Találatok a következő kifejezésre: Felpuhult méhszáj hetesen (4 db)

Felpuhult méhszáj 29 hetesen nagy baj? Mit lehet tenni ellener? Koraszülött lesz a babám?

Legjobb válasz: Nem feltétlen. És az hogy felpuhult, mit jelent? Gondolom még zárva van. Nekem 32 hetes koromóta 1000, és semmi baj nincs. Gondolom mondta a doki, hogy pihenj sokat, akkor a súly nem lefele nyom, elkerülheted a méhszáj kinyílását. Engem is fenyegettek koraszüléssel, de még egyben vagyunk 37 hetesen:-) Nyugi

Nem feltétlen. És az hogy felpuhult, mit jelent? Gondolom még zárva van. Nekem 32 hetes koromóta 1000, és semmi baj nincs. Gondolom mondta a doki, hogy pihenj sokat, akkor a súly nem lefele nyom, elkerülheted a méhszáj kinyílását. Engem is fenyegettek koraszüléssel, de még egyben vagyunk 37 hetesen:-) Nyugi
Szülés elõtt puhul fel a méhszáj. Kórházban vagy?
:-) Helyes!!! További szép babavárást, könnyû szülést és egészséges kisbabát!! :-)
A kérdező hozzászólása: még egyben vagyok, minden rendben :)
Nekem mostanában "jelez" a testem, hogy pihenni kellene már, a z alhasamnál mintha keménykedne, a combomból sugárzik le egy kis kellemetlen görcsöcske szerû, ma voltam dokinál, a külsõ méhszájam nyitva van 1 ujjnyira. Veled mi van? -bár egy hónap eltelt már a kérdésed kiírása óta.
Kérlek írj, hogy mi volt a dokinál, mert én ugyanezeket érzem, mint te.
És voltál dokinál?
A kérdező hozzászólása: nem nézegetem, most néztem 1x, amióta terhes vagyok, mert furcsállom azeket a fájdalmakat, az 1. terhességemnél nem volt semmi ilyesmi. egyértelmu, hogy nem koszos kézzel néztem meg.
nekem fáj szinte minden csontom a csípõ tájékán...21 hetes vagyok.De a méhszájamat nem nézegetem...te igen????nem túl higiénikus...
akkor honnan tudod, hogy fel van puhulva?????
A kérdező hozzászólása: nem, holnap megyek dokihoz :/
Szia! A szeméremcsontom nekem az elejétõl szokott fájni idõnként . Az elsõ babám megszülése óta fáj minden hónapban mikor megvolt. Most terhesen is fáj havonta mindig! Derekam is fáj néha..A méhszájam nem tom milyen..
A kérdező hozzászólása: Koszi szépen, viszont kívánom! :) )


Ez milyen eredmény 30 hetesen? A baba már báilleszkedett, a feje nagyon lennt, nyomja a méhszájat. Súlya 1700g. Méhnyak 1cm, felpuhult, külsö méhszáj nyitva. Ez milyen?

az orvos nem mondott semmi konkrétat,csak annyit,hogy eléggé elörehaladott az állapotom.szerintetek?pihenjek sokat?gondolom feküdni nem fontos,mert nem mondta eddig.

Legjobb válasz: igen pihenj sokat és ha lehetõséged van rá akkor feküdj! És kerüld a stresszhelyzeteket!

igen pihenj sokat és ha lehetõséged van rá akkor feküdj! És kerüld a stresszhelyzeteket!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!