Találatok a következő kifejezésre: Felnőtt fejjel meg lehet tanulni korcsolyázni (1 db)

Felnőtt fejjel is meg lehet tanulni korcsolyázni?

Legjobb válasz: brr persze kor nem akadály csak ne tolószékben

brr persze kor nem akadály csak ne tolószékben
Szerezz magad mellé valakit, aki jól korizik, hogy legyen egy kis biztonságérzeted és ne félj az eséstõl, a jég nem üt nagyot (a mûkorcsolyázók is simán felpattannak hatalmas esések után). Kis bátorság és sok türelem kell hozzá és menni fog akárhány évesen. Hajrá :)
jó, én 12 éves vagyok de 5 éve szinkrokorcsolyázom. bármirõl kérdezhettek, én válaszolok rá, mert voltam már sok versenyen és legtöbbször dobogóra is állhattunk. Idén voltunk, Miskolcon, és Svájcban. Miskolon 3.-ak lettünk( kisebb csapat) 4.vagy5. lett a (nagyobb csapat). svájcban a kisebb cs. 1 lett, a nagyobb 7. lett. Én so-sok szerencsét+ patkót+négylevelû lóherét kívánok... ha bármi kérdés:[email protected] vagy [email protected]
Én felnõtt voltam, mikor elõször vettem a lábamra egysoros görkorit, s mégkésõbb sima korcsolyát. Semmi problémám nem volt:) Ha jó egyensúlyérzéked van, hamar jön a sikerélmény is.
hát ha te fejjel akarsz akkor hajrá:D
Ha van hozzá érzéked, meg amúgy a sportokhoz, akkor biztosan. Én sajna mindenben béna vagyok, úgyhogy a kori sem lett a kedvencem, csak szép lassan körbe-körbe a palánk mellett, és megállni is csak úgy tudok, ha nekimegyek. Persze lehet, hogy csak gyakorlat kérdése lenne...
persze, hogy meglehet:) ) "Hisz jó pap holtig tanul":) ))))
miért ne lehetne? meglehet, csak elszántság kérdése, ha a fejedbe veszed -senki sem fogja kiverni belõle :-)) hajrá
Szerintem is. Jobb kesobb, mint soha :) :) sok-sikert!!
ez kortól szinte teljesen független jó persze azért az se mindedj h 35 évesen vagy 75 évesen akarsz meg tanulni de ha elszánt és kitartó valamint nem hátrálsz meg az elsõ eséseknél akkor meg lehet tanulni!!!!!! Sok sikert!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ismer valaki (sötét) lila (férfi) sí (snowboard) technikai nadrágot?

2

Van egy magyar jégkorong versenyző akinek a nevét nem tudom . Vajon ki lehet az?

Nagyjából leírom a külsejét :
A mez fehér . Rajta egy magyar címerrel a közepén a mez nyak széle piros . A játékosnak kicsit nagy fülei vannak. Dunai orra . Max 1-2 cmes haja.

4

Tudnátok használt és nem használt freestyle síléceket linkelni? Veszprém megye előnyben!

Lehetőleg 155-165 cm között kéne, hogy legyen és, hogy női, vagy ha nem is az, túl fiús s elegyen!

1

Vajon van nyitva ma utazasi iroda? Es lehet meg mara francia siutat foglalni buszos utazassal delutanra pl? :D ilyenkor gondolom tudok alkudni az arbol nem?

2

20 évesen késő/ nagyon nehéz megtanulni jól jégkorcsolyázni?

Teljesen kezdő vagyok, sosem próbáltam még, de nagyon szeretném. Viszont félek az esésektől/sérülésektől. Nem késő 20 évesen elkezdeni? Nagyon béna leszek biztosan.

3

Szerintetek milyen műkorcsolya márkák jók egy haladó szintü műkorisnak? Nem annyira drágán, vagy leakciózva olyan 40 ezerig?

Kérlek segítsetek. Debreceni vagyok és a régi korim má kicsi rám. ( :( )
És most kéne egy új de az edzőmnél túl drága mind. ( bocs ha van helyesírási hiba.)

2

Síszemüvegről, hogyan lehet eltávolítani a foncsort?

Nyilván a lencse sérülése nélkül. Sajnos egy foltban lekopott és azt már tudom, hogy javítani nem lehet. Viszont ha le tudom kaparni róla valahogy akkor még használható lenne. (Bollé X9 polarized OTG)

6

Hány meccses lesz az idei (2012-2013) NHL szezon alapszakasza?

1

Warehouse-oneból érdemes snowboardot, meg ilyeneket venni?

Egyáltalán kihozzák M.o-ra?
Jobb cuccok vannak mint pl Store13 ban?

0

Hol tudok rendelni waxot a snowboardhoz?

Meleg wax

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!