Találatok a következő kifejezésre: Felvehetem a ha nagyon (6 db)

Felvehetem a rövidnadrágot, ha nagyon görbék a lábaim?

Kb combközépig ér, én nem szoktam, csak térdig ér?t hordani, mert zavar, hogy görbék a lábaim(régen csúfoltak is érte, és bennem maradt). De ezt anyuék vették nekem, és olyan szép anyaga van, meg nagyon tetszik. :(

Legjobb válasz: egyik nonek sem tokeletes a laba. Nyugodtan vedd fel, de ha telleg nagyon gaz, akk probalj oylan folsot, frizurat, sminket valasztani ami a szebb testreszeidet emeli ki. ^^ Amugy ha azt hiszed a te labad gorbe, nezd meg Sarah Jessica Parkeret..:D Megis egyeseknek hatalmas szexbombava notte ki magat.

egyik nonek sem tokeletes a laba. Nyugodtan vedd fel, de ha telleg nagyon gaz, akk probalj oylan folsot, frizurat, sminket valasztani ami a szebb testreszeidet emeli ki. ^^ Amugy ha azt hiszed a te labad gorbe, nezd meg Sarah Jessica Parkeret..:D Megis egyeseknek hatalmas szexbombava notte ki magat.
Biztos, hogy görbék a lábaid?Nem lehet, hogy csak valami hülye elkezdte mondogatni aztán már te is úgy látod?Meg kéne kérdezni egy kívülállót, de nem úgy, hogy "te figyi ugye görbék a lábaim?" hanem:szerinted milyen rajtam ez a nadrág, de nem dicséretet várok hanem véleményt!
Vedd fel nyugodtan! Ha bátortalan vagy, és külföldön jársz (pl Hollandia, Németország), nézd meg az ottani csajokat: bármit felvesznek, amiben jól érzik magukat, és egyszerûen szépnek látszanak, még akkor is, ha messze nem tökéletes az alakjuk. Szerintem itthon valahogy nagyon kicsi az emberek önbizalma, félnek hogy megszólják õket... sajnos. Szóval hajrá, és ha jól rzed magad benne, tuti jól is fog állni!
Szerintem vedd fel nyugodtan!:) Nekem is görbék a lábaim, zavar(t) is nagyon, aztán rájöttem: ennyi erõvel csak hosszúnadrágot hordhatnék, abban nem látszik egyáltalán.Az a lényeg, h jól érezd magad benne, és ne aggódj h mások mit szólnak
a japán lányoknak szinte mind görbe a lába..õk még ki is emelik.ne csinálj belõle ügyet szerintem. :) .
Ha neked teccik a nadrág, és jól érzed benne magad akkor mit érdekel téged más véleménye. Ha meg csúnyán áll, akkor ne vedd fel. Ne röhögtesd magad ki. Nekem sincsenek szép lábaim, mondjuk nem görbék, de nem is olyan szépek, ezért autómatikusan nem húzok fel rövidnadrágot.
Én nem venném fel, inkább azt hangsúlyoznám , ami szebb rajtam .
Szerintem szexi a görbe láb:) szóval vedd fel nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: jaj, már régen tettem fel a kérdést, de most leírom, hogy igazuk volt azoknak, akik azt mondták hogy nyugodtn vegyem fel. Fõleg annak, aki azt mondta h biztosan azok, vagy csak vmi hülye csúfolás miatt érzem úgy, Ugyanis felvettem, és sok dícséretet kaptam osztálytársaimtól, barátnõimtõl, h "milyen csini vok". A barátnõim pedig mondták, h milyen hülye vok, nem is görbék a lábaim(nekik elmondtam, h sztem azok és nem szeretem a rövidnadrágokat). Gondoltam leírom, hátha valakinek ez segít. :)

Ha nagyon rosszak lesznek az érettségieredményeim és csak két tantárgyból szeretnék duplázni, amiből elfogadhatóak, akkor felvehetnek erre a szakra?

