Találatok a következő kifejezésre: Feladtam. nekem nem (17 db)

Elképzelhető, hogy hétfőn feladtak nekem egy csomagot, és az még mindig nem érkezett meg? Belföldi csomagküldés, ajánlott levélként kértem.

Legjobb válasz: Sajnos elképzelhetõ. A múlt héten feladtam anyósomnak egy levelet ajánlottan elsõbbségivel és 6 nap alatt sikerült kézbesítenie a postának. No comment...

Sajnos elképzelhetõ. A múlt héten feladtam anyósomnak egy levelet ajánlottan elsõbbségivel és 6 nap alatt sikerült kézbesítenie a postának. No comment...
Az ajánlottat általában 3 napon belül kézbesítik, szóval nem sokára meg kell, hogy érkezzen.
Szia! Még mindig nem kaptad meg?
A kérdező hozzászólása: Szia! Van olyan, amit kedden küldtek el, az ma megjött, viszont egy hétfõi még mindig nem.. Rákérdezzek az eladótól? Már hétfõn átutaltam neki a pénzt.
Én kedden utaltam, és azt ígérte, fel is adja aznap, de attól tartok, hogy átvert. Tegnapi emailre sem válaszolt. El vagyok keseredve, nagyon sok pénzem bánja.
Nem tudom, hogy miben egyeztetek meg az eladóval, de ha hétfõn utalták, akkor kedden kapta meg a pénzt és vagy volt aznap ideje feladni vagy nem. Ha csak szerdán került postára mondjuk délután, akkor simán lehet, hogy hétfõn kapod csak meg. A Magyar Posta sajnos elég lassú.
Kedden délben utaltam, és azt mondta, rögtön feladja, tehát legkésõbb kedd délután. Ami igazán gyanús, az az, hogy nem válaszol az emailekre. Se a tegnapira, se a maira (csak annyit kérdeztem tõle, hogy pontosan mikor adta postára, de semmi válasz). (Amúgy megadta a nevét, tel.számát, számlaszámát, még telón is beszéltünk.) Szerintetek még van remény?

Mit tehetek, ha nem azt a csomagot kaptam meg a postán, amit feladtak nekem?

Vannak képeim az eredeti csomagról, de nem azt kaptam meg. Még a tömegük sem egyezik meg. Mehetek esetleg reklamálni vele? Nem is az van benne, ami a feladóvevényen van. A válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Igazából mehetsz reklamálni, de HOVA??? Futárszolgálat vagy Postára gondolsz? Mennyire volt megbízható, aki küldte a csomagodat? A képek nem bizonyítanak semmit. Gondolj csak bele: én most lefényképezek egy dobozt, elküldöm a képet Neked, de másik, teljesen más milyen dobozt adok fel. Nem tudsz kinek reklamálni... Kicsit pontosíts a történeten, hátha akkor tudunk tanácsot adni!

Igazából mehetsz reklamálni, de HOVA??? Futárszolgálat vagy Postára gondolsz? Mennyire volt megbízható, aki küldte a csomagodat? A képek nem bizonyítanak semmit. Gondolj csak bele: én most lefényképezek egy dobozt, elküldöm a képet Neked, de másik, teljesen más milyen dobozt adok fel. Nem tudsz kinek reklamálni... Kicsit pontosíts a történeten, hátha akkor tudunk tanácsot adni!
A kérdező hozzászólása: Megbízható volt a feladó, tehát biztosan nem ezt adta fel. Postán kaptam a csomagot, két napja.
A kérdező hozzászólása: És, ahogy írtam, a ráragasztott feladóvevényen nem megfelelõ a súly sem.

Február 1-én feladtak nekem Magyarországról Németországba ajánlott, de nem elsőbbségi levélben egy telefont. A csomag február 3-án Célországba elküldve üzenettel jelenik meg. Azóta 10 nap telt el, de a levél sehol. Van esély még rá, hogy megérkezik?

A magyar posta mondta, hogy tudakozványt adjak be, a német posta csak annyit mond, hogy náluk iktatva még nem lett a küldemény (de ez azt is jelentheti, hogy még nem is ért ide a csomag). Érdekes, hogy 10 nap alatt nem ért ide a levél. Milyen úton mennek egyáltalán a levelek? Ha Célországba elküldve szerepel, akkor a magyar postás kilpohatta a levelet a kicserél? hivatalban, vagy akkor az útközben veszhetett el, esetleg a német kicserél?s nyúlt le. Amúgy jó biznisz a postának. Feladok egy 35 000Ft-ostelefont, ellopják, és adnak 10 000Ft kártérítést (nemzetközi forgalomra nem a 15x-ös dolog vonatkozik). Vagy van esély a megérkezésre?

