Találatok a következő kifejezésre: Felek! Egy mar meg (513 db)

Nah ez engem is érdekelne 20f
Nekem volt.
Nem volt soha. En csak a buta fiukat szeretem. Es plusz pont ha ki akar hasznalni ;)
Volt, az elsõ fiú, akinél nem csak bemagyaráztam magamnak, hogy tetszik. Nagyon intelligens, több (4) nyelven beszélõ, jellegtelen külsejû fiú volt, velem egyidõss. Na nála az eszére figyeltem fel :) 14L (amikor tetszett az a fiú 12L)

Egy Kreatin kúrára mennyi monohidrát kell 55kg-és embernek? És egy kúrával hány kg jön fel és mennyi marad meg? Fél év edzés után hsználhatom?

Legjobb válasz: neked feltöltéshez kell kb 16g naponta 6 napig. Majd ennek a fel is elég szinten tartáshoz. De egyszerre max 5grammos adag menjen fél liter vízzel. Hogy mennyi kg megy fel és marad meg az étrendtõl és a genetikádtól függ, ezt nem lehet megmondani. Ha nincs mellé rendes tömegnövelõ étrended, akkor nem sokat ér. Amúgy sem csodaszer, ne várj sokat.

neked feltöltéshez kell kb 16g naponta 6 napig. Majd ennek a fel is elég szinten tartáshoz. De egyszerre max 5grammos adag menjen fél liter vízzel. Hogy mennyi kg megy fel és marad meg az étrendtõl és a genetikádtól függ, ezt nem lehet megmondani. Ha nincs mellé rendes tömegnövelõ étrended, akkor nem sokat ér. Amúgy sem csodaszer, ne várj sokat.
A kérdező hozzászólása: köszi és mennyi a korhatára? 14 éves vagyok fõként saját testsúllyal súlyzóval kiegészitve de nem vagyok kezdõ annyira fél év alatt magas szintre eljutottam megy egylábas guggolás, muscle up, front lever stb.
A napi 5 gramm is mûködik, de amit Montez javasolt jobb megoldás szerintem.
Igen, így is betöltõdik csak hosszabb idõ. Van aki így használja, de kúraszerûen jobb.
A kérdező hozzászólása: és ha nem kúrában szedem hanem napi 5 grammot akkor ér valamit?
nagyon jó a termék, veheted.:)
Annyi felmehet, ha jó az étrend. A bõröd rugalmasságától függ. Én 28 éve edzem és nulla repedés van rajtam.
A kérdező hozzászólása: ja és még egy ez jó? http://muscleteam.hu/webshop/hu/kreatin/56-creatine-monohydr..
A kérdező hozzászólása: étrend van egy kúra alatt feljöhet 3-4kg?? és nem reped meg a bõrõm?
Ennyi kg-al el sem érdemes kezdened. Az izomtömeg mennyiségétõl függõen hozhat kilókat, neked meg izomtömeged még nincs.

15 éves vagyok és még szűz a barátom már 18 már lassan fél éve járunk és ő már szeretne lefeküdni velem de én félek egy kicsit van okom rá?

Legjobb válasz: Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?

