Találatok a következő kifejezésre: Fel lehet jelenteni, ha (44 db)

Egy dominát, fel lehet jelenteni, ha olyat csinál, amit nem szerettem volna?

pl elfenekel, de megbeszéled vele, hogy ha kimondasz egy jelszót, akkor haggya abba, mert nagyon fáj, de hiába mondod, nem hagyja abba, és tovább ver? anyukám szerint fel lehet jelenteni, szerintetek érdemes? ja, és ha kiskorú fiú megy egy dominához, az legálisnak min?sül, vagy az is feljelenthet??

Legjobb válasz: Fel hát! Már eleve azért fel lehet mert pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújt, de amit írtál, az már testi sértés is, kiskorú megrontása, etc.

Fel hát! Már eleve azért fel lehet mert pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújt, de amit írtál, az már testi sértés is, kiskorú megrontása, etc.
de persze kell egy orvosi látlelet, anélkül szart sem érsz
Ne k*rvázz ha nem tudsz bánni vele..
Hát mindig halhass az anyukádra. Õ biztosan jót akar neked.Õ vitt oda is?
5 válaszoló, 5 birka. Minimális emberismerettel rég rájöhettetek volna, hogy fake, kamu kérdés.
Inkább válaszolok normálisan 10 kamu kérdésre, mint hogy ne segítsek egy bajba jutott embernek.

Fel lehet jelenteni, ha a testvérem nevében más (van egy tippem ki volt) hozott létre profilt a facebook-on?

Már többször írtam neki, hogy törölje a profilt, de még válaszra sem méltat. Mit tehetünk? Kinél kell kérvényezni, hogy törölje? Hol tudom feljelenteni?

Legjobb válasz: te nem. a testvéred, vagy ha õ fiatalkoru, akkor a szüleitek. feljelenteni a rendsõrségen kell, de elöbb próbáljátok felvenni a kapcsolatot magával a facebookkal.

te nem. a testvéred, vagy ha õ fiatalkoru, akkor a szüleitek. feljelenteni a rendsõrségen kell, de elöbb próbáljátok felvenni a kapcsolatot magával a facebookkal.
A magy rendõrség sikeressége még egy rablási/gyilkossági ügy megoldásában is kétes, szerinted majd fognak neked foglalkozni ilyen csip-csup ügyekkel?
magyar*
Jelentsd a profilt elõször is.
velem ugyan ezt megcsinálták, sõt email címet is létrehoztak a nevemmel, és disznó emaleket küldtek kollegáknak, akik igen furcsán néztek rám elõször, de aztán tettem rá magasról ...
A kérdező hozzászólása: Akkor semmit nem lehet csinálni? A facebook-nak már jelentettük, de semmi...


Ebayről eltűnt eladót fel lehet jelenteni, ha még nem telt le a 30-35 nap?

Több mindent rendeltem egy eladótól, összesen 20ezer forit értékben. Másnapra törölték a termékeit és az eladó sincs már regisztrálva. Feljelenthetem az ebay-en most, vagy feltétlen meg kell várni a 30 napot? Bár szerintem esélytelen hogy küldi.... Muszáj várni?

Legjobb válasz: Mindenképp írj nekik, majd megmondják mit tudsz csinálni.

Mindenképp írj nekik, majd megmondják mit tudsz csinálni.
A kérdező hozzászólása: Már írtam, de még csak nem is válaszolnak. Igazából lehet nem is jó helyre írtam nekik...
Ne izgulj a penzt elobb utobb visszakapod. eBay-eden belul van valahol egy ful, hgoy contact eBay
A kérdező hozzászólása: Nem kellett megvárni a 30 napot. már vissza is fizette az ebay. Ezért szeretem jobban mint a magyar oldalakat. Itt teljes a biztonság. Õk vajon be tudják majd hajtani az eladótól?

Vaterán ha nem veszi át a terméket a vevő, mit lehet tenni, fel lehet jelenteni?

Legjobb válasz: Jelenteni tudod negatív értékeléssel. Ennyit tudsz tenni. Õ nem követ el semmi "bûncselekményt" azzal, hogy a egy polgárjogi ügyletet nem "megfelelõen" rendez.

