Találatok a következő kifejezésre: Felek h nem (836 db)

8 hós a kislányom és teherbe estem.17 hónapos lesz mire megszületik a testvére. Lehet bírni segítség nélkül 2 picit? Ti hogyan csináljátok? Megtartsam a picit? Félek h nem tudok megfelelni.

Már most azon gondolkodpom ki vigyáz a nagyobbikra ha én szülök és 3-5 napig a kórházban leszünk? 2 hétig nem vihetem sétálni a picit(hideg is lesz) addig ki viszi le a nagyobbikat? Se nagyszül?k, se tesók nincsenek. A férjem pedig rengeteget dolgozik és Õ az esti hancúron kívül nem csinál mást a nagyobbikkal. Etetni sem tudja mert nem fogadja el t?le a kaját, csak ha én etetem. Mindezeket átgondolva lehet h el kell vetessem a picit.

Legjobb válasz: Nagyon szeretném, csak félek h kudarcot vallok. Most olyan flottul megy minden. Két picivel biztos nem fog csillogni a lakás. Az elsõ év biztos pokoli nehéz lesz, de utána talán nem. Más is kibírta, mi miért ne, igaz? Próbálom meggyõzni magam, mert olyan hamar nõ a lányom h már nem is emlékszem milye volt picinek.. Vágyom még egy pöttömre! :) Várom a válaszodat is! Szorítok!

A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretném, csak félek h kudarcot vallok. Most olyan flottul megy minden. Két picivel biztos nem fog csillogni a lakás. Az elsõ év biztos pokoli nehéz lesz, de utána talán nem. Más is kibírta, mi miért ne, igaz? Próbálom meggyõzni magam, mert olyan hamar nõ a lányom h már nem is emlékszem milye volt picinek.. Vágyom még egy pöttömre! :) Várom a válaszodat is! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek a bíztatást és a gyakorlati tanácsokat! pusz!

Egy. Váll. éves 6M ft-ig adó mentes vagyok, sem adót nem fizetek sem visszaig. Nem tudok. De mi értelme mindenről számlát kérni? Gondolom h el kell számolni a NAV fele h nem lopott az áru meg hova teszem a pénzt de ezen felül mi értelme a számláknak?

Valaki azt mondta majd rájövök jobban járok ha nem kérek a jövőben számlát de nem értem miért?Azt is mondták hogy jobb kezdettől adókörösnek lenni. Valaki elmagyarázná ezt az egész adózást, melyik miért jobb? Miért jobb az Ev, Kft, Bt stb?Én nem látom még át ezt az egészet.

Legjobb válasz: Kamu kérdés újra! Nincs itt szó vállalkozóról, csak 1 unatkozó 10 évesrõl!

