Találatok a következő kifejezésre: Felvettem 3 a (18 db)

Mit lehet tenni, ha az első helyre felvettek, de a 3. helyre akarok menni?

eadtuk a kérvényt, hogy másik iskolába szeretnék menni, de még nem jött semmilyen papír, ahova felvettek, onnan pedig már jöttek a könyv igényléses papírok. mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Akkor miért azt jelöltétek meg elsõnek ahova nem akarsz menni??...

Akkor miért azt jelöltétek meg elsõnek ahova nem akarsz menni??...
A kérdező hozzászólása: azért, mert apum nem engedte, hogy oda menjek, ahova akarok. és most jött rá, hogy több értelme van olyan helyre menni, amit szeretek csinálni. választ kértem nem kérdést deköszi.
Apud hova akart küldeni és te mi akarsz lenni?
Szépséges Andrea dugj vele nyugodtan utána úgy is hazamegy
En is vagyom rad, en is stabil kapcsolatban elek, nekem is vannak arra rokonaim...
"Találkozz" vele. Aztán utána írd ki ide kérdésnek, hogy ebbõl lehet-e normális kapcsolat. Meg persze azt is, hogy terhes vagy-e. És hogy szeret-e téged.

Érdemes 320 gigás playstation 3-at venni? Az 76 ezerbe kerül, és már régóta tervezem, hogy olyat veszek azonban most valaki felvette, hogy a 80 gigás csak 50 ezerbe kerül. Mennyire számít az, hogy egy ps3 hány gigás?

Legjobb válasz: Csak annyiban befolyásolja a konzol mûködését,hogy mennyi demo-t DLC-t meg hasonlókat tudz leszedni hozzá PSN-rõl. Egyébként ugyan azt tudja,csak több a memóri az egyikben.

Csak annyiban befolyásolja a konzol mûködését, hogy mennyi demo-t DLC-t meg hasonlókat tudz leszedni hozzá PSN-rõl. Egyébként ugyan azt tudja, csak több a memóri az egyikben.
*memória
A kérdező hozzászólása: Szóval lényegi különbség nincs közöttük? A Demo-kat meg leszeded utána letudod törölni.. Akkor miért van ilyen nagy árkülönbség köztük? Az zavar, hogy a 320as 1, 5x annyiba kerül mint a 80-as.
Naszóval: A Slim azért kerül töbe mert: 320 gigás, Slim, tehát kisebb helyre kellett összezsúfolni a dolgokat, több nyomtattáramkör stb.., illetve fejlesztettek rajta a sima PS3 óta( minimálisan semmit enm veszel észre ha kettõt egymásmellé téve játszol). És még újabb is. Ha mindenkéépen PS 3 at akarsz veni és továb akarod használni, akkor SLIM mivel könnyeben lehet mejd hozzá alkatrészeket és hasonlókat találni a késöbbikeben, ill több dolog fér el rajta(Demó, film, zene kép stb...) és igen, le lehet törölniróla akrámit amit leszedtél.
A kérdező hozzászólása: Kösz az információkat, a slimet veszem meg.


Felvettem 3 évre a diákhitelt. A hitel törlesztése mellett nyugodtan vehetek fel pl lakáshitelt?

Legjobb válasz: Szerintem megkapod, mivel a diákhitel nem jövedelemtõl függ, azt bárki igényelheti. Hitel felvételnél nem hátrány, ha van diákhiteled. Nekem is van és kaptam hitelt.

Szerintem megkapod, mivel a diákhitel nem jövedelemtõl függ, azt bárki igényelheti. Hitel felvételnél nem hátrány, ha van diákhiteled. Nekem is van és kaptam hitelt.
Természetesen. A kérdés az, hogy megkapod-e. http://www.kavezo.net/phpBB2/viewtopic.php?t=845
Hitel, hitel hátán...akkora adósságpiramisba keveredhetsz, hogy az csak na! Gondold át, hogy lesz-e mibõl visszafizetni!!Ha még nem tudod, csak gondolod, hogy ááá miért ne lenne??!Akkor ne kockáztass inkább!

Ha felvettek már középiskolába, kiküldték a levelet de rosszabb lesz a 8 év végi mint a félévi (félévkor 3-as nem voltam semmiből 2-es, év végén meg leszek 2 es is) vinni kell beiratkozáskor a bizonyítványt lehet hogy elutasítanak?

elég nehezen kerültem be

Legjobb válasz: Nem utasíthatnak el, ha egyszer már felvettek. A bizonyítványt vinni kell és le is kell adni (nekünk kellett), de gondolom általános iskolában papoltak eleget arról, hogy 5-6-7. osztály évvége és 8. osztály félév számít bele. A 8. csak azért jó, ha jó, mert esetleg látják majd az új tanáraid, hogy nem vagy csúnya lusta hernyó. Remélem tudtam segíteni. :)

Nem utasíthatnak el, ha egyszer már felvettek. A bizonyítványt vinni kell és le is kell adni (nekünk kellett), de gondolom általános iskolában papoltak eleget arról, hogy 5-6-7. osztály évvége és 8. osztály félév számít bele. A 8. csak azért jó, ha jó, mert esetleg látják majd az új tanáraid, hogy nem vagy csúnya lusta hernyó. Remélem tudtam segíteni. :)
huh én is erre voltam kíváncsi, ugyanígy vagyok, köszi szépen!:D

A síkon felvettünk v. hány pontot, amire 21 egyenes húzható. A felvett pontok közül semelyik 3 pont sincs 1 egyenesen. Hány pontot vettünk fel?

