Találatok a következő kifejezésre: Feltétel hogy pasi (5 db)

Szerintetk az gáz ha egy csaj szexmániás? én minden pasival lefekszek, annyi a feltétel, hogy ők kezdeményezzenek, szerintetek ez gáz?

nem látszik rajtam, de ha odajön hozzzám egy pasi, hogy lenne e kedvem szexelni, akkor igent mondok, sosem hiszik el, mondják most szivatsz, mondom nem, megfogom a kezüket, és elviszem őket egy nyugis helyre és mehet

Legjobb válasz: Ez a magánügyed. Ott kezdõdik a ribancság hogy te ezt reklámozod is.

Ez a magánügyed. Ott kezdõdik a ribancság hogy te ezt reklámozod is.
#1-nél a pont!!! Amúgy gáz. (Én is sok pasival voltam már... De basszus!! Válogatok!!) Nálad az a ciki, hogy azt mondod: MINDENKIVEL.
r1banc vagy, drágám. :)
Ma már ahhoz is bátorság kell, hogy normál módon ismerkedjen egy srác, nemhogy még konkrétan azonnal a lényegre térjen. ez túlzás volt.
jaj mosmá nagyon okos mindegyik! elötte meg mindenki irta hogy jaj mekkora ribbanc! én jöttem rá hogy ez szivatás, vili? mert nekem van itt a legtöbb eszem!! lássátok be meglettetek szopatva! de én résen voltam! bezony. ananász, meg barack pürével.
ha neked ez így jó, hát hajrá. remélem 20-nál idõsebb vagy
már a kamukérdések is szarok
Szívesen megismernélek ;) 23 F
na helóka, akarsz velem szexelni? ha igen írd meg hol talállak meg:D
hangosabban modjad gyuluska!
Ez nem szexmania, hanem csak siman r...nc vagy, mar elnezest a nyers kifejezesert. Enis szexmanias vagyok, imadom a kemeny vad szexet, perverz is vagyok, megis megtudom szamolni egy kezemen hany ferfival voltam eletembe.Es nem azert mert nem kellek senkinek, hanem elvbol. Es igen, a valaszom az hogy gaz. Viszont ne akadj ki, hisz Sex es Newyork- Samantha-ja is egy konnyuveru (enyhe kifejezes!!) no volt, megis ezrek imadjak, szerintem hatalmas karakter. R***anc és r***anc kozott is van am kulonbseg, szoval.... De attol meg gaz, SZERINTEM. Udv 21/L
Kamu
komolyan valljad má be hogy csak hülyéskedsz!:) Akkora állat vagy! :D
Imádok hupákolni a magadfajta ótvar rüfkékkel.
Merre jársz? Itt a kezem, foghatod .... F.
ez így gáz!
ettõl csak [email protected] vagy és nem szexmániás
Élénk a fantáziád. Szûz vagy, és fiú?
Újabb szakadt k*rva..
1, 5! igazuk van amúgy miért írod ki, így már nem az, sajnálom N
én ezt nem veszem be!! hülyének nézel szpaszki? hülyegyerek ne itt szórakozzál, már te idióta! akkora barom vagy hogy ekkorát én egyben még nem ismertem! engem nem tudsz átvágni, hallod? hát itt az én hátamon csattan minden, én nem fogom helyetted elvinni a balhét!!!!!!
"Ma már ahhoz is bátorság kell, hogy normál módon ismerkedjen egy srác, nemhogy még konkrétan azonnal a lényegre térjen. ez túlzás volt." Szegény mai srácok...

Régen a tv2-n futott egy sorozat: egy betörés során elfogtak egy pasit meg egy nőt és az volt a szabadláb feltétele, hogy ezentúl a kormánynak kell ellopniuk dolgokat. Mi a címe?

A két f? karakter egymástól függetlenül dolgozott az elfogásukat megel?z?en, ráadásul nem is kedvelték egymást.

Legjobb válasz: Talán a Nikita sorozat.

