Találatok a következő kifejezésre: Fent a van egy (519 db)

Azért, mert ahol nincs, az nincs fent Fészen.
A kérdező hozzászólása: De ha én kijelentkezek akkor a kép eltûnik.De hogy lehet az hogy ott a kép de NEM ELÉRHETÕ?
Mert van pár ismerõs, akit mindenképp listáz, akár online, akár nem. Ezt gondolom az alapján választja ki, hogy kivel beszélgetsz a leggyakrabban (legalábbis nálam így van).

Miért van az hogy az anyukám meg a nővérem szerint fogynom kéne, (mert nagyon kiáll kereken a fenekem és van egy kis husi a csipőmön), viszont a fiúk azt mondják hogy így nagyon jól nézek ki?

Legjobb válasz: Mert õk nem férfiak,más az ízlésük.Lehet azt hiszik,hogy te ezért kevésbé vagy egészséges,ezer oka lehet.Ülj le velük és mond el nekik,hogy te így jól érzed magad és szeretnéd,ha elfogadnának olyannak,amilyen vagy.

Mert õk nem férfiak, más az ízlésük.Lehet azt hiszik, hogy te ezért kevésbé vagy egészséges, ezer oka lehet.Ülj le velük és mond el nekik, hogy te így jól érzed magad és szeretnéd, ha elfogadnának olyannak, amilyen vagy.
Lehet azért, mert anyád és a nõvéred nem férfi szemmel néz?
Küldj egy képet és megtudod a szubjektív valót. Minél többet tudsz, annál nagyobb esélyed az objektív igazságra.
Mert az ember családja a legkritikusabb és a legirigyebb!Ne hallgass rájuk!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok dagadt.54 kiló vagyok :) Csak túl kerek és nagy a fenekem!
"Csak túl kerek és nagy a fenekem!" Nincs túl kerek és nincs túl nagy, na jó túl nagy van, de nem 54 kiló mellett...23/F
Szerintem, tojd le, hogy mit mondanak anyádék. Nem lehet hogy, irigykednek? Manapság a legtöbb férfinek ez jön be nem az "elöl deszka, hátul léc" típus. A hasadra ne hízz az a lényeg!
Mert a nök az összes faj közt a legabnromálisabb és realista rálátás hiányosságával rendelkezö faj. Ha látnak egy kis bört ami képes mozogni mint egy embernek egyböl azt mondják, hogy 2 hétig nem ehetsz... Csajom olyan vékony, hogy nem egyszer mondtam neki, hogy innen ne foggyál egy grammot se mert már veztsélyesen fogsz kinézni. De az annya olyanokat mond, hogy vastag a lába stb...

Mi a fene értelme van egy Converse tollnak ami kb 2000 ft?

Legjobb válasz: Semmi, ugyan az a tinta van benne, csak meg kell fizethi a márkát.

Semmi, ugyan az a tinta van benne, csak meg kell fizethi a márkát.
hogy a sznoboknak és a divatmániásoknak legyen mivel felvágniuk... ilyenek a converse füzetek is :D
jah az ilyeneket én se értem.fõleg h toll..^o) hát nekem még a legolcsóbb is megteszi arra h irjak vele pedig nekem is vannak márkás cuccaim azért:E
Semmi értelme, csak a sok majom már nem tudja mivel vágjon fel mások elõtt... szánalmasak.
Uhh én meg nem venném. XD Igaz szeretem a Converse-t, de csak cipõt hordok. :D
semmi...ezt hivják "parasztvakítás"-nak..és a cipõ is egy [email protected] erõvel veszek egy hosszu száru tornacipõt oszt' jolvan..egyáltalán nem menõ..
menõ... am sztem a konzervcipõnek sincs sok értelme, haverom megvette 20000ért és 1 hónap alatt tönkrement. szerintem az nem más, mint egy sima kínai tornacipõ egy márkajellel... nekem jobban bejönnek a deszkáscipõ márkák /dc, vanc, etnies/ pléboj toll is van 1500ért, de én ugyanúgy írok a 200 ft-ossal is :)
a converse (nem akarok oltani ez kizárólag vélemény!) szeritem úri [email protected] bocs máshogy nemtok fogalmazi. sok haveromnak volt, ha nem veszel ötöt, haem mondjuk csak egyet és azt hordod két honapig, simán szétjön. Vegyetek inkább etnies vagy vans cipõt, sokkal szívósabbak. ha meg meleg van akkor papucsot :D
Tömören: SEMMI! Szerintem mindenki [email protected] magasról hogy milyen tollal írsz, vegyél stabilo-t, mert az legalább eleve eh ez ért! ;)
Letiltott
Esetleg indítsd újra a Facebook-odat, hátha csak vmi technikai gubanc. Ha nem, akkor tényleg letilthatott téged. :(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok le nem tiltott mert szeretne õ is beszélni velem de nem engedi ujra inditottam már vagy 100x és semmi...
Face ilyen szempontból szar. Én pont emiatt használom a vkontaktét face helyett. Nekem az fordult elõ sokszor hogy üzenetet küldök és nem kapják meg, meg amúgy is olyan összevissza, akadozó az egész mindig. Szóval a megoldás skype, vagy bármi más amit mindketten használtok.

