Találatok a következő kifejezésre: Ferfi letemre szeretek (15 db)

Szerintetek az gáz, ha férfi létemre szeretnék keratinos hajkiegyenesítésre menni?

Göndör a hajam, így vasalom, de foylton göndörödik, amit utálok.

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? :)

Miért lenne gáz? :)
sok meleg pasi megcsináltatja, nem gáz.
A kérdező hozzászólása: De az a különbség, hogy én nem vagyok meleg...
Na ez bunkó volt... Szerintem nem gáz.Sõt, sokkal jobb, mint ha igénytelen lennél.Amúgy meg, nincs rád írva, hogy meg lett csináltatva... az utcán már senki sem fogja tudni, csak addig a szalonban, amíg megcsináltatod... :)
Dehogy gáz! MENJ EL NYUGODTAN!!!!!! Az a lényeg, hogy jól érezd magad a bõrödben! Na, sipirc!!!!!!
Nem gáz. Szallnban dolgozok, van egy pasi, aki dauerra jár, vak aki festeti az õsz hajszálait...egyik se meleg
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, aranyosak vagytok.:) 😏

Férfi létemre szeretem a Modern Talkingot - gáz?

Legjobb válasz: Nem. Ízlések és pofonok különbözõek.

Nem. Ízlések és pofonok különbözõek.
Valamiért csak világsztárok, nem?
Nem, bár nem mondhatnám, hogy túl férfias. De ez nem azt jelenti, hogy te nem lehetsz férfias, de a Modern Talking nem az.
Kamaszkorban én is szerettem. De amikor meghallgattam a nagylemezüket, akkor rájöttem, hogy csak az a 2-3 számuk tetszik, amelyeket a rádiókban játszottak.

Férfi létemre szeretek nagyon rövid shortokat viselni. Miért kifogásolják ezt a melóhelyen? (Nyár van. )

Legjobb válasz: Mert ott más viselet az elõírás? Nem tudom. Én nem kifogásolnám. :D

Mert ott más viselet az elõírás? Nem tudom. Én nem kifogásolnám. :D
Szerintem nem elhanyagolható a kérdés szempontjából, hogy hány éves vagy, meg milyen a testalkatod... Amúgy én se bírom a férfiakon a túl-rövid shortokat, szerintem férfiatlan, de ez egyéni vélemény :) Ha a munkahelyeden nem kell idegen emberekkel találkoznod, vagy kommunikálnod másokkal, akkor szerintem az van rajtad, ami neked tetszik és kényelmes. Ha csak nincs valami szabály, ami ellent mond ennek.
Mert a nagyon rövid nadrág csak Tom Sellecknek áll jól - ahogyan a bajusz is!
Sz.rjál rá. Ha neked így kényelmes, és a fõnök nem citál érte, akkor kit érdekel más szava? Én is rövidben járok nyáron, sõt az én lábam még szõrös is! Figyelj, amíg egyes nõk úgy öltözhetnek, h szinte csak a mellbimbójukat takarja a ruha el, addig én is azt veszek fel, amiben jó lenni ha meleg van idebenn! 29 F
Szóval arra céloztam, hogy nem feltétlen szeretném a munkahelyen idegen pasik felsõcombját látni. Szõrtõl függetlenül.
Biztos kilóg a Bré!
Én is rövid shortokban járok. Nincs azzal semmi baj. 21/F
B.zi-e vagy?
A kérdező hozzászólása: Nincs combszõrzetem, és nem vagyok 60 éves sem. Teljesen szõrtelen a combom.
Hát vélhetõen a nõi kollégákat nem érdekli a kirakatba rakott combszõrzeted. Nekem is hányingerem volt az egyik fõiskolai tanárbácsitõl, aki fehér forrónadrágban járt. Pedig viszonylag jól tartotta magát, de a hatvanas õsz combszõrzet látványa a feszes fehér gatyó alatt... Jajj.
Azért, mert Magyarországon még be van rögzülve a fejekbe a kádári mentalitás a sok formális hülyeségével együtt. Nyugat-Európában most kifejezetten divatos a férfiaknál a nagyon rövid short, én egy hónapja Koppenhágában pl az egyik templomban a jegyárus srácon is combközépig érõ shortot láttam, érdekes módon ott nem szól be neki senki...
Szerintem mosdóban öltözz át, akkor nem lehet probléma belõle. Tehát munkahelyen hosszú, amikor kimész az utcára akkor rövid. Macerás, de a munkáltatók zöme nem csípi a rövidnadrágot. Viszont az is igaz, hogy az utcán vagy a buszon meg meggyulladni a hosszúban. Volt nekem is olyan munkám, hogy polgármesteri hivatalokba jártam bringával, akkor mindig bent volt a hosszú a táskában. Szóval röviden: átöltözés, nehogy kirúgjanak emiatt.
errõl most eszembe jutott egy történet: még iskolás voltam, nyár volt. a fiú osztálytársaim eljöttek rövidnadrágban (volt akin háromnegyedes volt) és az osztályfõnöknek ez nem tetszett. "ez nem egy strand, hanem iskola!"
A kérdező hozzászólása: Nem a fõnök kifogásolja, hanem a nõi munkatársak. Amúgy egy könyvtárról van szó.
Attól függ mit dolgozol? Van ahol nem illik megjelenni rövidnadrágba. Azért egy könyvtárba, hát nem tudom. Lehet nekem sem tetszene, max a térdig érõ.De nem biztos hogy szólnék az illetõnek és kellemetlen helyzetbe hoznám ezzel.

