Találatok a következő kifejezésre: Fel van a (10555 db)

Az normális hogy 6 hónapos a babám és még félig van a vigantol olaj? Mindennap kapta

Legjobb válasz: Szia! Én is ezen gondolkoztam..ha dokinál járunk minden alkalommal megkérdezi,hogy d-vitamint írjon-e fel a kislánynak. Ilyenkor meglepõdök,mivel még mi is csak az elsõ ü.-nél tartunk,és még mindig van belõle. ( a lányom fél éves) De én kiszámoltam:)) Az üvegen írva van,hogy 1ml az kb. 30 csepp,na most az üveg az 10 ml,tehát az 300 csepp. Mivel napi 1 cseppet kell adni,az kb. 10 hónap:))

Szia! Én is ezen gondolkoztam..ha dokinál járunk minden alkalommal megkérdezi, hogy d-vitamint írjon-e fel a kislánynak. Ilyenkor meglepõdök, mivel még mi is csak az elsõ ü.-nél tartunk, és még mindig van belõle. ( a lányom fél éves) De én kiszámoltam:) ) Az üvegen írva van, hogy 1ml az kb. 30 csepp, na most az üveg az 10 ml, tehát az 300 csepp. Mivel napi 1 cseppet kell adni, az kb. 10 hónap:) )
Normális:)
Velem terhesen is szedették, 11 hetes a lányom, de nekem is félig van:-)
Ha minden nap adod, akkor miért ne lenne normális? Igen, ennyi idõ alatt fogy. De nem igazán értem, milyen információ birtokába jutottál most, hiszen ezt gondolom eddig is tudtad, tapasztalat alapján.
Jólvan akkor csesszétek meg, sértõdékeny picsák. Nyaljátok csak egymás seggét, amikor hülyébbnél hülyébb kérdéseket tesztek fel mert annyira unatkoztok, aztán aki rávilágít arra, hogy ennyire már nem kéne ostobának lenni, akkor azt pontozzátok le. Hajrá. Tényleg van abban valami igazság, hogy ha egy nõ otthon van a gyerekével, akkor egy idõ után beszûkül az agya de rendesen. Legalább is a többségnél ez figyelhetõ meg. Örülök, hogy engem még más dolgok is tudnak foglalkoztatni, hála az égnek.

Több napja vmi nyalka féle van a torkomban! Nem megy se le, se fel! Hogy szabaduljak meg tőle? Mi lehet ez?

Olyan mint mikor az ember beteg es valadek kerül a torkara, de ki tudja azt kopni! Am en nem tudom ezt most, es egyfolytában eroseket nyelek akaratlanul is, h lemenjem! De nem mozdul semerre! Néha úgy érzem nagyobb lesz es nem fogok tudni levegőt kapni! Nem vagyok beteg, nathas, nem folyik az orrom stb..., szóval semmi! Mi lehet ez? Kérlek, segitsetek, mert nagyon rossz már!

Legjobb válasz: Próbálj torokfertõtlenítõ szopogatótablettát szedni (pl. Septofort), mert bár más tüneted nincs ez még lehet fertõzés. Ha 1-2 nap alatt nem javul akkor gégészet.

Próbálj torokfertõtlenítõ szopogatótablettát szedni (pl. Septofort), mert bár más tüneted nincs ez még lehet fertõzés. Ha 1-2 nap alatt nem javul akkor gégészet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Megpróbálom!
Úgy hívják, hogy sleim. Ez egy sûrû váladék, ami nagyon tapad a torok falához. Menj vele orvoshoz, az megvizsgál, és felír sleimoldót.

Miért jelez az olajnyomás szint jelző ha amúgy félig van a tartály olajjal?

1989 évjárAtú II-es Golf 1.3 benzines

Legjobb válasz: Mert lehet, hogy annak ellenére, hogy félig van a minimumot jelzõ vonal még a felett van! Jól megnézted? Ha nem az a baj, lehet elromlott a lámpa...:S Menj el szerelõhöz, ha nõ/lány vagy akkor egy férfival menj, mert hamar átvághatnak!