Kamu kérdés újra! Nincs itt szó vállalkozóról, csak 1 unatkozó 10 évesrõl!
Nem adómentes vagy, hanem áfa-mentes. A kettõ nem ugyanaz. Általános forgalmi adót nem fizetsz, de nem is igényelhetsz vissza. Attól még egy adófajtákat (Szja, eho, stb.) fizetned, és igazolnod a NAV-felé, hogy mivel támasztod alá bevallásodat. Na ezért kell a számla.
A kérdező hozzászólása: Igazad van hülyeséget írtam nem adó mentes hanem áfa mentes vagyok. Csak mivel van egyéb bejelentett fõállású munkaviszonyom ezért már nem fizettetik meg velem még egyszer az szja-t stb. de miért mondják azt hogy majd rájövök h jobban járok ha nem kérek a jövõben számlát? Én azt értem h ha számla nélkül veszek valamit aztán meg tovább adom akkor nagyobbat lehet vele fogni mert olcsóbban tudom adni de én nem akarok ilyen kétes dolgokba belemenni. Ezen felül nem értem miért lenne jó nekem számla nélkül vásárolni?
Na most aki egy vállalkozónak olyan hülyeséget tanácsol, hogy a vásárlásairól ne kérjen számlát, az vagy nagyon hülye, vagy a te ellenséged! Az év végi bevallásodban majd a bevételeidbõl levonhatod a számlával igazolt költségeidet, és a vállalkozás után fizetendõ adót a különbözet után fogod megfizetni. Tehát: ha nem lesz számla a kezedben, hogy mennyit fizettél ki azért, amit tovább adtál, akkor nem lesz mit levonni a bevételedbõl, és a teljes bevételed után fogod megfizetni az adót. Hát ezért kérd el a számlát mindenrõl, amit vásárolsz, az ilyen hozzá nem értõ, vagy szándékos rosszakaró tanácsadókat pedig hajtsd el magad mellõl, inkább fogadj egy könyvelõt, és az majd mondja, hogy mit, hogyan!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, nagyjából most már kezdem érteni. Eltudnátok nekem mondani, hogy az év végi bevalláskor ill. év közben mi az amit be kell fizetnem így hogy ha heti 40 órás bejelentett munka viszonyom van, és áfa mentes vagyok. Fizetem az iparûzés adót. Ezt egyszer kell egy évben? Fizetnem kell az Eho-t is? Ezt mi alapján a bejövõ bevétel alapján? Ezeken felül még mit kell fizetnem? Köszönöm
Átalányos IPA-t úgy tudom lehet 2 részletben. 25-öt év eleje felé, 25-öt õsszel. De önkormányzatfüggõ az egész IPA. Bekell menni és megkérdezni. Az a pontos. Hát, áfát kellene talán 3 havonta fizetned, de áfa mentességet élveznél így nem kell. SZJA osztalék alap utáni SZJA és EHO úgy tudom év végén van, a következõ év február 28-ig. Ezeket a JÖVEDELMED után fizeted. (ÖSszbevétel-költség=jövedelem) (jövedelem-adók= profit/nettó jövedelem) Mindig mindent azonnal könyvelni kell, vannak egyéb papírmunkák, de nem sok elvileg. Nem kell annyira megijedni tõle. Egy könyvelõ elmagyarázza.
Az eddig hozzaszolok kozul meg senki sem hallott KATA-rol (nem vicc, KisAdozok Teteles Adoja), ha ezt valasztod, akkor nem fogod tudni levonni a koltsegeket az adozando bevetelbol, cserebe viszont bizonyos hatarig fix osszegu adot fizetsz.
Írtam neki a KATA-t.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Linkoln a segítségedet. Valóban említetted korábban a KATA-t és utána is olvastam, sõt mondtam a könyvelõmnek is és abban maradtunk elõbb meglátjuk hogyan megy majd a vállalkozás, mennyi lesz a bevétel és utána meglátjuk. Egyébként nem vagyok unatkozó 10 éves csak kezdõ és szeretnék képbe lenni ezért kérdezek ugyan arra vissza. Azt olvastam, hogy a KATA-ba év közben bármikor belehet lépni. Minden esetre még egyszer köszönöm mindenki segítségét.

Felrakhatom a gépemre (xp) úgy a 2010-es microsoft office-t, h a régit még rajta hagyom? Mert félek, h nem jön össze a telepítés, és akkor semmi nem lesz a gépemen

Legjobb válasz: fel lehet rakni természetesen :) a startmenüben 1 helyen lesz a 2010-es és a régebbi indítófáljai, de nem zavarják 1mást :)

fel lehet rakni természetesen :) a startmenüben 1 helyen lesz a 2010-es és a régebbi indítófáljai, de nem zavarják 1mást :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Van olyan h nem érezzük a belövellést s mégis megtörtént? Nagyon félek h nem elég ami van a kicsinek, tanácsokat szeretnék tőletek- Többi lent.

holnap egy hete szültem császárral.még nem történt meg szerintem a belövellés...van egy fiam, akit 4hónapig szoptattam nála emlékszem h egyik reggel ugy keltem h látványosan nagyobb teltebb lett a mell, feszült-szinte fájt s mintha mázsás súly huzná le. ez még nem volt... a kicsim sárga is, igy nagyon lusti enni is lassan és sokáig eszik folyamatos nyaggatás közben h ne aludjon be. 2-3oránként eszik 40eket. de van h 1-1,5óra mulva ha felkel mellre teszem. tudom minnél többször...de nem telnek fel a melleim...nagyona ggodom h elég e neki, vagy inkább pótoljak kicsit...ezen pörgök egész nap h etetés-etetésbe megy át, s ott a nagyfiam is aki 22hónapos, nem állhat egész napom a kicsi etetéséből...

