Találatok a következő kifejezésre: Fel van a hasam, és (174 db)

Ma találkoztam az egyik ismerősömmel, és kérdezte hogy mikor fogok szülni, mert látja hogy nagyon lent van a hasam és hogy fel van dagadva a szám. Mire számíthatok?

Még nem kéne szülnöm, most vagyok a 34-ik hétben, igaz uh szerin 37. Ráadásul még cukros is vagyok, (terhességi, inzulinos), meg a vérnyomásom is magas. Szóval mire számíthatok?

Legjobb válasz: Szia! Nekem ugyanezt mondták a héten, hogy lent van a hasam, nemsokára itt az idõ. És még csak szintén a 34.hétben vagyok. szerintem ez nem mérvadó, hogy a has lent van, attól még a szülés maga tolódhat késõbbre. Viszont azt hallottam, hogy úgymond ha a "száj kifordul", akkor már tényeg nem sok van hátra. Szóval éppen lehetséges hogy a napokban megtörténik:). Amúgy én is terhességi cukros vagyok, sajnos. Hogyhogy inzulint kaptál? Nagyon magas lett a terhelés, nem sikerült a diéta? Boldog babavárást, talán már nem sok van!!!

Szia! Nekem ugyanezt mondták a héten, hogy lent van a hasam, nemsokára itt az idõ. És még csak szintén a 34.hétben vagyok. szerintem ez nem mérvadó, hogy a has lent van, attól még a szülés maga tolódhat késõbbre. Viszont azt hallottam, hogy úgymond ha a "száj kifordul", akkor már tényeg nem sok van hátra. Szóval éppen lehetséges hogy a napokban megtörténik:) . Amúgy én is terhességi cukros vagyok, sajnos. Hogyhogy inzulint kaptál? Nagyon magas lett a terhelés, nem sikerült a diéta? Boldog babavárást, talán már nem sok van!!!
ja, az nem olvastam hogy uh szerint 37, hááát, akkor már tényleg lehet benne valami!!! Talán tényleg nemsokára meglesz!!
Nekem végig fent volt a hasam még az utolsó héten is, és mégis megszültem. Ez vmi régi hiedelem, ami vagy bejön vagy nem.
Szia! Ha magas a vérnyomid, a szád attól is be lehet dagadva!Birom az ilyen beszólásokat!Én is inzulinos voltam, már a 22.héttõl nyitva, azt kihúztam a 40.hétig, rajtam is minden kedves ismerõs látta, hogy "mindjárt meg fogok szülni", azt mégse jól látták!Ne törõdj velük!Ha nincsenek görcseid meg kakilási ingereid, és nem vérzel meg ilyesmi , már bocsi, hogy ezt irom, akkor akár végig is viheted a terhességedet! További jó egészséget nektek!!!:) ))
Szerintem is kihúzod egy darabig, attól mert még lent van a hasad, nem biztos, hogy korábban jön a baba. Én 27 hetes vagyok és már régóta lent van a hasam. Nekem még a méhszájam is a 11. héttõl 2100-as és a doki be se fektetett, mert azt mondta, hogy valószínû nem jön hamarabb.

Felfázás vagy mi lehet ez? Mult héten észre vettem csütörtökön hogy fáj a hasam alja és fel vagyok püffedve és fehér folyásom van a hasam aljátol felfelé..

30án volt meg és most jövöhét hétvégén kell megjönni e,ez tuti nem terheség ugye?Kaptam rá kenöcsött mert azt mondta a doki hogy hüvely gyulladásom van de megse vizsgált ugy :( csak megnyomkodott és benézett,7estére szolt a kezelés és ugyan ugy vagyok mint voltam..de szaga nincs a folyásomnak...Milehet ez???

Legjobb válasz: Valoszinu egy kicsit fel vagy fazva,azert nincs szaga a folyasodnak.Nitrofurantoin tabletta,vagy ha nincs akkor cickafarkfu tea,ulofurdo de ihatod is.Nagyon jo.