Legjobb válasz: Van. Sajnos hiába ezek a számok amiket adnak, egyik a másik országába már más számon veszi be. Ha rossz az irányítószám akko 2-3 hét is mire megjön a csomag. Nekem rossz irányítoszámmal adtak fel levelet és egyhónap után jött meg.

Van. Sajnos hiába ezek a számok amiket adnak, egyik a másik országába már más számon veszi be. Ha rossz az irányítószám akko 2-3 hét is mire megjön a csomag. Nekem rossz irányítoszámmal adtak fel levelet és egyhónap után jött meg.
Remélem a kérdés beküldése óta már megkaptad a csomagot. A küldemény száma nem változik, a másik ország is ugyanazon a számon veszi be. Én elég sok levelet küldök külföldre, és volt olyan, hogy Németországba több, mint egy hónap alatt ért oda az ajánlott levelem. Az egész posta egy vicc...
A kérdező hozzászólása: Igen, megérkezett, két hét kellett hozzá (10 munkanap). A németek új ajánlott számot adnak, emiatt pl. a magyar trackingban még semmi sem látszik a levelemrõl, csak hogy el lett küldve a célországba.


Postán ha feladtak nekem ajánlva valamit, jelezni szokták vhogy a levelen/dobozon/csomagon, hogy ajánlva történt a feladás? Én ajánlott postára fizettem neki többet jóval, és a küldeményen semmilyen jelet nem találtam.

Legjobb válasz: Csomagot nem szoktak ajánlva, az amúgy is könyvelt küldemény, alá kell írnod a csomagszállítót amikor átveszed. A leveleken (ha ajánlottan adták fel), van egy ajánlási ragszám: egy öntapadós matrica, nagy piros "R" betûvel, középen vonalkód, alul egy számsor.

Csomagot nem szoktak ajánlva, az amúgy is könyvelt küldemény, alá kell írnod a csomagszállítót amikor átveszed. A leveleken (ha ajánlottan adták fel), van egy ajánlási ragszám: egy öntapadós matrica, nagy piros "R" betûvel, középen vonalkód, alul egy számsor.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Mi a teendõ ha már egy hete feladtak nekem egy csomagot és nem kaptam meg?

Hogy fordulhat ilyen elõ? Elkeveredett a csomag vagy lenyúlták? Van még rá esély hogy megkapom? A csomag tartalmát elõre kifizettem a feladónak és elég gáz hogy a csomagot meg nem kaptam meg!!!

Legjobb válasz: Hadd találjam ki: Apródon elõre utaltál egy mûszaki cikkért és meglepõ módon nem jön a csomag... Istenem, miért van itt napi két ilyen kérdés? A kretének ennyire nem olvassák egymás kérdéseit? Vagy legalább az Apród figyelmeztetését?

Hadd találjam ki: Apródon elõre utaltál egy mûszaki cikkért és meglepõ módon nem jön a csomag... Istenem, miért van itt napi két ilyen kérdés? A kretének ennyire nem olvassák egymás kérdéseit? Vagy legalább az Apród figyelmeztetését?
1. válaszoló Te meg akkor túl sok idõt töltesz itt. Nem mindenki ül egész nap a net elõtt és bogarászik ilyen dolgokat. Továbbá az is elképzelhetõ, hogy most bonyolított volna életében elõször ilyen üzletet. Csak sajnálni lehet. Valszeg tényleg jól átcseszték. De még a postán megkérdezheted, hátha csak ott akadt el. A remény hal meg utoljára!
Ki van írva nagy betûkkel a figyelmeztetés magán az apróhirdetési oldalon... Ok, itt nem olvasta. De ott sem???
és ha nem volt rajta a szemüvege? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedves válaszokat de nem az apródon vásároltam és nem mûszaki cikket!!!
2 munkanapon belül általában.

