Találatok a következő kifejezésre: Fel lehet ugy (751 db)

Békéscsabán a helyijjáratra fel lehet úgy szállni hogy nem mutatsz fel semmit?

Az első ajtónál!

Legjobb válasz: Felszállni fel lehet, csak nem biztos, hogy nem szállítanak le.

Felszállni fel lehet, csak nem biztos, hogy nem szállítanak le.
hát szerintem is meg fogja kérdezni a sofõr, hogy bérleted hol van vagy jegyet esetleg miért nem érvényesítessz?
Nem. Itt mindenhol be kell mutatni a jegyet, bérletet, vagy venni kell a sofõrbácsinál.

Lakáshitelt fel lehet úgy venni, hogy egy másik ingatlan lenne a fedezete az önerőnek?

Legjobb válasz: ezt bankja válogatja.végül is megoldható ez is csak ez a megoldás lehet h nem a legjobb ötlet a részedrõl mivel igy ha valami nem ugy sül el akkor 2 ingatlant is bajba sodorhatsz!szerintem ha elfogadsz egy tanácsot akkor azt ajánlom ,szedj inkább össze egy kis önerõt és ugy próbálj lakást venni mert ebben a mai helyzetben nem érdemes több ingatlant is kockára tenni!

ezt bankja válogatja.végül is megoldható ez is csak ez a megoldás lehet h nem a legjobb ötlet a részedrõl mivel igy ha valami nem ugy sül el akkor 2 ingatlant is bajba sodorhatsz!szerintem ha elfogadsz egy tanácsot akkor azt ajánlom , szedj inkább össze egy kis önerõt és ugy próbálj lakást venni mert ebben a mai helyzetben nem érdemes több ingatlant is kockára tenni!
25% önerõ kötelezõ egy lakásvásárlásnál. Ha megfelelõ fedezet a pótingatlan, akkor elég lehet és a megfelelõ pótingatlant minden bank elfogadja önerõnek. (díjmentesen dolgozó hiteltanácsadó vagyok, szívesen segítek, ha privátban megírod bõvebben az elkpzelésed)

Fel lehet úgy mondani munkahelyen, hogy ne kelljen bemennem többet? Vagy ez nem kivitelezhető?

Szeretnék felmondani, de nem akarom hogy kirúgjanak, mert az nem tesz jót az image-nek, szóval van rá valami mód,hogy anélkül felmondjam, akár levélben, hogy ne menjek már be? Csak mert nem igazán bírnék bemenni ,mert történt egy két dolog, ami miatt nem bírnék bemenni.

Legjobb válasz: Ha próbaidõs vagy akkor elég egy telefon is,hogy többet nemmész be dolgozni,még megindokolnod sem kell.(egyszer be kell menned a papírjaidért) Ha már túl vagy a próbaidõn akkor nem sok lehetõséged van 1.Felmondasz írásban,és indokolva.A felmondásodat a cég tudomásul veszi,de kérheti a ledolgozott idõd arányos felmondási idejét.(ez lehet 2 hét vagy akár 1 hónap is) 2.Felmondasz írásban,és indokolva. A cég elfogadja,és eltekint a felmondási idõtõl( ez a fõnök jóindulatától függ) Akkor nem kell bemenned többé 3.Közös megegyezéssel mondtok fel egymásnak.It is vagy le kell dolgozni a felmondási idõt vagy ha szuper a fõnök elengedi 4.Kirúgatod magad,mert olyan hibázol..Itt nem csak a felmondási idõdet kérheti,hanem a te által okozott kár kifizetését is..Arról nem is beszélve,hogy a referenciádra is ráírhatja a rossz kilépõdet..