Van egy 2 éves csivavám és bérházban lakunk. Néha levisszük sétálni mert azért kell neki a friss levegő, de fent szokott pisilni, és lent már ezért nem is szokott. De fent viszont sűrűn mellé pisi. Mit tegyek vele?

Ezzel az a problémám hogy ha minden igaz teljes mértékben rálehet szoktatni hogy alomba pisiljen, de ő elég gyakran mellé vagy más helységbe pisil. Mivel ivartalanított, gondoltam nem jelöl meg helyeket, mert lent se szokott. Mit kéne tennem hogy mindig az alomra pisiljen?

Legjobb válasz: "Néha levisszük sétálni mert azért kell neki a friss levegõ, de fent szokott pisilni" Jézusszûzanyám, miért is van nektek kutyátok??? Ha csak azért lenne szükség a sétára mert kell neki a friss levegõ, akkor elég lenne naponta kinyitni az ablakot és kiszellõztetni, nem? Nyomorék, beteg, mozgássérült, ill. van bármi baja amiért fent a lakásban kell neki a dolgát végeznie? Mert ha egyik sem akkor neked kellene kipróbálnod, hogy nem teszed ki a lábad a lakásból annyi ideig, amennyi a kutyának két séta között eltelik. Rögtön rájönnél, hogy milyen érzés. Egy kutyának kész kín oda ürítenie ahol egyébként él, magyarán nem szívesen [email protected] oda ahol eszik. "Hát nem az én hibám hogy ha leviszem annyira fél hogy volt mikor a félelemtõl bepisilt, a kutyáktól annyira fél hogy mindig hazaszalad és meg se bírom fogni.." Elárulok egy nagy trükköt, hogy meg tud fogni hazaszaladás helyett: póráz a neve, és csodákra képes. És sajna bizony a ti hibátok, hogy nincs hozzászoktatva más kutyákhoz, szocializálni kellene a blökit. Most sem késõ elkezdeni, hiszen még csak 2 éves, muszáj elkezdenetek, így nem lehet leélni egy kutyaéletet! Szedd össze magad, és holnaptól szoktasd szobatisztaságra, vidd le már reggel sétálni és addig ne menjetek haza amíg nem pisilt, kakilt. Holnap vasárnap van, szóval gondolom ráérsz végre a kutyáddal foglalkozni, ugye?