Kérdezõ, teljesen mindegy, hogy az együttléttel kapcsolatban mitõl félsz, magától az aktustól, vagy a fájdalomtól, vagy attól, hogy "nem leszel jó az ágyban". Amíg bármitõl is tartasz, vagy úgy érzed, teljesítened kell, megfelelned a másik elvárásainak, addig szerintem ne vágj bele. Az együttlétben nincs helye elvárásoknak, amiknek meg kellene felelned. Legalábbis normális esetben nincs. Téged meg, finoman ugyan, de erõltet a barátod. Ne hagyd magad. Tudni fogod, amikor eljön az ideje.
Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?
"nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet" aztán már miért ne mondhatná??? nem hogy mondhatja, de ezt KELL mondania.
fél év semmi, nem is ismered, 15 vagy gyerek majd ha KAPHATSZ JOGSIT (17) akkor már gondolkozz rajta addig ne, egy 18 éves csak megdugni akar, fõleg hogy már akarja, mi másra kellene neki egy kislány, várj még
Még fiatal vagy várj egy-két évet és majd akkor.
15 évesen még gyerek vagy, az ebédedet is anyuci fõzi és õ mossa a koszos bugyidat. Egy gyerek ne tegye szét a lábait.
van. 15 évesen ne dugasd magad. majd ha már vezetni tudsz legalább, akkor. most még gyerek vagy.
Van. Csak elakarja venni a szüzességed, megdug párszor, aztán dob.
Okod nincs rá, csak lehet, hogy kicsit fiatal vagy ehhez, a szextõl nem kell félni, az csodálatos, fõleg ha figyeltek egymásra. Ezzel az egésszel talán csak annyi a probléma, hogy valóban fiatal vagy, s orvosok szerint ilyen korban még nem miden adott, hogy maximálisan élvezni tudd a dolgot. Dehát ha téged most ért utól a szerelem nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet.Bizzál magadban és minden jó lesz
A kérdező hozzászólása: utolsó hozzászóló nem attól félek hanem egy kicsit attól hogy én még tapasztalatlan vagyok és hogy nem leszek"jó" az ágyban
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magadba akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.
én is 15 voltam a barátom 18 tapasztaltabb mint én, 4 hónap után feküdtem le vele, és másfél évig voltunk együtt. :)
ne halgas ezekre a b*lfaszokra ha te ugy érzed hogy le akarsz feküdni vele akkor nyugodtan nem a kor számit hanem amit érzel
Nem a tapasztaltság tesz jóvá az ágyban egy lányt, hanem a szerelem és a vágy! Ha izzik benned a vágy és a szerelem, akkor jó leszel az ágyban, ha pedig csak kényszerbõl mész bele, akkor meg nem leszel jó! Ez a tapasztalatom!Voltam olyan szûz lánnyal, aki elvarázsolt és olyan tapasztalt asszonnyal, aki azt sem tudta szerintem, hogy mire való a szex!
ha szeret akkor vár rág amig úgy érzed felkészültél rá. ne hamarkodd el, hidd el megbánod.
sztem még fiatal vagy csak sexelni akar -ha az vmegvan- aztán dob...
én 17 éves voltam mikor elvesztettema szüzességem és nem bántam meg mert életem szerlme volt aki elvette a szüzességem ö volt az elsõ az életembe és azóta is együtt vagyunk már a férjem egy éve vagyunk együtt
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magába akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.


Egy fiú elköltötte a pénze egyötödét majd még 30 forintot. Most zsebpénzének fele maradt meg! Mennyi pénze volt eredetileg?

Legjobb válasz: Fel kell írni egyenletként. A zsebpénz ismeretlen, azaz X, ebbõl elköltötte az egyötödét, tehát ki kell vonni az ismeretlen zsebpénzbõl X-X/5 (X/5 rendes törtként írd fel), ebbõl még elköltött 30 forintott, tehát ezt is kivonjuk X-X/5-30. Most a zsebpénzének a fele maradt, tehát az egyenlet másik oldala X/2. Remélem érthetõ volt és meg tudod oldani az egyenletet.

Fel kell írni egyenletként. A zsebpénz ismeretlen, azaz X, ebbõl elköltötte az egyötödét, tehát ki kell vonni az ismeretlen zsebpénzbõl X-X/5 (X/5 rendes törtként írd fel), ebbõl még elköltött 30 forintott, tehát ezt is kivonjuk X-X/5-30. Most a zsebpénzének a fele maradt, tehát az egyenlet másik oldala X/2. Remélem érthetõ volt és meg tudod oldani az egyenletet.
X-X/5-30=x/2 x-x/5-x/2=30 Közös nevezõre hozom (10x/10)-(2x/10)-(5x/10)=300/10 10zel szorzok 10x-2x-5x=300 3x=300 x=100 100 forintja volt eredetileg. Ha visszaszámolsz, kijön 100bó elköltött 20at (1/5) marad 80, abból még 30at, marad 50. Az 50 épp a fele a 100nak
A kérdező hozzászólása: megvan. teljesen érthetõ :)

Mit tegyek most? örököltem pénzt amit már fel is vehetnék de. Egy számlán ketten vagyunk és mind a kétfélnek meg kell jelenni hogy a pénzt felvehessem, másik fél hisztizik nemjelenik meg! Bakban''okosak''dolgoznak nemtud hasznos választ adni.