Normális hogyha nö létemre szeretem hogyha a férfi uralkodik rajtam?

Ugyértem ,teljesen normális az hogy a férfi a domináns egy kapcsolatban és a nö a háziaszony aki otthonra valo de én mindenben azt szeretem hogyha a férfi dönt ,legyen szo bármiröl. Tehát olyan mintha nem müködnék irányitás nélkül :S nemtudom hogy hogyan fogalmazam meg remélem értitek, szerintetek ez baj vagy ez a természet rendje ?

Legjobb válasz: Szia! Nem, nincs ezzel baj. Utálom én is, amikor egyszerûen nem férfi egy férfi. Jó azt nem akarom, hogy uralkodjon és mindenben õ döntsön, de igenis õ a domináns, õ engedje el a gyereket szórakozni, legyen férfi, nem én akarom a nadrágot viselni. Volt már rá példa, hogy én voltam a "fõnök", hánynom kellett ettõl a szereptõl. Gyûlölöm, ha irányítanak, engem jóformán lehetetlen, de azért van egy határ szerintem, ami megkülönbözteti a férfit a nõtõl.

Szia! Nem, nincs ezzel baj. Utálom én is, amikor egyszerûen nem férfi egy férfi. Jó azt nem akarom, hogy uralkodjon és mindenben õ döntsön, de igenis õ a domináns, õ engedje el a gyereket szórakozni, legyen férfi, nem én akarom a nadrágot viselni. Volt már rá példa, hogy én voltam a "fõnök", hánynom kellett ettõl a szereptõl. Gyûlölöm, ha irányítanak, engem jóformán lehetetlen, de azért van egy határ szerintem, ami megkülönbözteti a férfit a nõtõl.
Nem, nem normális, te pedig beteg vagy, ha ezt szereted. A természet rendje? Ugyan már! A keresztény egyház férfi tagjai által hozott poros törvényeknek semmi köze a természet rendjéhez...
Rettegek attól, hogy kiveszik a kezembõl a sorsom irányítását.Én nem csak egy díszlet akarok lenni, akit néha megkérdez a férje, hogy kék vagy piros, aztán ha választottam, akkor õ úgyis eldönti, hogy mi lesz, én meg csak meg lettem kérdezve, de súlya nincs a szavamnak. Társ kell, akivel meg lehet vitatni a dolgokat és együtt meghozni a döntést! Az asszonynak a konyhában a helye idõ rég lejárt.Ennél többet érnek a nõk és úgy gondolom, mikor férjhezmennek nem a pótapát és nem is a börtönõrüket keresik a férfiban, aki majd megmondja, hogy mi hogy legyen. Tényleg nagyot koppanhat az a nõ, aki ennyire elhagyja magát és mindenben a férjére támaszkodik.A kiszolgáltatottság érzésénél nem tudok rosszabbat.Ha a férjjel pedig valami történik pl.meghal, akkor a nõ elárvultan marad a világban, kb., mint egy újszülött, mert nulla az élettapasztalata és a döntéskészsége.Ez pedig tragikus!
Valamikor lehet , hogy normális volt, ma már nem. Ez az életforma nem kivitelezhetõ, abszolút életképtelen. Csak otthon akarsz lenni, háztartást vezetni? Egyetlen döntést sem meghozni? Nagyon gyorsan utcára rakhat az urad ha rád un. És igen, az elég nagy baj, ha úgy érzed nem mûködsz irányítás nélkül, ez az élet egyik területén sem lehetséges. Egy nõnek mindig legyen B terve, és akkor nem érhet meglepetés. Ez az egyfolytában alárendeltség nem sok jóra vezethet.
22:33 "Miért ne tudna irányítani egy családot egy férfi? Hánynom kell már ettõl a nõimádattól, semmi baj sincs azzal, ha nem a nõ irányítja a családot, a férfi egyébként is már az õskorban is a fenntartó szerepét látta el a nõ pedig a család lelke" Valószínû kevés férfi van, aki tud irányítani, úgy, hogy õ intézi a család lelki békéjét, anélkül, hogy a család boldogtalan lenne. Sok férfi viszont fogalomzavarban van, azt hiszi, hogy a vezetés azt jelenti, hogy nem csinál semmit, csak dirigál. A nõk jobban értenek a család összetartásához, a gyerekneveléshez és a béke megteremtéséhez. Általában õk akik úgy irányítanak, hogy kevésbé zsarnokok. A családfenntartó az "csak" a betevõt szerzi meg. A család lelki békéjét nehezebb megtartani, hogy úgy mûködjön, ahogy kell, és senki ne sérüljön benne. Kevés igazán jó apa/férj van, aki úgy irányít, ahogy kell, és nem zsarnok. Ez is egy hülyeség, hogy a "férfi hordja a nadrágot"--szerintem ilyen nincs. Kettõ szülõ van, közös döntéssel!
csak olvassátok el a kérdést:"Normális hogyha nö létemre szeretem hogyha a férfi uralkodik rajtam?" Nem nem normális! Itt uralkodásról van szó! Nem határozott férfiról!
Ha nekem lesz férjem ill.gyerekem, én nem akarom majd az hogy az apja engedje el ide meg oda..hanem döntsünk közösen, beszéljük meg..persze legyen férfi a talpán..:D
Miért ne tudna irányítani egy családot egy férfi? Hánynom kell már ettõl a nõimádattól, semmi baj sincs azzal, ha nem a nõ irányítja a családot, a férfi egyébként is már az õskorban is a fenntartó szerepét látta el a nõ pedig a család lelke. Ez bár mára nem teljesen így néz ki, de az alapjai megvannak és ez így normális. A férfi és nõi személyiség keveréséhez vezet, ha egy nõ akarja viselni a férfi helyett a nadrágot.