"Néha levisszük sétálni mert azért kell neki a friss levegõ, de fent szokott pisilni" Jézusszûzanyám, miért is van nektek kutyátok??? Ha csak azért lenne szükség a sétára mert kell neki a friss levegõ, akkor elég lenne naponta kinyitni az ablakot és kiszellõztetni, nem? Nyomorék, beteg, mozgássérült, ill. van bármi baja amiért fent a lakásban kell neki a dolgát végeznie? Mert ha egyik sem akkor neked kellene kipróbálnod, hogy nem teszed ki a lábad a lakásból annyi ideig, amennyi a kutyának két séta között eltelik. Rögtön rájönnél, hogy milyen érzés. Egy kutyának kész kín oda ürítenie ahol egyébként él, magyarán nem szívesen [email protected] oda ahol eszik. "Hát nem az én hibám hogy ha leviszem annyira fél hogy volt mikor a félelemtõl bepisilt, a kutyáktól annyira fél hogy mindig hazaszalad és meg se bírom fogni.." Elárulok egy nagy trükköt, hogy meg tud fogni hazaszaladás helyett: póráz a neve, és csodákra képes. És sajna bizony a ti hibátok, hogy nincs hozzászoktatva más kutyákhoz, szocializálni kellene a blökit. Most sem késõ elkezdeni, hiszen még csak 2 éves, muszáj elkezdenetek, így nem lehet leélni egy kutyaéletet! Szedd össze magad, és holnaptól szoktasd szobatisztaságra, vidd le már reggel sétálni és addig ne menjetek haza amíg nem pisilt, kakilt. Holnap vasárnap van, szóval gondolom ráérsz végre a kutyáddal foglalkozni, ugye?
Elkeserítõ, hogy ezt kell olvasni:( Nekem is kistermetû kutyám van, ettõl függetlenül leviszem naponta 4x sétálni. Szocializálni sosem késõ, ezek mind kifogások, hogy a kutya így, a kutya úgy...ne legyetek lusták idõt szánni rá, és nem orvost kell kérdezgetni, hanem tenni kell valamit. Akkor elõször vidd le kézben, és ha nincs semmi ijesztõ a környéken, akkor tedd le. Aztán keress olyan kutyát, aki kistestû, lehetõleg más nemû, és hagyd õket ismerkedni. Egy kutya számára abnormális, hogy a saját életterében kell intéznie a dolgát. Persze, megteszi, mert nincs más választása. De ha rendszeresen kihordanád, akkor nem csak a lakásban való pisilésrõl szokna le, hanem elkezdhetne normális kutya életet élni.
Most felvilágosítalak valamirõl ami szerintem elhagyta eddig a tudatodat: A csivava is KUTYA!! Nem nem kisbaba, nem macska, de nem is denevér KUTYA!!! Kell neki a napi 3x-4x-ri séta ugyanúgy attól még hogy 2 kg az össz kutya! Rohadt állatkízó vagy nem is lenne neked szabad kutyát tartani!! Miért nem vettél macskát 2 éve mikor kicsi állatot akartál akit nem kell levinni?? Most komolyan azt akarod úgy élje le az életét mint egy macska?? kutya utál a saját életterületére üríteni!! Kellenek neki a szagok, más kutyák társasága, játék a szabadban, feladatok..De szarsz is te ebbe bele úgynézem..
A kérdező hozzászólása: Már úgy hoztuk el hogy ilyen volt. Kutya iskolában is végig kérdeztük, és a orvostól is aki azt javasolta kérdezzük meg az elõzõ gazdáktól hogy mit csináltak vele, de már nem volt meg a címük.
Vagy csak egyszerûen szaporítótól vetted. Az mindent megmagyaráz. És de, te tehetsz róla, a kutyát élete végéig nevelni, tanítani lehet, csak türelem és hozzáértés kell hozzá. A kutyát fajtától és mérettõl függetélenül sétálni kell vinni, és egy félõs kutyánál nem az a megoldás, hogy inkább le sem viszed, hanem hogy megoldod a problémáját.
De, a te hibád, mivel nem szocializáltad kölyök korában. Te minek tartasz kutyát egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Hát nem az én hibám hogy ha leviszem annyira fél hogy volt mikor a félelemtõl bepisilt, a kutyáktól annyira fél hogy mindig hazaszalad és meg se bírom fogni.. több hónapon át próbáltam lentre szoktatni de több órás lent lét után sem volt hajlandó pisilni, fent már 2éve elvan az alommal és szokott oda pisilni.
a mi csivavánk általában nem sokkal az után hogy ivott, pisilni is szokott. ilyenkor figyeld, és ha látod mire készül emeld fel és tedd bele az alomba. amikor oda pisit, nagyon nagyon dicsérd meg azonnal és adj neki jutalom falatot! akkor megérti hogy jót csinált és talán hozzászokik h oda pisiljen de idõ és türelem kell hozzá. mi már 2 hónapja próbáljuk a csivavánkat szobatisztaságra nevelni, a séta során pedig nagyon agressziv a többi kutyával szemben, megtámadja, megharapja õket szóval megértem a problémád. nekünk nincs kutyás ismerõsünk igy sajnos nem is tudom más kutyákkal "összehozni" hogy kicsit szocializálódjon :(
ne foglalkozz a "nagyon okos" kommentelõkkel, én napi 4 órára viszem sétálni a csivimet, és ugyanúgy alomba pisol a kitöltetlen idõben, mint ahogy mindenki más csivije is, ugyanis sajnos sok csivi tartó nem tudja, hogy a csivik 2 óránként emésztenek stb..tehát 2 óránként pisilnek is minimum, szerintem nincs az az ember(hacsak nem munkanélküli, kisiskolás, vagy hajléktalan) aki 2 óránként parkba viszi a csivijét, nyugodj meg, és senkire ne hallgass, te ismered saját kutyád, te tudhatod csak mire van szüksége, senki más véleményére ne adj:) puszi
Te is egy nagyon bölcs, tapasztalt és rutinos "csivi" gazdi lehetsz, mit ne mondjak... De hagyjuk, hülye az aki hülyékkel vitatkozik.
WTF??? :D A csivavák 2 óránként emésztenek? Ezen szakadtam XD