Talán a Nikita sorozat.
nekem ez ugrott be John Stamos-t amúgy imádom:d
A kérdező hozzászólása: Megnéztem, sajnos nem az :(
A kérdező hozzászólása: Megvan! A sorozat címe Piszkos ügybnökök. http://www.port.hu/piszkos_ugynokok_thieves/pls/fi/films.fil.. ÉS ez is John Stamos :)
A kérdező hozzászólása: yep, ez ugyanaz... :D
Nem a Rablóból pandúr?
Nem.
ha két ember szereti egymást akkor nem számít a magasság.
nem
nem
Szerintem nem a kor és nem is a magasság számít hanem az hogy mit éreztek egymás iránt!!!!
Nem nem feltetel, az a feltetel hogy szeressetek egymast! (tapasztalatbol mondom, majdnem egyeves kapcsolatban vagyok, baratomnal majdnem 10 cm-el vagyok magasabb)
Volt barátom 10cm-rel volt alacsonyabb nálam, és minket nem zavart, 1 ideig a többiek cikiztek, de aztán mivel nem érdekelet minket hamar ráuntak, és azt mondták jol nézünk ki együtt :) Ennyi, szoval nem, az érzelem fontosabb
mondjuk en szeretem ha a pasi magasabb nalam, de akkor sincs semmi gaz ha forditva van....
NÁlam igen, mivel én is nagyonmagas vagyok, deaz alacsonyabb lányoknál sztemnem
elõzõ vagyok! bocs félreértelmeztem a kérdést. Akkor a válaszom: Ha csak pár cmvel nagyobb a lány az nem durva, de ha 1 fejjel, az se baj, de mondjuk az utcán megbámulják...
igen

A pasim azt hallotta egyik barátjától, hogy neki a bnője megengedi h megcsalja, csak az a feltétel h ne tudja meg utólag. Tőlem is ezt kéri! Mit tegyek?

Szakitani semmiképp nem akarok mert annyira szeretem, de azt se hogy folyton arra gondoljak, hogy most éppen más csajokkal kefél. Borzalmas lenne. Pedig nagyon er?sködik azzal hogy manapság ez a divat... tényleg igy van? Mit csináljak? (22L 22F)

Legjobb válasz: DOBD MÁR ÕT A FENÉBE TE, NEM LEHETSZ ILYEN HÜLYE 22 ÉVESEN HUUU DE FELKUROD AZ AGYAM...