Legjobb válasz: Belövellésnek inkább a legelsõ feltelést szoktuk hívni; szerintem te inkább a tejleadásra gondolsz. :) Az nem baj, hogy nem telnek fel a melleid a szopi idejére, sõt, számodra még "jobb" is, mert így kisebb az esélye, hogy megpang a tejed. A mell mérete nincs összefüggésben azzal, hogy mennyi tejed van, legalábbis nem lehet ennyire számszerûsíteni. Ha a babád sárga és lustán szopik, akkor egyelõre nem nagyon tudsz mást tenni, mint folytatni a gyakori szopit. Tudom, hogy tesó mellett ez nehéz - próbáld õt magadra kötni, ha van kendõd, így jobban tudsz közlekedni a kicsi szoptatása mellett is. Én elsõre azt mondom, hogy a mennyiségen (illetve az éhségén) ne aggódj most, inkább a sárgaságát kellene eltüntetni, de erre meg az anyatej a legjobb ugye. Azt azért figyeld, hogy a kutacsa hogy áll, jut-e neki elég folyadék. De hogy grammra mennyit szopik vagy épp mennyit hízik, szerintem inkább a következõ lépés. Ha elmúlik a sárgaság, vélhetõen erõre fog kapni, ügyesebben fog szopni és akkor a tejed is több lesz és õ is meglódul majd. Reméljük. :)