Legjobb válasz: dehogynem tud hasznos valaszt adni: amig a masik fel nem jelenik meg, egy fillert nem fogsz latni, pont azert, mert a szamla kettotok neven van. forditott helyzetben te mit szolnal, ha a kozos szamlahoz a masik fel siman hozzaferne a te tudtod es beleegyezesed nelkul...?

dehogynem tud hasznos valaszt adni: amig a masik fel nem jelenik meg, egy fillert nem fogsz latni, pont azert, mert a szamla kettotok neven van. forditott helyzetben te mit szolnal, ha a kozos szamlahoz a masik fel siman hozzaferne a te tudtod es beleegyezesed nelkul...?
Bíróságon kell keresetet beadni jognyilatkozat pótlása iránt.
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ válaszoló!értem én, hogy te is mit irsz!NEM a tudta nélkül akarom felveni részemet!Hátráltat hogy én ne tudjam felvenni!ilyenkor mivan?
ilyenkor az van, hogy szerzel ugyvedet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mit adjak a gyereknek reggelire és vacsira? Egy féle szalámit eszik meg, gabonapelyhet sem eszi már meg pedig 5 féle van. Tej, kakao, joghurt már ezeket sem akarja megenni. Ebéddel is gondba vagyok vele.

Legjobb válasz: vegyél egy zacskós túrót (500g), keverd össze natúr joghurttal, vegyél minna erdei gyümölcsös savóitalt, és ízesítsd meg vele! Ez bõven elég egy gyereknek, finom, és egészséges is! Csak hûtve add! Esetleg csinálhatsz hozzá pirítóst, vagy adhatsz neki hozzá gofrit.