Jelenteni tudod negatív értékeléssel. Ennyit tudsz tenni. Õ nem követ el semmi "bûncselekményt" azzal, hogy a egy polgárjogi ügyletet nem "megfelelõen" rendez.
Adhatsz neki egy negatívot, kb ennyit tehetsz.
Feljelenteni? Mégis milyen alapon? Gyakorlatilag semmit nem lehet tenni.
A kérdező hozzászólása: Ez egy jó ötlet lenne :) gondolom h megkérdeznék a 2. licitálót h kell -e neki és így tovább..
Nálam is van ilyen vevõ, már vagy fél éve lecsapott egy termékemre, ki is fizette napokon belül, de a mai napig nem vette át, egy ideig próbálkoztam mailekkel meg telefonnal is, hogy akkor mikor vennéd át, vagy postázhatom is ha az jobb, de nem majd jön fel Bp-re egyszer és akkor átveszi ne izéljünk postával, azóta is várom, de kit érdekel, el van rakva a tárolóban elfér, ki van fizetve, majd elviszi egyszer.
egyszer én is voltam úgy, mint vevõ, h leütöttem egy baromi olcsó ruhanemût, amit azonban az eladó nem akart postázni (írta a saját oldalán, de én nem olvastam). r.hadt messze kellett volna menni. érte. felajánlottam, h elutalom a pénzt, de semmi esetre se szeretném személyesen átvenni. azt mondta, akkor hagyjam, nem kell neki a pénz sem.
A kérdező hozzászólása: Én még ha kifizetik se örülök ha nem jönnek érte, bár ilyen még nem volt, mert ha jön érte akk ált. a helyszínen fizet. De ha nem jön akk is újra felteszem mert mégse fogja a helyet..
Elõbb-utóbb én is fel fogom, de nálam egy papucsról van szó, ami már nem jó, és olcsón elvitte valami 100 akárhány ft-ért most lusta vagyok megnézni. Meg van még egy 1ft-os aukcióba felrakott kinõtt pólóm, amit 10ft-ért vitt el valaki és nem jött érte. Mindketten fizettek érte, levittem a tárolóba ott elfér, enni meg nem kér, nem is romlandó majd elviszi ha eszébe jut.
A kérdező hozzászólása: Hát én ilyennel már nem is veszõdök, elégetem aztán annyi, még én tegyek szivességet h ingyen odadom és nem is jön érte..
Szerintem egyszerûbb, ha az ebay-en hirdetsz. sokkal kevesebb problémád lesz :)
Most ha kifizette és nem jön érte, az az õ baja.Max ráírsz, hogy x idõpontig tárolod utána kidobod, újra eladni nem etikus, hisz akkor az árára igényt tarthat.vagy tárolod ha elfér és nem romlandó.(nekem is van a padon szépen becsomagolva egy videó2000-es már lassan 2 éve) Akkor gáz, ha nem is fizet mert a vatera felszámolja a licit után a díjat!! még akkor is ha nem jött létre az üzlet. Ilyenkor elviekben lehet pereskedni de mindenki tudja, hogy többe kerül a leves mint a hús. Marad a negatív.Ha sok negatívot kap az illetõ akkor talán kitiltják, de az biztos, hogy nem fog tõle vásárolni senki.És ez a lényeg.Mert egy ilyen licitálós oldalon, meg úgy összességében az internetes kereskedésnél az a lényeg, hogy az ELADÓ megbízható legyen, hisz õ kapja elõbb a pénzt.Utánvéttel meg nem küldenék csak olyannak aki rendszeresen vásárol tõlem.
