Találatok a következő kifejezésre: Fertőzésem van nem (185 db)

Szerintem vegyes fertőzés van a hüvelyemben, az orvos azonban a lactofeelt ajánlotta nekem, de az csak bakteriális fertőzésre van nem? (többi lent)

A lactofeelt ki is váltottam azonban nem gyógyított meg teljesen,arra gyanakszom hogy lehet azért mert vegyes fert?zésem van,arra gondoltam hogy a Betadin hüvelykúpot használnám( utánna olvastam hogy nem a legjobb mert utánna ismét visszajöhet a fert?zés) de ha utánna a lactofeelt is használom rá,akkor nem jönne vissza? jó megoldás lenne ez? orvosnál többször voltam mindig különböz? készítményeket írt fel,de egyik sem hazsnált és nem tehetem meg hogy egyfolytába oda járkáljak ezért gondoltam egy ilyen megoldásra.

Legjobb válasz: Menj egy normális nõgyógyászhoz, aki kenetet vesz, és annak az eredményétõl függõen ír fel gyógyszert!

Menj egy normális nõgyógyászhoz, aki kenetet vesz, és annak az eredményétõl függõen ír fel gyógyszert!
A betadine hüvelykúpot felejtsd el, mert csutkára irtja a hüvelyflórát, az egészségeset is!! Egyébként tenyésztés nélkül esélyed nincs a gyógyulásra. Tessék elmenni egy másik orvoshoz, aki levesz egy kenetet, amibõl ki lehet mutatni, hogy van-e benned kórokozó, vagy nincs. Ha van, akkor annak kiderül a tipusa és az is, hogy milyen gyógyszerre érzékeny. Enélkül minden csak találgatás és kuruzslás. Ha gondolod, akkor mehetsz még egy pár felesleges kört mindenféle természetes szerrel, de ennek van ára is. Felszálló fertõzés, ami a késõbbi meddõség egyik okozója!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ! :)
Nekem Intim Aidet javasolt, felfázásra, gombás és bakteriális fertõzésre is jó.. Én azóta használom meg vagyok vele elégedve.. Olvassatok utána van egy részletes termékbemutató oldal, ahol el lehet róla olvasni mindent, hogy mire jó :) intimapolas.hu
Attól, hogy valaki leírja a saját tapasztalatát, egyáltalán nem biztos, hogy Neked is ugyanaz a bajod oka, és ugyanolyan kezelésre van szükséged!
A kérdező hozzászólása: mellesleg mindig rá hallgattam( az orovosra) még sem segített elõrébb a gyógyulásban.
A kérdező hozzászólása: sejtettem! véleméyneket tapasztalokat kérnék nem pedig ostoba válaszokat! köszönöm
Ha értelmes ember lennél, akkor tudhatnád, hogy nem lehet diagnosztizálni és gyógyítani ismeretlenül, látatlanban, interneten keresztül.
A kérdező hozzászólása: elég sûrûn járok az orvoshoz ezzel a problémával, értemes válaszokat szeretnék, aki csak menj orvoshoz dumával jön ne is írjon ide, én a kérdésemre szeretnék választ kapni!
Ha nem vagy orvos - marpedig azt kizártnak tartom, akkor ne te akard eldönteni, hogy mi a bajod, bizd szakemberre. Az, hogy régebben elmúlt a gombafertözésed, nem jelent semmit a mostanira nézve, márcsak azért sem, mert könnyen lehet, hogy akkor is házilag próbálkoztál különféle szerekkel és nem elmúlt, csak legyengült. Az orvosnak több tapasztalata van ezen a téren, mint neked, aki nem szakember vagy, hallgass inkább rá.
A kérdező hozzászólása: azért gondolom mert volt gombás fertõzésem de az úgy elmúlt magától és valószínû az is kiválthatta a gyulladást
Elöször is miböl gondolod, hogy vegyes fertözésed van? Másodszor, ha házilag elkezdesz különféle szereket használni a felirt melett, akkor adott esetben éppen ezzel akadályozod meg a gyógyulásodat. Ha nem vagy megelégedve a kezeléssel, menj másik orvoshoz, de ne saját ötletek alapján, illetve internetes ajánlatok szerint kezeld magad, mert késöbb már orvos sem igazán tud utána rendbehozni.
A kérdező hozzászólása: amire nem jöttem még rá..hogy a lactofeel csak bakteriális fertõzésre használ?
Az elõzõ válaszoló által mellékelt szerben semmi olyan hatóanyag nincs, ami kórokozót pusztít el.

