Találatok a következő kifejezésre: Fel lehet ugy jelenteni (3 db)

ha mindkét fél beleegyezett akkor nem
Én voltam az utolsó. Jól látod, ha a 15 éves lány beleegyezett, akkor nem lehet feljelenteni. A véleményed meglehet arról a 36 éves férfiról (mint ahogy nekem is megvan), de törvényt nem sértett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. az utolsó kommentet veszem a leghasznosabbnak. tudom mi a kiskorú, és a fiatalé korú..én egy 15 éves lányról beszéltem vagyis fiatalkorúról. a pasi viszont 36 volt....de akkor tehát nem lehet feljelenteni??!!
Más a fiatalkorú és más a kiskorú. 14 alatt kiskorú, a beleegyezésével SEM szabad szexelni vele, ezért fel lehet jelenteni a partnerét. 14 felett (de még 18 alatt) fiatalkorú, az õ esetében, ha beleegyezett, akkor szabad szexelni, a partnere nem követ el semmi rosszat, nincs miért feljelenteni.
hát ha minden szakító pár feljelentené egymást, mert egykor lefeküdtek, akkor a bíróság elõtt szép hosszú sorok kígyóznának :>
biztos összevesztek azóta :D
legalább is itt Magyarországon pedofíliának számít De hát miért akarnál te feljelenteni valakit, ha a másik is akarta?
ahogy az elözö írta, ha a fiatal koru 13 év alatti akor pedofiliának is számit.
Igen. Ha a fiatalkorú még nincs 14 éves a pasi meg már elmúlt 18 akkor igen.
sztem a kérdezö az a pasi aki szexelt a fiatalkoruval.a nyakam rä.csak mst félsz hogy feljelentenek..tudod honnan derül ki hogy te vagy az? a kérdezö kommentjéböl..tehät fasza vagy.....lefekszel egy 15 éves csajjal...hallod..ha egy 10 éves kérné hogy fekpdj le vele...megtennéd..?csak mert beleegyezik?sztem lazän fellehet jelenteni az ilyet..valamilyen formäban elöszednék az biztos

Fel lehet jelenteni valakit azért mert az udvara tiszta mocsok, szemét, úgy, hogy nem lakunk a szomszédjában?

Névtelenül is lehet bejelentést tenni, annak ellenére, hogy mondjuk 30 km-re lakunk a szóban forgó mocskos telekt?l? Ha igen, hol lehet ezt a bejelentést/feljelentést megtenni?

Legjobb válasz: Ez nem feljelentés, hanem közérdekû bejelenté,és igen , meg lehet tenni az illetékes önkormányzatnál. Bár kétlem, hogy ne tudnának róla..

Ez nem feljelentés, hanem közérdekû bejelenté, és igen , meg lehet tenni az illetékes önkormányzatnál. Bár kétlem, hogy ne tudnának róla..
és miért zavar téged h 30kmrel odébb egy háznak mocskos az udvara?

Mentális erőszakért, lelki terrorért, folytonos megaláztatásokért hol lehet fel jelenteni a tanárt úgy, hogy sikerrel járjunk?

A tanár ellen szinte az összes diák tudna tanúskodni, valamint munkatársai is rossz véleménnyel vannak fel?le.

Legjobb válasz: Oktatási jogok biztosához írnék egy beadványt: http://www.oktbiztos.hu/ Ha alapos, akkor kivizsgálják. Ha börtönbe akarjátok juttatni, ezekkel a vádakkal nem fog menni.

Oktatási jogok biztosához írnék egy beadványt: http://www.oktbiztos.hu/ Ha alapos, akkor kivizsgálják. Ha börtönbe akarjátok juttatni, ezekkel a vádakkal nem fog menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az infót! Igen alapos. Sokan alátudják támasztani. És milyen vádak kellenének hozzá? Igazából a cél az, hogy elveszítse az állását, hogy több gyerek életét ne tehesse tönkre. Ehhez elég ennyi vád?
Ha nem baromi fontos tárgyat tanít (pl. mérnök akarsz lenni és matekot tanít) akkor szard le õt is meg a tárgyat is és tanulj az olyan tárgyakra amiben érvényesülni akarsz.
"És milyen vádak kellenének hozzá? Igazából a cél az, hogy elveszítse az állását, hogy több gyerek életét ne tehesse tönkre." És ha ezek a vádak ne adj isten nem elegek akkor gyártotok hozzá még néhányat? Csak azért mert ha hazudtok és kiderül akkor a fagyi könnyen visszanyalhat és még a tanár lesz a szegény meghurcolt fél... Azt írod sokan tanúsíthatják. Minél több ember tanúskodik annál nagyobb az esélye hogy kiderül a hazugság. (Sok ember van aki nem képes jól hazudni)
Sehol.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!