Találatok a következő kifejezésre: Feladatok kellenének, jövedelmezőség, viszonyszámok, készletgazdálkodás, elszámoltatás, (1 db)

Feladatok kellenének, árképzés, jövedelmezőség, viszonyszámok, készletgazdálkodás, elszámoltatás, hol találhatok ilyeneket a neten?

Segítsetek sürg?s lenne, a tanfolyamon csak elmagyarázta a tanár de nem adott feladatokat hogy tudjak gyakorolni. Ezért kellene, minél hamarabb.

Legjobb válasz: Számvitelhez kell? Kereskedelemhez innét lehet rendelni: http://orib.liw.hu/index.php?page=menu_19

Számvitelhez kell? Kereskedelemhez innét lehet rendelni: http://orib.liw.hu/index.php?page=menu_19


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mondd valaki valami jó fordítót? Mert a google forító nem igazán megbízható vagy annál jobbra ne számítsak nyelvtanilag?

1

Média házi: kultivál a magyar média?

0

Sorolj fel olyan folyóiratokat, újságokat, napilapokat, amelyekben helyesírással kapcsolatos cikkek is megjelennek, és olyan rádió- vagy televízióműsorokat, melyekben helyesírási kérdésekkel is foglalkoznak! Mik vannak?

3

Petőfi Sándor Az év végén című versének elemzése?

Jó magyarosok kérlek segítsetek! Sürgős lenne!

4

Matek házi?

1. 5 egymást követő számot összeszoroztunk, milyen számjegyre végződik a szorzat?
2.Milyen számjegyre végződik a legkisebb 2007 jegyű szám és a legnagyobb 2008 jegyű szám összegének és különbségének szorzata?

3

Állatgondozásról fogalmazást, hogy kell írni?

Ez a hobbi lenne..Pl olyan, hogy Az állatokat szoktuk vinni állatorvoshoz vagy nem tudom...

1

A) Legyen A3x2-es, B3x1-es, C2x2-es mátrix. Melyeket lehet kiszámolni az A+A^T, AA^T, (AC+A) C és az AA^T+BB^T kifejezések közül? Pozitív, negatív válaszát indokolja! B) Számítsuk ki A^2-2A+E mátrixot, ha A=121, 212, 121 és E=100, 010, 001.

3

Mit csinálnék másként ha éva lennék? Ember tragédiájfából egy negyed oldal kéne valaki pls :- (

1

Közlekedés ismereti órára csinálnom kell egy 10 oldalas házifeladatot, amelynek arról kell szólnia hogy, pl a magyar motorok, a magyar autók?

adjatok már ötleteket hogy miről írjak, és honnan ?

1

( gyökalatt a^5) ^4 = a^10. hogyan lett ennyi?

sehogy sem tudok rájönni :/

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!