Találatok a következő kifejezésre: Fel lehet valakit (512 db)

Ilyen álláshirdetés miatt fel lehet valakit jelenteni?

http://aprod.hu/hirdetes/allast-kinalunk-az-alabbi-munkakoro.. Emelt díjas sms-sel lehet jelentkezni. Ekkora, és ilyen mértékű szánalmas átveréssel még nem találkoztam. Kifordul a belem az ilyen férgektől.

Legjobb válasz: Amennyiben semmilyen valódi munkaajánlat nincs mögötte, akkor ez bizony folytatólagosan, üzletszerûen elkövetett csalás. A jogi szöveg a hirdetésben sem menti fel õket ez alól, ha mindenkinek nem is adnak munkát, kell hogy valakinek tudjanak adni. Hitel témában is láttam már hasonlót. Munkaügyi központ felé lehet jelezni, mivel a munkaközvetítõi tevékenység elvileg regisztrációköteles. Ezen túl nem tudom, hogy egy rendõrségi feljelentésbõl lesz e bármilyen eljárás, de jogalapja lenne.

Amennyiben semmilyen valódi munkaajánlat nincs mögötte, akkor ez bizony folytatólagosan, üzletszerûen elkövetett csalás. A jogi szöveg a hirdetésben sem menti fel õket ez alól, ha mindenkinek nem is adnak munkát, kell hogy valakinek tudjanak adni. Hitel témában is láttam már hasonlót. Munkaügyi központ felé lehet jelezni, mivel a munkaközvetítõi tevékenység elvileg regisztrációköteles. Ezen túl nem tudom, hogy egy rendõrségi feljelentésbõl lesz e bármilyen eljárás, de jogalapja lenne.
Kérdezõ, te meg mit pattogsz? Elgurult a gyógyszered?
nem
ha lehet is, ha nem is ilyenhez nem szabad jelentkezni
Nem!Én már láttam nem egy ilyen hirdetést, ahol 90-es tel.számot kell felhívni! Sajnos sok az elkeseredett munkanélküli, aki már nem gondolkozik reálisan, csak mindenképp munkát akar és ezt használják ki az ilyenek!
A kérdező hozzászólása: Persze hogy nem szabad küldeni smst. De annyira felháborít, hogy ilyen embereken akarnak pénzt keresni az ilyen ingyenélõ tetvek.
És mit mondasz a rendõrbácsinak. Tessék õt letartóztatni mert szerintem tisztességtelen hogy így szerez pénzt pont a rászorulóktól? Konkrétan [email protected]ák.
A kérdező hozzászólása: világosan leírtam a pattogásom okát.
ha mindkét fél beleegyezett akkor nem
Én voltam az utolsó. Jól látod, ha a 15 éves lány beleegyezett, akkor nem lehet feljelenteni. A véleményed meglehet arról a 36 éves férfiról (mint ahogy nekem is megvan), de törvényt nem sértett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. az utolsó kommentet veszem a leghasznosabbnak. tudom mi a kiskorú, és a fiatalé korú..én egy 15 éves lányról beszéltem vagyis fiatalkorúról. a pasi viszont 36 volt....de akkor tehát nem lehet feljelenteni??!!
Más a fiatalkorú és más a kiskorú. 14 alatt kiskorú, a beleegyezésével SEM szabad szexelni vele, ezért fel lehet jelenteni a partnerét. 14 felett (de még 18 alatt) fiatalkorú, az õ esetében, ha beleegyezett, akkor szabad szexelni, a partnere nem követ el semmi rosszat, nincs miért feljelenteni.
hát ha minden szakító pár feljelentené egymást, mert egykor lefeküdtek, akkor a bíróság elõtt szép hosszú sorok kígyóznának :>
biztos összevesztek azóta :D
legalább is itt Magyarországon pedofíliának számít De hát miért akarnál te feljelenteni valakit, ha a másik is akarta?
ahogy az elözö írta, ha a fiatal koru 13 év alatti akor pedofiliának is számit.
Igen. Ha a fiatalkorú még nincs 14 éves a pasi meg már elmúlt 18 akkor igen.
sztem a kérdezö az a pasi aki szexelt a fiatalkoruval.a nyakam rä.csak mst félsz hogy feljelentenek..tudod honnan derül ki hogy te vagy az? a kérdezö kommentjéböl..tehät fasza vagy.....lefekszel egy 15 éves csajjal...hallod..ha egy 10 éves kérné hogy fekpdj le vele...megtennéd..?csak mert beleegyezik?sztem lazän fellehet jelenteni az ilyet..valamilyen formäban elöszednék az biztos