DOBD MÁR ÕT A FENÉBE TE, NEM LEHETSZ ILYEN HÜLYE 22 ÉVESEN HUUU DE FELKUROD AZ AGYAM...
Úrusten. Hát ha úgy is szeretni fogod hogy megcsal akkor hajrá. De ha nem birod elviselni szakítás nélkül nem fogod tudni megoldani. AM manapság ez nem menõ hanem hûtlenség. 20/F
Ez a retardáltak divatja. Ha két ember szereti egymást, akkor nem csalogatják meg a másikat. DOBD KI! Ez az a "férfi" típus, akinek repülnie kell a fenébe, mert egy nagy büdös senki!
Már a kérdés felvetésekor elküldtem volna a p.csába.
Ha ezt így kéri akkor már 100%, hogy amúgy is félrekefél sutyiban.
SZAKÍTS!!!!!! Vagy maradj hülye, és szenvedj. De ne írj ki több kérdést ezzel kapcsolatban.
Mondd meg neki, hogy a te értékrendedbe nem fér bele a megcsalásosdi, tehát vagy menjen a fenébe, vagy ha marad, akkor legyen hûséges. (Bár õszintén szólva, egy ilyen kérés után én nem tudnék megbízni benne.)
am ja elsõnek van igaza. 22 éves létedre lehetnél ennyire értelmes...
értelmetlen a kérdésed. ki olyan hülye, hogy elmondja a csajának, hogy idõnként félrekúr. ha meg ezt kéri, ahelyett, hogy csinálná, az teljesen életszerûtlen lenne, ezért nem hiszem el.
Namajd most lemegy itt a szazalekom kicsit de szolok hogy nallunk ez mukodik, kb egy eve vagyunk egyutt a baratnommel es miutan van egy ket regi csaj ismerosom akik mindenben benne vannak es nehezemre esik nem kapni az alkalmon felhoztam a temat.Namost nekunk meglehetosen bensoseges a kapcsolatunk, bizunk egymasban, es ha valami van miert ne kerdezhetnem meg a baratnomet hogy mit gondol rola?? Hozzateszem szeretem ot, es sem ot sem egyetlen elozo baratnomet sem csaltam meg SOHA, de igen vannak akik letudnak ulni es nyitottan meg tudjak beszelni meg ezt is!!! Nos o erre akkor azt mondta hogy nem banja de, figyeljek oda az egeszsegunkre, valamint hogy ne tudodjon ki mert gaz lenne ha az ismerosok valamint pl az edesannya ezt megtudna mert ez egy nem elfogadott es kinos jelenseg.+ hogy neki is van egy ket pasi akikre vagyik de eszebe sem jutott hogy ilyesmit felhozzon mert nem nezte ki belolem hogy beleegyezek de akkor termeszetesen o is lezavar neha egy egy numerat ha osszejon neki, ez persze reszemrol rendbe.Megegyeztunk hogy ez nem zavarhat be a mi nemi eletunkbe, sem barmi masba.Tehat ugy tervezzuk hogy akkor tortenjen amikor a masik nincs kepben, tovabba nem akarunk tudni egymas ugyeirol es ugylegyen szervezve hogy meg gyanu se legyen rola hogy mikor kivel mi tortenhetett.Azota 3.5 honap telt el es nekem 2x volt meg masik csaj, hogy neki hany reckaja van nemtudom de nem is erdekel.Hozzatenem ha nemet mondott volna elfogadtam volna, volt mar ennel hoszabb kapcsolatom es hu voltam, de ugyereztem vele errol lehet beszelni, es ha nemet is mond nem lesznek kovetkezmenyei hogy egyaltalan hogy jut ilyesmi eszembe, tovabra is bizott volna bennem mert ismer, es tudja hogy nekem az adott szavam betartasa fontos. Kerdesedre valaszolva viszont nem hinnem hogy ez gyakori eset, meg hogy divat, nemtudom nallad a sex mennyire erzelemhez kotott, de esetleg felajanlhatnad hogy(amennyiben tenleg ugyerzed)neked is lesznek kicsapongasaid...valamit-valamiert nemde? Ha nem jon be az otlet akkor ne egyezz bele, de nagy az eselye hogy megcsal ha mar annyira eroskodik es gyozoget ugyanis ezekszerint o mar teljesen beleelte magat, na reszemrol ennyi gondolom eleg is...

Lányok! A netes társkeresőn mi a feltétele annak, hogy válaszoltok egy pasinak, aki nektek levelet ír, és ismerkedni szeretne veletek?

Már több, mint negyven n?nek küldtem levelet a Randivonalon, de még egy sem válaszolt. Természetesen az elküldés el?tt meg szoktam nézni, hogy az adatlapjuk alapján megfelelek-e nekik, és csak akkor írok levelet, ha úgy látom, hogy igen. Ezért szeretném tudni, hogy ti mi alapján döntitek el az adatlapon megjelölteken kívül, hogy elkezdtek-e ismerkedni azzal pasival, aki nektek levelet küld.

Legjobb válasz: Elsonek van igaza, a kepeiden van a lenyeg. Irhatsz akarmit, fole, h el se olvassak.

