Találatok a következő kifejezésre: Felpuhult méhszáj hetesen nagy (2 db)

Felpuhult méhszáj 29 hetesen nagy baj? Mit lehet tenni ellener? Koraszülött lesz a babám?

Legjobb válasz: Nem feltétlen. És az hogy felpuhult, mit jelent? Gondolom még zárva van. Nekem 32 hetes koromóta 1000, és semmi baj nincs. Gondolom mondta a doki, hogy pihenj sokat, akkor a súly nem lefele nyom, elkerülheted a méhszáj kinyílását. Engem is fenyegettek koraszüléssel, de még egyben vagyunk 37 hetesen:-) Nyugi

Nem feltétlen. És az hogy felpuhult, mit jelent? Gondolom még zárva van. Nekem 32 hetes koromóta 1000, és semmi baj nincs. Gondolom mondta a doki, hogy pihenj sokat, akkor a súly nem lefele nyom, elkerülheted a méhszáj kinyílását. Engem is fenyegettek koraszüléssel, de még egyben vagyunk 37 hetesen:-) Nyugi

Ez milyen eredmény 30 hetesen? A baba már báilleszkedett, a feje nagyon lennt, nyomja a méhszájat. Súlya 1700g. Méhnyak 1cm, felpuhult, külsö méhszáj nyitva. Ez milyen?

az orvos nem mondott semmi konkrétat,csak annyit,hogy eléggé elörehaladott az állapotom.szerintetek?pihenjek sokat?gondolom feküdni nem fontos,mert nem mondta eddig.

Legjobb válasz: igen pihenj sokat és ha lehetõséged van rá akkor feküdj! És kerüld a stresszhelyzeteket!

igen pihenj sokat és ha lehetõséged van rá akkor feküdj! És kerüld a stresszhelyzeteket!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!