A megoldást számolgatással levezettem, de teljes indukcióval kellene kellene levezetni, de nem tudom felírni az általános képletet.

Legjobb válasz: Állítás: Ha adott a síkon n pont ( n > 1 egész szám ), amelyek közül semelyik 3 nem illeszkedik egy egyenesre, akkor ezek a pontok [n(n-1)]/2 egyenest határoznak meg. Következmény: 7 db pont (7*6)/2 = 21 db egyenest határoz meg. Bizonyítás is kell, vagy az megy?

Állítás: Ha adott a síkon n pont ( n > 1 egész szám ), amelyek közül semelyik 3 nem illeszkedik egy egyenesre, akkor ezek a pontok [n(n-1)]/2 egyenest határoznak meg. Következmény: 7 db pont (7*6)/2 = 21 db egyenest határoz meg. Bizonyítás is kell, vagy az megy?
A kérdező hozzászólása: Csak az indukciós feltevéshez volt szükségem az általános képletre, de így már menni fog, ha elakadok, akkor majd írok még. Nagyon köszönöm.

Ha 5 éve vettünk lakást, arra felvettük a szocpolt, azóta született egy kislányunk, akkor a hitel összegéből levonták a rá eső szoc polt. De most születik a 3. gyerekünk akkor esetleg még rá is vonnak majd le?

Vagy a szoc pol eltörlése után már senkinek se jár? Annak aki el?tte vett fel hitelt annak se?

Legjobb válasz: A szocpol annyi gyerekre ahányra anno felvettétek. Ha nem vettétek fel a 3 ra akkor nem jár. Mivel ahogyan elõttem is írtátok, már nincsen szocpol. És nem valszin, hogy egyenlõre lesz is.

A szocpol annyi gyerekre ahányra anno felvettétek. Ha nem vettétek fel a 3 ra akkor nem jár. Mivel ahogyan elõttem is írtátok, már nincsen szocpol. És nem valszin, hogy egyenlõre lesz is.
Szoc.pol már senkinek sem jár.A Fidesz csodálatos terveiben pedig meg sem említik.
"Ha nem vettétek fel a 3 ra akkor nem jár." max 2-re lehetett elõre felvenni...
A kérdező hozzászólása: Nem írtuk hányra, használt lakásra és azt mondták, ha születik gyerekünk mindig levonnak a hitelbõl.

A gyermekem novemberben lesz 3 éves. Felvették, de azt mondták, hogy nem kezdhet szeptemberben, viszont nemek szeptembertől van munkám. Mit tehetek? Tényleg nem mehet szeptembertől oviba?

Ha valaki tud konkrét törvényre hivatkozni, azt nagyon megköszönném, de a tapasztalatokra is kiváncsi vagyok. Elpre is köszi

Legjobb válasz: A torvenyt inkabb ne bolygasd, mert az alapjan csak 5 evea kortol vennek csak fel. (Jovore ez megvaltozik, de meg az 5 ev van ervenyben.) 2 dolgot tehetsz: vagy bolcsibe adod vagy otthon maradsz vele novemberig.

A torvenyt inkabb ne bolygasd, mert az alapjan csak 5 evea kortol vennek csak fel. (Jovore ez megvaltozik, de meg az 5 ev van ervenyben.) 2 dolgot tehetsz: vagy bolcsibe adod vagy otthon maradsz vele novemberig.
A kérdező hozzászólása: A baj, hogy bölcsibe nem veszik fel, mert szerintük szeptemberben kezdheti az ovit:(
Nekem is novemberben lesz 3 a kisfiam es nem veszik at majd csak nov. 14tol... (13an tolti a 3at)
Keresztfiam októberi és õ sem kezdhetett szeptemberben.
Szerintem ezt az ovi, vagy fenttartó dönti el. Nálunk sem mehet addig míg nem töltötte be a hármat, de két szomszédos településem simán mehetnek a gyerekek...
A mi ovinkba is betöltött 3 éves kortól lehet csak menni. Szeptembertõl felvették a gyerekeket és folyamatosan érkeztek a bölcsibõl, otthonról. Kb. 3 hónap volt ez a "feltöltés".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, most elkeseredtem :((
szia! a körzeti Óvodába fel KELL venni a gyermekeket.ez a törvény... üdv egy óvónéni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!