoktak rúzst használni, hanem a dark-goth stílusúak: sötétpiros, vagy bordó rúzst. És ha a ruhatárad is olyan (fekete/extrém, dark-goth stílusú), akkor a hozzáillõ smink/rúzs egyáltalán nem visszataszító, sõt vonzó is tud lenni.

5 évig feketére és sötétbarnára festett hajam szeretném kivilágosítani. Fodrászhoz nem megyek, mindenképpen itthon akarom megoldani, pontosan milyen termékkel és hogyan csináljam?

Az eredeti hajszínem világos barnás-szőkés, alapjában véve vöröses árnyalatú, szóval tuti rezes szőke lenne az első világosítás után. A fenekemig ér, levágni nem fogom, de ki akarom belőle szedni itthon magamnak a fekete festéket. Viszont már van kb.10 centis hajlenövésem. Idáig a Loreal Castingot használtam, nem rég keresgéltem és a Syoss Lighteners világosítókra találtam, illetve a Garnier Olia hajfestékkel vajon sikerülne? Milyen hajfestékkel vagy világosítóval csináljam?? Gondolom először kiszőkítés, utána fessem arra a színre, ami a legjobban hasonlít az eredetire? De a lenövéssel mit kezdjek, hogy ne legyen átmenetes? Akinek van tapasztalata ezekkel a termékekkel, vagy aki csinált már ilyet kérem adjon tanácsot! Köszönöm. :)

Legjobb válasz: A szõkítés nem játék. Ha nem akarod tönkrevágni a hajadat, akkor menj el egy fodrászhoz. Annyi pénzt megér a hajad, hidd el. Még így is necces a dolog egyébként. Nekem is világos szõkésbarna volt a hajam és csokibarnára, mogyoróbarnára festettem. Aztán vissza akartam csinálni és mondta a fodrász, hogy semmiképp nem akarná kiszõkíteni a hajam(amit ugye aztán befest az eredeti színre és majd szépen észrevétlenül lenõ), mert teljesen tönkretette volna a hajam. Ezért aztán mindig világosabbra festettük. Ledobta a hajam a festéket. Aztán azért közben fakult is mindig a festék, és most épp növesztem le, szerencsére annyira már nem látszik, mert már eléggé lenõtt ahhoz, hogy normálisan nézzen ki. Mintha két színû lenne a hajam. Szóval a szõkítés így sem egyszerû, fizesd meg az árát, különben a hajad bánja.