Elsonek van igaza, a kepeiden van a lenyeg. Irhatsz akarmit, fole, h el se olvassak.
Én nem vagyok lány, de megmondom: a képed alapján.
Utolsó, csak akkor tudod felkelteni az érdeklõdését, ha képrõl tetszel neki, mert különben el se olvassák, amit írsz.
Ehhez kapcsolódna nekem is 1 kérdésem tehát mondjuk az a lány aki visszair annak fel kelletettem az érdeklõdését vagy ilyesmi nem? Ad 1 esélyt csak bizonyitani kell?
Nem akarok senkit elszomorítani, de van olyan ismerõsöm, aki csak olyan pasiknak írt vissza, akiken lehetett látni, hogy van pénzük. ( háttérben pálmafák, jól berendezett lakás, fickón márkás ruha, ilyesmik) És szerintem nem egy ilyen lány van. 24/l
A kérdező hozzászólása: De azt hiszem, egy jobb képet fogok betenni...
A kérdező hozzászólása: Azért nem hiszem, hogy olyan ronda lenne az arcom, hogy senki se méltatna válaszra... Ugyanakkor csak kiderült, hogy vannak, akik csak játékból vannak ottan, nem kapcsolat cáéljából...
Kizárólag a külsõ számít nekik ott is. Ha tetszel nekik, válaszolnak. Ha nem, el se olvassák.
Én csak azt tudom mondani, hogy ne add fel. A legtöbben a sok sikertelen próbálkozás miatt abbahagyják és nem próbálják meg újra. Pedig érdemes kivárni azt az egyet.
Én egy ideig voltam fent hasonló oldalon. Ha úgy láttam, hogy elõre megírt sablonlevél, akkor nem válaszoltam és ha nem volt profilképe akkor sem. Más esetekben általában visszaírtam. De azt is hozzá kell tenni , hogy én nem komolyan pasit kerestem ott, senkivel se akartam talizni, csak kíváncsiságból és unalomból regisztráltam, lehet, hogy ezért is válaszoltam szinte mindenkinek, mert tudtam, hogy a levelezésnél komolyabb úgyse lesz a kapcsolatunk.
Sajnos neten az elsõ, ami megfoghat, az az arckép. Tudom, sekélyesnek tûnik, de míg élõben hat a személyiség, a humor, az összkép, itt sajnos tényleg ez számít elsõ körben. A levélben pedig nagyon nem szeretem, ha idézeteket, versikéket küldenek. Inkább legyen tömör, egy két humoros megjegyzéssel.
Hello! :) Soha nem próbáltam társkeresõ útján ismerkedni... Tehát gyakorlati tapasztalatom nincs, viszont elméletileg én annak válaszolnék, aki: a, Fénykép alapján ápoltnak, igényesnek látszik. (Nem kell, hogy Rolex legyen a csuklóján... :D ... de azért az látsszon rajta, hogy például naponta tisztálkodik, fésülködik, stb.) :) b, Nincsenek helyesírási hibái (ez nekem egy mániám, de eddig még minden esetben beigazolódott, hogy hasznos mániám... persze, a helyesírás sem minden, tehát aki tud helyesen írni, önmagában emiatt még nem biztos, hogy megfelelne nekem). c, Van valami olyan a levelében, amivel kitûnik a többi - gondolom tucatlevél - közül. Nem tudom, hogy ez mennyiben segít neked... de... igazából én magát az ilyen jellegû keresést nem értem... Azért is nem próbáltam, mert valahogy úgy érezném magam, mintha a piacon lennék kitéve... Egy fej káposzta a többi káposzta között... :D (Most nem tudom jobban leírni, de remélem, hogy érted...) :) No és persze... az, ha elõször válaszolnék, még nem jelentene semmi különösebbet sem. Tehát például ahhoz, hogy találkozzam is az illetõvel, elõbb sok-sok beszélgetés, elõzetes ismerkedés kellene. De nem csak írásban, hanem például telefonon, vagy Skype-on is. (Sokat számít a beszédstílus is.) De még ez is mind zsákbamacska... az igazán fontos döntések - szerintem - az elsõ találkozáskor vannak. Én ezért (sem) társkeresõztem soha. Mert minek elõbb hetekig várni, reménykedni valamiben, ha aztán egy pillanat alatt ki lehet ábrándulni a másik kisugárzása miatt? (Ami lehet, hogy jó... csak éppen nem nekem való.) Szóval... én még mindig a spontán ismerkedés híve vagyok! :) Akárhogy is lesz... sok sikert kívánok neked! :) (De az azért érdekelne, hogy a sima, hagyományos ismerkedés miért nem vált be neked...)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!