Találatok a következő kifejezésre: Felhívott a hogy (40 db)

Az előbb felhívott a védőnő, hogy holnap meglátogat.20 hetes vagyok. Nem korai még? Mit akarhat? Mit fog nézni?

Legjobb válasz: Szia!Miért lenne korai?Környezettanulmányt végez,ne izgulj.Megnézi,hogy mennyire laktok igényesen,és milyen környezetbe várod a babát.Nálunk is volt.Ez rutinellenõrzés náluk. 22 hetes kismama

Szia!Miért lenne korai?Környezettanulmányt végez, ne izgulj.Megnézi, hogy mennyire laktok igényesen, és milyen környezetbe várod a babát.Nálunk is volt.Ez rutinellenõrzés náluk. 22 hetes kismama
Szia. Egy környezettanulmányt kell neki nézni. Nálam már háromszor volt, és nagyon jó amikor itt van, mert a tanácsadáson sokan vagyunk és ott nincs mindenre annyi idõ. Írd össze esetleg azokat a kérdéseket amik foglalkoztatnak a terhességgel kapcsolatban és most felteheted neki. Nálam amikor elõször volt, megkérdezte, hogy mit vettünk már a babának, elmondta, a javaslatait, hogy ne kezdjünk felesleges vásárlásba. De azt hozzáteszem, hogy nekem egy tünemény a védõnõm. Szakmailag és emberileg is nagyon meg vagyok vele elégedve. Üdv, 38 hetes kismama

Egy webáruházban rendeltem egy akciós terméket, aminek nagyon kedvező ára volt. A bolt felhívott telefonon, hogy az ár hibás volt, és nem áll módjukban teljesíteni ezen az áron a megrendelést. Joguk van ehhez?

Legjobb válasz: Sajnos elõfordulhat. Van joguk hozzá, általában valahol a webáruházban fel is szokták tüntetni, hogy az árak tájékoztató jellegûek, és az elírásokért nem tudnak felelõsséget vállalni. Valahol érthetõ, minden ember hibázhat, veszteséget meg nem termelhetnek maguknak egy elírás miatt.

Sajnos elõfordulhat. Van joguk hozzá, általában valahol a webáruházban fel is szokták tüntetni, hogy az árak tájékoztató jellegûek, és az elírásokért nem tudnak felelõsséget vállalni. Valahol érthetõ, minden ember hibázhat, veszteséget meg nem termelhetnek maguknak egy elírás miatt.
Ahhoz nem volana joguk, hogy értesítés nélkül más árat kérjenek, eladási kötelezettségük viszont nincs, így nem kötelesek a kiírt áron eladni neked.
utolsó vagyok. az igaz, hogy webáruházakban néhol ki van írva, hogy tájékoztató jellegûek az árak(nyilván egy boltban nincs ilyen kiírva, ott nem visszakozhatnak). de ha nincs kiírva akkor neked van igazad, viszont továbbra is fenntartom, hogy nem tudod bizonyítani.
fogyasztóvédelemnek nyugodtan jelezheted õket és a homáron keltheted a jó hírüket....
tévedés, nincs joguk. azon az áron kötelesek eladni, amin kiírták, akkoris ha hibás. nézz csak utána. nyilván marha nehéz bizonyítani, hogy akkor más ár volt kiírva, mikor rendelted, de a törvény szerint kutya kötelességük azon az áron adni. mi a tescoban egyszer vettünk valamit és a kiírtnál drágábban húzták le, mondván az a helyes ára. nyilván mentem reklamálni, hogy nem ennyi van kiírva. beletelt fél órájukba, de odaadták annyiért, ugyanis nem tehet mást. az õ hibája, ha rosszul ír ki valamit és a vásárlók megtévesztésének minõsül. sajnos sokan nem tudják ezt. ergo nincs joguk hozzá. ha egy katalógusban rossz az ár, akkoris a bolt szívja meg, ugyanis még vásárlás elõtt figyelmeztetnie kell, hogy más az ár(plakátokon, kiírásokon minden boltban). de valószínûleg nem tudod bizonyítani, viszont megvenned sem kötelezõ.