vegyél egy zacskós túrót (500g), keverd össze natúr joghurttal, vegyél minna erdei gyümölcsös savóitalt, és ízesítsd meg vele! Ez bõven elég egy gyereknek, finom, és egészséges is! Csak hûtve add! Esetleg csinálhatsz hozzá pirítóst, vagy adhatsz neki hozzá gofrit.
És az is meglehet, hogy már annyira tele van mindenféle finomsággal, hogy egyszerûen eltelt velük. Talán valami hétköznapibb kaja pl. síma vajas-kenyér (netán közönséges zsíros kenyér) retekkel, vagy este zöldhagymával, egy csésze teával. Nagyon meglehet, hogy ha egy kicsit kímélõbb kaját adsz neki, a gyomor néhány nap után visszaáll az eredeti étkezésre.
Mennyi idõs ez a gyerek? Csinálhattok: tükörtojás, rántotta (ez néha jöhet kolbásszal), omlett, aztán lehet bundáskenyér, virsli kenyérrel, mustárral. Szoktam csinálni tojáskrémet, körözöttet, péksütit sütit: fonott kalács, croasson, túrós béles, briós...stb.
Nem akarja megenni? Ne nevettess már. Ez nem akarás kérdése. Megeszi, amire a szervezetének szüksége van, és kész. Az anyja vagy, ennyi "hatalmad" legyen már felette.
Nem írod, mennyi idõs. Lehet, hogy az étvágyával vannak gondok, azért válogat.
Két pofont semmi mást, aztán majd eszik rendesen.
Ne adj neki semmit! Ha éhes lesz, mindent megeszik.
Nem vagy elég szigorú vele. Mi az, hogy nem eszi meg? Nehogy már a gyerek mondja meg, mit fog enni. Jó hogy nem õ rendeli már a kaját. Normális családban azt eszi meg a gyerek, ami az asztalra kerül. Ahogy dönt a két szülõ, hogy mi lesz az ebéd. Persze egy-egy ételt nem kell beleerõltetni, ha nem szereti, de nehogy már mindenre fujjogjon.
Tejet abszolút kizárnám az étrendbõl, mert agyon vissza hamisítják... A túrót még szerencsére nem tudják hamisítani!
dettó ugyanez volt nállunk is és nem anék pofont érte, és nem válogatós.nálunk elmúlt szerencsére, megpróbáltam játékosan adni neki, szuper kis katonákat csináltam és az úgy finomabb volt mintha csak eléteszem, a felvágottakból napocskát csináltam és az is finomabb volt :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Az enyém 2, 5éves ugyan így volt.Egyszerûen nem akart semmit megenni.Egész nap elvolt egy joghurttal és két deci tejjel.Nem foglalkoztam vele egy idõ után.Majdnem két hétig csinálta, aztán egyszer csak nekiállt enni. Ne kínálgasd elõbb utóbb megunja és fog enni.
A kérdező hozzászólása: amugy 36 hónapos!
A kérdező hozzászólása: Rántotátt , virslit megeszi de mindig ugyanazt nem kaphat.Lekvárt semm eszi meg!
Nálunk a palacsinta mindig megy (sós-édes). Házi hot-dog / pizza. Vont be a fõzésbe és akkor majd eszik. Nekünk bevált.
Nem biztos, hogy válogatós, a gyerekek ösztönösen tudják, mi a jó nekik, amire szükségük van, bár ezzel sokszor én is így vagyok. Ki kellene vizsgáltatni, hogy nincs-e tejérzékenysége, talán azért nem akarja a tejféleségeket megenni. Én évekig nem tudtam tejet inni, mert viszkettem tõle, hányingerem volt utána, most megiszom és nincs bajom. Zsírban lesült húst sem eszi meg? Tojást is lehet változatos formában készíteni. Kisebbik fiam évekig minden reggelire tükörtojást evett, nem csináltam belõle gondot.
ha éhes lesz majd megeszi, nem kell ezt túlparázni, nem kell ilyen olyan különleges kaja, lényeg hogy változatos legyen lekváros/mézeskenyér+karamell/tejeskávé töpörtyûskrém/fûszervajak/vajkrémek+retek melegszendvics ketchup/majonéz fõtt virsli+mustár fõtt tarja/párizsi/kolbász/sonka+uborka különféle sajtok+paradicsom kakaóscsiga/lekváros/túróstáska+vaniliástej kalács/kuglóf+kakaó májkrém/tömlõs sajtkrém+uborka körözött/tojáskrém+retek bundáskenyér reszelt sajttal olajos hal/tonhalkonzerv tükörtojás+paradicsom fõtt tojás+mustár+uborka szalonnás-kolbászos rántotta gyümölcsös müzli+tej joghurt+korpás keksz+méz
Májkrém, töpörtyûkrém, vaj, vakkrém valami zöldséggel. Lekvár, méz, nutella. Nem eszik meg mert hisztis-vagy nincs étvágya? mert nem ugyan az a kettõ?
36 hónapos???aszta...na ezt sem láttam még így leírva:D Amúgy annyira vicce, hogyha a kérdezõ a gyermekvállalás témakörbe írta volna ki, totál más válaszokat kapott volna:)

Hogy is van ez? Úgy tudom, hogy egy éves korig a fél liter tápszert meg kell egye a baba. Az én kislányom most fél éves és mivel már két étkezést kiváltottam nála ezért kétszer nem eszik tápszert a napi ötszöri étkezésből.

Így épp hogy megvan a fél liter tápszer. De a tejpép is tápszer nem? Azt is bele kell számolni a napi fél liter adagba? Mert akkor meg b?ven megvan. Szóval nem értem. Köszi a segítséget.

Legjobb válasz: Az szerintem bõven elég neki, ha reggel meg este tápszert kap és még napi 1x tejpépet. Az én babám is ennyit eszik tápszert és én nem számolgatom, hogy meg van-e a fél liter, szeritem felesleges. Gondolom a babád egészséges, jól fejlõdik akkor aggodalomra semmi ok.