Tehát főiskolára akartam jelentkezni, mégpedig a Nyíregyházán lévő tanítóképzőbe, de mivel állandóan b%sztattak az osztálytársaim, reménytelen szerelemben volt részem és depressziós lettem, ezért az egész évemet elrontottam. Pedig tavaly elkezdtem a tanulást, mert azt hittem, hogy a tavalyi év is bele fog számítani, mármint a 11.-es tanulmányi eredmény a felvételibe. Ekkor még nem volt teljes erőbedobás, de négyes voltam szinte mindenből. Ebben az évben komoly dolgok miatt szinte mindenből már lezártak kettesre. Az érettségin sem számítok jó eredményekre, pedig bele akartam húzni. Anyáéknak már mondtam is, hogy mi volt a bajom, nyugtatóztam magam állandóan és meg akartam ölni magam, de nem engedik, hogy megbukjak és esetleg újrajárjam a 12. osztályt. Szörnyű dolognak tartom, hogy így elszúrtam. Magát, ami történt velem azt hiszem már majdnem feldolgoztam, de rossz, hogy pont most jött ez és az életemet rontotam el, mert nem lehetek tanítónő. A duplázás ugye két tantárgyból történne és, ha most megelégednék mindenből a minimum 2-es, 3-as vagy esetleg németből lehet, hogy 4-est kapok érettségin, mert abból mindig jó voltam , akkor jövőre letehetnék ugye egy ismétlőérettségit matekból, amit ötösre kell írnom. Nos, szerintetek, ha anémet négyesemet és a matekból (ha sikerül) ötösömet megdupláznám (tegyük fel matek 90%, német 65%, akkor az 155*2=310 pont+halmozottan hátrányos helyzetért 40 pont= 350 pont. Ennyivel szerintetek majd felvesznek 2 év múlva tanító, levelező, államilag támogatott szakra? Megmutatom pontosan a szakot felvin:

Legjobb válasz: Köszi a választ. Próbálkozok.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Próbálkozok.
Nem értelek. Miért két év múlva? A tanító szakokra soha nincs túljelentkezés, így jóformán a minimum ponttal, 240-nel be lehet kerülni. Arról nem is beszélve, hogy neked azzal abszolút nem kell törõdnöd, hogy hogy számolják majd el, mindig a neked kedvezõbb módon történik majd a pontszámítás.
Magyarból milyen tanuló voltál? (Abból kell legelõször írásbelit írni) Célozz meg mondjuk egy négyest
Még töribõl is ki tudsz hozni legalább egy közepest
Sok Sikert
A kérdező hozzászólása: Ja köszi a válaszokat. Azért két év múlva, mert két év alatt le szeretnék tenni egy vendéglátó okj-t, ugyanis az is érdekel. Így legalább lesz egy szakmám is.

Nagyon rossz lett szerintem a felvételim Magyar kb 36-37 a matek jó hogy ha 10 megvan. Szerintetek felvehetnek UMSZKI ba vagy Gundel be?

a jegyeim matek fizika 2 magyar 4,3

Legjobb válasz: bocsi, tudom hogy nem ide tartozik, de én is nagyon elkúrtam.. :SS szerintem a matek nagyon nehéz volt, az meg mi hogy volt olyan amit még nem is tanultunk a suliban??

bocsi, tudom hogy nem ide tartozik, de én is nagyon elkúrtam.. :SS szerintem a matek nagyon nehéz volt, az meg mi hogy volt olyan amit még nem is tanultunk a suliban??
Hát nem tudom végül is semmi se lehetetlen.Ha lesz szóbeli arra nagyon készülj, hogy hiteles képet adj magadról.De szerintem ez a mostani matek amit mi kaptunk ilyen ritka szart még senki se kapott. 14/L
A kérdező hozzászólása: rosszab lettt mint vártam összesen a kettõ 30 pont... de mivel a szóbeli 50 pontot ér a jegyek meg 30 pontot(nekem) szerintetek van még esély?:/
Ajj az tényleg rossz, de ha beleadsz menni sikerülni fog!Sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) nagyon reménykedem és készülök


13 éves vagyok. Már a nyolcadik osztályba megyek, de a hetedik évem nagyon rossz lett.2, 8-as átlagom lett. Van egy iskola ahol a hetedik év végét és a nyolcadik fél évet nézik. Ha jó lesz a nyolcadik félévem még felvehetnek?