Ma felhívott a védőnőm és azt mondta hogy egy kis ellenanyag van a szervezetemben. Ez mit jelent?

Baj van? akkor most elkaptam már a toxot vagy nem?

Legjobb válasz: Azt hogy már védett vagy a fertõzés ellen! Valamikor már megkaptad,úgyhogy már biztos nem fogod! Megnyugodhatsz.:D

Azt hogy már védett vagy a fertõzés ellen! Valamikor már megkaptad, úgyhogy már biztos nem fogod! Megnyugodhatsz.:D
Valószinüleg azért van ellenanyag, mert már túlestél a fertõzésen.A kérdés csak az, hogy régebben, vagy most. Ezt is nézik a vérben, kérdezz rá! Ha régi a fertõzés, akkor a babádra már nem veszélyes, mert még egyszer nem tudod elkapni.
Sziasztok! köszönöm a válaszokaT! Szerintem ha kis ellenanyag van akkor valszeg régen kaphattam el nem? A védõnõ is azt mondta hogy valszeg ez egy régi dolog. Kiskoromban volt hogy kutyával aludtam:$ (sajnos) És szerintem ezt még akkor elkaptam. kell egy új vérvétel hogy megállapítsák hogy mikor kaphattam el. Sziasztok! 18 hetes kismama:)
En rakerdeztem a dokimtol meg a sicam dokijatol, hogy hogyan terjed a toxoplazmozis.Mindeketto azt mondta a macskak(meg meg par allat) urulekevel, de ott is 24 ora kell a kialakulasahoz.Ha nem te csereled az almot es nem eszel nyers dolgokat(hus, tojas, peneszes sajt, szusi) akkor szerintem nincs mitol felned.Valoszinu regebben szerezted az ellenanyagot.


Jar, ha nem irsz ala kozosmegeygezest. Ket havi bert kell kapnod.
Az nem tudom, hogy a 4 órás bejelentés bekavar-e, de az alapszabász szerint 5 év után 2 havi végkielégítés jár, plusz a felmondási idõre járó bér is megillet, ami olyan másfél hónap lehet kb.
És igen, ahogy az elsõ válaszoló is írta, közös megegyezést nehogy aláírj, hacsak nem ajánlanak fel minimum 4 havi bért.

Felhívott a védőnőm, hogy kicsit magas lett az AFP-m, menjek be újabb vérvételre. Miért vérvétel és miért nem UH, ahogy többnyire írjátok?

Visszaolvastam a kérdéseket és azt látom, hogy rossz érték esetén UH-ra küldik az embert, nem újabb vérvételre. Mit jelenthet ez? Kell aggódnom? Ráadásul nem tudom a pontos értéket, telefonon hívott a véd?n?. :(

Legjobb válasz: Csúnya dolog, de nem lehet, hogy elhagyták a véredet? Tudom képtelenségnek hangzik, de ezen az oldalon olvastam, hogy elhagyták a mintát és újra behívták.Hívd fel a nõdokidat, hogy ilyenkor tényleg újra veszik ha magas vagy esetleg más állhat a háttérben...Azért nyugi...

