Találatok a következő kifejezésre: Fennállhat terhesség az (3 db)

Fennállhat terhesség abban az esetben, ha megjött a havi ciklus, de a terhességi teszt nagyon halványan pozítivat jelez?

ciklusom két nappal ezel?tt megjött, még mindig duzzadtak a melleim és feszülnek, gyomorégésem sem akar sz?nni.

Legjobb válasz: Két lehetõség van: - vagy, terhes vagy, de megjött, ez elõfordul néha, van aki végig menstruál; - vagy megtermékenyült a petesejt, de nem sikerült a beágyazódás, felszívódott, vagy kilökõdött, ebben az esetben a teszt még pár napig pozitívat mutat. Menj el dokihoz.

Két lehetõség van: - vagy, terhes vagy, de megjött, ez elõfordul néha, van aki végig menstruál; - vagy megtermékenyült a petesejt, de nem sikerült a beágyazódás, felszívódott, vagy kilökõdött, ebben az esetben a teszt még pár napig pozitívat mutat. Menj el dokihoz.
A halvány pozitiv is pozitiv!Biztos hogy terhes vagy, de ha vérzel feltétlenül menj orvoshoz!Elõfordul hogy némi vérzés jelentkezik mikor egyébként is megjönne, de a terhesség fennáll.De az is lehet hogy spontán vetélésed van, úgyhogy mindenképp nézesd meg magad!

Tapasztalatra lenne szükségem! Akkor is fennállhat terhesség, ha a hő csak 36.6-36.7-ig megy fel, mert az alaphőm nekem 36.3?

Küldenétek ilyen görbéket, aki +at tesztelt és nem volt túl magas a h?je.

Legjobb válasz: Ugyan ebben a cipõben járok mint te! Én is keseredetten nézem reggelente a hõmet, mert mindig 36,5-36,6 között mozog, de nekem is alacsonyabb az alaphõm. Íme a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f19e815a601fd31cbf0248..

Ugyan ebben a cipõben járok mint te! Én is keseredetten nézem reggelente a hõmet, mert mindig 36, 5-36, 6 között mozog, de nekem is alacsonyabb az alaphõm. Íme a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f19e815a601fd31cbf0248..
Mégegyszer mert nem lehet megnyitni bocsi.: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f19e815a601fd31cbf0248..
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha valaki írna hogy ilyen hõvel is sikerülhet a baba.
Ha volt szex és másnap kihagytál egy szemet, akkor simán lehet.
Az elsõ hónapban még nincs meg a maximálisan elérhetõ védelem, lehetett peteérésed, és pont a "legjobb" idõben voltatok együtt. Szerintem is lehet belõle terhesség.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Mikor kimaradt másnap reggel bevettem és utána rendszeresen. Még így is lehetséges?
Ha kívül voltál a 12 órán akkor igen.
Sõt, akkor is, ha belül voltál. A legtöbb fogigátlónál azt tanácsolják, hogy az elsõ hónapban legyen mellette másféle védekezés is, pl gumi, mer a peteérés nem 100%, hogy elmarad.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam kívûl a 12 órából.Viszont a leírás akkor is azt írja, hogy vegye be az elmaradt bogyit. Most elkeztem szedni a 2.levélel. Ha még nem tapadt meg, és továbbra is szedem nem marad meg?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!