Találatok a következő kifejezésre: Feltörték az megváltoztatták a (16 db)

mi volt az elõzmény?
Pl, hova küldtél sms-t, hova regisztráltál, gyenge jelszód volt e?Amúgy tuti a facbokon terjedõ szarba léptél.
Kellenek az adataid?
A kérdező hozzászólása: Nem kell!
Van rajta hang erõ gomb?
A kérdező hozzászólása: Igen van.És még ki-bekapcsoló gomb.
Akkor indisd el igy Bekapcs+hangero fel(vagy le ritkan) Es behoza a recoveryt Wipe data (factory reset) megnyomd le mesz q yes ig ennyi(iranyitas vol up :fel bekapcs gomb:megyom vol down:le visz

Ha nem tudok belépni az e-mail fiókomba, pedig tudom a jelszavam, és mindent pontosan beírtam, lehetséges, hogy feltörték, és megváltoztatták a jelszót? Ezek után hogy lehetne letiltatni, vagy belépni?

Nem volt megadva alternatív e-mail cím, és jelszóemlékeztet? kérdésre meg már nem emlékszem.

Legjobb válasz: kb a 8.ilyen kérdés 1 óra alatt nálam is ez van rendszerhiba-citromail nyugi várj egy kis ideig

kb a 8.ilyen kérdés 1 óra alatt nálam is ez van rendszerhiba-citromail nyugi várj egy kis ideig
ha citromailes vagy akk ne ess kétségbe annyira, valószínû h csak egy rendszerhiba és elõbb-utóbb megjavul, ha nem citromailes vagy akk lehet h feltörték.
Semmi baj sincs mindenkinek ez van. Amúgy a mobilos változat mûködik ;)
akkor megnyugodtam, nekem se mûködik
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm, megnyugtattatok :)
Sziasztok. Nálam az a probléma h belépek az oldalra, de az e-mail fiókomba már nem tudok, ugyanis hiányzik a "Belépés" funkció. Mi történt?


Mit lehet tenni ha feltörték az iwiwemet és megváltoztatták a jelszómat?

Hogy léphetnék be?

Legjobb válasz: ha az e-mail címedet nem változtatták meg, akkor kérj jelszóemlékeztetõt. Ha megváltoztatták, akkor küldj egy levelet az [email protected] és add elõ, hogy mi történt. Jó eséllyel segítenek.

ha az e-mail címedet nem változtatták meg, akkor kérj jelszóemlékeztetõt. Ha megváltoztatták, akkor küldj egy levelet az [email protected]-ra és add elõ, hogy mi történt. Jó eséllyel segítenek.
Egy [email protected], semmit sem csinálnak. Barátnõmnek is feltörték, aztán minden baromságot irkáltak a nevében. Semmit nem lehetett tenni, késõbb pedig törölték a regisztrációját. Ennyi. Tanulság: nem kell regisztrálni ilyen faszságokra, mint az iwiw. Nekem a legtöbb ismerõsöm már törölte magát.
ELEVE: ahhoz hogy feltörjék és MEGVÁLTOZTASSÁK jelszót, ahhoz tudniuk kell az email cím jelszavát is, mert oda megy az új aktiváló kód!!! Nekem is feltörték és több levelet írtam az iwiwnek és LÓ-FA-SZT SEEEM csináltak a szemét köcs*ögök!!!
Rendõrségre menj, ugyanis valamelyik haverod volt akkor jól meghúzzák. Nekem is volt egy ilyen ismerõsöm csak ott MyVIP gondok voltak.
A rendõrség nem foglalkozik msn feltörés kivizsgálással. Jelszó emlékeztetõt próbáltad?
ugyan ez van velem is.Délután feltörték az msn-emet és hiába kérem az új jelszót semmi.:S sok oldalt végignéztem..az a baj hogy csak úgy lehetne törölni azt a címet hogyha tudod a jelszót.:S:/

Hogyan tiltsam a saját facebook profilomat ugy hogy feltörték és megváltoztatták rajta a jelszavamat meg az email fiókomnak a jelszavát is megváltoztatták mit lehetne csinálni?