érdekes, hogy lepontoztatok, pedig igazam van! Ez nem normális: "de én mindenben azt szeretem hogyha a férfi dönt , legyen szo bármiröl" ez a személyiség elvesztése. És mindenben nem dönthet a férfi...mi ez a hülyeség? Én helyettem ne döntsön senki. Különben is családot vezetni a nõ tud legjobban, és azok a kapcsolatok mûködnek, ahol a nõ vezet. Ahol a pasi vezet, az megy át zsarnokoskodásba, és a "mindig az utolsó szó az enyém mert én vagyok a pasi" féle elnyomásba. A kérdezõ álomvilágban él: "a háziasszony aki otthonra való" ilyen nincs, mert könnyen az utcára kerülhet.... Nekem inkább egy önmagáért felelõsséget vállalni nem tudó bizonytalan nõ körvonalazódik ki. Itt nem az van, amirõl ti írtok!
Én is szeretem a határozott féfiakat, a papucsoktól kiráz a hideg! Szeretem ha biztonságban érzehetem magam mellette és megvan a véleménye a dolgokról.
Te egyszerûen ilyen vagy. Ha mûködik így az életed és boldog vagy, akkor egyáltalán nem baj.
Úristen utolsó, nem rabszolgatartásról beszélünk :S Mindenkinek van véleménye egy kapcsolatban, de akkoris van olyan, aki dominál. És ez így normális. Amennyiben ez a domináns fél a nõ, akkor ott a férfi bizony vagy töketlen, vagy papucs.
Nem normális. Te egy pszichésen beteg személy vagy. Egy személyiség nélküli(önálló vélemény nélkül), önbizalomhiányos, kapcsolatfüggõ vagy. Késõbb iszonyú sz*r lesz neked, mert soha sem fogsz boldogulni, mindig mások nyakán leszel és nem tudsz épelméjû döntést hozni. Valószínû egy pszichopata domináns bun*kó ki fog szúrni és rajtad élvezkedik évtizedekig, te meg nyûglõdsz. Soha sem leszel boldog. Egy egészséges nõ döntés képes, nem megy egy másik ember után. Vannak saját döntései, vannak különbségek, amikhez ragaszkodik. Ettõl ember az ember. Ha a saját akaratodat elnyomod papucs leszel és gyötrõdni fogsz. Vagy esetleg mártír akarsz lenni? Azok az emberek, akik a másiknak behódolnak, elõbb-utóbb értéktelenné válnak a másik szemében. Vagyis le fog nézni, nem fog tisztelni, mert nincs miért. Nincs egy öálló véleményed, nincs vitád nem leszel ember számára csak egy használtai tárgy. Akinek nincs lelke. A természet rendje az, hogy mindenki önálló személyiség és nincs dominancia a nemek között. (max. szülõ és gyerek között, de ez érthetõ is).
Teljesen normális ez!:) Én is szeretem az ilyen pasikat.Mivel elég makacs és szétszórt lány vagyok így szükségem van egy olyan barátra aki kordában tart, megvéd ha kell, elmondja a véleményét bármirõl is legyen szó és egyengeti az utamat ha kell. Viszont a hideg kiráz azoktól a "pasiktól", akik csak mindenbe egyetértenek, jó pofiznak össze vissza, és azt mondják amit hallani akarok és nem azt amire õ valójában gondol!:)
Akár normális is lehet. Van, aki a verést is annak veszi; embere válogatja. Hosszú távon viszont a teljes alárendeltség és önállótlanság számos negatívummal járhat. Ennek lett áldozata egy ismerõsöm, aki 40 évesen vált el, három gyerekkel és addig még egy csekk sem volt a kezében. Mindent a férje intézett a bevásárlástól a pénzbeosztásig. Az eredmény: számos bank-és hitelkártya, teljes eladósodás, kocsi el, víz elzárva, gáz kikapcs... Most éppen a lakás van soron.
Szia! Az én kapcsolatomban a férfi a fõnök. Nekem semmi gondom ezzel, sõt! Férfi, aki szeret irányítani, nem sért, nem bánt, szeret. Utolsó szó az övé, de azért kikéri a véleményem. Én szeretem mellette a nõi, háziasszonyka szerepet. :)
Én is szeretem ha egy férfi határozott, döntõképes tudja mit akar, szóval olyan igazi férfi:) De azért ne akarjon rajtam uralkodni- mert ezt nagyon szeretem, de õ legyen a férfi háznál:) Egyébként sok helyen olvastam , hogy a nõk szeretik a domináns férfiakat. Ez normális:)
Ki hogy szereti... Én úgy vélem, hogy egy férfi legyen határozott, olyan, akire teljesen rá lehet hagyni néhány dologban a döntést, akit nem kell úton-útfélen megerõsíteni a tetteiben; de tudja elfogadni azt, hogy nekem önálló véleményem van, és ha valamiben nem értünk egyet, akkor igenis hallgasson meg, és közösen döntsünk. A te kommentedben az uralkodás szóval van a baj; az ugyanis szeretet nélküli, embertelen és egyenlõtlen dolog. Az természetes, hogy bizonyos dolgokban a másikra hagyod a döntést, de nem mindenben, nem õ mondja ki az utolsó szót. Az, hogy te szeretsz háziasszonykodni mellette, szép dolog. Ha így érzed jól magad, csináld, de csak addig, amíg egyenrangú felek maradtok, és a férfi is tiszteli és becsüli a szereped. Tovább nem érdemes folytatni. Én viszont nem szeretnék így élni, mert vannak más álmaim, és ez nem feltétlenül a konyha. persze, akarok családot, akikre jó fõzni, mosni, takarítani, de nem egészséges ha egyetlen állapotba szorítod magad. Viszont nem a természet rendje, hogy a férfi uralkodjon, hanem a társadalmi szocializálódás következménye. Azért mert régen, más körülmények és életlehetõségek mellett így éltek, ma már nem kötelezõ. Sõt! A boldogságra kell törekedni, nem az õskori állapotokra.

