Találatok a következő kifejezésre: Fenyeget-e a veszélye (4 db)

Fenyeget-e a terhesség veszélye akkor, ha a barátnőm Diane35-öt szed már egy hónapja, és "beleélvezős" szeretkezést folytatunk?

Legjobb válasz: HA ANNO, AMIKOR ELKEZDTE SZEDNI, A MENSIJE ELSÕ NAPJÁN VETTE BE AZ ELSÕ SZEMET, AKKOR MÁR VÉDETT ÉS NYUGODTAN BELEÉLVEZHETSZ!

HA ANNO, AMIKOR ELKEZDTE SZEDNI, A MENSIJE ELSÕ NAPJÁN VETTE BE AZ ELSÕ SZEMET, AKKOR MÁR VÉDETT ÉS NYUGODTAN BELEÉLVEZHETSZ!
Ha elkezdte szedni a második levéllel, akkor tuti nem. De igazán várhattál volna 1-2 hetet azzal a beleélvezõs szexel, ha már a barátnõd gyógyszert is szed a kedvedért. Vegyetek egy terhességi tesztet, az majd megnyugtatja a barátnõdet.
hát nézétek meg a tályéoztaton h hat e már egy honap utána ha már bevette az elsõ levélel és már menstruált is és utána történt akkor nem hiszem de ha nagyon féltek és meg vagytok ilyedve csináljatok egy tesztet
"Ha a megelõzõ hónapban nem szedetthormonális fogamzásgátlót: A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) elsõ napján kezdje el a Diane35 szedését; [...]. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban (az elsõ csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítõ (Barrier-elvû)fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell." - Nekem ez azt jelenti, hogy ha egy hónapja szedi, akkor minden oké, nyugi van. Egyébként a hormongyógyszerek megzavarhatják a tesztet (sosem voltam terhes, mégis lett egy pozitív tesztem; ellenben olyan is történt a környezetemben, hogy terhes lett a lány és a teszt negatív lett). Én két év alatt nem lettem terhes, pedig 4szer kezdtem újraszedni egy-egy hónap kihagyás után, és mindig csak 8-10 napot vártam. Ha nagyon biztosra akartok menni, használjatok valamilyen spermicidet is.
Tisztelt Hölgyem! Ilyen veszéllyel nem kell számolnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Ilyen veszéllyel nem kell számolnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm. Sajnos jó pár hónapja már nem tudom fizetni a személykölcsön hitelem és már a bank bíróságra adná az ügyet. Milyen veszély fenyeget ilyenkor, és hogy én még a szüleimmel lakok, őket érintené e a dolog? Nincs semmi a nevemen.

Legjobb válasz: A hitelezõ végrehajtást fog kérni, elsõsorban a rendszeres jövedelemre. Ha ez eredménytelen, az ingóságokat fogják lefoglalni, de ez azért nem azonnal van. Igen, érintheti a szülõket, bár nem mindenképp. Javaslom hogy a bankkal vegye fel a kapcsolatot és próbáljanak valamilyen egyezségre jutni. Sokszor ez az érdeke mindkét félnek.

A hitelezõ végrehajtást fog kérni, elsõsorban a rendszeres jövedelemre. Ha ez eredménytelen, az ingóságokat fogják lefoglalni, de ez azért nem azonnal van. Igen, érintheti a szülõket, bár nem mindenképp. Javaslom hogy a bankkal vegye fel a kapcsolatot és próbáljanak valamilyen egyezségre jutni. Sokszor ez az érdeke mindkét félnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!