Csúnya dolog, de nem lehet, hogy elhagyták a véredet? Tudom képtelenségnek hangzik, de ezen az oldalon olvastam, hogy elhagyták a mintát és újra behívták.Hívd fel a nõdokidat, hogy ilyenkor tényleg újra veszik ha magas vagy esetleg más állhat a háttérben...Azért nyugi...
Szia! Szerintem uh-ra kéne csak menned. Nekem is magas lett és oda kellett mennem. Szerencsére rendben volt minden.:) Meg az afp-t a 16. héten veszik le, akkor mit akarnak a 18. héten, akkor már úgy is magas lesz..szerintem. Ne aggódj. További boldog babavárást 19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Még valami. A dokim szerint a vérvétel napján voltam kereken 16 hetes. A 11 hetes UH szerint, az már a 16+5 nap volt, szerintem pedig 16+4 nap. Mindesetre a 16. hét, az biztos.
A kérdező hozzászólása: Jaaa, és köszönöm a válaszokat. :) Most még ez is megnyugtató tud lenni, hogy vannak sorstársaim.
A kérdező hozzászólása: Van fogadott orvosom, de nálunk a központi (városi) védõnõk írják ki az AFP beutalót (van körzeti védõnõm is). :) Sõt õ kér idõpontot a genetikai UH-ra is, amit nálunk a 20. héten végeznek. Ennek az idõpontját jövõ héten fogom megtudni. Szerintetek erre az eredményre is 2 hetet kell majd várni? Már csak azért, mert akkor lehet hogy elõbb lesz UH, mint AFP eredmény. De akkor meg minek? Kezd nekem is gyanus lenni, hogy elkeverték... :(
Nekem egyszer rosszul vették le a vért, rossz kémcsõbe, ezért újra meg kellett ismételni. Szerintem is elkavartak valamit. Ha biztosak lennének az eredményben, ultrahangra küldtek volna.
Van fogadott orvosod? Ha van akkor mindent vele beszélj meg, ha nincs akkor tedd ahogy a védõnõ mondta, de kérdezz rá nem küld-e tovább, mert amúgy 18 hetesen van a genetikai UH amire az afp vel kell menni, és ott a doki mikmor megnézi az értéket, és Uh ot dönt, hogy hogyxan tovább.Ne idegeskedj, mikor mész genetikaira?
Az afp-s vérvételt azért szokták ismételni, mert a terhesség elõrehaladtával egyre magasabb értéket ad. tehát fõleg akkor, ha alacsony lett, és arra gyanakszanak, hogy elszámolták. Szerintem ha magas lett, akkor UH-ra kéne menjél. Hacsak nem tényleg ilyesmi áll a háttérben, hogy nem biztosak benne, ez tényleg a te mintád-e (de már csak nem)
Nem lehet, hogy kicsit késõn vették le a véredet? Az a baj, hogy minden kismamát megijesztenek az AFP értékkel, és az érték nagyban függ, hogy a 16.hét hanyadik napján vették le. Hívd fel a dokit, és kérdezd meg... Ne idegeskedj...
Hello! Ne aggodj!Az AFPnél baromi fontos, hogy mikor is veszik le, mert 3 nap alatt duplázódik meg a mennyisége a vérben.Engem korán küldtek el, és alacsony is lett az érték.Nekem is új vérvételt javasoltak a laborból, de a két ünnep miatt (karácsony és szilveszter) csak január elején kaptam meg az eredményt, és akkor már 20 hetes voltam.Nálunk a nõgyógyász ad ki AFPs beutalót így hozzá kellett mennem.Õ aztán mondta, hogy elõbb egy UH.Ott persze kiderült, hogy a kollegája bravúrosan elmérte a kicsit. Egy szó mint száz:Ha nem ülnek egy hónapot az AFPmen, és a védõnõ adja ki a beutalót, akkor nekem is kétszer vették volna le.
Mi van veletek azóta? Minden rendben? Nekem is magas lett: 3, 8 és nagyon aggódok! :((

Szinte reménytelen helyzetben vagyok. Szombaton felhivott a barátnőm apja és azt mondta nekme hogy hagyjam a családját békén meg a barátnőmet, erre mit tudnék csinálni, mivel őrültem szerlemes vagyok a lányba de ő dobott ki engemet?

Valaki segíthetne nekem ebben a szituácioban ....