Belövellésnek inkább a legelsõ feltelést szoktuk hívni; szerintem te inkább a tejleadásra gondolsz. :) Az nem baj, hogy nem telnek fel a melleid a szopi idejére, sõt, számodra még "jobb" is, mert így kisebb az esélye, hogy megpang a tejed. A mell mérete nincs összefüggésben azzal, hogy mennyi tejed van, legalábbis nem lehet ennyire számszerûsíteni. Ha a babád sárga és lustán szopik, akkor egyelõre nem nagyon tudsz mást tenni, mint folytatni a gyakori szopit. Tudom, hogy tesó mellett ez nehéz - próbáld õt magadra kötni, ha van kendõd, így jobban tudsz közlekedni a kicsi szoptatása mellett is. Én elsõre azt mondom, hogy a mennyiségen (illetve az éhségén) ne aggódj most, inkább a sárgaságát kellene eltüntetni, de erre meg az anyatej a legjobb ugye. Azt azért figyeld, hogy a kutacsa hogy áll, jut-e neki elég folyadék. De hogy grammra mennyit szopik vagy épp mennyit hízik, szerintem inkább a következõ lépés. Ha elmúlik a sárgaság, vélhetõen erõre fog kapni, ügyesebben fog szopni és akkor a tejed is több lesz és õ is meglódul majd. Reméljük. :)
Én nem éreztem egyáltalán, és a fiam 30 ml-ket evett maximum (inkább 10-20-at) mégis gyarapodott, és 14 hónapos koárig szoptattam - 6 hónapig kizárólagosan). Szerintem ne aggódj, ha 40ml-t tud enni belõle, akkor van elég tejed. Majd ha több kell, akkor termelõdik több. Nem feltétlenül kell a belövellést érezni. Még ne táplálj hozzá, fõleg, hogy a kicsi nem panaszkodik, csak te:) Ha gyarapszik, és elég sokat pisil, akkor elég lesz neki. Sok boldogságot nektek!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm h irtál! csak furcsa h most nincs olyan h feszül-nehéz a mellem és csöpög a másik ha az egyikbõl szopik a kicsi...de remélem még 1hét után ennél jobban is beindul majd... remélem h hamar sikerül kikeverni a sárgaságból, de érdekes mert pl egész nap alszik-ébreszteni kell, de egész éjjel förör és szuszakol, akkor nem sárga? :) ) nem tudom h tudnám megforditani ezt neki... nagyon nagy aggodalmam nekem ez a szoptatás, félek h nem elég neki...de remélem sikerül felornázni a mennyiséget..már beszeretem homeos bogyot + laktoherbet is...reménykedem:)
Várj csak, éjjel többet van fent? Mert akkor lehet, hogy nem is ezzel van a gond, hanem esetleg cseréli a napszakokat..
A kérdező hozzászólása: igen, éjjel aktiv-nappal meg alszik, szinte nem lehet magához tériteni...
Akkor felcseréli a napszakokat. Vissza kellene állítani, hogy tudj pihenni. Nappal ébreszd gyakrabban, akkor szopizni is többet fog. A mennyiség miatt meg ne aggódj annyit! Nem kell minden újszülöttnek egybõl 100-akat ennie!
Egyetértek, akkor szerintem se a mennyiség a gond. Nappal sokat legyen világosban, fényben, keltsd (finoman) szopizni, legyen körülötte "élet". Éjjel viszont sötét, félhomály és csak suttogás, hogy tudja, aludni kell. Persze éjjel is szoptasd õt, amikor igényli, de finoman, nagyon finoman! megpróbálhatod esetleg picit széthúzni a szopikat. De ezt inkább csak akkor, ha úgy érzed, mindenképp szükséges ÉS úgy látod, hogy nincs annyira ellenére. (Tudod, a ritkább szoptatás papíron tejapasztó hatású..) Max. 5-10 percekben érdemes itt gondolkodni, nem többen, fõleg, ha esetleg rá is zendítene közben. - De elsõre szerintem még ez se lesz aktuális, bízzunk benne, hogy saját magától is (a fenti napszakos segítséggel) hamar rá fog jönni, hogy mikor van aktív és alvós idõszak.
A kérdező hozzászólása: nappal folyamat ébresztve van enni, a 21hónapos nagyfiam mellett bõven van élet, kb nincs csend a lakásban, csak mikor ebéd után õ is alszik. éjjel meg a javasolt körülmények adottak. majdcsak átáll...már javult is talán az elõzõ éjszakához képest a mostani valamelyest...ma meg pl reggel 7óta folyamat fent van. nézeget-sirdogál, talán lassan beájul, e déleben muszáj ennie, mert megyünk 3/4 1re orvoshoz vele vérvételre (sárgaság ellenõrzés) s mondták h elötte egyen...szoval szegény elalszik s már zaklathatom is... éjjel is 3oránként keltettem eddig ugyanugy (sárgaság miatt mondták h ne hagyjam aludni, mert nem biztos h azér tnem kel mert nem éhes) szerintetek hagyjam tovább aludni ha ugy van éjjel? nagyon hálás vagyok a válaszokért...
Ha már megy le a sárgaság és úgy látod, éberebb, jobban jelez, akkor szerintem hagyhatod aludni. Vagy hogy biztosra menj, keltsd még pár napig, de ritkábban. De pl. a dokit is megkérdezheted errõl, ha úgyis mentek ma. A sárgaság részét õ jobban látja, mint mi a képernyõn át. :)

Miért van az ha egy srác meg akar csókolni de én meg elfordítom a fejem mert nem merek csókolózni mert félek h nem tudom hogy kell de közbe meg nagyon kedvelem az illetőt? :S

nem egyszer el?fordult már ez velem. egy valaki van akivel nagyon bánom hogy nem jöttem össze ez miatt, de nem akarom hogy a most kialakuló félben lév? kapcsolatommal is ez történjen :S 17L