Legjobb válasz: Attol fugg, hogy milyen eros az iskola. 2.8 as atlag valoban gyenge, de semmi sincs veszve. Ha nagyon rafekszel a tanulasra, akkor talan menni fog. Felvetelit kernek az iskolaban ? Ha kernek, akkor valamivel jobb a helyzeted, mert azt jobban nezik. Az en hetedik evvegi atlagom 3.7 lett, nyolcadik felevi 3.4... nem a legjobb, de ahova en akartam menni oda eleg volt. (5.-tol neztek a jegyeimet) Vendeglatas-Idegenforgalom szakkozepbe jarok. 10.-be megyek.

Attol fugg, hogy milyen eros az iskola. 2.8 as atlag valoban gyenge, de semmi sincs veszve. Ha nagyon rafekszel a tanulasra, akkor talan menni fog. Felvetelit kernek az iskolaban ? Ha kernek, akkor valamivel jobb a helyzeted, mert azt jobban nezik. Az en hetedik evvegi atlagom 3.7 lett, nyolcadik felevi 3.4... nem a legjobb, de ahova en akartam menni oda eleg volt. (5.-tol neztek a jegyeimet) Vendeglatas-Idegenforgalom szakkozepbe jarok. 10.-be megyek.

Ha alapból nagy a mellem, felvehetek még hozzá push up melltartót?

Legjobb válasz: ez függ mekkora a melled és milyen a melltartó. nekem 75E-s melltartó kell. ha egy mélydekoltánzsu ruhát veszek fel akkor használok push up-ot de olyat amiben nincs betét. ennek merevebb a külseje ezért szép formás cicit ad, ne nincs benne betét, mert arra nincs szükségem. ekkora méretben csak a triumpf gyárt.

ez függ mekkora a melled és milyen a melltartó. nekem 75E-s melltartó kell. ha egy mélydekoltánzsu ruhát veszek fel akkor használok push up-ot de olyat amiben nincs betét. ennek merevebb a külseje ezért szép formás cicit ad, ne nincs benne betét, mert arra nincs szükségem. ekkora méretben csak a triumpf gyárt.
persze. csak ne lepõdj meg, ha majd egyetlen pasi sem néz a szemedbe... :S
75F-es (Sariana), nem szoktam push up-ot, de ettõl függetlenül ha találsz a méretedben és kényelmes akkor nyugodtan :)
Örülj neki hogy nagy van miss lady:)

Az egyik barátom most ment nyolcadikba, de a hetedik év vége nagyon rossz lett.2, 8-as átlaga lett. Azt kérdezi, hogy ha a nyolcadik év vége jó lesz, akkor felvehetik egy Szakközépiskolában? (LENT)

A felvételi követelmények: Hetedik osztály év vége és nyolcadik félévből ezeket a tantárgyakat veszik figyelembe (Informatika szakra szeretne menni) -Magyar nyelv és irodalom -Történelem -Matematika -Idegen nyelv - Fizika Neki a hetedik év vége: Matematika: Elégséges (2) Történelem:Jó (4) Nyelvtan: Közepes (3) Irodalom: Közepes (3) Idegen nyelv: Jó (4) Fizika: Közepes (3)

Legjobb válasz: A 8. év vége már semmit sem számít, azt nem nézik. Startoljon rá a 8. félévre, azt nézik még a 7. év vége mellett. Azt nem tudom, hogy felveszik-e oda ahova szeretne menni, ez sok mindentõl függ, de próbáljon meg javítani 8. félévre, mert az is mérvadó!

A 8. év vége már semmit sem számít, azt nem nézik. Startoljon rá a 8. félévre, azt nézik még a 7. év vége mellett. Azt nem tudom, hogy felveszik-e oda ahova szeretne menni, ez sok mindentõl függ, de próbáljon meg javítani 8. félévre, mert az is mérvadó!
A kérdező hozzászólása: Igen elnézést elírtam, mert én is félévet szerettem volna írni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!