Találatok a következő kifejezésre: Felmondtam a nap múlva (2 db)

Felmondtam a munkahelyemen! Most volt egy, ahova fel is vettek, és mondták 1-2 nap mulva felhivnak és pontositunk a kezdésen és mindenen, de ma volt a 2. nap és nem hivtak! Akkor most mi van?

Legjobb válasz: Hát lehet, hogy akkor most jól át lettél... verve. Hívd fel õket és nekik tedd fel a kérdést, hogy "akkor most mi van"?

Hát lehet, hogy akkor most jól át lettél... verve. Hívd fel õket és nekik tedd fel a kérdést, hogy "akkor most mi van"?
Ilyenkor valoszinuleg meggondoltak magukat, de a legjobb megemelni a telefont, es toluk megkerdenzi.

Felmondtam a munkahelyemen, 2 nap múlva kiderült h terhes vagyok, de kórházba kerültem, mert bevéreztem. Mikor kijöttem bementem megkérdezni mi a teendő?

Azt mondták mivel én mondtam fel nem regisztrálhatok a munkaügyibe csak 90 nap után, addig menjek el passzív tp-re, elmentem de az csak 45 nap, így tanácsolták h próbáljam meg a méltányossági passzívtp-t, az is sikerült, letelt a 3 hónap regisztráltam a munkaügyibe, viszont ott a ledolgozott id?m alapján biztosított csak szept. 15 ig vagyok, ami pont a kiírt szülésid?m. Így jogosult vagyok a tgys-re, és nem tudom hogy és mikor kell igényelni. Hallottam h valamikor szüneteltetni kell, meg h szülés el?tt kell beadni az igénylést? Letudnátok írni ennek a pontos menetét??

Legjobb válasz: Nézd meg ezt a 2 oldalt, minden info rajta van: http://www.gyerekabc.hu/biztositasi-jogviszonyhoz-kotott-ell.. http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/egeszseg/gyerta..

A kérdező hozzászólása: Köszi elolvastam, azt viszont nem találtam ha lejár ez az idõtartam utána mit igényelhetek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!