Menyus: csak abban az esetben, ha pusztán elérhetõségrõl van szó, és 2., . licitáló felé ez semmilyen kötelezettséget nem jelent. mert amúgy nem lenne fair a vásárlóval szemben. mert ha én keresek egy biz. terméket, licitálok egyre, ami tetszik, fölém licitál vki, én már sokallom a köv. összeget, odébbállok, és keresek egy másik hasonló terméket. és arra teszek licitet. de akkor már az elõzõt nem akarom megvenni! na most akkor ha mindig licittörlést kellene kérnem ilyenkor, az baromira lelassítaná a folyamatot. (volt, h licittörlés kérelmemre 2 hétig nem érkezett válasz). no meg számtalanszor elsiettem, majd megbántam a licitet, és direkt öröm volt, h rám licitáltak...
Valahogy össze kellene fognunk vaterásoknak, és ki kéne kényszerítenünk azt az opciót, hogy amennyiben 3 napon belül a vevõ eláll(nem jelentkezik), a vatera adja meg a 2. és a 3. licitáló elérhetõségét! Üdv menyus
A kérdező hozzászólása: Hát benne van a szabályzatban h a vevõ elfogadja h köteles átvenni a terméket ha licitált rá! Mert már kicsit kezd elegem lenni h többen felüllicitálnak másokat de utánna nem lehet õket elérni.. de a 10ft-al kevesebbet ajánlót meg nem tudom elérni h akkor az övé legyen.
A kérdező hozzászólása: Lehet írok a vaterának h mi ilyenkor a teendõ, jó lenne már 1 ilyen bunkót helyre tenni.
Elvileg kötelezhetõ a termék átvételére, illetve kifizetésére, hiszen ez is egyfajta "szerzõdés", tehát a törvény szerint kötelezhetõ (benne van a szabályzatban is). Az már más kérdés, hogy megéri-e a macerát. :( A "legtöbb", amit tehetsz, adj neki negatívot, és írj a vaterának.
jelentheted a vaterának, amivel azt éred el, h kitiltják pár napra, nem léphet be. gondolom, ha sok-sok ilyen reklamációt kap egy felh., akkor véglegesen kitiltják. szóval a notórius licitálgatókat így szûrik.
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket lehet beleírok egy olyat a leírásba h aki pár napon belül nem veszi át a terméket újra meghírdetem így nem mennek el hetek úgy h semmi se történik..
írd bele, mások is ezt teszik. 3 nap v max 1 hét a kapcsolatfelvételre, 2 hét a kifizetésre. ha bármelyik elmarad, megy a negatív, és hirdeted újra a terméket. ezt csak így lehet. ha sok cuccod van fönt, képtelenség másképp követni, h ki mivel van elmaradva.
Bocs én úgy tudom, hogy van lehetõség a második legmagasabb árajánlat tevõ elérhetõségére, de talán azt neked feltöltéskor kell beállítanod mint opciót. Láttam már ilyen lehetõséget. A részleteket nem tudom leírni, mert akkora sz..r lett a vatera, hogy már vásárolni sincs kedvem, nem hogy eladni. Azért kérdezz rá, hogy miért nem vette át, nyár van, nyaralás, sokan nem gondolkodnak elõre, stb.
12 ft-ért vitte el a pólót , megnéztem, õ mondta, hogy inkább utalja, mondtam , hogy nem sürgõs, ráér ha ép perre jár csak hívjon fel elõtte, hogy biztos otthon legyek, de õ mondta, hogy inkább utalná, felõlem. Az utalás többe került sztem (bár Paypalen jött, de asszem ott is felszámítanak valamennyi kültséget), de õ tudja. Lent van a tárolóban összehajtogatva a póló csak õt várja, ki van fizetve, nekem úgy is jó ha nem viszi el soha.

