Találatok a következő kifejezésre: Feladatok kellenének, jövedelmezőség, viszonyszámok, készletgazdálkodás, elszámoltatás, (1 db)

Feladatok kellenének, árképzés, jövedelmezőség, viszonyszámok, készletgazdálkodás, elszámoltatás, hol találhatok ilyeneket a neten?

Segítsetek sürg?s lenne, a tanfolyamon csak elmagyarázta a tanár de nem adott feladatokat hogy tudjak gyakorolni. Ezért kellene, minél hamarabb.

Legjobb válasz: Számvitelhez kell? Kereskedelemhez innét lehet rendelni: http://orib.liw.hu/index.php?page=menu_19

Számvitelhez kell? Kereskedelemhez innét lehet rendelni: http://orib.liw.hu/index.php?page=menu_19


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Francia segítség?

Most kezdtem el tanulni a nyelvet.

4

Mit lehet érettségin 5. tantárgynak választani?

A kötelező matekot,magyart,törit,és egy nyelvből megcsinálom (pl. német), akkor 5. tárgynak választhatok nyelvet(pl. angolt, vagy az nem lehet?

5

Valaki jó fizikás?

Holnap írunk fizikából és nagyon nem akar menni. Vannak pl feladataim,amik számomra nagyon magasak. Aki segítene,az írhon privit! Előre is jöszönöm, :))

27

Valaki lefordítaná németre?

Nagyon megköszönném, mert félévi jegyem múlik rajta, meg a karácsonyi ajándékom

3

Ismeri valaki a wc tartályban nyitási nyomás meghatározásának és/vagy a víz hálózati nyomásának meghatározásának képletét?

0

Mekkora egy órának az óra;perc;másodperc mutatójának végpontján lévő pont periódusa és sebessége, ha a mutató hossza 1;1, 2 és 1;4cm?

Ezt kaptuk fizika házinak de órán nem csináltunk számolást és nem igazán tudom hogy kell.

1

Milyen hatásai lehetnek a Teliholdnak?

2

Tudnátok segíteni?

Kaptam egy olyan feladatot amelyben egy foglamazást kell írni: "Hogyan tervezem sikeres jövőmet?" címmel. Az már megvan hogy mit fogok bele írni de sehogysem tudom elkezdeni. Mit írjak a bevezetésbe?

0

Jól csináltam meg az egyenlőtlenséget?

8-14x+4>x-2-18x

1

Angolból az a házim hogy a barátságrol kell irnom, és bele kell foglalnom hogy milyennek látok egy igazi barátot. Valaki nem irna nekem erről 10 sort? , mindegy hogy mit.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!