Üdv! Az a helyzet hogy sovány vagyok de régen duci voltam és emiatt a fenekem és a vádlim most is nagy. Vékony is vagyok és dagi is. Mit egyek és mennyit, hogy sportoljak és mit, hogy kisebb legyen a vádlim és a fenekem? +úszógumi is van egy pici.

az egész önbizalmam elveszi ez... jön a nyár,valahogy muszáj szebben kinéznem... köszönök minden választ!

Legjobb válasz: Nem bántásból, de ha sovány vagy, és szerinted nagy a feneked, a combod, a vádlid, és úszógumid is van, akkor hol vagy sovány? Hány kiló és milyen magas vagy?

Nem bántásból, de ha sovány vagy, és szerinted nagy a feneked, a combod, a vádlid, és úszógumid is van, akkor hol vagy sovány? Hány kiló és milyen magas vagy?
Bármit, de sportolnod kellene (futás, úszás, bicaj, séta, aerob tánc, bármi).
Rendszeres sport (amit szeretsz, de heti 4 ora minimum legyen), kevesebb kaloria bevitele, es minosegibb, egeszsegesebb kajak. En meg javaslok e melle valamilyen vertisztitast (sok mondja van). igy tavasszal kulonosen jot tesz.

A barátom fent van egy társkeresőn, de nem csinál ott semmit. Minek van fent?

A párom hónapokkal ezelőtt felregisztrált egy társkeresőre, amit egy barátnőm észrevett. Azóta figyelem, hogy mit csinál ott. De semmit. Képet sem töltött fel magáról és nem írt senkinek. Akkor minek van ott? Ez ártalmatlan?