Mit tegyek, ha férfi létemre túlárad bennem a szeretet?

Arra gondoltam, hogy vásárolok egy macskát, de szerintem rövid idõ alatt õ is megunna.

Legjobb válasz: Verd ki:)

Verd ki:)
ölelj meg valakit. :-) amúgy a macsekok jóarcok, simán alkalmazkodnak hozzád.
szeva kozsó
ölelj meg egy két fát õk bírják:DDD
bennem is
egyáltalán nem baj ha túlárad benned a szeretet:) majd megtalálod azt a lányt aki hozzád való és szeretitek egymást aztán boldogok lesztek:) a macska vásárlás nem rosz ötlet és nem unna meg nyugi:)
akkor szeress! :)
Velem is ez volt a baj... túlságosan szerelmes voltam , minden tökéletes volt a kapcsolatban , mindent megtettem érte és elhagyott... :/ :)
te vagy Jézus?
nézz my little pony-t. komolyan :d

Meleg férfi létemre annyira hiányzik egy Társa az életemből, hogy lánnyal szeretnék ismerkedni. Normális vagyok?

Hiába szeretnék Társat találni, nincsen olyan meleg fiú, aki másnapra nem tűnne el, párkapcsolatot szeretne. Ezért gondolkozom, hogy mégis talán lánnyal kellene megpróbálnom? Fogalmam sincsen, hogy menne-e? De ez szerintem sem normális, vagy igen???

Legjobb válasz: A világ legnormálisabb dolga. az embernek társ kell, mert társas lények vagyunk, kell valaki akihez szólhatunk és akivel az együtt töltött percek örömet tudnak szerezni. Az hogy meleg vagy nem zárja ki, hogy nem lelheted meg ezt az örömöt egy lánnyal.