Mert lehet, hogy annak ellenére, hogy félig van a minimumot jelzõ vonal még a felett van! Jól megnézted? Ha nem az a baj, lehet elromlott a lámpa...:S Menj el szerelõhöz, ha nõ/lány vagy akkor egy férfival menj, mert hamar átvághatnak!
Nem vagyok autószerelõ, de szerintem csak a gombát kell kicserélni!
Gombát?
Gomba, mint olajgomba. Az olajnyomásjelzõ egyébként nem az olajszintet jelzi, hanem a kenõolaj nyomását. Jó, persze, van hozzá köze, mert alacsony olajszintnél alacsonyabb a nyomás, ráadásul késõbb is épül fel, de akkor sem azt jelzi. Hideg motornál indítás után 1-2 másodpercen belül ki kell aludnia, illetve meleg motornál alapjáraton néha bevillanhat. Egy normális autószerelõ meg tudja neked mondani, hogy csak az olajgomba kapcsolgat össze-vissza vagy tényleg nincs olajnyomás (nem nagy mûvészet, csak az olajgomba helyére egy nyomásmérõt kell csatlakoztatni, igaz, kell hozzá egy kicsit barkácsolni). Ha a gomba a hibás, akkor a csere segít, ha nem, akkor valahol engedi az olajat (ha az égéstérbe, akkor kék füst jelzi, ha kifelé, akkor olajfolyás), vagy csak egyszerûen kopott a motor, az olajszivattyú olajszállítása kevés és a nagy nehezen összehozott olajnyomás is "eltûnik".
A kérdező hozzászólása: köszönjük:)

Az milyen telefon (érintõképernyõs), aminek nem alul, hanem felül van a töltõ csatlakozója?

Legjobb válasz: Az egy nagyon speciális típus, kínai titkosügynököknek van ilyen.

Az egy nagyon speciális típus, kínai titkosügynököknek van ilyen.
A kérdező hozzászólása: Közben rájöttem, Galaxy Ace.
Meg van még pár...

28 napos ciklusnál biztos, hogy félidőben van a sikeres "akció"?

Legjobb válasz: Nekem szinte óramû 28 napos, néztem ovu tesztet pár hónapig mindig pontosan ugyanakkor volt pozitív. Erre építettem az együttléteket és nem lettem terhes. Júniusban nem számoltam és tudom, hogy mensi után 2 nappal lettem terhes pár napra rá meg is volt a beágyazódási egy csepp vér. Egyébként ez a Jónás napok egyike is volt-tehát én nem hiszem el a félidõs dolgot, hogy akkor van csak peteérés-úgy tûnik nekem akkor nincs:-) 7 hkm

Nekem szinte óramû 28 napos, néztem ovu tesztet pár hónapig mindig pontosan ugyanakkor volt pozitív. Erre építettem az együttléteket és nem lettem terhes. Júniusban nem számoltam és tudom, hogy mensi után 2 nappal lettem terhes pár napra rá meg is volt a beágyazódási egy csepp vér. Egyébként ez a Jónás napok egyike is volt-tehát én nem hiszem el a félidõs dolgot, hogy akkor van csak peteérés-úgy tûnik nekem akkor nincs:-) 7 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál. Akkor hasonlóan csináljuk majd mi is, nem koncentrálunk rá nagyon a félidõre. :) Gratulálok, vigyázz magatokra!
Hallottam már olyanról is (most 2 éves a kislánya, vagy talán lassan 3), akinek sok próbálkozás után kiderült, hogy a menstruációja elõtt 4 nappal van az ovulációja. Nagyon ritka kivétel az ilyen, de a félidõ az a szabály, ami általában igaz és persze van egy jópár kivétel is...
mennyi vagy ? :D
Már mulo félben vagy, annyit már kibírsz. Még mindig ott a petting. :D
A kérdező hozzászólása: nem szeretkezek :DD köszönöm a válaszokat :) )
most egy aktussal segíthetsz a baciknak egészen a méhedig jutni pl. de fájdalmas is lehet az aktus - természetesen attól függõen, hogy milyen mértékû a baj
A kérdező hozzászólása: valami kihatással lehet-e a szexuális életemre. azért.
na kapok választ? :D
nem felfázás = fertõzés nem érdemes most szeretkezned
Öööm, ezt most azért kérdezed h a barátod elkaphatja-e, vagy azért mert véleményed szerint ez vmilyen kihatással lehet a szexuális életedre?
A kérdező hozzászólása: kérdésre kérdés ?
Utolso vagyok, ajánlhatom a 68as pózt. Te leszopod, o meg jon eggyel :D

Amikor csókolózol te mit szeretsz ha alul vagy ha felül van a nyelved?

Legjobb válasz: s ha korkorosen csokolsz akkor hogy lehet fent vagy lent ;)

s ha korkorosen csokolsz akkor hogy lehet fent vagy lent ;)
Már ne haragudj, de te hogy csókolózol? Nekem össze-vissza jár a nyelvem, nem csak alul vagy felül van.
ha középen.
le nem szarom????
A kérdező hozzászólása: az utolso kozel jart hozzá namind1

Ha már a vége felé van a menstruációm, és éppen strandolok használhatok tampont?

mert úgy tudom,hogyha csak egy kicsit nedves a tamponom akkor könnyen megsérti a hüvelyemet.de akkor most így hogy starndoljak?