Fel lehet valakit jelenteni telefonon való zaklatasert?

Vezetékes telefonon hivogat minket valaki, van amikor reggel 5kor vagy este 10kor, de elofordul hogy egész nap. Nem szól bele semmit. Telefonszám csere megvolt, akkor egy időre elmúlt de egy pár hónap után megint elkezdte csinálni. Már több mint egy éve megy ez így. Ha bemegyek rendőrségre és fejelentem, hülyének néznek?

Legjobb válasz: Fel lehet jelenteni. Elvileg elég könnyedén vissza is tudják keresni ki hívott és mikor. Arra viszont ne számíts, hogy ezért komoly büntetés jár.

Fel lehet jelenteni. Elvileg elég könnyedén vissza is tudják keresni ki hívott és mikor. Arra viszont ne számíts, hogy ezért komoly büntetés jár.
Persze, de ezért nem kap börtön az bizonyos illetõ
A kérdező hozzászólása: Nem is akarom hogy börtönbe jusson vagy nagy büntetést alapján, csak azt hogy fejezze be.
A kérdező hozzászólása: *kapjon


Fel lehet valakit azért jelenteni mert engedély nélkül tart mosómedvét, esetleg kicsi ketrecben tartja azt a szerencsétlen állatot?

Legjobb válasz: Igen, simán fel lehet jelenteni. Mivel tilos tartani. " Magyarországon 2010-tõl nem lehet háziállatként mosómedvét tenyészteni és forgalmazni, de akinek korábban volt, a szükséges engedélyek beszerzése után megtarthatta az állatot. ("

Igen, simán fel lehet jelenteni. Mivel tilos tartani. " Magyarországon 2010-tõl nem lehet háziállatként mosómedvét tenyészteni és forgalmazni, de akinek korábban volt, a szükséges engedélyek beszerzése után megtarthatta az állatot. ("

Fel lehet valakit jelenteni csúnya beszédért, ha 11 éves?

Legjobb válasz: Persze , fellehet , sõt a gyereket ilyen nagy vétkekért még halálra is ítélik . Viccet félretéve fel lehet csak úgy kiröhögnék a rendõrségen hogy csak na . Gondol csak bele : -Jónapot kívánok feljelentést szeretnék tenni X Y Magyar állampolgár ellen . -Igen magának is jónapot mit követett el ? -Hááááát csúnyán beszélt . - ...... -De 11 éves és neki ezt nem szabad ! -...... Na húzzá' a jó büdös [email protected] a hülyeségeiddel ! Hát körülbelül .

Persze , fellehet , sõt a gyereket ilyen nagy vétkekért még halálra is ítélik . Viccet félretéve fel lehet csak úgy kiröhögnék a rendõrségen hogy csak na . Gondol csak bele : -Jónapot kívánok feljelentést szeretnék tenni X Y Magyar állampolgár ellen . -Igen magának is jónapot mit követett el ? -Hááááát csúnyán beszélt . - ...... -De 11 éves és neki ezt nem szabad ! -...... Na húzzá' a jó büdös [email protected] a hülyeségeiddel ! Hát körülbelül .
Csak ha kimondja a t betûs szót. Amiatt börtönre is ítélhetik. Egyébként nem.
t betûs szót?
A kérdező hozzászólása: biztosan a tehénre gondolt.:$.:DD
A kérdező hozzászólása: Én is valahogy így képzeltem el:D. na mindegy, csak kínácsi voltam... elég idióta kérdések jutnak mostanában az eszembe..:)

Fel lehet valakit jelenteni e-mail cím alapján?