Ha próbaidõs vagy akkor elég egy telefon is, hogy többet nemmész be dolgozni, még megindokolnod sem kell.(egyszer be kell menned a papírjaidért) Ha már túl vagy a próbaidõn akkor nem sok lehetõséged van 1.Felmondasz írásban, és indokolva.A felmondásodat a cég tudomásul veszi, de kérheti a ledolgozott idõd arányos felmondási idejét.(ez lehet 2 hét vagy akár 1 hónap is) 2.Felmondasz írásban, és indokolva. A cég elfogadja, és eltekint a felmondási idõtõl( ez a fõnök jóindulatától függ) Akkor nem kell bemenned többé 3.Közös megegyezéssel mondtok fel egymásnak.It is vagy le kell dolgozni a felmondási idõt vagy ha szuper a fõnök elengedi 4.Kirúgatod magad, mert olyan hibázol..Itt nem csak a felmondási idõdet kérheti, hanem a te által okozott kár kifizetését is..Arról nem is beszélve, hogy a referenciádra is ráírhatja a rossz kilépõdet..
A kérdező hozzászólása: Értem, hát próbaidõs már nem vagyok, de ha elküldöm a felmondásom levélben és elfogadják és ha esetleg le kell dolgozni valamennyit akkor orvosi igazolással ki lehet hagyni? ha mondjuk nem sok idõ? gondolom ez orvos függõ , na meg ugye vannak munkaeszközeim, benti szekrény, ha elküldöm a kulcsot az úgy elég nem?
Mivel már nem próbaidõs vagy, így a felmondásodat simán levélben nem adhatod oda.Le kell írnod írásban, és meg kell indokolnod a felmondásod okát.Ehhez személyes beszélgetés kell, hogy ott akkor meg beszéljétek a továbbiakat.pL: felmondási idõ mennyi lenne.Le kell dolgoznod vagy elengedik..stb. Ezt úgy szokták csinálni, hogy az ember bemegy dolgozni, és munka közben 10 percre felszalad a felmondási levelével, és intézi amit kell.Ha felmondási idõt kérnek akkor rábólint.Majd vagy ledolgozza, vagy elmegy a dokihoz és kiíratja magát arra az idõre. A táppénz beleszámítható a felmondási idõben, de ez elég hogy is mondjam "kitolás" a cég felé...Komolyan már érdekel, hogy mi az o, hogy nem akarsz 1 napot sem bent lenni..Mi történt?
Ja, még valamit.Ha szerszámok, és egyéb munkaeszközök vannak a birtokodban akkor nem elég csak a szekrény kulcsát leadnod. Azt csakis személyesen tudod megtenni, és nagyon is érdemes a leltár miatt.Ha nem vagy ott akár a nyakadba varrhatják, hogy hiányzik ez-az( még olyan tárgy is amit nem is használtál) és kifizettetik veled. A felmondásodat a leltárral együtt csakis személyesen tudod elintézni...
A kérdező hozzászólása: Hát akkor ez van, azért köszi


Fel lehet úgy izgatni egy nőt ha a hasat csikizem?

szépen finoman csikizem a làny hasát és nagyon élvezi! felizgulhat tőle?

Legjobb válasz: fel,mindenkinek van egyedi erogén zónája.

fel, mindenkinek van egyedi erogén zónája.

2 év alatt fel lehet úgy készülni egy képzőműv. -i szakra, hogy fel is vegyenek? (pl. formaterv. , terv. Grafika)

Legjobb válasz: Hat eloszor is ez tehetseg kerdese is. Ha meg eletedben nem is probaltal semmi hasonlot akkor nem tul eselyes. Ha viszont megvagy rola gyozodve ,hogy rendelkezel megfelelo tehetseggel akkor igen(mivel akkor mar elotte is foglalkoztal vele, maskulonben honnan tudod,hogy tehetseges vagy) Viszont azt is be kell latnod,hogy nem az evek szama a mervado hanem a raforditott ido. Nem mindegy,hogy 2evig heti 1orat forditasz ra vagy napi 3 orat...

Hat eloszor is ez tehetseg kerdese is. Ha meg eletedben nem is probaltal semmi hasonlot akkor nem tul eselyes. Ha viszont megvagy rola gyozodve , hogy rendelkezel megfelelo tehetseggel akkor igen(mivel akkor mar elotte is foglalkoztal vele, maskulonben honnan tudod, hogy tehetseges vagy) Viszont azt is be kell latnod, hogy nem az evek szama a mervado hanem a raforditott ido. Nem mindegy, hogy 2evig heti 1orat forditasz ra vagy napi 3 orat...
csak tehettség kérdése semmi más. ha istenien rajzolsz maszatolás nélkül, mint ahogy az a pár kisgyerek csinálja papirzsepivel..... akkor jók az esélyeid. De menyi inkább szhelyre, ott minden bénát fölvesznek a nyme-re pótfelvételin.
holnap zh akkor esünk neki és egy este alatt váltsuk meg a világot ... mindent meg lehet tanulni ezzel csak erre akartam célozni
A kérdező hozzászólása: ^szerinted 2 év alatt fellehet úgy készülni, hogy fel is vegyenek?
fel :) ) HA VAN TEHETSÉGED de érdemes egy tanárhoz menni aki a hibáidat észreveszi és segít fejlõdni pl.: olcsón és jól a Hubay Jenõ Zeneiskolában meg tudsz tanulni rajzolni, szobrászkodni, festeni stbstb. én ott tanultam és tavaly onnan vettek fel úgyhogy ez tapasztalat :)
én a hátamra kötöttem és könnyebben boldogultam a naggyal.
Én csak addig kötöttem elõre, amíg pici volt, így majdnem olyan volt, mintha pocakom lenne. Aztán amikor már nem fértem el, akkor hátra vagy csípõre kötöttem.