Egész terhességem alatt gombás vagy bacis fertőzésem van, nem múlik el! Ha szüléskor is meglesz, lehet baja a babának? Milyen bajt okoz?

36 hetes kismama

Legjobb válasz: Ugyanez volt a helyzet velem is, de a kislányomnak semmi baja nem lett, én is szinte végig használtam kúpot a terhességem alatt.

Ugyanez volt a helyzet velem is, de a kislányomnak semmi baja nem lett, én is szinte végig használtam kúpot a terhességem alatt.
Igen, lehet, a szülõcsatornában elkapja a gombát, vírust. Az orvosoddal beszéltél már errõl? Gondolom folyamatosan kezelik a problémát.
A kérdező hozzászólása: Persze, beszéltem. Már többféle kúpot, tabit szedtem, de nem múlik el! Ha szülésre sem múlik el...?
Nekem a bóraxos-bórsavas kúp vált be egyedül, recept nélkül lehet kapni a patikában.
Akkor a babád elkapja, néhány napig kenegetik a kis bõrét, elmúlik, ne aggódj! De a következõ nst-n kérdezd meg hogy a fertõzés mennyire veszélyes s babára, õ pontosan meg tudni fogja hogy milyen jellegû baci mennyire fertõzõ!
uccsó vagyok: persze ez a legrosszabb eset, lehet hogy el sem kapja. Mondjuk az én fiam elkapta, kb 3 napig kenegették a csecsemõosztályon, mire hazaindultunk kutya baja sem volt!
Szajpenesze lehet de elmulik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Candida fertőzésem van, és azt javasolta a nőgyógyászom, hogy ne egyek édességet, kerüljem a cukros ételeket. Van összefüggés a fertőzés és a cukor között? ? Azt elfelejtettem megkérdezni Tőle, hogy meddig tartsam ezt a diétát. Amíg el nem múlik a gyulladá

Candida fertőzésem van, és azt javasolta a nőgyógyászom, hogy ne egyek édességet, kerüljem a cukros ételeket. Van összefüggés a fertőzés és a cukor között?? Azt elfelejtettem megkérdezni Tőle, hogy meddig tartsam ezt a diétát. Amíg el nem múlik a gyulladás, vagy utána is kell még?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Candida fertőzés megelőzésére valóban hasznos a a csökkentett szénhidrát-tartalmú diéta. A további részletekről azonban mindenképpen kezelőorvosát kérdezze. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Candida fertőzés megelőzésére valóban hasznos a a csökkentett szénhidrát-tartalmú diéta. A további részletekről azonban mindenképpen kezelőorvosát kérdezze. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Úgy gondolom, hogy visszatérő húgyúti fertőzésem van. Időközben voltam nőgyógyásznál, kétszer valamilyen gombás betegséget állapított meg, ki is kezeltem, de már harmadszorra jött elő ez az általam gondolt húgyúti fertőzés. Nem tudom m

Tisztelt Doktor úr! Úgy gondolom, hogy visszatérő húgyúti fertőzésem van. Időközben voltam nőgyógyásznál, kétszer valamilyen gombás betegséget állapított meg, ki is kezeltem, de már harmadszorra jött elő ez az általam gondolt húgyúti fertőzés. Nem tudom milyen problémám lehet, én a Candydara gyanakszom vagy esetleg a HPV valamilyen fajtájára. Ez lehetséges Ön szerint? Tünetek: viszketés, folyás és néha fájdalmat érzek közösüléskor. Várom mielőbbi válaszát. üdvözlettel:K.T.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján valamilyen fertőzés valószínű, így mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján valamilyen fertőzés valószínű, így mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Úgy gondolom, hogy visszatérő húgyúti fertőzésem van. Időközben voltam nőgyógyásznál, kétszer valamilyen gombás betegséget állapított meg, ki is kezeltem, de már harmadszorra jött elő ez az általam gondolt húgyúti fertőzés. Nem tudom m

