Találatok a következő kifejezésre: Festeni csak őszig (2 db)

Festeni csak tavasztól őszig lehet?

Tényleg nem lehet télen festeni mikor f?tés szezon van mert lepereg a falról?Vagy miért nem?

Legjobb válasz: Nem olvastam újabban ilyesmit. Szerintem csak nem szokás, mert a festéskor szellõztetni kell, hogy a szag hamarabb kimenjen, a festék gyorsabban száradjon. Télen ha kinyitod az abalakot, akkor inkább hideg meg párás levegõ jön be nem száraz meleg. És nagy a hõingadozás is. Hozzáteszem én az elõzõ felújítást is télen csináltam. A fûrészporos tapétáról nem pergett le a festék. Most a következõ lakásunkban januárban kezdjük a munkát. Eszembe sem jutott, hogy nem lehet festeni ilyenkor. Festeni fogok és kész. A festéknek meg nem ajánlom, hogy leperegjen!!! :D:D:D

Nem olvastam újabban ilyesmit. Szerintem csak nem szokás, mert a festéskor szellõztetni kell, hogy a szag hamarabb kimenjen, a festék gyorsabban száradjon. Télen ha kinyitod az abalakot, akkor inkább hideg meg párás levegõ jön be nem száraz meleg. És nagy a hõingadozás is. Hozzáteszem én az elõzõ felújítást is télen csináltam. A fûrészporos tapétáról nem pergett le a festék. Most a következõ lakásunkban januárban kezdjük a munkát. Eszembe sem jutott, hogy nem lehet festeni ilyenkor. Festeni fogok és kész. A festéknek meg nem ajánlom, hogy leperegjen!!! :D:D:D
Mi is legkésõbb márciusban szeretnénk elkezdeni a felújítást.Igazából azért nem szokás télen festeni, mert nem szárad ki olyan gyorsan a fal, rosszab esetben be is penészedhet, ha nem tudsz eleget szellõztetni.
Én úgy tudom hogy festeni azért szoktak jó idõben mert a festékre huzat és szellõzés kell hogy megfelelõen kiszáradjon.Télen inkább tapétázni szoktak mert arra viszont jó a fûtött szoba is.
Szerintem ez nem igaz amit kérdezel mert pl.:elvonulsz egy olyan helység be ahol nincs meleg se hideg és ott festesz, alkocc igazán. JÓ FESTÉST !
Valószínûleg genetika. De azért kérdezz meg egy orvost.
Lehet stressztõl, B vitamin hiánytól és pajzsmirigy túlmûködéstõl is, ha nem genetika. Menj el a háziorvoshoz egy kivizsgálás miatt.
http://www.natursziget.com/eletmod/20101203-viszlat-osz-hajs.. Forcapil Oldat a neve és van ebbõl kapszula is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!