A világ legnormálisabb dolga. az embernek társ kell, mert társas lények vagyunk, kell valaki akihez szólhatunk és akivel az együtt töltött percek örömet tudnak szerezni. Az hogy meleg vagy nem zárja ki, hogy nem lelheted meg ezt az örömöt egy lánnyal.
Lehet, hogy nem éppen meleg vagy, hanem biszexuális.
Lehet, de tudnia illik róla.
szerintem te nem vagy meleg haver!:D csak tényleg biszexuális mert ha meleg lennél szerintem meg sem fordulnának a fejedben a lányok... :D
Miért, hány éves vagy?
Ha tényleg meleg vagy, akkor nem normális, mert akkor ilyen meg se fordulna a fejedben.
NEM!
Már elõre sajnálom a lányt.
Te nem vagy Férfi...
Hû de buták egyes hozzászólók:D Nem bírták felfogni a lényeget:DDD Nem biszexuális, hanem meleg, és úgy gondolja(tévesen), hogy lánnyal jobb lesz egy érzelmekre alapuló, semmi testiség közösség. De a lányok sem jobbak, hidd el.Nekik is kell a szex, amit te nem tudsz megadni. Szerintem inkább keress akkor egy lakótársat.Szimplán unatkozol egyedül. Társ, meg hasonló baromságok.Ezeket jobb lenne, ha rájönnél, hogy nem létezik.Egy ideig talán.De az ember, egyedülálló lény!!!!!! Sosem lehetsz benne biztos, hogy vkinek mikor lesz elege belõled, mert az emberek érzelmei változnak. Ma már nem egy elnyomásban, kényszerben élnek az emberek, nyugodtan elválnak, ha kell. Fogd fel, a világ ilyen!!Örülj neki, ha egyedül talpon tudsz maradni.Ha pedig találsz idõszakokra embereket, akik veled vannak, akkor becsüld meg.De minden változik, az emberek is. Nehogy azt gondold, hogy akik életük végéig együtt vannak, azoknál minden rendben van.Sok magatehetetlen, lépni nem tudó, változtatni nem merõ ember, de ha neked ilyen jó, olyat biztosan találsz...
ne add fel, egyszer megtalálod a másik feled
Szerintem te nem meleg vagy, hanem biszex.. ha meleg lennél, nem gondolkoznál ezen.. amúgy a melegek is képesek hosszabb kapcsolatra, csak lehet, hogy még nem találkoztál ilyennel.. próbáld meg lánnyal, akkor kiderül..
Nem hiszem, hogy megértettétek. Pont az a probléma, hogy akármennyire talál szexpartnert, az nem hosszútávú, nem ad biztonságot számára a hétköznapokban. Én, leszbikus lányként, nagyon sokszor vagyok hasonlóképpen, hogy a közeledõ szimpatikus fiúktól néha kissé meggyengül a védelmem, bár tudom, hogy én rohadtul nem azért járnék velük, hogy legyen valami :D Szóval attól függetlenül lehet kapcsolat, hogy nincs szex. Olyan, mintha együtt élnének, csak nem rendes párkapcsolatban. :D Ahogy elõbb mondták, az ember társas lény. Ez van ~ Sztem lehetséges is, csak a egyikõtöknek se legyen kellemetlen. Meg talán ez se egy annyira hosszútávú megoldás, mert attól függetlenül bármelyikõtök beleszerethet valaki másba. Vagy lesz egy nyitott kapcsolat ... ? XD
Szerintem nincs veled baj, csak kiderült, hogy nem meleg vagy, hanem biszexuális. Ennyi. Vonzódsz mindkét nemhez, s mivel, gondolom én, eddig fiúkkal voltál, aztán hogy csak nem tudom, de azért tegyük fel, és csalódást okoztak neked, így elõ jött a természetes hajlamod, a vonzalmad a nõk iránt. Attól még lehetsz férfival is és kívánhatsz férfit is ha vonzódsz egy nõ társaságára, ami megint kihangsulyoznám a normális.
ÕÕÕ Hát mimás? Sok sikert!
ma 12:56 A nyanyák ezért vesznek tacskót.
Szerintem a homoszexualitás sem normális, de az hogy egy csajjal legyél miközben nem is kívánod, nem is vagy szerelmes belé az már eléggé gyíkság. Szerintem sok homárnak van állandó partnere. Keresgélj tovább!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nagyon nem érthetõ sokaknak, látom! TÁRSAT szeretnék, nem szexpartnert! Akár leszbikus is lehet, nem szexre keresek. Persze anélkül hibás a kapcsolat, de egyedül meg borzalmas!!!
Már én is elgondolkoztam ezen. Egyébként sok meleg ismerõsömnek van baráti kapcsolata ilyen módon.

Üdv mindenkinek! Szerintetek ciki hogy férfi létemre nem szeretem a sört, nem érdekelnek az autók, valamint a foci és a F1 is finoman szólva nem a szívem csücske?

Csak azért érdekel mert ezek tipikusan "férfi hobbik", de tőlem oly távol állnak mint az a bizonyos Makó lovag a közel-keleti várostól. :)

Legjobb válasz: A nõk érdekelnek? Ha igen, akkor rendben vagy!

A nõk érdekelnek? Ha igen, akkor rendben vagy!
A kérdező hozzászólása: Igen. :D
Nem ciki. Az exem ezek kozul csak a sort es a kocsikat szerette. Foci, F1 kizarva! Nem vagyunk egyformak, szerintem ezek a csajokat nem is erdekli. Ha ezeken kivul van normalis szabadidos elfoglaltsagod, akkor nem gond.
Nem ciki.
A sört leszámítva engem se érdekel egyik se, bár egy szép kocsit azért megnézek, de nekem az összes egyforma. :D
Autókat kivéve egyik se érdekel.
Örülj neki:) legalább van idõd a barátnõdre:D !!
Felejtsük már el mik a tipikus férfi / nõi hobbik, azt csinál mindenki amit akar. Semmi sem ciki.
Nem tudom, hogy 16 évesen érdekel-e a véleményem, de spec engem se dobnak fel ezek... Én spec ink BKV meg MÁV fan vagyok/lettem..:D

Gáz, ha férfi létemre nagyon szeretek öltözködni, ruhákat vásárolni?

Ugyanannyira szeretek új cuccokat venni, vásárolgatni, mint ahogy a csajok szoktak. Gáz dolog ez egy pasi esetében?

