Találatok a következő kifejezésre: Fertőzés megakadályozhatja teherbeesést (2 db)

Fertőzés megakadályozhatja a teherbeesést?

az orvosom kétfajta baktériumot tenyésztett ki,úgyhogy most antibiotikumot szedek és hüvelykúpot használok.lehet hogy a fert?zés akadályozta a teherbeesést?

Legjobb válasz: Maga a fertõzés nem gátolja a teherbeesést, de nem érdemes kockázatot vállalni, mert van ismerõsöm is aki az antibiotikum miatt vetélt el. Ezenkívül ha nem tisztul ki a fertõzés a baba is károsodhat..tehát jobb egészségesen belevágni egy terhességbe. Gondolj csak bele hogy nemsoká meggyógyulsz és mehet a dolog, ha pedig nem vagy egészséges és gond lesz akkor magadat fogod hibáztatni.. kis türelem..és gyógyulj meg! Aztán a továbbiakhoz sok sikert!

Maga a fertõzés nem gátolja a teherbeesést, de nem érdemes kockázatot vállalni, mert van ismerõsöm is aki az antibiotikum miatt vetélt el. Ezenkívül ha nem tisztul ki a fertõzés a baba is károsodhat..tehát jobb egészségesen belevágni egy terhességbe. Gondolj csak bele hogy nemsoká meggyógyulsz és mehet a dolog, ha pedig nem vagy egészséges és gond lesz akkor magadat fogod hibáztatni.. kis türelem..és gyógyulj meg! Aztán a továbbiakhoz sok sikert!
akkor nálad gomba volt ugye? de egyépkénrt a kérdésedre a válasz :NEM
Nekem sikerült fertõzések mellett is teherbeesni, pedig kúpot is kaptam és rengeteg gyógyszert szedtem, épp ezért nem mertem vállalni.
az utolsó válaszolotól kérdezném hogy mi történt miután ezek mellett teherbe esett? elvetetted? én is ilyen helyzetbe vagyok és nagyon ideges vagyok miatta.
A kérdezõnek írom, hogy priviben válaszolok.
Mármint az utólsó kérdezõnek.

A gardnerella fertőzés megakadályozhatja a teherbeesést?

A dokim csinált ritkabaktérium tenyésztést,és 2 kórokozó is kitenyészett,lehet hogy emiatt nem sikerül a baba?

Legjobb válasz: szia!Látom már nagyon régi a kérdésed.Remélem azóta sikerült a baba.Egyébként a kérdésedre válaszolva én olvastam valahol,hogy a gardnerella okozhat hegesedéseket melyek megakadályozzák a spermium útját.Én annyit szeretnék kérdezni tõled,hogy Neked nõgyógyász tenyésztette ki?Mert valószínûleg én is elkaptam a páromtól és mondtam is a dokinak,de nem mondta hogy kivizsgálja vagy vmi.Úgy tudom bõrgyógyász inkább foglalkozik ezzel.

szia!Látom már nagyon régi a kérdésed.Remélem azóta sikerült a baba.Egyébként a kérdésedre válaszolva én olvastam valahol, hogy a gardnerella okozhat hegesedéseket melyek megakadályozzák a spermium útját.Én annyit szeretnék kérdezni tõled, hogy Neked nõgyógyász tenyésztette ki?Mert valószínûleg én is elkaptam a páromtól és mondtam is a dokinak, de nem mondta hogy kivizsgálja vagy vmi.Úgy tudom bõrgyógyász inkább foglalkozik ezzel.
Én az elsõ válaszoló kérdésére szeretnék reagálni. Rákszûrésnél derítette ki a nõgyógyász, hogy gardnerella fertõzésem van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!