Legjobb válasz: ha normálisan van felhelyezve akkor elméletileg nemkéne h felszivárogjon. képzeld el ha a balaton vize felszivárogna :D énmár voltam tamponnal vízben, és mikor kihúztam, volt egy határvonal a kihúzószálon, h csak addig lett vizes. de amúgy ha nem telt meg a tampon, akkoris kilehet húzni, fõleg a minit, mert gondolom aztfogsz hazsnálni. felsérteni csak nagyon ritkán sérti fel

ha normálisan van felhelyezve akkor elméletileg nemkéne h felszivárogjon. képzeld el ha a balaton vize felszivárogna :D énmár voltam tamponnal vízben, és mikor kihúztam, volt egy határvonal a kihúzószálon, h csak addig lett vizes. de amúgy ha nem telt meg a tampon, akkoris kilehet húzni, fõleg a minit, mert gondolom aztfogsz hazsnálni. felsérteni csak nagyon ritkán sérti fel
Szia persze nyugodtan használhatsz, csak az a lényeg hogy amikor kijöttél a vízbõl menj el cserélni. Nem fogja megsérteni a hüvelyedet, amikor kijösz a vízbõl könnyû lesz kihúzni mert a víz is kicsit fel fog szivárogni a tamponba. A felhelyezésétöl mindenki fél egy kicsit az elején, de a használati utasításon részletesen rajta van minden. Lazíts és ez a lényeg. Jó strandolást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm.Aranyos vagy:)
A kérdező hozzászólása: hát nekem nagyon erõsen jön meg.úgyhogy lehet h nem lenne elég a mini?

Tépőzáras chapsnek miért belül (ló felé) van a tépőzárja? Nem zavarja a lovat?

Van egy chapsem aminek belül van a tépőzárja.

Legjobb válasz: Kívül van az, csak te rakod rossz lábra.

Kívül van az, csak te rakod rossz lábra.
én még soha nem láttam olyan chapset aminek a ló felé lenne a tépõzárja:D szerintem kicsit félre nézhettél valamit.
A kérdező hozzászólása: Rosszul veszem fel?
Nekem is tépözáras van. Próbáld fordítva felvenni! Menni fog! Van hogy én is benézem és fordítva veszem fel ;) lényeg hogy tépözár ki!
Szerintem is fordítva veszed fel, semmi logika sincs abban, ha belül van a tépõzár.
A kérdező hozzászólása: Kívülrõl szebb mert nem látszik. Ezek szerint jól benéztem (senki nem szólt sztem észre se vették) már fordítva hordom köszi a válaszokat (attól még válaszolhattok).

Rendelőintézetben (SZTK) ellátják azt, akinek az ország másik felében van a bejelentett lakcíme?

Ha valaki albérletbe vagy kollégiumba költözik az ország másik felébe, és nincs oda bejelentve (ideiglenesre sem), ez jelenthet gondot, amikor elmegy a rendel?intézetbe mondjuk fogamzásgátlót íratni, vagy nem foglalkoznak a lakcímmel?

Legjobb válasz: Itt pesten vannak kórházak, ami nem kerülethez kötött. Honvéd, Máv. Ami kerületi, ott úgy zajlik, hogy háziorvos utal oda. Háziorvost bárhol az országban választhatsz a lakcímkártyától függetlenül. Tehát megoldható...

Itt pesten vannak kórházak, ami nem kerülethez kötött. Honvéd, Máv. Ami kerületi, ott úgy zajlik, hogy háziorvos utal oda. Háziorvost bárhol az országban választhatsz a lakcímkártyától függetlenül. Tehát megoldható...
Házidokit bárhol választhatsz, igaz megjegyzi, hogy nem árt bejelenteni a címet, de az mindegy :D Õ meg be tud utalni bárhova.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. Sajnos nem Pestrõl van szó. Egy családtagom van ilyen helyzetben, konkrétan a fogamzásgátló tabi kéne neki. Nõgyógyászhoz általában nem kell beutaló. Az érdekelne, hogy ha elmegy a rendelõintézetbe, felírják-e neki, vagy elküldik onnan.
Orvosfüggõ, de pl. háziorvos is felírhatja fogamzásgátlót.
Valóban orvos függõ. Én körzeti rendelõben dolgozom és fog.gátlót felírunk, mert azon nincs támogatás.Meg kell próbálni ott ahol vagy.
Ráadásul sürgõsségi ellátásban részesítenek bárkit, bárhol. Vannak olyan nõgyógy.osztályok, ahol szintén felírják a gyógyszeredet, bár nem nagyon örülnek neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!