Az szerintem bõven elég neki, ha reggel meg este tápszert kap és még napi 1x tejpépet. Az én babám is ennyit eszik tápszert és én nem számolgatom, hogy meg van-e a fél liter, szeritem felesleges. Gondolom a babád egészséges, jól fejlõdik akkor aggodalomra semmi ok.
A kérdező hozzászólása: Igen szépen fejlõdik minden ok. vele, csak nem tudtam hogy jó e így ahogy eszik. Köszi a választ.

Miket tud 7 hónapos babátok? Az én lányom ül, de még nem ül fel egyedül, ha lerakom ülve, úgy marad. Felhúzza magát állásba, ha fogom a kezét lépked. Rendben van ez így vagy már egyedül kellene felülnie? Ja és már gyakorolja a mászást is

Legjobb válasz: Az én kislányom is 7 hónapos. Kb. ugyanezeket tudja, mint a tiéd.De már mondjuk vagy egy hónapja tudja.Mászni még nem mászik. Az a baj, hogy nem is szeret hason lenni, ordít, ha leteszem.

Az én kislányom is 7 hónapos. Kb. ugyanezeket tudja, mint a tiéd.De már mondjuk vagy egy hónapja tudja.Mászni még nem mászik. Az a baj, hogy nem is szeret hason lenni, ordít, ha leteszem.
sztem teljesen idõben van a babád mozgásformákkal :) Az én fiam még nem ül Állásba fel tud kapaszkodni kb 2 hete, lépegetne is, de mi nem vezetgetjük és magától még nem tud Kb ugyanettõl az idõponttól kezdte a kiskutyázást, négykézláb hintáztatja magát, néha sikerül a térdét elõrébb tolnia, de a kezével még nem lép elõre. 5 hós korától kúszik A lányom 5 hósan egyedül ült, 6 hósan felült, 6, 5 hósan kúszott és rá pár napra megtanult mászni is. 11 hósan lépegetett párat kapaszkodás nélkül, de egyedül csak 13 hósan ment métereket.
Kisfiam (szombaton lesz 7 hónapos) még nem ül , nem mászik, nem kúszik; csak fordul jobbra, balra és a tengelye körül. Majd szép lassan megtanulja a többi dolgot is.
Azért jelzem nektek, hogy egy gyereket nem ültetünk, ha egyedül nem tud ülni és nem járkáltatjuk kézen fogva. Nagyon rosszak ezek számára a fejlõdése szempontjából. Kérlek titeket, vegyétek ezt figyelembe és ne erõszakoljatok rá dolgokat, amiket magától még nem tud megcsinálni, csak hogy elmondhassátok: ezt is tudja. Nagyon sokat árthattok vele, egy életre szólóakat.
Szerintem is teljesen jól fejlõdik a babád mozgása!!☺ Az én 7 hónaposom viszont nagyon siet, de hohy hova?...Már hetek óta feláll és körbejárja kapaszkodva a kiságyat, nagyágyat, fotelt...És húzza felfelé magát mindenhol.Az öcsém is ezt csinálta és állítólag én is. Csak az a baj, hogy szegény fiam természetesen mindenhová a fejét üti be...Nem éri be a kezével-lábával, az õ fejének kccannia kell...
Ja, a többi véletlenül kitörlõdött... Napra pontosan 3 hónaposan kezdett forgolódni!A nagykádban már 4, 5 hónaposan felállt, ott könnyû volt neki ☺.És mikor elmúlt 5 hónapos felállt, felhúzta magát (én mindezt nem láttam) és szépen kipattogott a kiságyból.Volt is nagy sírás, persze csak részemrõl, õt alig viselte meg...ülni is elég régóta ül, de támaszték nélkül.Nem értem, miért de támasztékkal elcsúszik teljesen.Most már nem annyira, de 2 hete még szétcsúszott szegény.De ha õ tartja saját magát, akkor gyönyörûen ül.Hogy a kúszásból mikor lett mászás azt nem tudom.Ciki?Az igazság az, hogy én azzal voltam elfoglalva, hogy mi a fenének kellett neki ilyen korán felállni???!!!Persze nagyon büszke vagyok rá, de nagyon féltem a kis buksiját, mert szinte mindennap beüti...
Miért ülteted? Rakd hasra, vagy hanyatt, hagy gyakorolja a forgást, kúszást, mászást. Neki ezeket kéne inkább gyakorolnia. Nem ez volt a kérdésed, csak leírtam a mondandómat:)