Tudom az illet? e-mail címét,keresztnevét, és 2 telefonszámát. Annyi a történet,hogy megvett t?lem valamit és hibás volt,visszahozta pár nap múlva, kifizettem azt,amennyibe került,s?t, az útiköltséget is és elvitt egy alkatrészt. Ilyet persze nem tehet,szóval valamilyen úton-módon szeretném visszakapni.

Legjobb válasz: Nem értem! Megfenyegetett, vagy meglopott? Amit leírtál, úgy hangzik, mintha te egy lelkiismeretes eladó lennél, akitõl rossz terméket vett valaki, és te így kárpótoltad õt, hogy visszavásároltad a hibás terméket és még "ajándékot" is adtál neki. Szép gesztus! Nem értem, miért akarod feljelenteni. Egyébként, hogy konkrétan a kérdésre is válaszoljak, szerintem e-mail cím alapján nem, vagy csak alapos indokkal lehet valakit feljelenteni. De a birtokodban vannak telefonszámok is, amelyeknek egyszerübb kideriteni a tulajdonosát (ha nincs titkositva).

Nem értem! Megfenyegetett, vagy meglopott? Amit leírtál, úgy hangzik, mintha te egy lelkiismeretes eladó lennél, akitõl rossz terméket vett valaki, és te így kárpótoltad õt, hogy visszavásároltad a hibás terméket és még "ajándékot" is adtál neki. Szép gesztus! Nem értem, miért akarod feljelenteni. Egyébként, hogy konkrétan a kérdésre is válaszoljak, szerintem e-mail cím alapján nem, vagy csak alapos indokkal lehet valakit feljelenteni. De a birtokodban vannak telefonszámok is, amelyeknek egyszerübb kideriteni a tulajdonosát (ha nincs titkositva).
Ez nem lopás volt, hanem megegyezés. Hiszen te valóban kártérítéssel tartoztál neki (nemcsak a termék árával, hanem a járulékos költségeivel) õ pedig a te beleegyezéseddel saját hatáskörben ezt érvényesítette. Tudod, hogy hol lakik? Csak ebben az esetben tudhatod, hogy mennyi is volt az utiköltsége. Még ha egy városon belül is vagytok, neki kétszer kellett az utat megtennie hozzád oda-vissza, ezért a 10 ezer forint teljesen korrekt összeg (gondolom te bkv jeggyel számolsz, õ meg benzinpénzzel). Eladtál egy rossz cuccot. Hát nem sikerült rajta nyerészkedned...Ennyi nyeld le!
A kérdező hozzászólása: A cucc kb 25 rongy volt egyben Amiket elvitt értek kb 10 rongyot
Hát ezt akkor és ott kellett volna tisztázni! Utólag már... Tanulópénznek jó volt! Egyébként mekkora összegrõl van szó?
A kérdező hozzászólása: Tudom a nevét, szóval nem is az már a kérdés, hogy fel lehet-e A történet úgy volt, hogy eladtam neki valamit, amirõl nem is tudtam, hogy rossz, mert megjavíttattam 1 hónappal elõtte.(konzol). Szólt, hogy rossz a cucc és cseréljük vissza Visszahozta és utána azt mondta, hogy útiköltségként felhasznált pár alkatrészt belõle(kb 10 ezer ft értékûeket). Az útiköltség oda-vissza 10x nem kerül ennyibe.
ha feljelented, azzal magadat is-ott kezdõdik, hogy "csalás"
Egyetértek az elõttem szólóval. Gondot okoztál valakinek (bár dícséretes, hogy megpróbáltad kárpótolni), de alapvetõen itt te voltál aki a kezdeti hibát elkövetted. Azt az alkatrészt lehet, hogy eltulajdonította, lehet, hogy nem. Ezt hogyan akarnád bizonyítani? Ha én lennék a rendõr helyébe, akinek a feljelentést teszed lennének feléd kemény keresztkérdéseim és nem biztos, hogy jól jönnél ki belõle...
én azt nem értem hibás terméket miért kell eladni?
A kérdező hozzászólása: budapesten belül 4 kisebb utazás marhára nem 10ezer forint...