Legjobb válasz: Ne is haragudj, ha "nem mered", annak ellenére, hogy kedveled a fiút, akkor azt hiszem nem igazán lehet segíteni... Mégis mit vársz milyen választ adjunk??? Az elõzõ írta, ne fordítsd el, erre te: deee... akkor így jártál... De most nem akarok bunkó lenni, csak tényéeg így gondolom. Figyi... mondd meg a fiúnak, hogy nagyon tapasztalatlan és bizonytalan vagy és te még nem csináltál ilyet. Ha normális, és pedig annak kell lennie, akkor meg fogja érteni és nem fogja egybõl lenyomni a nyelvét a torkodon. Sõt örülni is fog, hogy õ taníthat meg. semmiképp ne félj ne viccelj, a ráktól kell félni nem egy csóktól azzal kit kedvelsz!!! Ha meg nem lenne a pasi megértõ, legalább meglátod h egy paraszt és nem kell vesztegetned az odõd rá :) Na fel a fejjel és ne félj!!! :))

Ne is haragudj, ha "nem mered", annak ellenére, hogy kedveled a fiút, akkor azt hiszem nem igazán lehet segíteni... Mégis mit vársz milyen választ adjunk??? Az elõzõ írta, ne fordítsd el, erre te: deee... akkor így jártál... De most nem akarok bunkó lenni, csak tényéeg így gondolom. Figyi... mondd meg a fiúnak, hogy nagyon tapasztalatlan és bizonytalan vagy és te még nem csináltál ilyet. Ha normális, és pedig annak kell lennie, akkor meg fogja érteni és nem fogja egybõl lenyomni a nyelvét a torkodon. Sõt örülni is fog, hogy õ taníthat meg. semmiképp ne félj ne viccelj, a ráktól kell félni nem egy csóktól azzal kit kedvelsz!!! Ha meg nem lenne a pasi megértõ, legalább meglátod h egy paraszt és nem kell vesztegetned az odõd rá :) Na fel a fejjel és ne félj!!! :) )
Ez azért visszautasításnak veszi le a legtöbb férfi. Csak úgy mondom...
Ne fordítsd el a fejedet. Nem fogod rosszul csinálni. Meglátod megy az. Ezt csak gyakorlatból lehet megtanulni.
A kérdező hozzászólása: értem én, de akkor sem merem. pedig már nagyon örülnék neki, kevesebbet kellene magyarázkodnom :s
egyértelmû visszautasítás a pasi felé szerintem, ám csukd be a szemed és akkor csak ugy kapni fogod a nyelvest :D idõd se lesz elfordulni...
tudom sokan ezt mondják, d e tényleg nem kell félni...nekem totál váratlanul jött az elsõ, idõm sem volt elfordítani a fejem, pedig elõtte én is rengeteget paráztam. tényleg gyakorlat teszi a mestert, de ha szeret az illetõ, akkor nem lehet elrontani! sok sikert, és bátorság! :D ;)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, aranyosak vagytok hogy így biztattok :)
én is eléggé béna vagyok szerintem mivel szinte nulla tapasztalatom van, de ha az illetõ akarja, az elsõ után is veled akkor nyilván nem lehetett az annyira rossz és nyilván felülkerekedik azon ha esetleg mégse volt 100%. idõvel kialakul hogy, hogy szeretitek és menni fog :)

Nagyon alacsony vérnyomás káros a babára? Mindig alacsony volt, csak most ha mégjobban leesik, nagyon szédülök. Félek, h nem jut elég vér a babához, vagy ilyesmi!