Legjobb válasz: kérdés h. a lány apuci miatt dobott vagy mert nem szeret.Ha már nem szeret akkor egyértelmû h. nem kellen zaklatnod õket,mert akkor mindenki továbblép és éli a saját életét külön-külön.

kérdés h. a lány apuci miatt dobott vagy mert nem szeret.Ha már nem szeret akkor egyértelmû h. nem kellen zaklatnod õket, mert akkor mindenki továbblép és éli a saját életét külön-külön.
Le lettél koptatva.Egy apa csak akkor szól, ha a lányra már nem hallgatsz.Keress másik lányt.
A kérdező hozzászólása: Közben rájöttem hogy kevés az önbizalmam és sokan hagytak már ott azért mert mindent megtettem egy csajnak..Lehet hülyeség 22 éves vagyok de kerestem idáig mindig a nagy Õ-t és hát ezek is benne voltak a pakliban.. Mindent megtettem a csajnak, szerettem és amire szüksége volt megadtam neki.. Lehet azért is hagyott ott mert nem volt neki miért küzdeni, és ott voltak ezek a hazugságok, mert ha most megtettem akkor kesõbb nagyobb dolgokban is megtettem volna... EZ van de járok orvosokhoz ezzel kapcsolatosan... Mit ajánlottok , valahogy vissza tudom õt kapni még ??
Ilyen lényegtelen hülyeségekben minek hazudni?
azt nem értem mi értelme ilyeneket hazudni.3év ide oda tök lényegtelen elõnyöd nincs belõle csak hazudsz tök fölöslegesen.A másik kettõ pedig szintén értelmetlen hazugság volt.Azt akartad hogy sajnálatból legyen veled?
A kérdező hozzászólása: Az a hiba hogy hazudtam neki 3 dologban amit nem tõlem tudott meg és ez rosszul esett neki.. Az egyik eltitkoltam hány éves is vagyok 24 et mondtam 21 helyett, a másik beképzeltem magamnak egy nem létezõ testvért aki kiskoromban elhunyt és a 3 meg hogy kórházban feküdtem kómában egy súlyos betegség végett...
A kérdező hozzászólása: De nem zaklatom mondjuk úgy hogy hívogatom õt csak irok a barátnõjének meg az unokatestvérének.. de mi oka van neki ezeket a dolgokat megakádolyozni.. Azzal írok akivel csak akarok, nem ? És mi az hogy kihívja a rendõrséget.. ?? Hisz már 2 hete nem is beszeltem vele.. na jo hetfõn mult heten irtam neki, mennyit egy 20 percet max... azelõtt meg õ hivott engemet fel... és azelõtt meg õ írt a születésnapomra... szóval tényleg nem értek semmit sem.. :( és senki sem tud ebben nekem segíteni csak tanácsokat adni..
És mi volt az a hiba amit te követtél el?
A kérdező hozzászólása: Hagyom a csajt egy ideig.. de nem tudom felfogni ha ennyire szerelmes volt belém akkor miért kell neki a dolgokat így csinálnia, gyerekesen viselkednie... Nem tudom ezt épp ésszel felfogni.. Mondtam neki azt hogy békén hagyom õt...minden honnan kitörtöltem, de a számát elmentettem.. Ha esetleg úgy adodik egy este felhivom telefonon és beszélek vele hogy szeretnék vele találkozni... De ez nem most lesz azt is tudom... Adddig remélem idõvel megnyugszik és lecsitul... más esélyem nincsen csak az idõ és hogy elmulnak neki ezek a düh rohamjai.. meg a rossz érzései...
Hagyd békén. Gondold bele magad az õ helyébe, mi van ha valakit le akarsz rázni és õ mindig zaklat? Szólsz valakinek aki megvéd. Most még csak apuka ez a valaki, a legközelebbi a rendõrség lesz. Fogadd el, hogy vége és kész.
A Godfather keresztapát jelent angolul. De a témára térve, szerintem is hagyd a csajt egy ideig. Ha zaklatod, az tényleg rosszabb.
A kérdező hozzászólása: Ja és gyerekes módon szakított velem .... interneten keresztül közölte a dolgo hogy vége... De mikor felhívott az apuci akkor rá 2 napjára megcsergetett..de haragudtam rá mivel miért kell épp a GODFATERT rám küldeni, máig nem értem a dolgot.. Õ azt szeretné hogy rajta kivül senkivel sem járjak de vele sem... Egyszerüen meg köt, és nem tudja eldönteni mit is szeretne....
A kérdező hozzászólása: Nos a lány azt mondta hogy semmi esélyem sincsen nála.. Igazábol én bántottam meg õt de olyan dologgal amit helyre lehet hozni.. Szóval nem csaltam meg õt, nem vertem meg es nem basztam át... Magyarán mondva olyan nagy halálos bünt nem követtem el amit nem lehetne megbocsátani.. Azt mondta hogy majd idõvel megenyhül és megkeres, , De most hagyjam élni a saját életét, mert csak rossz vége lesz neki, minél jobban erõlködni fogok annál jobban fogom magam mellõl elmarni õt.. Lényegében arról van szó hogy elmúltak az érzései miközben halálosan szerelmes volt belém és hozzám akart jönni .... De hibáztam amit nem engedett megbeszélni....
Hát, ha a csaj lapátra tett, ne erõltesd a dolgot, mert csak rosszabb lesz. Vedd tudomásul és keress mást.
minden bizonnyal valami rosszat csináltál, ha már apjának kell téged rendre utasítani. Ha nem tudod ezt megbeszélni a lánnyal, akkor annak a kapcsolatnak már vége, lépj túl rajta. Ha még szóba áll veled, akkor lehet esély... De ne zaklasd, ne hívogasd! Sajnos sok jó hírrel nem tudok szolgálni...
Tulajdonképpen csak összevesztetek.