SEGÍTSETEK! Állítólag múlt héten feladtak nekem egy csomagot, lehetséges hogy még nem ért ide?

aprod.hu-n vásároltam el?reutalással egy telefont, és miután megvettem az eladó a profilját is törölte a hirdetéssel együtt így nem tudok neki írni, nem tudom elérni. A beszélgetés elején még a személyes átvétel is felmerült csak sajnos túl messze lakik t?lem, meg persze a számlaszámot, nevet, várost tudom, így úgy gondolom nem valószín? hogy lenyúlta volna a pénzt. Szerintetek már tegyek feljelentést vagy csak a csomag késik? Fordult már el? valakivel ilyesmi? már 1 hete nem kaptam semmi hírt a telefonról kérlek segítsetek! :(

Legjobb válasz: A csomagot a feladója tudja csak kerestetni. Telefonon nem tudod felhívni az eladót? Ha sehogy nem tudod felvenni a kapcsolatot vele sanszos, hogy lelépett a pénzeddel. De jó hogy naponta 10 ilyen kérdés van, soha nem tanuljátok meg, hogy ismeretlennek ne utalj elõre?? Ez magyarország...

A csomagot a feladója tudja csak kerestetni. Telefonon nem tudod felhívni az eladót? Ha sehogy nem tudod felvenni a kapcsolatot vele sanszos, hogy lelépett a pénzeddel. De jó hogy naponta 10 ilyen kérdés van, soha nem tanuljátok meg, hogy ismeretlennek ne utalj elõre?? Ez magyarország...
Csak a WATERA a majdnem tuti megbízható! Ha máshol rendelsz inkább vállald az "utánvét" költségét, de ne fizess elõre!
A kérdező hozzászólása: Úgy voltam vele hogy majd írok neki fene gondolta volna hogy a hirdetéssel együtt a profilját is törli. Számlaszám alapján mindenkit meg lehet találni, ha feljelentem le tudják nyomozni nem? Ennyire elvetemült lenne hogy így is képes lenyúlni valakit? Meg abból gondolom hogy nem átverés mert miután eladta nekem rögtön törölte a hirdetést, ennyi erõvel fenn hagyhatta volna még hetekig és több embert is átverhetett volna. Mit gondoltok? :S
kérd el tõle a feladási papírt amivel igazolja hogy postára adta. Ha ez megvan és mégse kaptad meg, akkor te is utána tudsz kérdezni!
Tudakozványt a feladást követõ 15. naptól lehet, a feladóvevénnyel, vagy másolatával. Indíthatja a feladó de akár a címzett is. Viszont ha elveszik és kártérítésre kerül a sor, az csak a feladót illeti meg...

Ha a postán múlt hét kedden feladtak nekem utánvéttel egy csomagot, nem kellett volna már megérkeznie?

Ajándék lesz és kezdek marhára aggódni, hogy elkallódott vagy megsérült, esetleg nem fog ideérkezni id?ben...

Legjobb válasz: Kérd el az azonosítóját és az alapján tudsz érdeklõdni a postán, hogy merre jár.

Kérd el az azonosítóját és az alapján tudsz érdeklõdni a postán, hogy merre jár.

Párommal másfél éve élek együtt. Feladtam érte mindent. Egyik napról a másikra fura sms-eket kapott nőktől! Mikor rákérdeztem mi ez, azt mondta, hajtja az ösztön, de szeret, neki nem kell más, ez csak a változatosság miatt van! Mit tegyek?

Legjobb válasz: persze ez függ a társadalomtól is hogy az adott helyen mi az elfogadott. van ahol 3-4feleség az bakfitty. DE: az ember igaz ösztönlény mint minden más állat, csak attól különbözünk tõlük hogy mi eltudjuk folytatni a primitív ösztöneinket. mint a vadászszellem, és az hogy minél több nõt tartsunk egy háremben, domináns hímként. ha ez a kedves barátodnak nem megy akkor küld el a [email protected] &nyjába. ennyi.

