Találatok a következő kifejezésre: Feleségem mára kiírva (2 db)

Feleségem mára van kiírva szülni, azt mondták még nem akar jönni a baba, a méhszáj egyáltalán nincs nyitva. Mikor várható hogy nyitva lesz és megszül?

Legjobb válasz: Bármikor kinyilhat, ezt nem lehet elõre tudni. Az is lehet, hogy még ma, de lehet, hogy 1-2 hét múlva és az is lehet, hogy meg kell indítani szülést. Nekem egyik pénteken még teljesen zárt volt a méhszáj, és a következõ hétfõn már 2 ujjnyira nyitva volt.

Bármikor kinyilhat, ezt nem lehet elõre tudni. Az is lehet, hogy még ma, de lehet, hogy 1-2 hét múlva és az is lehet, hogy meg kell indítani szülést. Nekem egyik pénteken még teljesen zárt volt a méhszáj, és a következõ hétfõn már 2 ujjnyira nyitva volt.
Bármikor. Nálunk is ez volt a helyzet. Duán 4-kor megvizsgáltak, teljesen zárt volt a méhszájam. hazaküldtek minket mert a CTG sem mutatott semmit. Erre fél óra múlva elfolyt a magzatvizem és este8-ra meg is volt a lányom. Ez teljesen kiszámíthatatlan. Sok boldogságot és kellemes élményeket kívánok, a feleségednek meg gyors s könnyû szülést!
Ha esetleg nem nyílik ki , viszont minden rendben van pár napot szoktak várni, hátha magától is megy a dolog, ha nem, akkor bent a kórházban injecióval fájásokat generálnak, ami megnyitja a méhszájat, majd megrepesztik a burkot, és jön a baba. A dokitól függ , meg a benti helyzettõl mikor indítják be, max a 42. hétig várnak. Sok boldogságot!

Mára van kiirva a feleségem! Vajon mikor születik a baba?

Legjobb válasz: Az az idõpont nem olyan biztos nyugi:D Vannak már elõjelek?Jósló,hasmars?nyákdugó,víz?:D Lehet,hogy még egy 7 is,lehet pár óra:D

Az az idõpont nem olyan biztos nyugi:D Vannak már elõjelek?Jósló, hasmars?nyákdugó, víz?:D Lehet, hogy még egy 7 is, lehet pár óra:D
Akkor bármelyik pillanatban elindulhat, de van, aki még ráhúz 2 hetet! Nyugalom, nemsokára a kezedben tarthatod, boldog apuka:) Sok sikert:)
Állítólag a nõk 15 %-a szül pont a kiírt napon. +- 2 hét lehet. De a túlhordást általában a kórházakban szabályozzák. Nálunk 5 napot engedtek, aztán indítottak. A túlhordás már nem túl jó a babának. Nekem nem volt semmi elõjele, a kismamatornától indult be. Pedig mindenki mondta, hogy szülés elõtt felpuffad az arc. Lehet hasmenés, fészekrakó ösztön a jele, vagy az, ha a baba kevesebbet mozog, mint általában.
11 napot hordtam túl a babámat, a végére úgy nézett ki, mint egy ázott veréb:) 3 hét alatt tudtuk helyrehozni csak a kis bõrét. Nem akarlak elijeszteni, de akár 2 hét is lehet hátra. Persze az is lehet, hogy ma megszületik a baba. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!