Legjobb válasz: nekem is így kezdõdött, azt válás lett belõle

nekem is így kezdõdött, azt válás lett belõle
honnan van a jelszava?????
Hát ha úgy regisztrált, hogy ráismerhetõ, akkor nagy eséllyel nem ok nélkül van ott. Nézegeti a felhozatalt, és ha lesz valaki, aki bejön neki, akkor majd belép. Amúgy írj neki álnéven...
Hogy legyen mit kérdezned.
Nekem Badoos regim van fene se tudja, miòta, elôször nem tudtam, mi az, aztàn, mikor leesett, le akartam regizni, nem ment, hagytam a fenébe:) férjem és gyerekem van:)
A kérdező hozzászólása: tudom a társkeresõre a jelszavát, így nyomon követtem eddig h mit csinált, és nem írt senkinek. akik meg jeleztek felé, azoknak nem reagált semmit. ezért nem értem mi a franc ez, ha egyszer nem csinál ott semmit mégis fent van. nézelõdik??
vagy regisztrálj arra az oldalra egy kamu névvel és írj rá te, és minden kiderül
mi lenne, ha a barátnõd ráirna? és akkor minden kiderülne.. nem szeretem az ilyen kis nyomozós játékokat(a pasik sem), de erre szükség lesz most, azt hiszem..
honnan tudod nem csinál semmit, Te nem látod a levelezését ez nem ártalmatlan. nem tudom hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt? az is gáz, Te nem tudhatod, fent van, hiszen a barátnõd látta, hát nyilván nem az idõjárásról beszélget, remélem sejted, Te ismered, de egybõl tagadni fog, csak az embernek van agya és tud gondolkozni, mióta van fent? N
Nálunk is így kezdõdött. Aztán írt pár levelet. Egy hónap múlva a bíróságon találta magát, mert elváltam tõle. Hülyítse azt, aki vevõ rá. Te tudod, mit tekintesz ártalmatlannak. Te miért nem regisztrálsz? Talán mert nem keresel ott semmit. Nem? Elgondolkodtató...
szerintem az egyik válaszban emlitett 2-es pontról van szó. de eleve nem jó olyan pasival járni, akinek nincs önbizalma. mellesleg, régebben az én pasim meg egy haverja is felregisztráltak, igaz, nõi névvel, meg képpel, és röhögtek azon, h mennyi szerencsétlen dõl be ennek..
szerintem meg akar csalni, vagy már meg is tette szerinted mi másért van mégis fent? de hiába törölteted onnan, akkor megteszi más úton-módon
1: vagy hazudik neked, és így keres egy két kóbor menetet 2: egoista majom és az egóját akarja fényeztetni az esetleges pozitív visszacsatolásokkal
Honnan tudod, hogy nem írt senkinek?Nem hinném, hogy véletlenül regisztrált be.Ha kapcsolat elején van fenn valaki, illetve ha ott ismerkedtek meg, az más.De ha kapcsolat alatt regisztrál az már baj szerintem.
Én a helyedbe megkérném, hogy törölje le magát onnan!Én is voltam fent a kapcsink elején, barátom is...és megbeszéltük azóta sem vagyunk fent
Na, ha a te helyedben lennék már biztos nem lenne fent, mert elõttem törölte volna magát. Egy kapcsolatban élõ férfi szerintem ne keressen párt...
A kérdező hozzászólása: Úgyis azt mondaná h nincs semmi gáz, és h be se lépett többet amióta felregisztrált..
Talán kérdezd meg tõle.
"ezért nem értem mi a franc ez, ha egyszer nem csinál ott semmit mégis fent van. nézelõdik?? " Igen, nézelõdik. Várja az igazit, és ha megjelenik, akkor akcióba lép. Addig jó vagy neki arra amire. Evvan.

A párom egy társkeresőn van fent. Lányoktól, nőktől kér képet, stb. de esküvőt szeretne. Még szeret?

Két hete a párom rosszul lépett ki egy társkeres?b?l és mikor odaültem a géphez be volt jelentkezve. Én nem tudtam, hogy társkeres?n van fent, el?ször láttam ezt. Mivel be volt jelentkezve belenéztem a levelezésébe. Vacsorára hívott két hölgyet is, és erotikus tartalmú levelezéseik voltak, f?leg ? írt ilyen tartalmúakat, illetve a lapján tartós kapcsolat célja is jelölve van. Ez már két éve kezd?dött a levelek dátuma alapján. Két éve a családja miatt két hónapra elköltöztem t?lük / sajnos a családja miatt hozzájuk kellett költöznünk, hogy segítsen a mamájának, nem szorultunk rá és most sem, az el?tt ketten éltünk együtt/, hogy szünetet tartsunk, mert nagy munkám volt és nem tudtam megcsinálni, el kellett költöznöm a sok családi vita mell?l, de majdnem minden nap találkoztunk. Akkor kezd?dött a levelezés ami kb egy-két hónapig tartott-amíg elvoltam- és amit ez után szüneteltetett egy-másfél évig, pár képet kért azóta kb.3 alkalommal. Most újra kezdte a levelezést,és a kép kéregetést. Mivel nemtudom persze a kódját már nem tudok visszalépni, csak az adatlapját látom. Végre eljutottunk a nehéz 8 év alatt oda, hogy az álmomat a különélést a családjától megtegyük, eddig nem volt erre hajlandó a családi okai miatt, illetve közös vagyon alapján nem engedték neki az ahhoz való hozzáférést..holott mi tartjuk el a családját. /sajnos sok a problémájuk, és nem tudtunk külön menni emiatt/.