Amikor felmegyek msn-re akkor a volt barátom egyből ír, próbáltam vele flörtölni de nem fogja az adást! 2 hete szakítottunk és azóta má felhívott hogy szeret meg kérdezte van e pasim és montam hogy van. Akkor most mit akar?

gondoltam arra hogy azé nem viszonozza a flörtölést mert tudja hogy van barátom!

Legjobb válasz: Ó, MSNen is lehet nagyon jól flörtölni, kicsit is meg nagyon is. Szerintem hülye vagy, ne haragudj. Meg ez az egész világ. A flörtölés oké, az kell sok embernek a lelki békéjéhez. 2 hete szakítottatok, az eltelt idõben már felhívott, és már volt másik pasid... A szakítás utáni fél órában szedted össze? :S Majd ha kiderül hogy tényleg érdeklõdik a voltod, kisorsolod melyikükkel legyél? Ez tényleg így mûködik már? Van pasid, ezért nem nyomul. De lehet hogy csak hiányzol neki, magányos, nem feltétlenül szerelmes beléd. És gondolom nem véletlenül lett vége.

Ó, MSNen is lehet nagyon jól flörtölni, kicsit is meg nagyon is. Szerintem hülye vagy, ne haragudj. Meg ez az egész világ. A flörtölés oké, az kell sok embernek a lelki békéjéhez. 2 hete szakítottatok, az eltelt idõben már felhívott, és már volt másik pasid... A szakítás utáni fél órában szedted össze? :S Majd ha kiderül hogy tényleg érdeklõdik a voltod, kisorsolod melyikükkel legyél? Ez tényleg így mûködik már? Van pasid, ezért nem nyomul. De lehet hogy csak hiányzol neki, magányos, nem feltétlenül szerelmes beléd. És gondolom nem véletlenül lett vége.
MI?Ha neked van pasid akkor gondolom azért nem nyomul.Mellesleg szerintem személyessen lehet flörtölni és nem msn-en, arc nélkül(az felszínes).De ez csak az én véleményem.Lehet hogy akart tõled valamit de ebbõl még nem lehet tudni, azért mert megkérdezte.De ha felhívott és azt mondta hogy szeret, akkor MI a kérdés?
ha van pasid akkor miért flörtölsz a volt barátoddal???
Szia, én nem értelek, miért akarsz a VOLT barátoddal flörtölni, ha van már barátod? És hogy lehet ennyi idõ után már barátod, mindegy. Szerintem, lehet szeret még, de már nem szerelemmel, és hiányzol neki. Szerintem, a legjobb az lenne ha leszednéd az msn listádról, én is leszedtem egy srácot, csak kicsit gázosabb hibája miatt.