Valoszinu egy kicsit fel vagy fazva, azert nincs szaga a folyasodnak.Nitrofurantoin tabletta, vagy ha nincs akkor cickafarkfu tea, ulofurdo de ihatod is.Nagyon jo.
Ezek nem felfázásra utaló jelek. ha fel lennél fázva, akkor folyton pisilni kéne járnod és nagyon fájna a pisilés. sztem tutira valami nõgyógyászati eredetû a bajod. menj el egy normális nõgyógyászhoz, aki veszi a fáradságot és tisztességesen megvizsgál, és UH-t is néz.
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm a vállaszokat...már nagyon kivagyok ezmiatt, hogy nem képes kivizsgálni az orvos hiába mondom hogy mi bajom van.

Szerintetek amikor csikar a hasam és hasmenésem van akkor miért áll fel?

Legjobb válasz: Biztos ilyen jó neked hogy csikar a hasad és hasmenésed van:)

Biztos ilyen jó neked hogy csikar a hasad és hasmenésed van:)
mer veletlen szentabletta helyett viagrat szedsz, figyelj oda
A kérdező hozzászólása: viccesek vagytok. elég szar úgy rohanni a wc re amikor híg fosás van hogy feláll.
Én is izgalomba jövök a hascsikarástól, ezért néha direkt is elrontom a hasam. :) 19L
Rosszul mozdultatok! Mással is megesik! A két dolgot nem nagyon tudom, összekapcsolni. A mostani szexet a puffadással!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Hát ki tudja lehet van valami ott!
Baba? Mikor volt meg utoljára?
szia , velem is tortent mar hasonlo nekem is fajt de sajnos nem baba volt nekem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! És neked meddig fáj mert én még most is érzem! Minden jót nektek

Érdeklödni szeretnék hgoy multhet kedden volt vetélésem És mütéti beavatkozasom is volt . Es még mindig fáj a hasam és vérzésem is rengeteg van . Ez normális? Tegnap repultem vissza angliaba . Félek hgoy vaalmi baj lesz?

Legjobb válasz: Szia, elõször is hívd fel az orvosod, MF-od, hogy tudasd velük, hogy elvetéltél és mûtéted is volt. Sajnos itt nincs 6 hetes kontroll. Nekem két vetélésem volt, mikor magamtól vetéltem el, akkor volt két hétre rá uh, de mikor mûtétem volt, az után nem volt uh. Mondták, hogy 2 hét vérzés teljesen normális. Sajnos itt nemigen foglalkoznak az emberrel. Sajnálom, hogy elvetéltél. Várj legalább egy mensit, aztán esetleg el lehet kezdeni apróbálkozást.

Szia, elõször is hívd fel az orvosod, MF-od, hogy tudasd velük, hogy elvetéltél és mûtéted is volt. Sajnos itt nincs 6 hetes kontroll. Nekem két vetélésem volt, mikor magamtól vetéltem el, akkor volt két hétre rá uh, de mikor mûtétem volt, az után nem volt uh. Mondták, hogy 2 hét vérzés teljesen normális. Sajnos itt nemigen foglalkoznak az emberrel. Sajnálom, hogy elvetéltél. Várj legalább egy mensit, aztán esetleg el lehet kezdeni apróbálkozást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod . Remélem nem lesz semmi gond csak félek nagyon , nehogy baj legyen .nem tudom ilyenkor mi a helyes .

Mért hideg mindig a hasam alja? Minden kismamának hideg? Nekem, amióta beléptem a második trimeszterbe szinte minden nap hideg. Még akkor is, amikor rétegesen fel vagyok öltözve és több réteg ruha van a hasam alján is.

Itt olvastam egyszer,hogy így h?ti magát a baba?!Vagy miért hideg??Nem fázik olyankor??Most is jég hideg.Ez normális??

Legjobb válasz: nekem is hideg volt. nem tudom miért,talán ott nincs annyi ideg. gõzöm sincs 3 hetes baba anyukája

nekem is hideg volt. nem tudom miért, talán ott nincs annyi ideg. gõzöm sincs 3 hetes baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Nekem is köldököm környékén hideg.
ezt a kérdést én is felakartam már tenni. :) nekem is hideg, érdekelne hogy miért! Ha valaki esetleg tudja...
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki, hogy nem járunk sikerrel, mert senki nem írt róla semmit sem :S
A kérdező hozzászólása: Meg feje is fáj csöppöt(mintha zsibbadna)
Ne aggódj, a tabi elintézte amit el kell...
egy jó tanács ha nem akar babát zuhanyozza ki magát ez hatásos!jó bõ vizzel mossa ki magát!ez tuti!!!
Az elõttem válaszoló valószínûleg nagyon fiatal és tapasztalatlan. Nehogy hallgasson rá bárki is! Az ondó hihetetlenül életképes és olyan helyeken "bújik meg" a hüvelyben ahol nem tudod kimosni. Mit gondolsz, ha ez mûködne, akkor miért vennének az emberek méreg drága fogamzásgátlókat és óvszereket. Ha lehet ne terjeszd az ilyen primitív tanácsokat!!

