Találatok a következő kifejezésre: Felfáztam. Véreset és fáj. Most (2 db)

Felfáztam. Véreset pisilek és fáj. Most fáztam fel másodszorra. Multhéten meg most. Az elözö hamar elmult. Ajánlanátok vmi otthoni házi gyógymódot, vagy hogy mit csináljak?

Anyukámnak nem mondthatom el mert nem olyan a viszonyunk (soha semmit nem beszélünk meg) se apának mert vele még rosszabb. Így dokihoz nem tudok menni. Tudnátok ajánlani vmi-t ami segit? Annyira rossz hogy nemtudom kinek szóljak szüliemet levéve.. Kérlek irjatok akinek már volt ilyen!

Legjobb válasz: hát még ha rornek, ssz is a viszonyod szüleiddel, az nem lehet, hogy nem visznek el dokihoz, ha mondod, vagy menj el egyedül, de ezt meg kéne mutatni mindenképpen szakembernek, mert a véres vizelés már nem biztos, hogy sima megfázás...

hát még ha rornek, ssz is a viszonyod szüleiddel, az nem lehet, hogy nem visznek el dokihoz, ha mondod, vagy menj el egyedül, de ezt meg kéne mutatni mindenképpen szakembernek, mert a véres vizelés már nem biztos, hogy sima megfázás...
Mindenképp dokit javaslok én is. Ez nem olyan dolog, amirõl az anyukád ne tudhatna. Megmondod neki, hogy ez van, vigyen el dokihoz. Vagy ha a háziorvosodhoz mész egyedül, már az is jó, mert õ el tud küldeni más dokihoz ha kell.
Azt írja rosszba van a szüleivel!!!!! Én azt javaslom neked, hogy vegyél gyógyszertárba vagy rossmannba, dm-be 2 zacskó cickafarkot és rajta van a hsználati utasítás.Le kell forrázni öntsd bele egy nagyobb lavorba tegyél hozzá még forró vizet és ülj bele 20 percre, ezt csináld meg 1 nap kétszer (reggel, este) Remélem bevál, majd írj ide, hogy hogyan hatott. UI: 3-4 napig ha csinálod szerintem már jó lesz
Bármennyire is zárkózott a viszonyod a szüleiddel, ezt sürgõsen orvosnak kell kikezelnie! A véres vizelet nem játék, és már nem a házipatika köre!
Menj el a háziorvoshoz és mondd el a panaszaidat. Tudni fogja már a tünetekbõl is (szokott kérni vizeletet is) és ad rá antibiotikumot. Három nap múlva már kutyabajod... A szüleidnek meg mondd azt hogy nagyon megfáztál.
A kérdező hozzászólása: Huu nagyoon kööszi hogy irtatok!! Mielött itt megkérdeztem volna azelött olvastam hogy sokat kell inni nagyon sokat és máár tenap megittam 2liter vizet meg ma 3litert és sokkal jobb volt alig fáájt.Kicsit megnyugodtam és azt hiszem jobban fogok vigyázni! A véres pisit nem irtam vmi jól..mert nem sokat csak párszor keveset..és az mára elmult!De méég jó sokat iszok és ha ez meg a gyógynövényfürde nem jön be akkor irány a doki.ebben igazatok van!! Nagyon köszönöm hogy írtatok télleg köszönöm!!
Nem akarlak megijeszteni, de a sok folyadék fogyasztása és a gyógynövényes fürdõ csak ideig-óráig fog segíteni. Nagy valószínûséggel hólyaghurutod van, amit bakteriális fertõzés okoz. Ha elhanyagolod, vagy mindenféle praktikákkal csökkented a - valóban rettentõ kellemetlen és fájdalmas - tüneteket, akkor elõbb utóbb a vesédre fog húzódni. A betegséget okozó baktériumok a gyógynövényektõl nem pusztulnak el, lappanganak a húgyúti szervekben a betegség következõ fellobbanásáig. Nem tudom, mennyi idõs vagy, de ha ide írtál, akkor nyilván nem óvodáskorú: szépen, önállóan menj el a háziorvoshoz. :) Legrosszabb esetben továbbküld urulógushoz, de nem valószínû. Nekem is a háziorvos írt fel olyan gyógyszert, ami egyszer, s mindenkorra elpusztította ezeket a bacikat. Ennek már több éve, elõtte 20 évig ki- kiújult. Szóval akármilyen nyuszi vagy, menj orvoshoz, ne játssz ezzel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!