Találatok a következő kifejezésre: Felnőtt fejjel meg lehet tanulni (2 db)

Felnőtt fejjel meg lehet tanulni énekelni?

Olyan (táncos) közösségbe járok, ahol majd' minden lánynak/n?nek jó hangja van. Szeretnék én is úgy énekelni... feln?tt embert meg tudnak tanítani (még) jól énekelni? Vagy ez nem a kortól függ? Nincs azért bot fülem teljesen :)

Legjobb válasz: Ha nincs botfüled, az még nem azt jelenti, hogy hangod is van. Azt kell tudnod, hogy van-e elfogadható hangod az énekléshez, mert akkor tanulással, gyakorlással lehet valamit kihozni belõle.

Ha nincs botfüled, az még nem azt jelenti, hogy hangod is van. Azt kell tudnod, hogy van-e elfogadható hangod az énekléshez, mert akkor tanulással, gyakorlással lehet valamit kihozni belõle.
Szerintem kellõ elszántsággal és gyakorlással bármilyen hangot sikerre lehet vinni, csak meg kell találni a megfelelõ mûfajt. Lásd pl. Hernádi Judit, Amanda Lear, Kern András... messze nem azok a hangok, amikre általában azt mondaná az ember, hogy ez igen!, és mégis, megtalálták a maguk kis niche-jét, ahova pont az õ hangjuk passzol. Ha meg tényleg nagyon durva hangja van az embernek, még akkor is elmehet egy black metal bandába hörögni vagy károgni. Ha meg nagyon magas, akkor tárt karokkal várja az opera. Szóval csak nézelõdni kell, hogy hova is való az ember hangja. :)

Felnőtt fejjel is meg lehet tanulni korcsolyázni?

Legjobb válasz: brr persze kor nem akadály csak ne tolószékben

brr persze kor nem akadály csak ne tolószékben
Szerezz magad mellé valakit, aki jól korizik, hogy legyen egy kis biztonságérzeted és ne félj az eséstõl, a jég nem üt nagyot (a mûkorcsolyázók is simán felpattannak hatalmas esések után). Kis bátorság és sok türelem kell hozzá és menni fog akárhány évesen. Hajrá :)
jó, én 12 éves vagyok de 5 éve szinkrokorcsolyázom. bármirõl kérdezhettek, én válaszolok rá, mert voltam már sok versenyen és legtöbbször dobogóra is állhattunk. Idén voltunk, Miskolcon, és Svájcban. Miskolon 3.-ak lettünk( kisebb csapat) 4.vagy5. lett a (nagyobb csapat). svájcban a kisebb cs. 1 lett, a nagyobb 7. lett. Én so-sok szerencsét+ patkót+négylevelû lóherét kívánok... ha bármi kérdés:[email protected] vagy [email protected]
Én felnõtt voltam, mikor elõször vettem a lábamra egysoros görkorit, s mégkésõbb sima korcsolyát. Semmi problémám nem volt:) Ha jó egyensúlyérzéked van, hamar jön a sikerélmény is.
hát ha te fejjel akarsz akkor hajrá:D
Ha van hozzá érzéked, meg amúgy a sportokhoz, akkor biztosan. Én sajna mindenben béna vagyok, úgyhogy a kori sem lett a kedvencem, csak szép lassan körbe-körbe a palánk mellett, és megállni is csak úgy tudok, ha nekimegyek. Persze lehet, hogy csak gyakorlat kérdése lenne...
persze, hogy meglehet:) ) "Hisz jó pap holtig tanul":) ))))
miért ne lehetne? meglehet, csak elszántság kérdése, ha a fejedbe veszed -senki sem fogja kiverni belõle :-)) hajrá
Szerintem is. Jobb kesobb, mint soha :) :) sok-sikert!!
ez kortól szinte teljesen független jó persze azért az se mindedj h 35 évesen vagy 75 évesen akarsz meg tanulni de ha elszánt és kitartó valamint nem hátrálsz meg az elsõ eséseknél akkor meg lehet tanulni!!!!!! Sok sikert!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!