Legjobb válasz: Akkor kezet foghatunk. Én is így vagyok ezzel:( De doki +védõnõ szerint a sok(napi 3l)folyadék jót tesz,és a vas bevitel. De ha megiszol egy kávét,attól sem lesz bajod. Én ezeket megfogadtam,de még nem tudok napi 3l-t meginni,csak felét,e használ....érzem. 26 h km

Akkor kezet foghatunk. Én is így vagyok ezzel:( De doki +védõnõ szerint a sok(napi 3l)folyadék jót tesz, és a vas bevitel. De ha megiszol egy kávét, attól sem lesz bajod. Én ezeket megfogadtam, de még nem tudok napi 3l-t meginni, csak felét, e használ....érzem. 26 h km
A kérdező hozzászólása: És az orvos mondta h szedjél vasat (?), mert nekem tudják, h alacsony a vérnyomásom, de senki nem mondta h szedjek, bár magzatvédõt szedek, abban folsav van.
Naponta 2 kávét kellett meginnom, hogy ne szédelegjek egész nap az alacsony vérnyomásom miatt, 90/60 és hasonlóak. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, abbahagytam a kávét, persze az elsõ idõk eléggé szédelgõsek voltak, de hozzászokott a szervezetem az új helyzethez és már nem voltam rosszul. A védõnõm mindig mérte és kérdezte, hogy jól vagyok-e ilyen alacsony vérnyomással, mondtam semmi gond. Szedtem vas+folsav tablettát, és egyikõnknek sem volt/lett semmi baja. 13 hós anyukája, 6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi, a két litert akkor is megittam, amikor még nem voltam kismami, de a kávét sosem szerettem még csokiban, sütiben sem. Jó lenne, ha lenne valami más ital, étel. Szio
Neki nem gond, és a saját közérzeted javítására igyál egy kávét, ha szereted.Én is ittam napi egyet, hosszút, tejjel és két részletben.Nem ártott a babának, egészséges.Minden jót!:)
Nekem még a 28.hét körül mértek 80/60-at amihez társult egy 105-ös pulzus. A védõnõ ki volt mert általában 90-97 között szokott lenni. Pont jött egy hidegfront jó párás volt a levegõ na az be is tett. Hála az égnek azóta nem volt ilyen alacsony. Nekem is mondták hogy egy kis kávé vagy kóla jót tesz és igyak sokat. Nekem kis korom óta alacsony így nem szoktam szédülni meg hasonlók de akkor egyszer nem voltam valami jól. 37+5hkm
Nekem is 95/54 körüli a vérnyomásom. A terhesség elsõ hónapjaiban okozott gondot, mert folyamatos migrénjeim voltak, és nem tudtam egyedül sehova menni, mert a szédüléstõl úgy éreztem, hogy kicsúszik alólam a talaj. Azóta ezek a tünetek már eltûntek, a vérnyomás maradt. Az egyik doki azzal ijesztgetett, hogy nem fog elég vér jutni a babának. De aztán megnyugtattak, hogy a magas vérnoymás sokkal veszélyesebb.
Nekem sose volt 90/60-nál mgasabb, 3 gyerekem van, semmi bajuk, nem káros, sõt tuti nem lesz neked se bajod a magas vérnyomás miatt, szerintem elõny.
Emiatt ne aggódj.De ha szükségét érzed beszélj a dokiddal.Nekem 100/70, 90/65 volt-különben mindig 120/80-de semmi baja nem lett a kicsinek, és erre nem is adtak semmit.
Nem mondta senki, hogy szedjek vasat, de tudatosan figyeltem a táplálkozásomra, és utána jártam, hogy mik azok a vitaminok, nyomelemek amikre szüksége van a babámnak. Mivel szinte mindent megeszek, megettem, hogy Õ egészséges legyen, kivéve a sóskát, spenótot, és mint kiderült az ezekben található vasra is szüksége van a babának, ezért kifejezetten vas tartalmú gyógyszert vettem. Tudta a védõnõm is, rajta volt a papíromon, és nem ellenezte õ sem. A neve Ferrocomp, csak napi 1-et szedtem.
öö nem :D de lehet ez az én hibám, én tudtam hogy arany élete lesz:D
Ne így állj hozzá! Miért ne adnál meg neki minden? Ha már ezen jár az eszed, abból látszik, hogy fontos neked, és felelõsségteljes gazdi leszel. Nézz utána a szükségleteinek, nevelésnek, tanulj. És pozitívan állj hozzá, tuti, hogy szuper kutyád lesz, és szuper gazdi leszel! :)
Mint minden házikedvenc (kutya, macska stb.) érzi, ha a gazdi szereti. Ez a legfontosabb nekik! Hiába van rengeteg kaja, pia, tökéletes alvóhely, ha a szeretetet nem érzi, sosem fogja magát jól érezni azon a helyen. Ha szeretettel fogadod, és szeretettel gondozod, akkor az már õneki elég. Ha még mellé kaja, víz, alvóhely is van, minden tökéletes lesz.
Mi a maximum számodra? Ha megfelelõen tartod, neveled, már megadtad a maximumot neki.
Szeresd és neveled jól :) ez a maximum, ennél több nem kell :)
Szia. en mar ket honappal az erkezese elott elkezdtem a vasarlast neki, hogy mire megjon semmi se hianyozzon. amikor pedig besetalt hozzam rajottem hogy teljesen hulyeseg volt.o csak jatekot, jatekot, es kajat akart :) ) vettem neki kb. 3 porazt, 2hamot, 4nyakorvet, kutya agyat, es matracot, mindenfele jatekokat, vitaminok, jutifalatok, stb. aztan vegul is semmit sem hasznaltunk belole.az en agyamban alszik, hammal meg nem setaltatom, csak egy poraz, es nyakorv kellett az osszesbol. nyugodj meg, nem azt fogja nezni hogy mije van, vagy nincs.

