Találatok a következő kifejezésre: Felnőttként is lehet még tanulni úszni (1 db)

Felnőttként is meg lehet még tanulni úszni?

Legjobb válasz: Természetesen, soha nem késõ.

Természetesen, soha nem késõ.
persze soha nem kesso mert en is kb 11 evesen tanultam meg usszni
Természetesen! Én kisgyerek koromban tanultam meg de van olyan ismerõsöm aki 80 éves korában kezdettel járni uszni(mint terápia) és most is rendszeresen kijár strandra.
persze
persze. nálunk 70éves mamik uszkálnak a vizben és tovább élnek mint a sik depis ember.
Meglehet, de akár családdal is, vagy a párod segítségével, is, ugy izgalmasabb, õ tart, te meg addig probálkozol. Sok sikert
igen
persze be is iratkozhtsz egy tanfolyamra ha egyedül nem megy. már csak azért is jo mert bátran fogsz mozogni a vizben és nem fogsz félni tõle
Hogyne. Csak akarat és bátorság kérdése.
Nincs korhoz kotve.
Úszni sohasem késõ meg tanulni!!! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Baja lesz a bojlinak, ha ilyenkor kinnt tárolom?

Ha a garázsban tartok nagyon sok kg etetőbojlit, lehet valami baja a hideg (néha már minusz) miatt? Megfagy és nem lesz olyan mint volt, ilyesmire gondolok...

4

Valakit tud nekem mondani házi készítésű kukorica receptet?

Én régebben úgy csináltam hogy egy befőttes üvegbe öntettem kukoricát öntöttem bele vizet addig hogy el lepje a kukoricát utána öntöttem bele Azt a bolero poros italport és az nagyon jó színt ad a kukoricának és jó ízt is kb 2-3 napig hagytam a hűtőben és nekem nagyon bevált pontyra minden tavon más más színű kukorica jött be.
Ja és össze kell rázni egy kicsit!

10

Horgászat tilalmi időszak, akkor most hogy van?

Az állami horgászjegyen fel vannak tüntetve a tilalmi időszakok..... "csuka február 15- március 31.-ig"......
Majd a 2013. évi fogási naplóban ez szerepel:
...... "6.) Faj szerinti fogási tilalmak alakulása a 2013. évre vonatkozóan: - csukát február 15. - március 29.-ig; ...... kifogni tilos. "

Akkor melyik az érvényes? Az amit erre az évre aktuálisan kiadtak, azaz a fogási naplóban lévő, vagy az általános ami az állami horgászjegyen van?
Illetve ha az adott vízkezelő horgászrendjében külön nem tér ki erre, akkor ott is horgászhatok már a hétvégén csukára, amennyiben az utóbbi érvényes, nem?

3

Hol tudnék vizilabdázni? (lent)

Szeretnék vizilabdázni, de nem tudom, hogy hol lehetne.14 vagyok Dunaharasztiban lakom.Hol tudnék a közelben vizilabdázni tanulni?

1

Van egy Shine 576M-360 pecabotom. Hogyan kell a damilját befűzni a zsinórvezető lyukakba? Kezdő vagyok ezért nem tudom.

2

érdemes most már a kisdunán horgászni? Vagymég vermelnek a halak? És milyen izesítésüek az édes etető anyagok?

0

Mire pecázzak?

6

Elkezdhetem a kenut 15 évesen?

Jelenleg 2 éve evezek de nem vagyok valami kiemelkedő és alacsonynak is érem magam ahhoz (170 cm).A kenut kiszeretném próbálni mert maga a mozgás tetszik, csak el kezdhetném ennyi évesen? vagy inkább maradjak az evezésnél?
sokat segítenétek (15/F)

3

Mennyi halat vihetek el?

Egy érdekes problémát vetett fel minap egy ismerősöm.
A település, ahol lakik, a Zagyva folyó mellett található. A folyón lévő közúti híd kettészeli azt, és egyben horgászatilag is határt húz. A hídtól vett két eltérő irány más vízkezelőhöz tartozik.
Ha mindkét részre van az illetőnek engedélye és az egyik oldalon megfogta a kvótát, átülhet-e a másik oldalra, hogy ott is megtegye ugyanezt.
A lényeg, hogy van két különböző, kiváltott engedély, de a vízterület földrajzilag ugyanaz és a vízben nincs semmiféle olyan akadály, ami a halak vándorlását egyikről a másikra gátolná.

6

Tudnátok linkelni egy jó pergető szettet?

Kisebb nagyobb csukákra használnám meg süllőre.De olyat szeretnék amely kibír kisebb harcsákat is. A válaszokat előre is köszönöm.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!