A barátom tegnap felhívott hogy beszélnünk kell. Szerintetek hogyan hozhatnám ezt helyre? ( többi lenn) 19/L

mondta hogy találkoznunk kellene, én magyon megijedtem de akkor mondtam hogy találkozzunk. Feljött hozzám és elmondta hogy baj van. Úgy érzi a kapcsolatunkból kihalt a szenvedély, 5 hónapja vagyunk együtt és úgy érzi hogy én mintha nem akarnám õt igazán, nekem fontosabb a fõiskola és a kapcsolatunk olyan mintha csak azért lenne mert én nem akarok magányos lenni és kell egy partner. Megkért hogy gondoljam ezt át és elment. Én azóta ezen gondolkozom, rengeteget sírtam miatta. Nem tudom hogyan hozhatnám rendbe a dolgokat, fõleg hogy én nagyon meglepõdtem azon amiket mondott mert én nem éreztem bajt köztünk

Legjobb válasz: Szegény srác.

Szegény srác.
szerintem a srácnak meg kéne érteni hogy a tanulás a fontos, majd ha nincs vizsgaidõszakod akkor majd lóghatsz a nyakán ha neki az kell F/25
Ehez nem tudsz tanácsot kérni. neked kell látni érezni a helyzeted. De ha a srác ezeket mondta, neked észre kelett volna venni már mielõtt szól. Csak biztos mással jobban elvoltál foglalva, Lehet hogy nemis szereted, csak félsz attól hogy egyedül maradsz. Ezt kell letisztáznod magadban.
Sajnos a srác nem tudja felfogni az értékrendeket.. Ez sajnos szerintem veszett fejsze.
Akkor ne legyen kapcsolata amíg tanül..... Ha úgyérzi hogy teher a számára. Ilyet nem lehet... az nem normális dolog azt mondani hogy tanulnom kell. 29/F
Abba ne hagyd miatta a sulit. Majd megérti.
Nem illetek össze. Hagyd a fenébe. Egyrészt: vannak emberek, akik képtelenek felfogni és belenyugodni, hogy egy kapcsolat változik és fejlõdik. Nem lesz olyan örökké, mint az elsõ hetek és hónapok lángolása alatt, jönnek azok a bizonyos szürke hétköznapok. Ha ezekben nem tudja megtalálni a harmóniát és az elégedettséget, akkor újra és újra hajszolni fog egy új kapcsolatot, hogy a kezdeti lángolást átélje. Másrészt: A szerelem nagyon-nagyon fontos része az életnek, de nem az egyetlen értelme. Tehát teljesen normális, ha az ember nem áldozza fel érte a tanulmányait, a munkahelyét, a barátait: az addig önmagát. Téged úgy ismert meg, hogy egy fõiskolás lány vagy. Most ezzel van baja. A szenvedély fenntartása, életben maradása soha nem egy emberen múlik, és ha erre neki ekkora igénye van, akkor talán tennie is kéne érte valamit. Mit tett Õ! az elmúlt 5 hónapban, hogy ezt a tüzet életben tartsa? Ha erre a válaszod nem az, hogy mindent, és még annál is többet, akkor hagyd a pi.csába. Ha fontos lennél neki, akkor most küzdene érted, és nem adna neked ultimátumot, hogy vagy õ lesz fontosabb mindennél, vagy lapátra kerülsz. Ilyen pasiért ne tedd tönkre a tanulmányi eredményed, a késõbbi kilátásaid, mert azt soha nem hozhatod vissza. Új pasid meg még száz is lehet.
Tizenévesen mégis mit akarsz még bárkitõl is? Úgysem lehet rád építeni.
Most olvasd vissza amit írtál és gondolkodj el az értelmén..
HE?
kissé kaotikus amit írtál dolgozz még rajta 1 kicsit, hogy választ is lehessen adni
mi a bajod?? sztem probalkozz megegyszer :)
O.o na, ha a bemelegítés megvolt akkor várjuk a kérdés értelmes verzióját is...
Na jó. Általában próbálom kikövetkeztetni, amit kérdeznek még akkor is, ha kicsit értelmetlen, nem szólok miatta. De ezt már nem bírom.... most akkor mi van???! Fogalmazd meg rendesen a kérdésedet, mert így senki nem fog érdemleges választ adni. :D
Te mondani mit???
Nem vette a lapot. Kérj bocsánatot.
ezt nem értem, leirnád érthetõen?
Te jóóóó ég.
Vegyél egy mély levegõt és próbáld meg újra megfogalmazni, mit akarsz.
Nahát ez nagy fail. Szerintem ásd el magad!
Köszönöm ezt a vidám percet, amit a válaszok olvasása közben éltem át! xDD