Honnan tudom hogy a 4 hós babámnak jön e a foga vagy a hasa fáj mert valószínűleg viszket az ínye mert állandóan a szájaában van a rágóka és ráharap mindenre, közben pedig a lábát húzza fel, és nem kemény a hasa?

Éjjel többször felkel és a lábát a hasához húzza és körülbelül óránként kel fel.

Legjobb válasz: Szia! Igen megváltozott az e-mail cimem. [email protected]bermail.hu

Szia! Igen megváltozott az e-mail cimem. [email protected]
Szia! AZ én lányom 4 és fél hós és már jó pár napja én is evvel a próblémával küzdök. Éjjel többször felkel és iszonyatosan sir aztán pár perc után visszaalszik. Én ekkor bekenem az inyét dentonixxal. Én sem tudom megállapitani neki, hogy jön-e a foga. Hiába tapogatom az inyét én nem érzek semmit ( bár azt sem tudom hogy igazából mit kellene). Viszont ö is szinte egész nap az öklét szopogatja és a rágokáját is rágja.
sziasztok 5, 5hós babámank jön a foga.csak írom mit érzek.látok. az ínyén szinte látszik a fogak mintázata.
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszolonak irtam priviben de nem kapja meg?hogy érlek el?

Sokadik reggel ugy és arra ébredek hogy mintha nyujtozkodnék de nem teszem megfeszül az összes izmom a vádlimtol a hasam és a derekam. Félek ilyenkor ez nem árthat a babának? Van erre megoldás? Magne b6 ot nem szedhetek.

Ma reggel ráadásul tüsszögnöm kellett és mindenem pocim is belefájdult fél óráig tartott!23 hetes kismama

Legjobb válasz: A görcsök valószínûleg a magnéziumhiánytól vannak. Kérdezz rá az orvosnál, vagy hívd fel a védõnõt, hogy mit tehetsz! Nem hiszem, hogy a babának árt, de az se jó, ha neked vannak ilyen kellemetlenségeid.

A görcsök valószínûleg a magnéziumhiánytól vannak. Kérdezz rá az orvosnál, vagy hívd fel a védõnõt, hogy mit tehetsz! Nem hiszem, hogy a babának árt, de az se jó, ha neked vannak ilyen kellemetlenségeid.
Szia! Mindenképp szedd a magne B6-ot a béres félébõl eleinte legalább 2 öt naponta, túladagolni nem lehet, max hasmenés.Szóval nyugodtan lehet szedni, sõt kell is izomfájdalomkor.

Fogamzásgátlót szedek már fél éve, és mostanában (az utóbbi 3 hónapban) az a panaszom, hogy görcsös érzés van a hasamban. (olyan szúró, nem túl erős, de zavaró görcsös érzés) Csak érdeklődöm, hogy van-e okom a félelemre? Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Már voltam orvosnál, aki mondta hogy keressem fel ha a panaszaimat továbbra is tapasztalom. Tegnap voltam idõpontért, de közölte velem a recepciós nõ hogy nem tud adni sajnos idõpontot! Most voltam tesztért, de túl drága volt, azt majd csak holnap veszek. :(

A kérdező hozzászólása: Már voltam orvosnál, aki mondta hogy keressem fel ha a panaszaimat továbbra is tapasztalom. Tegnap voltam idõpontért, de közölte velem a recepciós nõ hogy nem tud adni sajnos idõpontot! Most voltam tesztért, de túl drága volt, azt majd csak holnap veszek. :(
A kérdező hozzászólása: És ha nem biztos, akkor mi más lehetséges?
Szerintem ha voltal dokinal, es nem mondott egyebet, csak azt hogy ha tovabbra is fent allnak a tuneteid menj vissza. En vennek egy tesztet, es az eredmenytol fuggetlenul visszamennek. Vannak mar olcsobb tesztek is, de ahhoz hogy megnyugodj mindenkepp csinalj egyet, es utana irany a doki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!