Legjobb válasz: Családi és anyagi problémáktól függetlenül,biztos nem mennék hozzá,és nem szülnék egy olyan pasinak gyereket,aki fent van egy társkeresõn. Számomra ez azt jelenti, hogy õ még nem találta meg a társát,vagyis viszlát.

Családi és anyagi problémáktól függetlenül, biztos nem mennék hozzá, és nem szülnék egy olyan pasinak gyereket, aki fent van egy társkeresõn. Számomra ez azt jelenti, hogy õ még nem találta meg a társát, vagyis viszlát.
Nem olvastam végig a leírást. Én már léptem ki emiatt egy kapcsolatból aztán újra összejöttünk majd kiderült, hogy több lánnyal is randizgat mellettem. Én voltam a hülye tudom. Az ilyen férfiak nem változnak :( Szerintem hanyagold a srácot.
Huhhh.... fáj ezt olvasni... Nõ vagyok, így csak Veled tudok azonosulni ebben a történetben, õt egyáltalán nem tudom megérteni. Igen, talán a családanyának valót, a róla és családjáról gondoskodó, teherbíró, az életben helytálló nõt megtalálta benned. De szerelmet, szexet, izgalmat másoktól (többesszám!!!) akar. Nyolc éved ráment erre a pasira és zûrös családjára. Már ez is sok.... Egy csomó nõt látok magam körül, akik nagyon "aláválasztanak". Messze a saját értékük, színvonaluk alatt találnak párt, és megaláztatásban, kiszolgáltatottságban, boldogtalanságban van részük. Nem értem, hogy miért, de talán az önértékelésük nagyon gyenge. Sejtem, hogy talán a Te önértékelésed, énképed is rosszabb a valóságnál... erre kéne gyúrni, és ha tudod, ki vagy, mit érsz, körülnézni, hogy ki érdemel ki Téged... Drukkolok Neked. Feliza
Asszem egybol kivagnam ezek utan. Legy ennel buszkebb es hagy ott ilyen pasival hazassag na meg gyerek hajajj ott leszel te neki meg a gyerek ok de kozbe meg elni fogja az eletet a hatad mogott ismerkedik stb es ha van lehetosege akkar messzebbre is elmegy..de amugy szerintem aki ilyenre kepes az nemcsak nezelodni akar nezelodni porno oladalon is lehet o mar ennel tobbet akart valadi nokkel akik erre hajlandoak is..ne hazudj magadnak lasd a valosagot.
Lehet, hogy szeret a maga kényelmes módján. Azaz meg akar állapodni, meg gyereket akar... meg más nõket mindemellé. Szexet, flörtöt, izgalmat. Megtalálta azt a nõt, aki feleségnek és anyának való(sok esetben ezt azzal kötik össze a férfiak, hogy cselédnek, hátvédnek, gyerekfelvigyázónak megfelelsz, és annyi) már csak keresnie kell egy-két delikvenst, aki(k) kiegészíti(k) a házasságotokat. Ha ezt elfogadod, akkor aszisztálsz hozzá és megcsalt anya és feleség leszel, majd egyszer kibuksz, és ottmaradsz egy ilyen házasságból született gyerekkel. Ne legyen igazam, ez felszólítás! A gondok elõl más nõkhöz fut, már esküvõ és gyerek elõtt... ne ess abba a hibába, hogy elhiteted magaddal, hogy majd megváltozik, ha ott lesz a gyerek is. Megváltozik, de nem jó irányba. Lehet, hogy szeret - azaz inkább belekényelmesedett abba, hogy ottvagy neki - de semmiképpen sem tisztel vagy becsül téged. Szerintem õ ilyen tipus. Kell a szex, meg a kaland, de nem az asszonytól. ...egyébként, amiket írsz a kapcsolatotokról ("utóbbi két évben elhidegültem tõle a sok családi és baráti problémája miatt"), számomra elég gyenge alapnak tûnik a házassághoz - pláne a gyerekvállaláshoz. Ide minek szülni?