Tisztelt Doktor úr! Úgy gondolom, hogy visszatérő húgyúti fertőzésem van. Időközben voltam nőgyógyásznál, kétszer valamilyen gombás betegséget állapított meg, ki is kezeltem, de már harmadszorra jött elő ez az általam gondolt húgyúti fertőzés. Nem tudom milyen problémám lehet, én a Candydara gyanakszom vagy esetleg a HPV valamilyen fajtájára. Ez lehetséges Ön szerint? Tünetek: viszketés, folyás és néha fájdalmat érzek közösüléskor. Várom mielőbbi válaszát. üdvözlettel:K.T.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján valamilyen fertőzés valószínű, így mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján valamilyen fertőzés valószínű, így mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

A nemi szervemen ilyen kicsi fehér kiemelkedő domborulat van. :S Ez annak a jele hogy gombás fertőzésem van? Vagy normális?

Legjobb válasz: Ez elég kevés amit irtál, nemiszerveden hol ? és Lány vagy vagy fiu ? A gombás fertözés általában folyással nyilvánul meg / fehér, van akinek darabos / meg viszketéssel elsö stádiumban . Ha irsz pontosabb dolgokat lehet még segiteni is tudnánk. Ja és visket vagy okoz valami gondot, vagy csak ott van ?

Ez elég kevés amit irtál, nemiszerveden hol ? és Lány vagy vagy fiu ? A gombás fertözés általában folyással nyilvánul meg / fehér, van akinek darabos / meg viszketéssel elsö stádiumban . Ha irsz pontosabb dolgokat lehet még segiteni is tudnánk. Ja és visket vagy okoz valami gondot, vagy csak ott van ?
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok.A herék körül szinte teljesen és mintha terjedne felfele:S Max 1 mm átmérõjû...Viszket és lehet nem attól van szoktam tõle szúrós érzést érezni...:/ Majd holnap szólok szüleimnek és õket is megkérezem és szerintem elmegyünk orvoshoz...Ami igazán zavaró a viszketés és az a szúrós érzés...
na? mi volt? most nekem is ez van. milyen gyógyszert kaptál?

Gombás fertőzést kaptam, és nem jön meg. Ennek van köze hozzá? Megjöhet attól hogy, gombás fertőzésem van?

Legjobb válasz: egy normális idöben kezelt fertözésnél igen, ha már akkut gyulladást is okoz akkor esetleg (de az már fáj)nem. szóval ha nem jött meg akkor más gond van.

egy normális idöben kezelt fertözésnél igen, ha már akkut gyulladást is okoz akkor esetleg (de az már fáj)nem. szóval ha nem jött meg akkor más gond van.

Úgy tűnik Condyloma fertőzése van. Van-e rá vmilyen gyógyszer vagy kenőcs? A babámnak nem lesz baja, nem árt neki ez a fertőzés?

22 hetes terhes vagyok és olvastam,hogy más kismamáknak is van Condyloma fert?zése.2hete vettem észre el?ször,rettent?en viszket f?leg ül?helyzetben és muszáj volt kistükörrel megnéznem ,hogy mit?l van.Sok nagyon apró szemölcsöt láttam és bekentem Canesten krémmel(ezt gombás fert?zésre használtam fél éve),gondoltam a krémt?l majd elmúlik de semmi jele.

Legjobb válasz: A dokid látta? Ez a fertõzés nem gomba, hanem inkább "herpesz" szerû, úgyhogy erre nem lesz jó a Canesten. Nekem anno ecseteléssel "szedték le", hetente egyszer kellett járnom a dokihoz, ha jól emlékszem 1 hónapig. Lehet, hogy a párodtól kaptad el, neki is mindenképp el kell mennie orvoshoz.

A dokid látta? Ez a fertõzés nem gomba, hanem inkább "herpesz" szerû, úgyhogy erre nem lesz jó a Canesten. Nekem anno ecseteléssel "szedték le", hetente egyszer kellett járnom a dokihoz, ha jól emlékszem 1 hónapig. Lehet, hogy a párodtól kaptad el, neki is mindenképp el kell mennie orvoshoz.
Mindenképpen mutasd meg a dokidnak mert a Condyloma egy szemölcs és ezt le kell kezelni ráadásul azt is meg kell nézetni hogy a hüvelyedben nincs-e.