Legjobb válasz: ez mit takar? ha elmész 1 ruha bolt elõtt és azt mondod: - valami qrva jó ez a bõrdzseki. az nem gáz ha azt mondod hogy - de cuki ez a csizmi. na az már az :D

ez mit takar? ha elmész 1 ruha bolt elõtt és azt mondod: - valami qrva jó ez a bõrdzseki. az nem gáz ha azt mondod hogy - de cuki ez a csizmi. na az már az :D
metroszexuális~
Ha nem buzásan öltözöl, akkor semmi gond vele.Szeretem az olyan férfiakat, akik igényesen, és változatosan öltöznek.Ehhez meg elengedhetetlen a vásárlás.
11. Tökéletes, ne változtass rajta. Nagyon kellemes, ha egy fiú nem elhanyagolt, odafigyel erre.
Páwa vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok páwa, mert nem olyan fajta cuccokat hordok. Mármint nem ilyen csillivilli giccses dolgokat szoktam venni, hanem lazán elegánsakat.
jó ha valakinek van stílusa meg jó ízlése nem gáz nyugi
Most mi baj szegény páwákkal? Szép a farkuk. :)
Ameddig férfi ruhákat hordasz/vásárolsz, addig nem gáz.
A kérdező hozzászólása: Ja én se szoktam hosszasan vásárolgatni, kb fél óra alatt megvan amit akarok. Úgy értem, hogy elég gyakran veszek új cuccokat, szeretek kísérletezni, és kifejezetten tudok örülni, ha találok valamit, ami feldobja a megjelenésem.
"de cuki ez a csizmi" Még mindig INKÁBB õ mondja, mint én. :P "Magamon" belehalnék kb. az ilyen stílusba, nõ létemre. :P
Nem.
Hogy "metroszexuális"? Nem baj az, a legtöbb olyan nagyon dekoratív. Én kedvelem õket.
De ne írd azt, hogy "mint a csajok szoktak". Ez esetleg régen volt így, ma már erõsen kevert a téma.
Most akkor shopingolni szeretsz nagyon vagy jól öltözni, mert nem mindegy. Valószínûleg 1-esnek igaza van.
Mi van ha szeret valaki normálisan öltözködni? Semmi... Én is szeretek, csak én gyorsan letudom a dolgot, körbenézek az egész plázában 20 perc alatt... nem kezdek el próbálgatni. De amennyiben te próbálgatsz is , az se gáz, mert attól még nem leszel langyi.
Nem gáz. De azért nem jönnék össze veled.
Nem. Sõt, én nõ létemre megõrülök az öltözködéstõl, igényes vagyok, de szerintem belefájdulna a fejem, ha egész nap butikokba mászkálnék. :/ Fiú esetében viszont nem zavar, legalább kellemes látvány, jól néz ki, igényes, felõlem divatozzon ahogy akar!
Azért "férfiruha" alatt ne valami fakó, 2-3 számmal nagyobb nadrágot, inget, pólót érts! :) )

Gáz, hogy huszonéves férfi létemre macskát szeretnék? Szégyellek elvinni egyet ingyen, nehogy kinevessenek:D

Legjobb válasz: Egyáltalán nem gáz!!! Sõt!!! Hidd el, óriási boldogságot okoz majd Neked!

