Találatok a következő kifejezésre: Felvehetem-e a szoknyám (2 db)

Felvehetem-e a rövid szoknyám s rövidnarágom most nyáron? Mert elég magas vagyok és hosszuak a lábaim és ha felveszem mmindneki bámul, miért?

Legjobb válasz: Felveheted. Azért bámulnak, mert a férfiaknak tetszik a hosszú láb, a nõk meg irigykednek, hogy neked szép hosszú.

Felveheted. Azért bámulnak, mert a férfiaknak tetszik a hosszú láb, a nõk meg irigykednek, hogy neked szép hosszú.
Ha még formásak is a lábaid (nem gólya ill. tuskólb) akkor nyugodtan.

Ha télen akarunk összeházasodni, mégpedig a kisteremben csak a szülők előtt aláírva a papírokat, felvehetek-e egy ujjanélküli, nyakba akasztós, nyári gyönyörűszép hófehér topot egy térdig érő fekete szoknyával?

Persze valami kabátféleségr?l is gondoskodnék, mert a házasságköt? teremig is el kell menni valamiben, de magában a kisteremben összeházasodni egy ilyen top-ban nem lenne hülyeség, vagy nem néznének hülyének? Annyira gyönyör? ez a top, hogy ez az álmom, hogy abban menjek férjhez.

Legjobb válasz: A te esküvõd, ahogy te akarod.

A te esküvõd, ahogy te akarod.
Mostanában már kb. mindenben férjhez mehet az ember, szval sztem nincs akadálya.
Azért arra kérdezz rá elõtte, hogy mennyire fûtenek! De amúgy abban házasodsz, amiben jólesik, nekem van olyan barátnõm, akik sima utcai ruhában ugrottak be két tanúval esküvõre.
Bármit felvehetsz de szerintem azért a biztonság kedvéért vigyél egy kis felsöt is:) sok sikert:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!