Komolyan ilyen embernek képzeled el a férjedet, a gyermekeid apját? Mert én nem hiszem.
Bocsáss meg, de ez nagyon zûrös eset. Biztos vagyok benne, hogy nem ilyen kapcsolatra/életre vágysz - persze szereted a párod, világos. Boldogok csak akkor lehettek, ha ketten egy akarattal tudjátok segíteni egymást. Kifejezetten megalázó, hogy tartós kapcsolatot is keres a párod, még akkor is, ha nem gondolja komolyan. Szerintem csak az õszinteség segíthet elõrejutni. Végy egy mély lélegzetet, ha vallásos vagy, imádkozz, aztán nyugodt körülmények között szembesítsd vele, mit láttál, és hogyan érintett mindez. Légy bátor! A reakciójából mindent megtudhatsz.
Nálam ez alapvetõen szakító ok. Mondjuk bizonyos esetekben meg tudnám bocsájtani, mivel konkrét megcsalás nem történt... de ahogy látom, nálatok csak te teszek a kapcsolatért, meg a családjáért. Ezek után fõleg nem ezt várná az ember a párjától. Azt tanácsolom, hogy mondd el neki, hogy láttad, és kérd számon tõle, hogy miért, beszéljétek át...
Olvasd el a kérdésed. Szerinted mi a válasz rá? Nyilván nem szeret, ha így megaláz...
Jó esetben szeret, csak azért szívesen kúrogat melletted mindenféle csajokat. Rossz esetben már csak megszokásból van veled, de azért mindenféle csajokat szívesen kúrogat melletted így is.
"Õ nagyon sex párti, és az utóbbi két évben elhidegültem tõle a sok családi és baráti problémája miatt, amik miatt nem volt magánéletünk évekig" Ezért nézelõdik. Jó esetben kínjában, mert te nem foglalkozol vele. Azért házasodna mert szeret és reménykedik, hogy rendbe jön a kapcsolat. Rosszabb esetben van 4 szeretõje. De ehhez képest még mindig veled van. Nem hagyott el. Vajon miért?
Szeret, szerethet, sokan ilyenek, nem bírnak a vérükkel, mégis odáig vannak a párjukért, de nem érdemes vele folytatni, mert magad mérgezed vele.
A kérdező hozzászólása: Jajj! Én annyira köszönöm mindenkinek a segítõ válaszát! Én véleményem szerint is jobb lenne külön. Azt mondtam mindig, ha egy férfi ilyet tenne, biztos elhagynám. Most, hogy ilyen van, nem gondoltam volna... nagyon nehéz ennyi év után!
Beszéld már meg vele, hogy mit is tett? Beszélt más nõvel, félre lépet? Nagyon nem mindegy, hogy mit csinál.
A kérdező hozzászólása: Szia Bence! Igen sajnos beszélt a társkeresõn más nõkkel, akkor a külön élésünk két hónapja alatt is/ és most újra kezdte. Vacsorát , vagy ebédet vagy egyszerû találkát is kért. Mivel nem tudtam végig olvasni õket, nem tudom, hogy találkozott-e valakivel. Bár egyik nap majdnem lebukott, /már most, hogy tudok róla/ mert az egyik ismerõsérõl kérdeztem, és mondta, hogy annak a barátnõje fiúzik a barátja mellett, a múltkor pont látta...erre abbahagyta.. kérdem-én hol láttad? Belezavarodott, hát csak az autóból látta meg egy munka útja alatt... péntek vagy szombat este?? Lehet. Az a baj, hogy a bizalmam már megrendült. Azért köszönöm, hogy próbálsz segíteni! :)
Tipli. Amilyen gyorsan csak tudsz. Nem fogja másképp gondolni, még ha törli is a regisztrációját.