Fel lehet valakit jelenteni azért mert "önkényuralmi rendszer jelkép"-ét tetováltatja magára?

Egy nagy vörös csillagba belerajzolták a sarló-kalapácsot!

Legjobb válasz: Szerintem ne jelents fel senkit mert csak saját magadnak teszel vele rosszat fõleg ,ha kiderül. Neked miért fáj ,ha ezt csinálja? Legyen büszke rá az anyja... Sokan mondanak sokmindent akik éltek benne egyesek szerint jó mások szerint rossz volt. Egy kollégám 10 évet várt rá ,hogy kapjon lakást ,de addig is dolgozhattak. Ma lenne lakás ,de nincs munka. Én még mindig jobban támogatom azt ,hogy aki nem dolgozik kerüli a munkát /tudjuk kik/ azokat zárják táborba és hagyják sorsukra...

Szerintem ne jelents fel senkit mert csak saját magadnak teszel vele rosszat fõleg , ha kiderül. Neked miért fáj , ha ezt csinálja? Legyen büszke rá az anyja... Sokan mondanak sokmindent akik éltek benne egyesek szerint jó mások szerint rossz volt. Egy kollégám 10 évet várt rá , hogy kapjon lakást , de addig is dolgozhattak. Ma lenne lakás , de nincs munka. Én még mindig jobban támogatom azt , hogy aki nem dolgozik kerüli a munkát /tudjuk kik/ azokat zárják táborba és hagyják sorsukra...
Mindenért f el lehet, azért is hogy levegõt vesz és ezáltal csökkenti az általad belélegezhetõ oxigén mennyiségét. Csak nem fog történni más, mint hogy kiröhögnek.
"Kommunizmus JÓ, " Gulág, ukrajnai éhínség, Rákosi-korszak. Csupa jó dolog történt, nem igaz?
Igen fel, és számíthatsz a kettõs mérce megnyilvánulására, amivel majd elmossák az ügyet.
Elhatárolódtunk a kérdéstõl.:)
A horogkereszt tiltott inkább meg a hungarista jelképek. Amíg ennyi komcsi van addig a vörös csillag és társai mondhatni "ajánlott">>>ez a gáz.
47-es, felesleges felsorolás-háborúba bocsátkozni. Azt se felejtsd el, hogy a nácizmus "csak" Európában gyötörte az emberiséget, míg a másik ideológia nevében csak Ausztráliában nem végeztek ki embereket akár direkt, akár indirekt módon (pl. padláslesöprés, éhínség). Maradjunk annyiban, hogy mindkét ideológia végzetesen rossz volt, egészen pontosan az, amit megvalósítottak belõle. Mindkettõ szimbólumait vagy engedni vagy tiltani kell.
Ja és a nácizmus robbantotta ki a 2. világháborút, a kommunizmust maximum a hidegháborút!
"Nácizmus ROSSZ!" Auschwitz, német, magyar, csehszlovák éhinség, Szálasi-korszak...
Feljelentheted de úgyis azt fogja mondani hogy mikor oda tetováltatta akkor még nemvolt tiltott, ez az egyik a másik hogy csak nagy nyilvánosság elõtt tilos használni ha felvesz egy pólót már akárhol megjelenhet vele, a harmadik hogy az UNIO vitatja ezt a Magyar törvényt, még az is lehet hogy törlik. Így aztán csak magadnak fogsz ezzel a feljelentéssel problémát okozni.
"az UNIO vitatja ezt a Magyar törvényt" Ezt minden épelméjû ember vitatja nem csak az unió.
sajnos ez itt nem tiltott jelkép, max papíron, hiszen a mai rendszer uralkodóinak felmenõi is kommunisták voltak. nyugodtan rohangálhatsz csegevarás vagy vörös csillagos pólóban is... a nemzetiszocialista vagy õsmagyar jelképeket viszont annál jobban tiltják!