Tisztelt Doktor Úr! Visszatérő candidám, kevert fertőzésem van! Sok gyógyszert, kúpot próbáltam már, amit orvos írt, nem értem miért újul ki és elég rövid időn belül! Tünetem mindig a fehér folyás, ezen kívül semmi, nincs viszketés, de ez is elég kellemet

Tisztelt Doktor Úr! Visszatérő candidám, kevert fertőzésem van! Sok gyógyszert, kúpot próbáltam már, amit orvos írt, nem értem miért újul ki és elég rövid időn belül! Tünetem mindig a fehér folyás, ezen kívül semmi, nincs viszketés, de ez is elég kellemetlen! Semmit nem csinálok másként mint évekkel ezelőtt, mikor soha semmilyen nőgyógyászati problémám nem volt! Ez a candida, bakteriális fertőzés az időben kezdődött, mikor a szülés után 8 hónappal fogamzásgátlót írattam! Előtte soha nem volt semmi bajom, ezért gyanokodnék arra hogy esetleg nem lehet-e a fogamzásgátló miatt hogy esetleg hajlamosabbá tesz vagy nem tudom! Jangee fogamzásgátlót szedek, előtte Tri-Regolt szedtem, de azt nem akarta már felírni az orvosom! Már említettem régebben, hogy nem lehet-e ez a fogamzásgátló miatt, de a válasz az volt, hogy nem! Most kb 2,5 éve szedem ezt a fogamzásgátlót és azóta kisebb-nagyobb szünetekkel, de mindig visszajön a problémám! Úgy érzem már soha nem lesz ennek vége! A napokban esedékes a rákszűrés is és mellette szintén jelen van a fehér folyás! Újabb gyógyszerek de melyik lesz ami végre használ is?!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A fogamzásgátló szedése valamelyest hajlamosíthat a fertőzések fellépésére. Erről akkor tud megbizonyosodni, ha átmenetileg szünetet tart a szedésben, hátha akkor ritkábban jelentkeznek az ilyen panaszok. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A fogamzásgátló szedése valamelyest hajlamosíthat a fertőzések fellépésére. Erről akkor tud megbizonyosodni, ha átmenetileg szünetet tart a szedésben, hátha akkor ritkábban jelentkeznek az ilyen panaszok. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Visszatérő gombás fertőzésem van, amit sajnos nem tudok megszüntetni. Rákszűrésen mindig elmondom, hogy gyakori nálam. A válasz mindig az, hogy Canesten combi, vagy épp felírják a Gynoflort, de egyébként nem nagyon foglalkoznak vele. M

Tisztelt Doktor Úr! Visszatérő gombás fertőzésem van, amit sajnos nem tudok megszüntetni. Rákszűrésen mindig elmondom, hogy gyakori nálam. A válasz mindig az, hogy Canesten combi, vagy épp felírják a Gynoflort, de egyébként nem nagyon foglalkoznak vele. Már nagyon sok Canesten Combit elhasználtam. A testvéremnek a Gynoxin 600 mg kapszulát ajánlották. Azt is kipróbáltam. Az elején több sikerrel, akkor kb. fél évente jött vissza, az utóbbi időben viszont 3 havonta. A múlt hónapban 2 kúpot is vettem, most megint szükségeltetett, de most már másfajtát kértem a patikába. Ott a Pevaryl 150 mg-ot ajánlották. Már két napja használom, úgy érzem nem sok mindent segített. Magánorvosnak nem sok értelmét látom, ha a kórházban nem foglalkoznak vele (szinte meg se hallják) a magánrendelőben mit kezdenének vele. Nem bízom már bennük. Van-e esetleg valami olyan lehetőség amivel ki tudnám kezelni magam akár “házilag” akár olyan kúp vagy gyógyszer ami hatásosabb? Köszönettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos az Ön esetében az is közrejátszhat a fertőzések kiújulásában, hogy már szinte mindenféle készítményt kipróbált. Ez ahhoz vezethet, hogy ellenálló gombatörzsek fejlődnek ki, s ilyenkor már nagyon nehéz tünetmentessé válni. Meglevő panaszok esetén javaslok egy tenyésztést, amely alapján célzott kezelés lehetséges. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos az Ön esetében az is közrejátszhat a fertőzések kiújulásában, hogy már szinte mindenféle készítményt kipróbált. Ez ahhoz vezethet, hogy ellenálló gombatörzsek fejlődnek ki, s ilyenkor már nagyon nehéz tünetmentessé válni. Meglevő panaszok esetén javaslok egy tenyésztést, amely alapján célzott kezelés lehetséges. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