persze ez függ a társadalomtól is hogy az adott helyen mi az elfogadott. van ahol 3-4feleség az bakfitty. DE: az ember igaz ösztönlény mint minden más állat, csak attól különbözünk tõlük hogy mi eltudjuk folytatni a primitív ösztöneinket. mint a vadászszellem, és az hogy minél több nõt tartsunk egy háremben, domináns hímként. ha ez a kedves barátodnak nem megy akkor küld el a [email protected] &nyjába. ennyi.
Pff...ezt a gáz szöveget...-, -' Hajtja az ösztön...aha..hát nem tudom... én nem tudnám eltûrni, hogy fé[email protected] mellettem azért, mert "hajtja az ösztön" a másikat... Õ már megcsalt, vagy megfog...tuti... Én otthagynám...tudom, nem könnyû, de az ilyen tetûtõl jobb minél elõbb megszabadulni...
"azt mondta, hajtja az ösztön, " Akkor te is hajtsd el. Mi ez hogy tartok egy állandó nõt de ide oda kóválygok mások között? Az ilyen miért szeretne?
Itt gáz szagot érzek...Ez tényleg elég gyenge szöveg, szerintem jobb lesz odafigyelned, ne hagyd, hogy hülyét csináljon belõled.
fõzz egy kávét két cukorral.
Beszélj vele. Itt nincs olyan h ösztön. Te vagy neki nem más. Ennyi.:)
Kérdezõ, a pasid egy önzõ, ostoba farok. Az más kérdés, hogy miért kell BÁRKIÉRT feladnod mindent? Egy ember sem ér meg ennyit, ugyanis a párod is elsõsorban a SAJÁT érdekét nézi egy kapcsolatban, ha neki úgy tartja kedve, te mehetsz amerre látsz. Mi van, ha egy nap úgy dönt, hogy talált nálad egy jobbat? Akkor az egész életedet feladtad egy semmiért? Ne haragudj, de ezt senki szemére nem vetheted, hogy feladtál érte mindent, mert ilyet egy ember nem csinál. Két teljes, önálló embernek kell párkapcsolatot alkotnia, és így senki nincs kiszolgáltatva a másiknak, ez a kölcsönös tisztelet. Sajnálom, hogy így kellett csalódnod, meg hogy buta módon feladtál mindent.
Kezd el felépíteni a saját független életedet, majd amikor elég erõs vagy, hagyd ott ezt a f*aszt a pitsába. A pasi így, hogy feladtál mindent, totálisan tudja, hogy ki vagy neki szolgáltatva, ezért õ félrekúrogathat meg mindent megcsinálhat veled. Ez az idõvel egyre rosszabb lesz, ahogy egyre ki leszel neki szolgáltatva, tönkre fogsz benne menni (gyerekrõl nem is beszélve).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt a kérdésemre.Minden válaszban találtam valamit, ami segít a továbblépéshez.

A szüleim 1 héttel ezelőtt Budapesten feladtak nekem egy karácsonyi csomagot Angliába, de még a mai napig nem kaptam meg. Mennyi idő alatt ér ide a csomag Budapestről, és ha nem kapom meg hol tudok utánaérdeklődni?

Legjobb válasz: Az ünnepek miatt még nyugodtan várhatsz.Volt ,hogy én nyáron 2,5 hét után kaptam meg a csomagot szintén Budapestrõl Angliába...

Az ünnepek miatt még nyugodtan várhatsz.Volt , hogy én nyáron 2, 5 hét után kaptam meg a csomagot szintén Budapestrõl Angliába...
nekem volt hogy egyszer 12 nap alatt ért ki Londonba Magyarországról, pedig nem volt ünnepi idõszak. Szerintem ne aggódj meg fog az érkezni.
Szia. Postán dolgozok, az elõttem szólók igazt mondanak.Ünnepek elõtt torlódnak a csomagok. DE. Sajnos volt olyan, hogy az ügyfél szõlõcukrot, vitamint meg hasonlóakat küldött Angliába.Több mint 1 hónapig nem érkezett meg a csomag, aztán egyszer egy szép nap visszajött Mora.Az angolok fosnak nagyon, mindent átvilágítanak. Nem engedték be az országba. Tehát ha élelmiszer jellegû, akár vissza is küldhetik, ha õk úgy Ítélik meg. Érdeklõdni a posta honlapján és személyesen a postán lehet a feladóvevény birtokában.
Karácsony táján nem csak a Magyar Posta, de az Angol Posta is és a világ összes postája túlterhelt... A szüleid feladáskor kaptak egy "Azonosítószámot", ezzel nyomon követhetõ a küldemény (a szüleid a Magyar Posta egyik hivatalában is számítógépen megnézethetik, hol a csomag, de te is a helyi postán ezzel a számon érdeklõdhetsz). Ez az Azonosítószám a csomag Feladóvevényén van feltüntetve!!! (Szüleid kaptak egy ilyet.) Szerintem 10-14 nap után kezdhetsz izgulni a csomagod miatt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ma megkaptam a csomagot. Kellemes Ünnepeket!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!