Találatok a következő kifejezésre: Feltörték az megváltoztatták a kódót (2 db)

Feltörték az msn-címem megváltoztatták a kódót nem tudok belépni mit tegyek?

Már csináltam új msn címet de kellenének a régir?l az ismer?seim hogya lépjek be? Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Amennyiben az e-mail címedet nem változtatták meg, akkor kérj egy jelszóemlékeztetõt, és állíts be másik jelszót. Amúgy ha a mailcímed is megváltoztatták, akkor nincs esélyed - csak a feltörõk jóindulatában bízva - arra, hogy belépj a régi fiókodba.

Amennyiben az e-mail címedet nem változtatták meg, akkor kérj egy jelszóemlékeztetõt, és állíts be másik jelszót. Amúgy ha a mailcímed is megváltoztatták, akkor nincs esélyed - csak a feltörõk jóindulatában bízva - arra, hogy belépj a régi fiókodba.
Az e-mail címet nem tudják megváltoztatni :D mert az e-mail cím az msn-cím is :D
Az e-mail cím is megváltoztatható MSN cím esetén, de a válaszoló valószínûleg a jelszóemlékeztetõhöz beállítot ún. alternatív e-mail címrõl beszélt. De MSN esetén létezik biztonsági kérdés, ha arra nem változtatták meg a jó választ, az is mûködhet.
de meglehet változtatni az msn-cimet .én is megváltoztattam az enyémet mert , , , , csak elöször rákell lépned a neten .. az msn-re..ugyhogy beirod a nevedet meg a jelszót..és kész is!..
mi volt az elõzmény?
Pl, hova küldtél sms-t, hova regisztráltál, gyenge jelszód volt e?Amúgy tuti a facbokon terjedõ szarba léptél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!