Az egyik rokonom meg akart erőszakolni, szerencsére azóta egyszer láttam, a nővérem ballagásán. Annak hogy meg akart erőszakolni, már 3éve. Felnőttnek, szüleimnek, és senki másnak nem mertem elmondani. Félek tőle! Mit csináljak?

Ne haragudjatok ha hosszú lesz!!

Legjobb válasz: elsõ gondolatom: ha nem mersz szólni senkinek, akkor ez van... nyers dolog, lehet lepontozni, DE MÉGIS MIRE VÁRSZ? magától nem oldódik meg a helyzet, kérlek szépen ,a saját érdekedben, szólj valakinek, lehetõleg felnõttnek:S és a többi: igen... ha ez nem kerül felszínre, nem dolgozod fel, nincs megoldása, állandó a szorongás, és igenis kihathat a szexuális életedre.. meg simán mindenféle kapcsolatodra, és az egész életedre... muszáj valamit tenni én mindenképpen legalább a barátomnak is elmeséltem volna...ha jó a párkapcsolat mindent meg kell tudni beszélni

Talán a ballagásod lenne a legjobb alkalom, hogy tegyél egy vallomást a családnak úgy, hogy õ is ott van! Ez nem a te szégyened, hanem az övé, ne szégyenkezz, ballagásodon, mikor együtt a család, talán egy pohárköszöntõ alkalmával, mikro mindenki rád figyel, mondd el, hogy lehetne ez életed egyik legboldogabb napja, ha nem ülne az asztalnál az az ember, aki meg akart erõszakolni és akit szívbõl gyûlölsz emiatt és megfenyegetett, hogy ha elárulod, megöl. Biztos tiltakozni fog, h õ nem, meg ááá, de akkor mondd azt, hogy ha egy hajad szála is meggörbül, akkor mindenki tudni fogja, hogy õ tette és súlyos következményei lesznek! Tudom, hogy nagy bátorság kell ehhez, de beszélj barátoddal, hogy kiálljon melletted és támogasson a ballagásodon is! Szerintem a családod végre felfogja, hogy ha azon a napon, ami meglehetõsen fontos nap az életedben, is errõl beszélsz, akkor NEM hazudtál és talán megkapja a rokon, ami jár neki!
elsõ gondolatom: ha nem mersz szólni senkinek, akkor ez van... nyers dolog, lehet lepontozni, DE MÉGIS MIRE VÁRSZ? magától nem oldódik meg a helyzet, kérlek szépen , a saját érdekedben, szólj valakinek, lehetõleg felnõttnek:S és a többi: igen... ha ez nem kerül felszínre, nem dolgozod fel, nincs megoldása, állandó a szorongás, és igenis kihathat a szexuális életedre.. meg simán mindenféle kapcsolatodra, és az egész életedre... muszáj valamit tenni én mindenképpen legalább a barátomnak is elmeséltem volna...ha jó a párkapcsolat mindent meg kell tudni beszélni
NEM HITTEK? úristen, ez szörnyû... ha tényleg ez történt erõsködj... akár azt is meglehet próbálni, h rá kell vhogy venni h olyan helyen közeledjen, ahol mások meglátják, és akkor tuti h elhiszik!!!
Le kell buktatni valahogy... Nincs unokabátyád vagy vki rokonod, akiben meg tudsz bízni?
Szerintem ha te nem mersz egy olyan pohárköszöntõt mondani, mint amit elõttem írtak (mondjuk ezen nem csodálkoznék, mert áááá nagy bátorság kell hozzá), akkor mondd meg a barátodnak, hogy tegye meg helyetted... talán neki lesz ehhez elég bátorsága. Reméljük a legjobbakat!! :S
