Találatok a következő kifejezésre: Felsőfokú szakképzésre is lehet (7 db)

OKJ-képzésre, felsőfokú szakképzésre is február 15-ig lehet jelentkezni?

Legjobb válasz: fsz-re igen, mert azt az egyetemek hirdetik, okjra meg ráérsz még augusztusban is.

fsz-re igen, mert azt az egyetemek hirdetik, okjra meg ráérsz még augusztusban is.
nos én nem igazán értem a kérdést, felsõfokú szakképzésnek általában feltétele az érettségi...
Igen vonatkozik az emeltre és az új tárgyakra, de csak egyszeri alkalommal.
A kérdező hozzászólása: Ez hogy érted ? Minden tárgyból egyszer ? De az nem baj ha mondjuk egyiket õsszel(mondjuk emlet anglol) a másikat tavasszal (föci)? Elsõnek : idén érettségiztam de van ami nem lett a legjobb, és ha nem vesznek fel akkor megyek OKJre és szertnék föcibõl érettségizni, mert nem az lett az ötödik tárgyam, és lehet, hogy föcivel mennék tovább. : )
Második vagyok, én is okjra járok, jelentkeztem a tavaszi érettségire töribõl és angolból, nem fizettem semmit.Szóval úgy van, hogy teszem azt elmész õsszel földrajzból, meg még valamibõl akkor nem kell fizetned, de ha õsszel csinálod meg az egyiket akkor kihasználhatod az ingyenes lehetõséget, utána már fizetned kell, ha a következõ idõszakban mész.(remélem érthetõen fogalmaztam:D) Nem tudom, hogy ki lehet e játszani a második alkalmat, ezen gondolkodom én is, mert nem lettek túl jók a mostaniak se...
A kérdező hozzászólása: Köszi : )
Még valami.Ha az oktatási hivatalban jelentkezel, akkor vidd el a 12.-es bizonyítványod és az érettségi fénymásolatát.Persze iskolalátogatásit.(ha meg középsuliba akarsz jelentkezni akkor lehet elég iskolalátogatási, de ebben nem vagyok biztos)

El lehet helyezkedni barhol is egy intezmenyi kommunikator felsofoku szakkepzes oklevellel?

Az egri foiskolan vegeztem el ezt a 2 eves szakkepzest.

Legjobb válasz: Meg az ilyen kérdésekkel. Azt nem értem, hogy amikor sokan érettségivel, vagy még anélkül is dolgoznak, hogyan kérdezhetnek olyat, hogy ilyen-olyan végzettséggel el lehet-e helyezkedni? Pontosítsd a kérdést, ha nem szeretnét, hogy hülyeségnek tûnjön.

Meg az ilyen kérdésekkel. Azt nem értem, hogy amikor sokan érettségivel, vagy még anélkül is dolgoznak, hogyan kérdezhetnek olyat, hogy ilyen-olyan végzettséggel el lehet-e helyezkedni? Pontosítsd a kérdést, ha nem szeretnét, hogy hülyeségnek tûnjön.
El.
A kérdező hozzászólása: na jo el lehet menni a ...... az ilyen valaszokkal!


Szia! Ugyanúgy jelentkezési lappal kell és a 9000ft ellenébe. És a jelentkezési határidõ is 02.15.!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi!:)

Felsőfokú szakképzésre diplomával is lehet jelentkezni államira?

vagy csak fizet?sre,v.egyáltalán ez csak érettségi után lehet?tudom h.álatalában érettségi után jelentkeznek ide ,de én megpróbálnám diplomázás után,kiegészítésképpen... most még nem aktuális,de nemsokára az lesz..köszi el?re is a választ.

Legjobb válasz: Diplomával is lehet , az elsõ ingyenes.

Diplomával is lehet , az elsõ ingyenes.
Lehet párhuzamosan semmi akadálya. Félbehagyás..nem tudom a hallgatói szerzõdéssel mizujs ebben az esetben.
A kérdező hozzászólása: Önköltségesre mennék! Vagy olyankor is van?
Nem akkor nincs ha önköltségesen vagy.

Felsőfokú szakképzés esetében is lehet egy évet halasztani?

Most jelentkeztem felsőfokú szakképzésre, ha felvesznek, halaszthatok egy évet, hogy 2013-ban kezdjem a képzést? Vagy ilyen csak alapképzés esetében van?

Legjobb válasz: Nálunk (DUF) a TVSZ csak egy aktív félév után engedélyez halasztott félévet FSZ-re és Bsc-re egyaránt, gondolom nem véletlenül.

Nálunk (DUF) a TVSZ csak egy aktív félév után engedélyez halasztott félévet FSZ-re és Bsc-re egyaránt, gondolom nem véletlenül.
Szerintem kérdezz utánna a választott iskola Tanulmányi Osztályán. Tudtommal egyéni dékáni méltányossági kérelem alapján lehet halasztani. De biztosat az iskola tud mondani, hogy az adott intézményben mi a pontos szabályozási rend.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!