Már lassan 1 éve rendszertelen a menstruációm, amit ma már menstruációt elösegitö gyogyszerrel tudom meghozni. Az orvos azt mondta h nincs rendes peteérésem. A párommal tervezzük a babát de félek h nem fog sikerülnöm teherbe esnem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Beszéld meg a dokiddal, hogy babát szeretnétek. Szerencsére vannak gyógyszerek amik segitenek abban, hogy legyen rendes peteérésed. Esetleg keress fel több dokit is és kérd ki mindegyik véleményét. Sok sikert!!!

Szia! Beszéld meg a dokiddal, hogy babát szeretnétek. Szerencsére vannak gyógyszerek amik segitenek abban, hogy legyen rendes peteérésed. Esetleg keress fel több dokit is és kérd ki mindegyik véleményét. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szia! Én is ebben a cipõben járok! Mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, mert babát tervezünk, nincs peteérésem. :( Épp tegnap akadtam ki, hogy szeretnék végre újra nõ lenni, és végigbõgtem a délutánt... De nem adom fel, endokrinológushoz fordulok, mert CSAK õ tudja megszüntetni az OKOT, kérem az összes hormonom vizsgálatát vérbõl, és TSH-t is (pajzsmirigy), és ki fog derülni, mi okozza! Neked is ezt ajánlom, a kierõszakolt pé-nek nincs értelme!

Még szüz vagyok és félek h nem tom kielégiteni sexuálisan barátnőmet és viagrát akarok bevenni h 100 % os siker legyen jó ötlet?

Legjobb válasz: Szerintem ilyen fiatalon NAGYON NINCS szükséged rá!!! Felejtsd el!!Nagy butaság, szreintem nélküle is menni fog!! Ne görcsölj és ne félj, ha a lány is szûz még elõfordulhat hogy egyébként sem lesz orgazmusa. Elsõnél kevés lánynak van, így nem az a fontos, hogy 100%-os sikered legyen. Egyébként meg, ha szereted, és õ is Téged nem feszengtek, mindketten akarjátok, ha nem is lesz orgazmus, attól még felejthetetlen érzés lesz!!!