Fel lehet valakit jelenteni mert ugat a kutyája?

Legjobb válasz: Fel a jegyzõnél, de elég kicsi az esélye hogy valami történjen is. Sajnos a kutyák ilyenek...

Fel a jegyzõnél, de elég kicsi az esélye hogy valami történjen is. Sajnos a kutyák ilyenek...
És milyen megoldásra vársz? Szeretnéd elaltatni vagy sintértelepre vinni??? A kutyának az a dolga hogy ugasson. Ne bõszíts fel egy gazdit mert az biztos hogy nem hagyja majd annyiban a dolgot. És igaza is lesz.
Ha a tartási körülmények között ugat a kutya, mert pl. éhes szegény dög, vagy 0-24 meg van láncolva, esetleg véresre verték és fájdalmában vonít - akkor igen. Amúgy is fel lehet, de kb. le se fogják tojni.
A kérdező hozzászólása: Jaja ez az amitõl félek. Most éjszakánkétnt be van engedve az elõszobába, de így meg értelmét veszti amire egy kutya való.
bárkit bármiért fel lehet jelenteni ill beperelni...más kérdés, hogy lesz-e belõle valami amúgy birtokvédelmi eljárást kezdeményezhet, de ez esetben kb a jegyzõ idejét rabolja vele... a helyedben viszont nagyon vigyáznék a blökire, nehogy mérgezés legyen belõle
A kutyát lehet feljelenteni a kutyarendõrségen.
ja a kutya megvan még, ez csak pénzkicsikarás volt tõlünk
akkor mit problémázik? amúgy barátomat feljelentette a szomszéd mert ugatott a kutya és õ jött ki belõle gyõztesen. undorító féreg, másra sincs ideje mint másokat feljelentgetni. most is fellebbezett egy semmit mondó üggyel kapcsolatban, majd márciusba mehetünk másodfokúra.
Ilyen szomszédom lenne biztos felrúgnám. Mégis mit csináljon a kutyájával? Verje el naponta ötször?
A kérdező hozzászólása: Köszi a valászokat :) Hasonlókra számítottam :D És egyébként a kutya az enyém és a szomszéd jött át. Kertes/családi házba lakunk
szerintem max kiröhögteted magad, inkább beszélj a gazdival ha tényleg annyira vészes a helyzet, de nem hinném hogy létezik olyan kuta ami 0-24 ugat.
A kérdező hozzászólása: Semmi ilyesmirõl szó sincs

Azért fel lehet valakit jelenteni a rendõrségen ha valaki a a fürdõszoba ablakon videózott?

Legjobb válasz: Persze,de ehhez elõbb be kell mutatni a rendõrök elõtt a felvételt,és meg kell bizonyosodniuk a sünöknek arról,hogy a te sunád szerepel azon.

Persze, de ehhez elõbb be kell mutatni a rendõrök elõtt a felvételt, és meg kell bizonyosodniuk a sünöknek arról, hogy a te sunád szerepel azon.

Fel lehet valakit azért jelenteni, hogy felhhívott embereket és hüyeségeket mondott bele a telefonba?

Talking Tom Catot engedtünk és felhívtunk ismerõsöket idegen számról, és lejátszottuk a TTC-ot. Ezért tehetnek feljelentést?

Legjobb válasz: Te jó ég, már az ovisok is itt lógnak a gyakorin???? Egy eset miatt nem hiszem, hogy bárki rohanna a rendõrségre, de ha rendszeres és valakinek borul az agya (kifogtok egy olyat mint én), akkor elképzelhetõ, hogy feljelentést tesz.

Te jó ég, már az ovisok is itt lógnak a gyakorin???? Egy eset miatt nem hiszem, hogy bárki rohanna a rendõrségre, de ha rendszeres és valakinek borul az agya (kifogtok egy olyat mint én), akkor elképzelhetõ, hogy feljelentést tesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!