Találatok a következő kifejezésre: Felnyultam ujjal es (3 db)

Felnyultam ujjal oda, es olyan golyo alaku valamit ereztem amit megis tapintottam ujjal. Ez utalhat terhessegre? Esetleg hogy osszejott a baba? Es mikor kivettem az ujjamat akkor suru feher valami van az ujjamon. Ez baba?

Legjobb válasz: Szerintem a méhszájadat érezted. Az mindenkinek (nõnek) ott van. CSak óvatosan, mert fertõzéseket is bevihetsz! Ez nem bizonyítja a babát.

Szerintem a méhszájadat érezted. Az mindenkinek (nõnek) ott van. CSak óvatosan, mert fertõzéseket is bevihetsz! Ez nem bizonyítja a babát.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, valóban a méhszájat érezted, és ha könnyen elérted valószínû jönni fog a mensi.

SOS.20 perc mulva jön a barátom. Most kéne megjönnie. Előbb "felnyultam" 1 ujjal beletöröltem a pappírba és ENYHÉN barna volt már. De nagyon picit, még nem hagy noymot bigyin se, olyan mint a fehérfolyás. Szex alatt, hatására mejöhet?

evállaljam? v modnjam barátomnak? h esetleg lehet h közbe..? 1 éve szexelünk, mensi alatt nemszoktunk. L/18

Legjobb válasz: hát ha most kell megjönnie és még nem jött meg ha megpiszkál a pasid akk biztos h megfog jönni saját tapasztalat

Teritsetek alátok egy törölközöt vagy valmit és hajrá!!!!Ebben nincs semmi ciki.Egy kapcsolatba simán belefér:)
Ha sok ideig nem találkoztok és így utoljára szeretnél vele lefeküdni akkor szerintem mondd el neki, hogy ma kell megjönnie.Elõször döntsd el, Te be mernéd-e vállalni így is a szexet?Ha igen akk mondd el neki, hogy ma kell megjönnie és nem tudod így bevállaljátok-e, de téged nem zavar ha igen.
Ha nem zavarja, akkor hajrá. :) Az orálist ilyenkor kihagyjuk, amúgy meg sokkal jobban csúszik, mert alapból nedves, és húúú...én olyankor jobban kivánom is. :D
Én bevállalnám a helyedben, még ennyire az elején.. fõleg hogy olyankor sokkal jobb a szex. De nekem a szex végére mindig jobban folyik.
hát ha most kell megjönnie és még nem jött meg ha megpiszkál a pasid akk biztos h megfog jönni saját tapasztalat
szia én is így jártam, de akkor még pettingeltünk, és felnyül, és olyan lett az újja, én is azt hittem, h. legalább egy kicsit még kibírja, de nem tiszta olyan lett, meg minden, ágyathúztunk újra, és le kellett fürödnünk, olyan ciki volt, !de együtt maradtunk:-)
Jajj Istenem, még jó hogy együtt maradtok emiatt! Azért szakítana veled a barátod, mert menstruálsz? Teljesen természetes velejárója a nõi létnek. Ezt a fiúk is tudják, bár vannak köztük finnyásabbak is.(akik ilyenkor nem vállalják be a szexet) De szerintem még az elsõ nap, és az utolsó nap nem olyan vészes a szex sem.Bár ezt nektek kell tudni... Nem hinném, hogy ezt a barátod cikinek, gáznak vagy "húú de égõnek" találná..Ha mégis, akkor nem normális :-D Amúgy az igaz, hogy a nagy lökések hatására beindul rendesen a menszi :-S Mérlegelj! 18/L
Szerintem teljesen megértené, ha nem akarnád, mert mára várod. Szex nélkül nem tudtok kitalálni semmi izgalmasat?
nekem pl fáj menzeszkor a szex, de ti tudjátok....
nem rosz lyukba nyultál?:)
hát neked bizony a k.rva anyádat
ha barna, akkor szerintem máshová nyúltál vagy a p uncidon [email protected] na jó csak viccölök
csak az a sz'r mikor utánna megszárad meg megalvad áés ragad minden és mosni kell meg fürödni de am ...tök poén :D
Hát, az én párom már attól frászt kapott a múltkor, h az utolsó utáni napon voltam, vagyis amikor már betét sem kell, csak egy tisztaságit tettem be, hogy a vége ne hagyjon foltot a bugyimban. Szóval ez szerintem teljesen emberfüggõ. De ne tartsd cikinek megbeszélni vele.
Vállald be! Mikor megvan sokkal jobb! =)))
A kérdező hozzászólása: bocsii a sok hibáért, csak kapkodok:) :S
A kérdező hozzászólása: csakmert most sok ideig nem taizunk majd:S modnjam neki és ha nem zavarja akk hajrá? v mi?:S
A kérdező hozzászólása: kösszi az értelmes válaszokat. végül tegnao este lett szex, és em jött meg, csak most kb 1 órája:D:D:D ezek anem rossz lyukba nyultál-ozók tuti hülye pasik voltak.:D ha azt sem tudjátok, h mensi elején végén még/már csak barnás a folyás akk ne irogassatok! nagyon köszi a normális válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!