Egyáltalán nem gáz!!! Sõt!!! Hidd el, óriási boldogságot okoz majd Neked!
van egy kb 120 kilós, kigyúrt kopasz haverom. Akkora autóval jár, hogy alig fér el az úton. És imádja a macskákat, tele van velük a lakása. És szerintem még senki nem nevette ki.
Dehogy gáz, inkább jó :) A lányok is szeretik azokat a srácokat, akik szeretik a macskákat/állatokat hidd el :D
Mi felénk van egy mondás: Ha egy férfi szereti a macskát, szép felesége lesz. Nagymamám mondogatta, mikor mondtam neki, hogy mennyi fiú barátom szereti a cicákat. Férjemnek is volt, mikor otthon lakott, sógornak valónak is van macskája, õ 22 éves. Nem ciki, sõt, szerintem tuti bejön a lányoknak.
Most én leszek az ügyeletes negatívkodó ember, de szerintem ha már ott tartunk hogy mi a nem kívánatos és mi igen, nagyobb gond lehet hogy a "közvélemény"tõl teszed függõvé hogy bevállalsz-e valamit amit szeretnél. Ha szeretnél cicát örökbe fogadni, emeld meg a hátsódat és tedd meg, ne egy csapat idegen ember kelljen már hozzá hogy valami olyat csinálj ami boldoggá tesz. :)
Igen jobb ha kettõ van mert ha nem vagy otthon nem unatkoznak. Két lány együtt nekünk nem mûködött, nem tudták megszeretni egymást. Fiú-lány így most tökéletes. ivartalanítani mindenképpen kell, mert a fiú különben lepisil mindent és elis kóborol. a lány pedig ha rájön keservesen nyávog és kúszik körbe körbe a lakásba. Nézni is rossz.
Szerintem inkább aranyos. Gyere el egy örökbe fogadó napra, hidd el senki sem fog kinevetni. Írj privit ha kis cicát szeretnél én tudok neked ebben segíteni és nem fog kiröhögni senki. Egyébként nekem a lány a haragos a fiú a bujús. A cica természetétõl függ. A fiúnak olcsóbb az ivartalanítás, utána nem akar elmenni és nem pisil le semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :D
Helyes! ;) Jó, ha kettõt hozol, nem fognak sose unatkozni, jó barátok lesznek :) A tápokról, alomról stb is kérdezhetsz, meg bármit amit egy macskáról tudni kell.
A kérdező hozzászólása: Hát utánanéztem.Bármennyire is undorodom tõle, ivartalanítás lesz.És egy macskasrác meg egy lány lesz hozva :D Talán nem esznek ki a vagyonomból :D
https://www.facebook.com/Macskavilag Lesz örökbefogadói nap. Én mikor voltam voltak srácok is. Fõleg 20 év felett. :D
Dehogy gáz! Sõt! Hidd el, megnevettet minden nap valami hülyeségével, meg bújik, stb
Ha lehet, kislányt kérj, jótanács:)
Ezért is szeretem a vejeimet..Mert nem utálják a macskáimat. ...:) )))
én imádom a cicákat:DD
dehogy nevetnek! nekem mindegyik barátom imádta a cicákat, meg a tesóm is, pedig harmincon felül vagyunk. az egy buta ember, aki azt hiszi, hogy ez nevetséges. már miért lenne az?
Még annyi, hogy látatlanba ne hozz cicát. Minden képen menj el és úgy válasz cicát. Tudni fogod melyik áll igazán közel a lelkedhez, az mindegy hogy lány vagy fiú, ez csak akkor számít ha nem ivartalanítod, mert akkor jelölget ida-oda pisil. Az enyém amint elkezdte ivartalanítva lett azóta jó kisfiú.:D
Sajnos nálunk nem lehet 2 Kandúr, mert egyik elzavarja a háztól a másikat, de 1lány 1kandúr lehet. Egyáltalán nem szégyen a macskatartás, akkor se, ha férfi tartja. Én ha akarok egy Állatot, csak az anyagi helyzetem beszél le. Az engem nem érdekel, ha kiröhögnek, megutálnak, mert szeretem az Állatokat, akkor se mondok le Róluk. Az állatszeretet sose szégyen!
a kandúr ha ivarérett lesz akkor elkezd jelölni. Valami penetránsan büdös. A nõstény macska pedig addig ivarzik újra meg újra folyamatos ciklusokban amíg sikeresen meg nem fogan. Mindkét esetben indokolt az ivartalanítás, ha együtt akarsz élni a macsekkal.
Teljesen nyugodtan vegyél magadhoz egy cicát! Nagyon nagy örömet fog okozni neked, és nagyon fogod szeretni! De mindenképpen ivartalaníttasd, bármilyen cicád is lesz! A fiúk jelölhetnek, ami nagyon büdös, a lányok pedig ha folyamatosan "kielégítetlenül" maradnak, akkor a akár el is pusztulhatnak!
Kedves 17-es válaszoló! Akkor Neked nagy szerencséd van! De komolyan. Egy cica 6 hónapos korára lesz ivarérett, Onnantól jelöli a területét. Ha az a Billerbeck paplan akkor az, ha a mosogatón álló csepegtetõ tálca, akkor az. Ivartalanítással rengeteg betegség kiküszöbölhetõ, és nem csonkítás, pusztán a cica életkörülményeinek, és magának az életminõségének javítása.
A kérdező hozzászólása: Tudom, úgy tizenéve volt már macskám.Csak akkor még gyerek voltam.De így felnõtt fejjel, férfi létemre attól félek, hogy furcsán néznének rám azok, akiktõl elvinnék egy kölyköt, hogy micsoda alak ez.
Elég fura vagy, mitõl lenne már az?
A kérdező hozzászólása: Meggyõztetek :D Szerintetek elmerjek hozni egy kisfiút meg egy lány macskát?Illetve melyik nemûvel lehet jobban összehaverkodni?Mindig csak kandúrom volt, és sokszor elég hidegek voltak
Ajánlom figyelmedbe az alábbi linket:http://www.bien.hu/kutyasok-es-macskasok-kozti-kulonbsegek, o.. Nem mindenkire igaz, de általánosságban igen :) A macskások jelleme szerintem férfiasabb mint a kutyásoké :D De ettõl eltekintve egyáltalán nem gáz, remek társ, és ez csak egy nagy baromság, hogy lányok=macska, fiúk=kutya. Vannak ismerõseim akik fiú létükre tartanak macskát.
Elõzõ vagyok. A nõstények elvileg barátságosabbak, de egy kandúr is lehet bújós. Fõleg ivartalanítva. Nekem kandúr sziámim van, szobacica.... már kölyökként mindig az ölemben aludt és most is igényli felnõtten. Van egy házi fekete kinti, 3 hónapos... õ már vadócabb, de igényli a kényeztetést szval...szerintem attól is függ mennyit foglalkozol vele, jahh kandúr õ is. Szerintem a kandúrok szebbek, nagyobbra nõnek :)
Elsõ vagyok. Én mindíg lány cicust szerettem volna. Anno úgy gondoltam, Õk bújósabbak mint a fiúk. Elsõ cicámat 10 hetesen hoztam el, tuti biztosra mondták hogy kislány... Panni lett a neve, és az elsõ állatorvosi vizsgálatnál kiderült, fiú. Dorombolós, bújós kiscica(mára már hatalmas)lett belõle. A másik cicusomat egy "állatkereskedésben" láttam meg, szerelem elsõ látásra, Õ is fiú. Éjszakákon át mellettem alszik, dorombol, bújik. Mindkettõt ivartalaníttattam, amit Neked is javaslok!!! Amint ivarérett lesz, jelölni fog, lakáson belül. Nekem a több tízezres Billerbeck paplanom bánta a várakozást... Arról nem is beszélve, hoy rengeteg betegségtõl kíméled meg õt/õket. Tehát szerintem mindegy, hogy fiú vagy lány cicus. Foglalkozás, simogatás, és Õk máris boldogok.
A kérdező hozzászólása: Nem barbár dolog az ivartalanítás?Úgy értem, ki vagyok én, hogy egy állatot megcsonkítassak?Én sem örülnék, ha kiherélnének.Érzékel a macska ebbõl valamit?
Azért javasolnék lányt, mert azt kevesebben viszik, mert aki nem akar ivartalanítani fiút visz, mert az nem szül. Aki meg akar, az is fiút, mert olcsóbb, de csak egyszeri kiadás. Elsõ macskám fiú volt, de azóta lett 4 lány is :) Fiú és lány is bújós.
Csak jobb lesz neki, mert nem kajtat folyton a tüzelõ nõstény után. Ivaros hím macskákat ütik el leggyakrabban, mert eljárkálnak messzire. A nõstény szül, gondolom nem akarsz évente 8-10 kismacskát. Ha bent tartod, jelölni fognak, vonyítani, tehát mindenképp szükséges. Betegségeket is megelõzhetsz, neten sok dolgot találsz. PL http://macska.mancsok.hu/ivartalanitas.htm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Lesz macskám!:D
Nem barbárság az ivartalanítás. Nem kell emberesíteni az állatokat. A macskának az a kínzás, ha nem élheti ki a nemi ösztöneit, mert be van zárva. Ha ivartalanítva van, nincs ilyen késztetése, így nem szenved miatta, hiányát sem érzi.
"Amint ivarérett lesz, jelölni fog, lakáson belül. Nekem a több tízezres Billerbeck paplanom bánta a várakozást..." Az én sziámim lassan másfél éves lesz, nincs ivartalanítva, mert csak lakásba van de még nem vettem észre hogy jelölt volna, és nem is visítozott.
Na kezdõdik az ivartalanítási vita :) Javaslom, nézelõdj neten, vagy még jobb, ha konzultálsz egy állatorvossal az ivartalanításról, ha nem gyõztünk volna meg :)
Párom szereti a kutyákat és cicákat is. Ez egy ostoba általánosítás, hogy csak nõk tartanak macskát.

