Találatok a következő kifejezésre: Felhelyeztem a és nem (5 db)

Rosszul lettem mikor felhelyeztem a tampont először és utoljára. Ugy tudom ha nem használom is előjöhet, az orvos azt mondta allergiás vagyok a benne lévő anyagra, de semmilyen gyógyszert nem adott. Mit tegyek?

Az orvos azt mondta allergiás vagyok a benne lév? anyagra de semmilyen gyógyszert vagy ellenanyagot nem adott,ugytudom komoly gond

Legjobb válasz: Mégis milyen fajta tampon volt az? Illatos vagy mi? Márka?

Mégis milyen fajta tampon volt az? Illatos vagy mi? Márka?
Én se bírom a tampont, betétet használok.

Elszakat a gumi, a baratom nem elvezett belem, de nagyon megiettem. Ha kozvetlen utana felhelyeztem egy tampont, lehetcseges, hogy az felszivlja es megelozze a problemat? Nezzetek el nekem a helyes irast, kerlek.

Legjobb válasz: Nem tampon kell hanem esemény utáni tableta. Meny el a háziorvosodhoz és iras fel egyet vagy egy tiniambulenciára. Ne halogasd mihamarabb meny el akkor tuti nem lesz baj. http://www.tiniambulancia.hu/tinamb.htm

Nem tampon kell hanem esemény utáni tableta. Meny el a háziorvosodhoz és iras fel egyet vagy egy tiniambulenciára. Ne halogasd mihamarabb meny el akkor tuti nem lesz baj. http://www.tiniambulancia.hu/tinamb.htm
Te valószínûleg roma vagy. Jól gondolom?
Az agyadba dugtad volna a tampont, lehet a maradék kis agyadat is kiszívta volna...
Már miért lenne roma? Honnan veszed ezt a baromságot? És ha az lenne akkor mi van? Semmi. Nem leoltásokat kért a kérdezõ hanem normális választ szerintem. Annyira okosak bírnak itt lenni egyesek ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnának. Kedves Kérdezõ! Kicsi az esély de meg van rá. Én figyelmedbe ajánlanám az eseményutáni tablettát ha idõben vagy még. Ha már kicsúsztál a 72 órából szerintem 1 héten belül csinálj egy terhességi tesztet. Bár lehet akkor még korai lenne. Minden esetre nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: Az utolso valaszolonak koszonom.Csak egy gyors otlet volt, mivel az orvosomat nem ertem el, es nem tutam feliratni a tabletat.amugy pedig nem ajanlot szamomra az eros hormonok miat amiket tartalmaz.a tobi se**fej aki meg unatkozik kivancsi lenek h reagalt volna az en esetemben.
én a helyesírásodtól ijedtem meg O.o

Felhelyeztem a hüvelygyűrűt, és nem is érzem, de félek, hogy nincs túl mélyen, és így könnyen kicsúszhat, pl ha tampont cserélek. Továbbá mennyire zavarja a pasit?

Legjobb válasz: Hát azt hogy a pasit mennyire zavarja, én is szeretném tudni, mert én is ezzel szeretnék védekezni, de még nem próbáltam..viszont olvastam a betegtájékoztatót interneten, és abban nagyon pontosan le van írva, hogy a menstruációd után teheted csak fel, és azt hiszem pontosan 3 héttel a felhelyezés idõpontja után ki kell vedd! És ezután lesz egy megvonásos vérzés, azaz, "menstruáció"..szal nem igazán értem hogy a hüvelygyûrûre mért akarsz tampont nyomni... O.o Nézz ennek utána, szerintem a kettõnek semmi keresnivalója egyszerre a hüvelyedben..

Hát azt hogy a pasit mennyire zavarja, én is szeretném tudni, mert én is ezzel szeretnék védekezni, de még nem próbáltam..viszont olvastam a betegtájékoztatót interneten, és abban nagyon pontosan le van írva, hogy a menstruációd után teheted csak fel, és azt hiszem pontosan 3 héttel a felhelyezés idõpontja után ki kell vedd! És ezután lesz egy megvonásos vérzés, azaz, "menstruáció"..szal nem igazán értem hogy a hüvelygyûrûre mért akarsz tampont nyomni... O.o Nézz ennek utána, szerintem a kettõnek semmi keresnivalója egyszerre a hüvelyedben..
A kérdező hozzászólása: Az orvosom és a beteg tájékoztató szerint is, az elsõ gyûrût a menstruáció elsõ napján kell felhelyezni!
Így van akkor kell felhelyezni. De hogyha letelik a 3 hét és a 7 napos szünetnek mondjuk az 5. napján jön meg a vérzés fog tartani neked a 7. napon is mikor fölhelyezed tehát nyugodtan használhatod közben a tampont is! Nem fog kicsúszni hisz elég "nagydarab" a nyíláshoz képest. Pasiknál egyénfüggõ kit mennyire zavar! Ha zavarja kiveszed. 24 órából 3-at kint lehet.

14éves vagyok és elsőnek helyeztem fel tampont nem a mini fajtát amikor felhelyeztem nem fájt de amikor leültem vagy lehajultam akkor akkor nagyon kellemetlen érzés volt:ss mit csinaljak?

Legjobb válasz: Ez azt jelenti, hogy magasabbra kell tolni a hüvelyben. Nem nyomtad fel a hüvely záróizomzata fölé és a tampon azt feszíti.

Ez azt jelenti, hogy magasabbra kell tolni a hüvelyben. Nem nyomtad fel a hüvely záróizomzata fölé és a tampon azt feszíti.
Elõször mindig minivel kell kezdeni.
14 évesen tré dolog tampont használni. Várj még vele!
megharap
én vigyáznék, terhes leszel tõle! /vagy már az vagy/
NEkem evvel sosem volt gondom, de a barátnõmnek annál több..szertinetm normális..de nem nagy dolog...:) Természetes hogy 1alkalommar fura volt
ízlések és pofonok... vki betétet, vki tampont használ...de nem tom hettõl mér kell félni..
Nem normális dolog. Bár az se normális, hogy az elsõt 2óráig tartott. XD Tiszta kézzel rakd fel és minden rendben lesz, nem harap, ha jól felrakod nem is érzed. Ha száraz vagy jó, hogy fáj, a vége felé ezért kell kisebb.
Ezt miért pont a szüzesség témába írtad?:D
Hát én sokáig próbálkoztam és mindig éreztem. Rájöttem, hogy elõre fele nyomtam, ami nem volt helyes. Kicsit hátra fele nyomd és ha eléggé jön a vér, akkor szinte becsúszik. Nem kell félni tõle, nekem is fura volt elsõnek. De most már egy pillanat és megvan. Már lassan 10 éve használom, nõgyógyászhoz járok évente és eddig semmi bajom nincs. Szóval semmi okod az aggodalomra! 26/N
Persze, hogy normális:) én is féltem, de nekem muszáj volt, mert pont akkor jött meg, amikor 1 élményfürdõs helyen voltunk nyaralni, 1hétig, szóval rákényszerültem, hogy azt használjak...nekem is furcsa érzés volt, már használtam párszor, kezdem +szokni:)
Atya világ...miért írta azt valaki, hogy TERHESEK leszünk a tampontól?te jó ég...csak 1 fiú tud terhessé tenni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!