Elõttem szólónak teljesen igaza van, bár lehet, hogy ezt nem pont egy ilyen alkalommal kéne bejelentened. És igen, lehetnek ettõl gátlásaid, lehet bezárkózottságérzeted, és egy kicsit olyankor eltávolodhattok egymástól a pároddal, amikor arra keürlne a sor, de ezt megérti majd, hiszen tudja, hogy mi a helyzet. És ha ez nm hinnéd el, velem ugyanez kb a helyzet, megfenyegetettség nélkül, és hál'istennek nem rokon volt az illetõ, de mi meg tudtuk beszélni. És fontos, hogy akkor éppen ivott, és azért volt ez a dolog, de azóta minden tisztázódott. Tudom, téged ez nem vígasztal, de pbáld meg átvészelni azt az idõt, amíg eljön a ballagásod, és találkoznod kell vele. Vagy legalább édesanyáddal beszéld meg, és találjatok ki valamit, úgy, hogy lehetõleg nem szól róla senkinek sem. Biztos, hogy együtt többre mentek. Sok sikert:)
Nehéz ügy, a szüleidben nem bízhatsz? Nekik kellene elmondani. Ha nem megy, írj a Nane-nak (www.nane.hu), ott sok hasonló helyzettel foglalkoztak már, aztán biztosan okosabbat tudnak mondani, mint mi. Hosszú távon érdemes lesz majd egy pszichológust is felkeresni, aki a lelki problémáid megoldásában segíthet.
Nem értem meg a szüleidet h nem hisznek neked. Sõt, felháborít! Neked kell a sarkadra állnod! Ott van melletted a barátod, szóval ne félj! Ha esetleg felmerülne ez a téma a szüleiddel akkor állj ki az igazadért, legyél határozott, és rendíthetetlen az álláspontodban! Így kénytelenek lesznek komolyan venni téged! Ha meg közeledne ez a rokonod újra, vagy megfenyegetne, vedd elõ minden bátorságodat és mondd meg neki h téged nem fenyegethet és ha kell nyilvánosan szégyenítsd meg! Nyugodtan fel is jelentheted szexuális zaklatásért! Állj ki magadért mert azt fogod észrevenni h rettegésben éled az életed! Ne hagyd magad!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönök mindenkinek mindent!! és igen, ez hogy elmondom ballagáson, ez jó ötlet. majd a párommal kitalálunk valamit, segít nekem mindenben szerencsére. köszönök mindenkinek mindent!
A kérdező hozzászólása: az kimaradt, hogy elötte már próbáltam elmondani felnõteknek, mert már elötte is próbálkozott. de senki nem hitt nekem!
A kérdező hozzászólása: nem igazán..elvesztettem minden bizalmamat a családtagokban ezek után.. fõleg amikor elmondtam mit csinált, és utána közöltek hogy õ biztos nem, hülyeségeket beszélek...:(
A kérdező hozzászólása: egyedül a barátom tudja. beszéltem veleróla, de sírva fakadtam mikor mélyebben belemntünk, és õ nem eröltette tovább
A kérdező hozzászólása: rendben! köszönök mindent!!

1Elektronikus eszközt az internetről. Nagykállóbol küldik bajára. Egy hete fel adták már nem ért még ide. Kb mikorra lehet várható? (ajánlottan adták fel)

Legjobb válasz: Elõre fizetted? Amúgy 1 hete adták fel, azaz múlt hét keddel számolva ha holnap sem jön meg, akkor ott valami "gáz" van. Kérd el a ragszámot és érdeklõdj utána te a postánál.

Elõre fizetted? Amúgy 1 hete adták fel, azaz múlt hét keddel számolva ha holnap sem jön meg, akkor ott valami "gáz" van. Kérd el a ragszámot és érdeklõdj utána te a postánál.
A kérdező hozzászólása: és mit mondjak postán??h érdeklõdni szeretnék h van e ilyen számú csomagom ??
A kérdező hozzászólása: elõre küldtem a pénzt.ha most át vág mit tehetek ellene??jelentsem fel ??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!