A whisky cola férfi ital? Tényleg ciki, hogy nő létemre szeretem?

Legjobb válasz: Szerintem nem ciki. Én is megiszom. Inkább mint a tejszínes ragacsokat. Hát volt már rá példa, hogy szórakozóhelyen tequilat kértem a fiú, aki meghívott kókuszlikõrt. Na az ciki volt (nekem) :)

Szerintem nem ciki. Én is megiszom. Inkább mint a tejszínes ragacsokat. Hát volt már rá példa, hogy szórakozóhelyen tequilat kértem a fiú, aki meghívott kókuszlikõrt. Na az ciki volt (nekem) :)
Szerintem az se ciki, hogy õ likõrt kért, te meg tequilát, én is szeretem férfi létemre a likõröket, meg a vermutokat is, és ha célom nem a berúgás akkor én is gyakran iszok azt, de ha kicsit komolyabban nekiesek a piálásnak akkor általában vodkával, whiskyvel, vagy Jägerrel indítok.
Egy édes, 10–20%-os italt szerintem eleve nehéz lenne határozottan férfi italnak tekinteni:)
Nem ciki, de szerintem kólával nagyon gagyi keverni a jobb italokat, rossz ízlésre vall. Mondjuk a legalja az a boroskóla. Szerintem sokkal egyedibb, ha külön-külön kéred ki, így át sem tudnak verni, mint az a legtöbb szórakozóhelyen szokás.
Régen sokat ittam én is belõle, soha nem szerettem a nõies italokat.
Persze nem az ciki hogy likõrt kért, azt szereti. Csak kellemetlen volt hogy nõ létemre az erõset kértem. Probléma nem volt belõle mert csak nevettünk. Mindenki mást szeret. Kérdezõ ha te a whisky colat szereted akkor természetes hogy azt iszod.
Egyáltalán nem férfi ital. Inkább elcsépelt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, akkor megnyugodtam :) Amugy külön külön szoktuk kérni, nem egybeöntve colával:)
Nem ciki . Azt igyál amit szeretsz . manapság már a nõk is szivaroznak és ez sem ciki. Ha úgy dolgozunk mint a férfiak akkor más területen se különböztesék meg a nõket..
A whisky , az a férfi ital , nem pedig a whisky cola. Nem mondom, hogy nem ittam még cola-val meg kb. 20-bõl egyszer fordul elõ. Én már voltam úgy csajjal, hogy egymás után ittuk üvegbõl a tiszta whisky-t , és egyáltalán nem az a fiús csaj volt :D tehát szerintem ha cola-val iszod, azzal nincs semmi gond, bár tény, hogy egy likõr vagy egy pezsgõ vagy bor nõiesebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!