A szõkítés nem játék. Ha nem akarod tönkrevágni a hajadat, akkor menj el egy fodrászhoz. Annyi pénzt megér a hajad, hidd el. Még így is necces a dolog egyébként. Nekem is világos szõkésbarna volt a hajam és csokibarnára, mogyoróbarnára festettem. Aztán vissza akartam csinálni és mondta a fodrász, hogy semmiképp nem akarná kiszõkíteni a hajam(amit ugye aztán befest az eredeti színre és majd szépen észrevétlenül lenõ), mert teljesen tönkretette volna a hajam. Ezért aztán mindig világosabbra festettük. Ledobta a hajam a festéket. Aztán azért közben fakult is mindig a festék, és most épp növesztem le, szerencsére annyira már nem látszik, mert már eléggé lenõtt ahhoz, hogy normálisan nézzen ki. Mintha két színû lenne a hajam. Szóval a szõkítés így sem egyszerû, fizesd meg az árát, különben a hajad bánja.
Pedig ha szõkíted, le fog törni a vége. Szerintem sokkal szebb egy mondjuk hátközépig érõ, egészséges haj, mint seggig érõ seprû. Én nagyon sokat festem a hajam, minden színrõl mindenre, de ha ilyen hosszú lenne, vagy nem festeném, vagy pár centit levágnék. Egyébként a Palette-es szõkítõt szoktam használni, Intensive Color Creme E20.
Ekkora hajat lehet, hogy fodrász sem vállalna... Ha mindenképpen otthon akarsz ilyen nagy munkába belekezdeni, akkor inkább válaszd a színleszedõt. DM-ben kb. 3500 forint (valószínû, hogy egy doboz elég sem lesz) a Colour B4 nevû szer, ez nem teszi tönkre a hajat. Ha szõkítõporral próbálkozol, garantált lesz a foltos, tarka hajkorona, amivel aztán a fodrász sem fog tudni mit kezdeni, ill. csak nagyon nagy munkával tudja helyrehozni.
A kérdező hozzászólása: Hozzá kell tennem mindig a Loreal Castinggal volt festve, a sötét barna és fekete színnel. Ez csak hajszínezõ, nem tudom vajon ez a Colour B4 festékeltávolító leszedné valóban?? Gondolom csak többszöri kezelésre...
Szia! Egy éve hasonló dilemmában voltam én is, kb 5 centis lenövéssel és lapockáig érõ hajjal. Nem tudom kezdtél-e a bejegyzés óta valamit a hajaddal de leírom én hogy jártam. A sötétbarna, már inkább fekete hajamat szerettem volna világos barnára felhozni, szintén Castinggal volt festve elõtte (nem is igen használtam más festéket eddig). Talán a dm-ben vettem meg a Syoss egyik szõkítõ poros festékét (nem emlékszem pontosan hányasat). Én nem mertem rákenni egyedül, úgyhogy egy barátnõmet kértem meg rá, az eredmény pedig a lenövésnél egy szép szõke, a festett résznél pedig vöröses hajszín lett. Erre kentük aztán fel a Casting 6-os árnyalatú festékét, ami kicsit sötétebb színûre fogta be ugyan, mint gondoltam, de határozottan egy szép barna lett belõle. Elõször persze még látszott a lenövés és a festett rész között a különbség és volt egy vöröses beütése, de pár hajfestés után szépen össze mosódott, egy fél év elteltével pedig a vörös is eltûnt. A mûveletet persze (Casting ide vagy oda) megviselte a hajamat, ami eleve nem volt már túl egészséges akkor. Én ezt úgy küszöböltem ki, hogy elõtte három héttel és utána is még jó ideig kókusz, -és ricinus olaj keverékébõl heti kétszer kapott egy jó pár órás pakolást. Nyár végére szépen rendbe is jött, akkor egy jó 2-3 centit vissza vágattam belõle és azóta is makk egészséges! Remélem még tudtam segíteni! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, hogy leírtad a tapasztalatod! :) Még nem jutottam el a hajfestésig, de nézegettem a Syoss Lighteners hajvilágosítót, ami a legerõsebb a 13-as azt hiszem. Szerintem abból veszek vagy 3 dobozzal, mert nekem a fenekemig ér a hajam, és bekenem... Utána meg a szokásos Casting hajszínezõvel, felviszem az eredetihez leginkább hasonló árnyalatot. Én is remélem, ha néhány hónap eltelik, akkor egybe mosódna majd a különbség, és akkor már nem fog látszani a vöröses rész, ha lesz egyáltalán. Idáig a Casting nekem nem rontott a hajam állapotán, mondjuk én argán olajjal kezelem itthon... Hátha most az eredetihez való visszatérésnél is bejön a megszokott festékem... :)
Három doboz szõkítõ, meg három hajszínezõ...ebbõl a pénzbõl nem találnál a környékeden szakembert? Mert ha sikerül tiszta foltosra csinálni a világosítást, akkor nagyon el leszel keseredve... Még valami: a lenövést tisztára felesleges a szõkítõvel bekenni!
ahhoz elõbb kikell szõkítened azokat a tincseket.. és ha kimosod belõle a rózsaszínt elég csúnya lesz
Én most akarok rendelni ilyen becsatolható rózsaszín tincseket..pont emiatt, hogy nagyon tetszik, de nem akarom leszívatni a hajam emiatt, így egyszerûbb és, ha megunom, kiszedem:D
A kérdező hozzászólása: vigyázz az ilyen csatos póthajjal, fõleg ha nem igazi a haj, nekem is van, de kész szenvedés! :D
Hajszínezõ kréta (pasztelkréta)Nam károsítja a hajat, és mindenféle színben lehet kapni! kimosható, és nagyon szép hatása van! Én ezt ajánlom! Itt egy link, csak hogy tudd mirõl beszélek :) : http://www.google.hu/search?q=hajsz%C3%ADnez%C5%91+kr%C3%A9t.. Hobbiboltokoban is lehet ilyet kapni!
2. válaszoló vagyok: miért szenvedés?
A kérdező hozzászólása: nagyon összegubancolódik, hullik. fésülni alig lehet, összeáll...stb
ha kivételesen jól áll minek próbálkoznál?
A kérdező hozzászólása: Mert már unom a feketét.. :/
Szerintem az jól nézne ki.De mégis milyen szõkével próbálkoznál?amolyan halvány vajszõkével, vagy inkább azzal a sárgás szõkével ?
Jól állna a szõke, de nem lennél vele különleges. Én is ilyen típus vagyok mint te, fél éve kiszõkíttettem a hajamat de annyira semmilyen voltam úgy hogy azóta vissza is festettem feketére. :)
A kérdező hozzászólása: Hát vagy ilyen szõkével http://www.erica-leerhsen.com/photos/undefined/Fullscreen%20.. vagy ilyesmivel próbálkoznék : https://www.google.hu/search?q=ericeleerhsen&oe=utf-8&aq=t&r..

Milyen hajradírt tudtok ami nem drága és festett fekete hajamnak visszaadja eredeti barna színét?

És nem foltosan szedi le a festéket,+ kíméletes.Nagyon megviselte a hajam a fekete :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!