Találatok a következő kifejezésre: Ferro-Folgamma mellé folsavat szedni (2 db)

A neo-Ferro Folgamma mellé kell szedni külön folsavat?

A régebbi változatában, a Ferro Folgammában ugyanis jóval több volt: 5 mg, ebben meg csak 0,8 mg. Aki szedi ezt, szedi külön még a folsav tablettát?

Legjobb válasz: Szerintem a folsav jó mellé, de nem tudom, hogy 25 hetesen kell -e még szedni. Nem csak az elsõ 12 hétben javasolt leginkább? Én nem szedek, igaz van egy komlett vitaminom, amiben elég sok folsav van. Kérdezd meg a védõnõ vagy a doki véleményét.

Szerintem a folsav jó mellé, de nem tudom, hogy 25 hetesen kell -e még szedni. Nem csak az elsõ 12 hétben javasolt leginkább? Én nem szedek, igaz van egy komlett vitaminom, amiben elég sok folsav van. Kérdezd meg a védõnõ vagy a doki véleményét.
Szia! én nem szedem csak ezt napi egyet viszont a 32. héttõl már napi 2x2-t kell azt mondta a doki ha birom szedjem ha nem akkor felír vmi mást! De nincs tõle semmi bajom. Üdv jó babavárást:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!nem kifejezetten kell szeni azt én is tudom, de ártani nem árt, meg túladagolni sem lehet, mivel kipisiljük. csak gondoltam megkérdezem mi az állásfoglalás ez ügyben! Boldog babavárást mindenkinek!!!! Ja, meg a vérképzéshez is kell!!!!!!

Ferro-Folgamma mellé kell folsavat szedni?

Tudom hogy van benne, de azt hallottam ha külön is szedünk jobban felszivódik.

Legjobb válasz: Szia! Ha már túl vagy az elsõ 12 héten, akkor szerintem nem szükséges. De a dokid biztosabbat tudna mondani. Nekem is ezt írta fel a doki a 12. hét után, bár én csak ritkán szedem mert a vérvétel szerint sok a vasam, így inkább Gravidát szedek minden nap + ezt úgy hetente 1x vagy 2x. Gratulaa babához!

Szia! Ha már túl vagy az elsõ 12 héten, akkor szerintem nem szükséges. De a dokid biztosabbat tudna mondani. Nekem is ezt írta fel a doki a 12. hét után, bár én csak ritkán szedem mert a vérvétel szerint sok a vasam, így inkább Gravidát szedek minden nap + ezt úgy hetente 1x vagy 2x. Gratulaa babához!
Szia!Szedd a Béres Vas Vitál tabblettát és abban plussz dolgok is vannak és nem okoz szorulást sem, mint ez a gyógyszer.Nekem az orvos mondta, hogy ez jobb


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!