Szerintem ilyen fiatalon NAGYON NINCS szükséged rá!!! Felejtsd el!!Nagy butaság, szreintem nélküle is menni fog!! Ne görcsölj és ne félj, ha a lány is szûz még elõfordulhat hogy egyébként sem lesz orgazmusa. Elsõnél kevés lánynak van, így nem az a fontos, hogy 100%-os sikered legyen. Egyébként meg, ha szereted, és õ is Téged nem feszengtek, mindketten akarjátok, ha nem is lesz orgazmus, attól még felejthetetlen érzés lesz!!!
ez nagyon rossz ötlet....
Ne légy hülye, 16 évesen ha impotencia problémád van, akkor azon már semmi sem segít.
Ha túl korán elmennél, még mindig marad kezed, szád... de a Viagra szívgyógyszer. Ezért írhatja fel csak orvos! Biztos, hogy semmi gond a szíveddel?
Szia! Figyelj. Én olyat is hallottam, hogy ha 1-e besveszel, utánna már muszály lesz. ha rövid a menet, akkor majd szépen lassan a többi együtléttel növelni tudod a menet hosszát. NEHOGY megcsináld.
A barátnõd még nem röhögött ki ezért a hülye ötletért? Tök fölösleges viagrát bevenned ha nincs rá szükséged, többet árthat mint használ.
A kérdező hozzászólása: szerintem ninc sgond a szivemmel:D am elözõ komentelõnek nem 16 éves vok hanem lasan 18 :D csak hozzáteszem:P de azért köszi h irtál
A kérdező hozzászólása: nincs bajom a péniszemmel csak miután elmennék gondolom nem marad merev és h tovább birjam hát ha eltudom juttatni a csucsra barinõmet
Szerintem sincs semmi szükséged rá!
A kérdező hozzászólása: okéka köszike akkor nem evszünk viagrát:P

Van két papagájom, megszeretném őket röptetni, de félek h nem bírom őket majd befogni, ti hogyan szoktátok megröptetni?

a nappalira gondoltam hogy ott kiengedem ?ket, mert már legalább 2 hónapja nem voltak megröptetve, sosem röptettem még ?ket meg, egy embert?l kaptuk ?ket, mert ott gyerekük lett, és nem akarták tartani, ? röptette ?ket, meg stb...

Legjobb válasz: az a baj hogy anyám hozta el õket, és nem tudjuk hogy milyen a fajtája, de megszeretném õket tanítani pár szóra is, hogyan lehet megtanítani? én arra gondoltam h majd a kajára száll vissza a kalitkába, és ha pl ma kivenném a kaját õlük, holnap délután kiengedném õket, és beletenném a kalitkába a kaját ameddig röpködnek, vagy hogyan csináljam?

A kérdező hozzászólása: az a baj hogy anyám hozta el õket, és nem tudjuk hogy milyen a fajtája, de megszeretném õket tanítani pár szóra is, hogyan lehet megtanítani? én arra gondoltam h majd a kajára száll vissza a kalitkába, és ha pl ma kivenném a kaját õlük, holnap délután kiengedném õket, és beletenném a kalitkába a kaját ameddig röpködnek, vagy hogyan csináljam?
A kérdező hozzászólása: valószínûleg hullámos papagájok, mind a kettõ hím http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.haziallat.hu/d.. elég hosszú link de az egyik az kék a másik meg olyan fehéres szürkés, a kék ami a képen van majdnem tejlesen ugyan így néz ki, szóval szerintem hullámos papagáj
A kérdező hozzászólása: ja és miket vegyek neki, amivel eltudnak játszani? most van bent egy etetõ, itató, és egy sárga mûanyag valami amire rátudnak röpülni, van egy vékony fa keresztbe arra is rátudnak röpülni és van benne még egy vékony fa azon vannak a legtöbbet, az van a ketrecben a legmagasabban, és van egy ilyen funérlapból egy akármi amin alszanak... csengõt, tükröt meg ilyesmi dolgokat vegyek nekik?
Ja és még valami: Ezeket a dolgokat megtalálhatod a kisállatkereskedés boltban: hinta, csõrkoptató, fészek, fürdetõ, fürtösköles. Az ülõágak csak olyan fákból lehetnek amik nem mérgezõk. Cseresznye ág, stb. Az ágak különbözõ vastagságúak legyenek. A papagájokról küldj el egy képet a [email protected] e-mail címre és megmondom h mi a fajtája.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!