Találatok a következő kifejezésre: Femodent szedek éve, (2 db)

Femodent szedek 6 éve, amit 1 hónapja szüneteltetek. 1 hete meg kellett volna jönnie. Lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha nem védekeztél az elmúlt egy hónapban másképp, akkor persze hogy terhes lehetsz. Vegyél tesztet és mindenképp menj orvoshoz. De lehet, hogy csak a gyógyszer zavart meg, vagy cisztád van, ezért mindneképp menj orvoshoz.

Ha nem védekeztél az elmúlt egy hónapban másképp, akkor persze hogy terhes lehetsz. Vegyél tesztet és mindenképp menj orvoshoz. De lehet, hogy csak a gyógyszer zavart meg, vagy cisztád van, ezért mindneképp menj orvoshoz.

Tapasztalatok? A gyógyszer abbahagyása után mennyi időn belül sikerülhet? 3. éve szedem a Femodent, a jobb oldalamat kivették, se petevezeték, se petefészek.

Legjobb válasz: én ugyanugy vagyok csak nemszedtem tabit.eddig sajnos semmi.nekem is volt peteérés meg korai vetélés sok:(

én ugyanugy vagyok csak nemszedtem tabit.eddig sajnos semmi.nekem is volt peteérés meg korai vetélés sok:(
Akár azonnal is. Ismerek olyat akinek rögtön sikerült és olyat is akinek beletelt pár hónapba. Én most hagytam abba 3 év után és már volt ispeteérésem, úgyhogy izgulok.
6 év után sikerült.
Több mint egy év, 15 hó után, de "csak" 1 év volt a próbálkozás. Ez egyénenként változó lehet. De nekem mindig azt mondta a doki, kell idõ, míg kiürül a gyógyszer a szervezetbõl, de emellett persze van aki azonnal teherbe esik. Ami a kiürülési idõt illeti, annyival alá tudom támasztani, hogy amint abbahagytam, utána 3-5 hónappal lettem újra patis, tehát addig valamilyen hatása volt még. Aztán a bébim elmulasztotta õket.:) 30 hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!