Fel lehet úgy mondani, hogy a papírokért 1 héttel az utolsó munkanapom előtt megyek fel a központba?

aug. 22-én szeretnék felmenni Bp-re a központba a felmondási papírokat intézni, de 29-31-vel szeretnék felmondani. El lehet ezt akkor intézni? Ugyanis 25-29 között szabira akarok menni, de akkor már nem akarok felmenni pestre, mert 22-én fel tudnék menni vkivel, de 29-én kicsit bonyolultabb lenne, vagy más napon...

Legjobb válasz: Szerintem nem. Felmondani felmondhatsz hamarabb,sõt, kell is a felmondási idõ miatt, de a kilépõ papírjaidat csak az utolsó munkába töltött napon tudják kiadni.

Szerintem nem. Felmondani felmondhatsz hamarabb, sõt, kell is a felmondási idõ miatt, de a kilépõ papírjaidat csak az utolsó munkába töltött napon tudják kiadni.
Vagy a szabid után bemész akkor.

A Facebookra fel lehet úgy lépni, hogy ne mutassa ki az ismerőseinknek hogy be vagyunk jelentkezve?

Úgy hallottam ilyent is lehet,mint a Skype-nál,hogy kijelentkezve van.Van ilyen?És ha igen,hogy kell beállitani?

Legjobb válasz: A chat-nél lehet olyat, hogy nem látnak. Megnyitod a chat-et, ott alul, van egy kis csillag (beállítások) ott kell lennie olyannak, hogy chat kikapcsolása. Akkor te sem látod, hogy ki van fent, én úgytudom, õk sem látják hogy te fent vagy. és egyszerûen vissza is lehet kapcsolni.

A chat-nél lehet olyat, hogy nem látnak. Megnyitod a chat-et, ott alul, van egy kis csillag (beállítások) ott kell lennie olyannak, hogy chat kikapcsolása. Akkor te sem látod, hogy ki van fent, én úgytudom, õk sem látják hogy te fent vagy. és egyszerûen vissza is lehet kapcsolni.
a world-be nem lehet írni?
A kérdező hozzászólása: mi kéne????
A kérdező hozzászólása: he!! tok helyesen irni!!

Egy kis polszkit fel lehet úgy tuningólni hogy az ajtaja felfele nyiljon?

sok autónál láttam hogy megcsinálták az ajtaját hogy felfele nyíljon. Nekem van egy kis polszkim azon meg lehetne oldani?

Legjobb válasz: Meglehet csinálni ,mindent meglehet csinálni, van ilyen univerzális ajtó nyitó cucc http://vateraauto.hu/hirdetes/turborevs-lambo-ajto-kit-IDp2G.. ,szerintem be is lehet faragni okosan, de szerintem nem ér annyit az egész

Meglehet csinálni , mindent meglehet csinálni, van ilyen univerzális ajtó nyitó cucc http://vateraauto.hu/hirdetes/turborevs-lambo-ajto-kit-IDp2G.. , szerintem be is lehet faragni okosan, de szerintem nem ér annyit az egész
inkább csináld meg , hogy úgy nézzen ki mintha most jött volna ki a gyárból.
A kérdező hozzászólása: hát enyiért szerintem se éri meg de azért köszönöm a választ
Meg lehet oldani. Csak úgy tapadnak majd rá a csajok :D http://126.hu/image/f/42870.jpg http://126.hu/image/f/42868.jpg Mellesleg ritka ronda szerintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!