Találatok a következő kifejezésre: Felnőtt 1 kutyámat hogyan (3 db)

Felnőtt (1 éves) kutyámat hogyan szoktathatom le arról, hogy mindenkit megugasson az utcán séta közben?

Legjobb válasz: Mindig szólj rá, és fegyelmezd. Ha jól cselekszik, jutalmazd apró falattal. Ez talán beválik.

Mindig szólj rá, és fegyelmezd. Ha jól cselekszik, jutalmazd apró falattal. Ez talán beválik.
Az én kutyám is ilyen, bár szerencsére nem mindenkit ugat meg és általában elõre már tudom, kit fog megugatni, pl. akinél nagy zacskó van... ha szó szerint mindenkit megugat, akkor ott másról lehet szó, ha egyébként barátságos az emberekkel és csak ugatja õket, nem támadná meg, akkor talán elég lesz ha tényleg csak rászólsz de erélyesen, dícsérd meg...de nehogy azt higyje, h azért dícséred meg, mert ugatott. ha gondolod vegyél fel msn-re és megoszthatjuk egymással a tapasztalatokat:) [email protected]
Az én kutyám is ugyanezt csinálja. Én azt csinálom, hogy idegen gyerekekkel összebarátkoztatom, akik nem félnek az ugatástól. És amikorra már sok embert ismer, adigra, csóválni fogja a farkát. Ezt egyébként azért csinálja, mert megijed a hirtelen mozdulatoktól.

Egy felnött kutyát aki megvan nevelve pl staffi roti pit hogy lehet ellopni 1 háztól? Sok ilyen van?

Legjobb válasz: Én inkább olyan esetekrõl hallottam amikor kölyökkorban lopják ki a kutyát a kertbõl. Szerintem ezen fajták felnõtt egyedeivel épeszû ember nem próbálkozna, akármilyen barátságosak is egyébként. De pl. egy kis cuki kutyát felnõttként is simán ellopnak, nem messze tõlünk cocker spánielt vittek el felnõttként. Egy öreg nénié volt, épp megfürdette és kiengedte a kertbe száradni, õ meg bement a házba. Aztán a visításra szaladt ki, de akkor már késõ volt, kiemelték a kerítésen és elrohantak vele.

Én inkább olyan esetekrõl hallottam amikor kölyökkorban lopják ki a kutyát a kertbõl. Szerintem ezen fajták felnõtt egyedeivel épeszû ember nem próbálkozna, akármilyen barátságosak is egyébként. De pl. egy kis cuki kutyát felnõttként is simán ellopnak, nem messze tõlünk cocker spánielt vittek el felnõttként. Egy öreg nénié volt, épp megfürdette és kiengedte a kertbe száradni, õ meg bement a házba. Aztán a visításra szaladt ki, de akkor már késõ volt, kiemelték a kerítésen és elrohantak vele.
A módszert nem ismerem. De azt tudom, hogy hol történt rengeteg rotti lopás. Utólag beszélte az egyik gazdi a szomszédjával, hogy kisebbséget hallottak telefonálni a ház környékén a következõ szavakkal (Igen, kan, igen, szép kiállású). Aznap éjjel, amikor a hátsó kertkapunk ellopták az õ kutyáikat (rotti, staffi), akik egyébként nagyon emberbarátnak lettek nevelve, a szomszéd rottija bent volt a házban, valszeg õ csak ezért úszta meg.
Te jó ég! Én errõl még nem is hallottam. Ez durva, régen a kutya védte a portát most meg mi védjük a kutyát? Most akkor félteni kell a kuvaszomat? Õ is nagyon barátságos, hiába kuvasz.
Sajnos ilyen világot élünk :( Egyébként amit írtam, Cecén történt. Mi panelban lakunk, de ha kertes házunk lenne, valszeg én sem merném felügyelet nélkül kint hagyni a kutyámat, pedig bullmasztiffom van. Leginkább a mérgezéstõl tartanék, de a lopás is ugyanúgy benne van sajnos a pakliban.
Na ilyenkor örülök én is, h lakásban vannak. De ha éjjelre beviszik a kutyát, akkor is hallja, ha kint van valaki és jelez, de legalább nem tudják se megmérgezni, se ellopni.

Ötleteket szeretnék ezzel kapcsolatban: egy felnőtt kutya, egy kölyök kutyus, és egy 1 éves cica, hogy oldjam meg?

Szóval, van egy 6 éves szuka vizslám, egy éve kapott egy kis macsekot /ivartalanított/, akivel jól kijönnek/kijöttek, aztán két hete érkezett egy kis vizsla /szintén szuka/. Az a gond, hogy a macska, nem igazán tolerálja a kicsit, már az els? perct?l,a kicsi meg kíváncsi, meg vizsgálná, de a macsek elszalad és ilyenkor a nagy is támadóan lép fel vele szemben, pedig eddig még sose csinálta, együtt aludtak, egy helyen ettek, és amióta a kicsi meg van azóta egy kicsit agresszív vele,de csak akkor amikor a kicsi hajtja, vagy amikor a kicsi is épp ott van, amikor a kicsi bent van vagy épp nem láthatja ?ket, akkor meg megint a legnagyobb pajtások, nyalogatják egymást, dorombol a macska a kutyának, hozzá bújik...nem értem. Gondolom valami olyasmi lehetne a megoldás,hogy a kis kutyát és a macskát valahogy össze haverkodtatni... csak egyenl?re még nincs ötletem (ja a cica elég agresszív :)) ha nektek van,légyszi írjatok egy -kett?t :) köszönöm :)

Legjobb válasz: A felnõtt macsekok nem nagyon bírják a kölyökkutyákat, a kutyus csak játszani akar velük, a macska meg fél, azt hiszi megakarják támadni. Az én kölyökkutyám is kapott már 2 taslit a macskától (bírja a lógós dolgokat a hüle kutya, így elkapta kétszer a macska farkát), azóta elkerüli õt és így jól megvannak. Szerintem késõbb már minden oké lesz közöttük, csak túl kell élni a kölyökkort, amikor a kutyusok még mindennel és mindenkivel játszani akarnak :)

A felnõtt macsekok nem nagyon bírják a kölyökkutyákat, a kutyus csak játszani akar velük, a macska meg fél, azt hiszi megakarják támadni. Az én kölyökkutyám is kapott már 2 taslit a macskától (bírja a lógós dolgokat a hüle kutya, így elkapta kétszer a macska farkát), azóta elkerüli õt és így jól megvannak. Szerintem késõbb már minden oké lesz közöttük, csak túl kell élni a kölyökkort, amikor a kutyusok még mindennel és mindenkivel játszani akarnak :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!