Ha egy lány felhívott magához aludni, hogyan tudnám elkerülni, hogy szexre kerüljön a sor?

Felhívott magához a hétvégén, hogy "aludjak nála", egyértelmű mit akar. De én nem akarok vele lefeküdni, mert full tapasztalatlan vagyok az ágyban, ő meg a külsőm alapján azt hiszi, hogy olyan típus vagyok. De nem. Hogyan tudnám elhárítani a szexet, hogy ne sértsem meg?

Legjobb válasz: azért hárítanád, mert tapasztalatlan vagy? akkor akkor lesz tapasztalatod?

azért hárítanád, mert tapasztalatlan vagy? akkor akkor lesz tapasztalatod?
Aztán majd rinyálsz, hogy senkinek sem kellesz, mert 28 évesen is szûz vagy. Gratula. Tapasztalatszerzésnek nem lesz jó?
ne hárítsd el. igyál egy kupicával, hogy határozott bírj lenni és hagyd magad tapasztalatot gyûjteni. majd õ tudni fogja, mit kezdjen veled, ne aggódj.:) amúgy meg szerintem rég lecsekkolta a innen-onnan, hogy mit tudhatsz...:)
Pont remek lehetõség, hogy tapasztalatot szerezz! Ha meg nem akarod a szexet, akkor ne is aludj ott ... Bár nem értem, hogy miféle elmebaj késztet egy férfit arra, hogy egy ilyen helyzetet visszautasítson ...
Nyald ki, meg szopas.d le. Megjegyzem, egyszer meg kell szerezni a tapasztalatot is. Késõbb már fizetned kell majd a tinipu.nciért.
Szarjál bele az ágyába utána tuti nem akar szexet.
Hülye vagy? Remek alkalom, hogy tanulj tõle! Mond el neki, hogy tapasztalatlan vagy, és szívesen tanulnál tõle! Tetszik? Eszedbe ne jusson hárítani!
11: ez így van!!
Ha ezt most kihagyod utána nagyon fogod bánni, hidd el!
No, hát itt az ideje a tapasztalatszerzésnek!
Add meg a csaj elérhetõségét, én majd teszek róla hogy neked csak aludnod keljen!:D
Kérj külön szobát.:)
nem kell kerülni, meg lehet beszélni is, ez olyan nagy dolog, csak mondani kell amúgy Te tudod milyen kapcsolatban vagytok, ha tudod mit szeretne, ebben nincs semmi, egyszer el kell kezdeni, ne izgulj már, ha nem beszélsz vele, akkor így fogsz maradni N
Egyszerû, ha bepróbálkozik pozod meg, a lányok is mindig ezt csinálják fordított esetben :) ))
egyébként kiverhetnéd a tali elõtt 5ször, aztán mondd h nemibeteg vagy, az talán segít?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!