Találatok a következő kifejezésre: Felfáztam, olyan pengéket pisilnék. Mit (1 db)

Felfáztam, olyan mintha pengéket pisilnék. Mit szedjek?

5-6 hetes terhes vagyok,és fel fáztam!olyan mintha pengéket pisilnék!holnap nem tudok elmenni az orvoshoz,mert a nögyogyászhoz kell vissza mennem!mit csináljak?nagyon rossz érzés!

Legjobb válasz: Mondd meg a nõgyógyászodnak. Ezzel a tünettel amúgy is hozzá kéne menned.

Mondd meg a nõgyógyászodnak. Ezzel a tünettel amúgy is hozzá kéne menned.
Ha úgyis mész nõgyógyászhoz, õ fel tud írni neked valami antibiotikumot vagy tud javasolni valami megoldást. Homeopátiás termékek?
A legjobb az Urogin ezt egy kupaknyit kell tenni 1-1, 5 dl vízbe és meginni. Nekem nagyon jó volt ajánlom mindenkinek. (Vény nélkül kapható)
ÉN 6hetes vagyok és húgyuti fertõzésem van. Az urogint nem ajánlották a patikába. Elmntem dokihoz és zinnat-ot írt fel, mert ezt LEHET koraterhességbe szedni, sõt kell is!!!
Nekem húgyúti fertõzésem van, az orvos Semmicilint írt fel.Én 9 hetes vagyok.
Cifloxin-t szedj


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mekkora volt a babátok 36 hetes terhesen?

5

Aki 32-34. héten volt 4D-n mesélne?

Mennyit sikerült látni a babából?Nem bántátok meg,hogy később mentetek és nem mondjuk 20-25.hét környékén?Minden tapasztalat érdekelne:)
Köszönöm:)

4

Mi van azzal a kismamával, akinek tnap szivárgott a vize?

Nem találom azt a kérdést :( Irta, h volt dokinál is, és azt mondta, h még az éjjel vagy a mai nap folyamàn találkoznak a szülőszobán.

1

Ilyenkor a baba sem kap levegőt?

Felfújtam egy matracot és utána gondolkoztam hogy lehet ez most nem volt jó ötlet. Ugye ilyentől nem lehet oxigénhiányos a babám?
27hkm

10

Gyereket szeretnénk a Párommal de kicsit be vagyok parázva. Olyanok járnak a fejembe, hogy jó anya lennék-e, egészséges lesz-e, megtudunk e birkózni a feladattal? Normális hogy ilyenek járnak a fejembe?

3

Méhen kívüli terhes vagyok?

Tegnap voltam uh-n és ez van a papíromra írva:
j.o.ov.-ban 30x29mm egyrekeszű, echoszegény bennékű cystikus rezistencia, kóros áramlás nem detectlátható.

dg:
korai grav?
grav.extraut?

18

Miért van az, hogy egyik nap szinte megállás nélkül mozog a baba, másnap meg talán 1-2szer érzem egész nap?

6

Túl sok magzatmozgás 34 hetesen létezik?

Néha attól félek, hogy túl sokat mozog a babám. Ma délután pl. kb. 16.00-tól folyamatosan mozog, talán egy órára ha megállt. Épp voltunk dokinál is, mindent rendben talált, de nekem akkor is olyan fura, hogy mindenhol azt olvasom, hogy az idő 90-95%-ban alszik, ehhez képest nekem folyamatosan péppé rugdossa a gyomromat. Örülök persze, hogy érzem, de nem jelent rosszat, ha túl sok a mocorgás? Az OK, hogy kajálás után fél-egy órával beindul, de hogy még 2 óra múlva sem hagyja abba? Más is volt így?

6

Ez jel? Természetes ez vagy tudat alatt így készül a szervezetem? Ha megszülök nem fognak fájni?

Holnap programozott császárom lesz,ma reggelre bedurrantak a melleim..Előtejem régebb óta volt.Egyéb más jelem a szülés megindulásra nincsen.Nagyon fájnak,égnek.Ez lehet jel vagy terhesség vége felé előfordulhat,ha elkezd szopizni a kisfiam,akkor már nem fog fájni?

5

Teljesen problémamentes terhességnél miért állhat le a baba szíve 3. trimeszterben? Nem volt a köldökzsinór sem a nyakán.

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!