Találatok a következő kifejezésre: Felbontott tápszert lehet (3 db)

Rá van írva, 4-5 hét szokott lenni.
Igen, 4-5 hét. 13 hét után már ne add neki.
Mi bebát eszünk, arrs 3 hét van írva. 13 hét után már semmiképp ne add a Babának.

Felbontott tápszert meddig lehet felhasználni?

Humanatápszerünk van.A dobozra rá van írva,hogy a felbontást követ?en 3 hétig lehet felhasználni.Ha letelt a 3 hét,de még van a tápszerb?l,akkor azt már nem is lehet felhasználni?

Legjobb válasz: Szia! Valószínû,hogy rá van írva a dobozára. De kb:+-4 hétig Üdv

Szia! Valószínû, hogy rá van írva a dobozára. De kb:+-4 hétig Üdv
Jaj bocsi.A folytatásod nem olvastam. Hát azt már nem lehet biztonsággal felhasználni, mert biztos tartalmaz olyan anyagokat amik ez idõ lejárta után bomlásnak indulnak.Szerintem egyébként még lejárat után pár napig fogyasztató, de késõbb dobd ki, nehogy baja legyen a kicsinek tõle. Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Nekem a fiam egy darabig csak akkor kapott tápszert, amikor kéthetente egyszer elmentem a levelezõs suliba. Amúgy szopizott. Na most nem akartam kéthetente megvenni egy doboz tápszert, megkérdeztem a gyerekorvost, hogy mit lehet csinálni vele, azt mondta, hogy simán lehet egy hónapig is használni összesen (bár így sem fogyott el, sajnáltam kidobni, de mindegy), mert hát egy por elég nehezen tud megromlani, még akkor is, ha tejbõl van.
Attól is függ szerintem, mekkor a ababa, minél kisebb, annál óvatosabbnak kell lenni; de ha már kúszik-mászik, akkor már ellenállóbb a szervezete.

Meddig lehet felhasználni a már felbontott csomag tápszert?

A dobozon az szerepel, hogy 3 héten belül el kell fogyasztani, ezután ki kell dobni. Csak az ebédbe szoktam rakni egy kanállal a babámnak, a gyerekorvos javasolta, hogy jobban hizzon, viszont még a csomag 3/4-e megvan, de a 3hét már letelt, igy ki kell hogy dobjam?

Legjobb válasz: hát én nem adnám neki

hát én nem adnám neki
hát ha még pár napig adod, vagy egy hétig tuti nem lesz baja, de tovább nem adnám.
attól függ mennyi idõs és mennyire beteges. egy év feletti gyereknek szerintem nem lenne tõle baja. ezt leginkább azért írják rá sztem mert utána nagyon összeáll a por, és nehezebb kikeverni. de kérdezd meg a védõnõt is
Én nem dobtam ki viszont én mindig visszazártam a zacskót egy csipesszel és a zacskó szájának a visszahajtogatásával, így nem kapott párát, egyebet.
Ha nem csomósodott be a tápszer, adhatod nyugodtan. A cégek a saját védelmük érdekében írják rá, amolyan biztos ami biztos alapon.. De nincs annak a tápszernek semmi baja. Ezt onnan tudom, hogy egyik ismerõsöm felhívta emiatt az egyik cég infovonalát és ott mondták neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!