Kedves kérdezõ! Minden épeszû férfi eljátszik azzal a gondolattal, hogy mi lenne ha most keresne másik nõt magának. megnézi a felhozatalt, meg azt is, hogy a számba jöhetõ nõknek milyen igényük van, és hogy õ bele férne e? Magam is ezt csinálom, bár még odáig nem jutottam, hogy a kiválasztottnak írjak is, vagy hitegessem. Ugyanis ott olyanok írnak, akik maguknak is szükségük van párra. Vagy esetleg csalók.
Miért van fent? Mert szeretõket keres. akár egy alkalomra, akár többre. Én is feljártam társkeresõre, és sok foglalt pasi keresett meg. Volt olyan is, aki nyíltan megmondta, hogy van egy élettársa, de neki kevés egy nõ, szeretne mellette tartós szeretõt. Még társaságába is el akart hívni :) Szóval egy szexbarátnõt keres. Egyébként nem rossz szerep, mert csak a jó jut neked a pasiból, az összes többi melót az "asszony" végzi :) Szóval amit én tanácsolok, sürgõsen hagyd el a pasast. És azért mert nem egyenes veled. Hiszen õ nem akar téged igazán. neked kellett elrángatni otthonról? elhidegültél tõle? Te mind olyasmit akarsz tõle, amit õ meg igazából nem. Csak nem mondta meg neked egyenesen, hanem hátulról keres más megoldást. Vannak olyan férfiak akik inkább hitegetnek, minthogy egyenesen megmondják mi a pálya. A te pasid ilyen. Ezért sose fogja neked megmondani ha valami nem stimmel. Mindig másnál fog kiutat keresni. és erre nem lehet építeni. De a legjobb ha szembesíted ezzel. Én is voltam a te helyzetedben, mikor megláttam hogy az akkori barátom regisztrált egy ilyen oldalra. ki is derült hogy nem szeret már úgy, úgyhogy szakítottunk.
Hát én azt nem tudom, hogy szeret-e, de ez nálam már bõven kiverné a biztosítékot! Gyerek, házasság...! Na persze elõbb viselkedjen is úgy. (nem olvastam el a többi hozzászólás, tehát nem tudom, hogy tanácsolt-e neked valaki hasonlót) Én regisztrálnék álnéven és ráírnék. Aztán miután kérdezgettem egy két dologról stb..., akkor leírnám, hogy én vagyok, nem tudom, hogy mit lépne rá!
12-es: a gyerek miatt. Amikor felajánlottam a válást (még nem volt senkim), akkor a feleségem kerek perec kijelentette, hogy a kötelezõ láthatáson túl semmit nem fog engedni és mindent megtesz, hogy a lányom megutáljon. Reggel én keltem, együtt reggelizünk, én viszem iskolába, én megyek érte, tanulunk, játszunk, este mesét olvasunk illetve mostanában már "felnõttesen" beszélgetünk hogy kinek milyen napja volt. Ezekrõl nem vagyok hajlandó lemondani.
32, házas férfi: és annak mi az oka, hogy házasságban élsz? Minek?
Én is fent vagyok társkeresõn. Egy oka van: keresek ellenkezõ nemû embert, akivel lefekhetek. Ha szerelem is lesz belõle, annál jobb. 32, házas férfi
Azért írok, mert van itt pár ember akik szerint az összes pasi szemétgyökérdög. Van alapja de azért nem mindegyik ilyen. Beszélni úgy értem, hogy kérdezz rá. Vele beszéld meg. Valamiért veled van, valamiért szeretne elvenni. Ha nem hozomány vadász akkor általában a férfiak azt a nõt veszik el akivel tervezik a jövõt. Elhidegülésetek még tart? Általában pasik egyszerûek. Ha érzik a tiszteletet, van kaja és a szex is tûrhetõ akkor kb a büdös életben nem lépnek semerre. Mert nekik ez jó. Ez a három dolog szerinted megvan otthon?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!