Pár ismerősöm azt mondja,hogy irjak a facebook szolgáltatónak, ők letilthatják vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Annak a profilnak bucsut inthetsz, nem tudod többet használni

Annak a profilnak bucsut inthetsz, nem tudod többet használni
Írj a facebooknak, õk letiltják.
A kérdező hozzászólása: És hol tudnék irni a facebooknak? Nem találom sehol az elérhetõséget

Feltörték az msn-címem megváltoztatták a kódót nem tudok belépni mit tegyek?

Már csináltam új msn címet de kellenének a régir?l az ismer?seim hogya lépjek be? Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Amennyiben az e-mail címedet nem változtatták meg, akkor kérj egy jelszóemlékeztetõt, és állíts be másik jelszót. Amúgy ha a mailcímed is megváltoztatták, akkor nincs esélyed - csak a feltörõk jóindulatában bízva - arra, hogy belépj a régi fiókodba.

Amennyiben az e-mail címedet nem változtatták meg, akkor kérj egy jelszóemlékeztetõt, és állíts be másik jelszót. Amúgy ha a mailcímed is megváltoztatták, akkor nincs esélyed - csak a feltörõk jóindulatában bízva - arra, hogy belépj a régi fiókodba.
Az e-mail címet nem tudják megváltoztatni :D mert az e-mail cím az msn-cím is :D
Az e-mail cím is megváltoztatható MSN cím esetén, de a válaszoló valószínûleg a jelszóemlékeztetõhöz beállítot ún. alternatív e-mail címrõl beszélt. De MSN esetén létezik biztonsági kérdés, ha arra nem változtatták meg a jó választ, az is mûködhet.
de meglehet változtatni az msn-cimet .én is megváltoztattam az enyémet mert , , , , csak elöször rákell lépned a neten .. az msn-re..ugyhogy beirod a nevedet meg a jelszót..és kész is!..
nem:D
Írsz a szolgáltatód supportjának. Ha tudod bizonyítani valahogy, hogy a tiéd, akkor talán visszakapod.
... és jön elfelejtett jelszó uraság, s lõn világosság... G.

Feltörték az e-mailem, megváltoztatták a jelszavam. Felléptek facebookomra és az iwiwmre is, és nem tudok mit csinálni. Mit csináljak? Mivel nem tudom mi az új jelszó így sehova sem tudok belépni.

Legjobb válasz: megszívtad. ha mail felõl nyomtak fel, és nincs másodlagos mailed amire kérhetsz új jelszót mailre... nos akkor így jártál. semmit nem tehetsz

megszívtad. ha mail felõl nyomtak fel, és nincs másodlagos mailed amire kérhetsz új jelszót mailre... nos akkor így jártál. semmit nem tehetsz
Ha nincs biztonsági kérdés vagy másodlagos mail cím akkor semmit sem tehetsz..
Melyik levelezõ ez? Gmail-ben, ha van a postafiókodhoz Account, meg lehet változtatni a jelszót.

Feltortek az msn cimem es az email cimem is, es mindenhol megvaltoztattak a jelszot. Mit csinaljak?

Nem tudok jelszoemlekeztetot kerni msn-en, mert a tennivalokat arra az email cimre kuldik, amit szinten feltortek es megvaltoztattak a jelszavam tehat nem tudom megnezni mivel nem tudok belepni. Tudom, hogy ki csinalta de nem tudom mit lehet ilyenkor tenni.

Legjobb válasz: Szerintem regisztrálj új email címet és MSN accountot, majd értesítsd az összes ismerõsödet.

Szerintem regisztrálj új email címet és MSN accountot, majd értesítsd az összes ismerõsödet.
Bár inkább minél hamarabb írj az ismerõseidnek, nehogy visszaéljenek a neveddel.
Semmit. Welcam to da internetz.
1. Elmész olyan ismerõshöz aki ért is a szgépekhez és elmagyaráztatod vele az alap biztonsági dolgokat, erõs megjegyezhetõ jelszavakat stb. 2. Felkeresed azt aki 100% hogy csinálta és "megbeszéled" vele. Levéltitok megsértéséért fel lehet jelenteni de mivel magyarország eredménye nem lesz, ellenben kellemetlen lehet egy ellene folyó nyomozás. Szolgáltatót is fel lehet keresni, és az email szolgáltatók is logolják az IP címeket, hacsak nem proxyt használt. Legális úton elfelejtheted a dolgot. Értesítesz mindenkit és új email. Aztán az 1. pontban tanultak alapján újra védesz mindent.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!