Ha egy kiskorú (cigány) lány zaklat minket megakar minket verni követ minket állandóan fel lehet jelenteni?

Legjobb válasz: Fel. Viszont nem fognak semmit sem csinálni a rendõrök. Csak akkor cselekednek, ha vér folyik, de lehet még akkor sem.

Fel. Viszont nem fognak semmit sem csinálni a rendõrök. Csak akkor cselekednek, ha vér folyik, de lehet még akkor sem.
Kiskorú lány zaklat? Ha még nagykorú férfi lenne, akkor komolyan is venném a "zaklatást"... Tudjátok, mi a gáz? Hogy félünk tõlük. Mit gondoltok, miért engedhetnek meg maguknak mindent? Komolyan, egy szaros kiscsajról van itt is szó, nem lehet több 16 évesnél, és egy ilyen képes megfélemlíteni egy magyar embert. Mit csodálkozunk? Azt tesznek, amit akarnak, mert mindenki fél tõlük. A napokban is szálltam fel a villamosra, telefonált egy középkorú nõ, egy rohadt kis cigánygyereket súrolt közben, az meg elkezdett pofázni, hogy majd mindjárt kitöri a nyakát. A nõ láttam, hogy odaszólt neki, aztán mikor letette a telefont, még utána is ment. A kisgyerek egy idõs fehér nénivel volt. Nem láttam, mi a történet vége, de remélem jól lehordta a kis taknyost. Nekünk is össze kell állnunk, mint nekik, nincs mese. Nem érdekel, hogy a csaló politikusok, tisztelet a kivételnek, ha van, mit csinálnak, ez régen is így ment és ma is így megy: csak az marad életben, aki erõs. Településenként össze kell fognia a magyar embereknek a cigányok ellen.
10 éves koromban a legjobb barátnõmmel sétáltam az utcán. Odajött vagy hat-hét fiatal srác (olyan 16 évesek), biciklikkel körbeálltak minket, és követelték, hogy adjuk oda a pénzünket és a lakáskulcsunkat, és mondjuk meg, hol lakunk. Persze nem akartunk semmit odaadni és megmondani. Erre a legfiatalabbik srác, aki kb. velünk egyidõs lehetett, elkezdett rúgdosni és ütni minket. A többiek miatt nyilván nem tudtunk védekezni. Szerencsére jött egy autó, és ezért otthagytak minket, nem tudtak elvenni semmit. De nagyon megrémültünk. A szüleink persze teljesen fel voltak háborodva, próbáltak beszélni a szüleikkel, de azok csak röhögtek. Szóval... Nekünk nem sikerült semmit tenni. :( Remélem, nektek több szerencsétek lesz!
Ne számolj a rokonokkal.Lökd egy kukába, kösd le, rejtsd el, jó mélyre.Felejtkezz el róla.
Te mennyi idõs vagy? Fiú vagy lány vagy? Honnan ismeritek egymást? Egy suliba jártok? Osztálytársad? Bármit is teszel, vigyázz a népes rokonságával.
Megfordúlsz, felrugog!
A feljelentéssel semmire sem mész sajnos, inkább próbálj meg egy idõsebb férfi rokonodtól, ismerõsödtõl segítséget kérni, vagy fiúkkal hazamenni (legalább egy darabon) a suliból.Miért akar megverni? Hogy alakult ki ez a helyzet?
A rendõrök le se szarják már bocs, osztálytársammal a cigányok követtek minket, futottunk mert voltak 30an, és szóltunk pont a rendõröknek és anyit mondat a cigányoknak hogy: ejnye, hagyjátok a fiúkat... utána jöttek késekkel azt hittem meg fogunk halni mert cigányok azok a legrohadtabb népek!!! Nem vagyok rasszista, de a cigányokat kkiirtanám büdös f*szok, egyszer kigyurom magam de összeset elp*csizom... Ilyen hülye népség!!! Kukáznak fosztogatnak rabolnak megölnek!!! Mai világban ha nem véded meg magad akkor levágják a töködet
Má a kédéd is rásszista! Szegény cigó csak barátkozni akar! Mutasd be neki vipera barátodat!
A kérdező hozzászólása: a kiscsaj 12 éves elmegyógyintézetben kezelik de már többször megszökött és 15 éves vagyok ... egy rendvédelmis haveromat és sz*rrá verte a haverom nagyon jól tud verekedni és mégis lent marad mert abban a kiscsajban akkor erõ van hogy csak pislogsz....(kicsi a bors de erõs)
Értem. Szerencsére a gázspray még kisebb és még erõsebb, ezért azt tudom javasolni. Illetve azt, hogy ne járkálj egyedül.
A cigányokban pokoli erõ bír lenni, a csajokban ugyanúgy. Sajnos sokkal jobban verekszik a legtöbb, mint a magyar csajok.
A rendvédelmis haverod lány volt, vagy fiú? És õ menyi idõs?

Fel lehet jelenteni a VB-t ha nála csak fizetve lehet megfelelni?

Haverom most csinálta a jogsit, és az oktatója mondta, hogy nem kötelez?, de igen er?sen ajánlott adni egy 10-est forgalmi vizsgán ennek a VB-nek mert keményen meghúz mindenkit lóvé nélkül.

Legjobb válasz: De fel lehet, csak csinálj bizonyítékot.

De fel lehet, csak csinálj bizonyítékot.
Hát ha lenne egy rejtett kamerád és azzal felvennéd hogy átveszi a pénzt közben mondanád remélem ezzel átmegyek a vizsgán õ meg persze hogy át. Akkor ki is tudnád rugatni egyébként nem tudod hogy bizonyítani.
Telefon rajta hangfelvevõ, és megbeszéled vele úgy hogy hallgató legyen, az is elég bizonyíték.
Bizonyiték hiányában nem tudsz csinálni semmit.
felejtsük már el ezt a lefizetõsdit. Ha jól vezet, a VB nem buktathat meg, mert mire fel tenné? Ok nélkül nem büntethet meg. Különben elvileg úgy tudom megtagadhatod a vizsgalap eredményének aláírását. Nem tudom akkor mi történik, de gondolom az NKH utána fog járni, hogy miért is tagadtad meg, és miért nem értesz egyet az eredménnyel. Akkor ki lehet fejteni, hogy az oktatód és te úgy érezeted jogtalanul vágott meg. Te = haverod, csak utólag vettem észre haverodra kérdeztél :)
Van egy olyan érzésem, hogy ez a kedves oktató aki a tippet adta még olyan kedves is lenne, hogy vállalná, hogy átadja a pénzt. Naná. Szerinted kinek menne a lóvé? Saját zsebre. Én lehet heccbõl megmondanám neki, hogy benne vagyok. "Most lebuktatjuk együtt ezt a korrupt állatot a rendõröknek már szóltam." Szerintem igencsak nagyokat pislogna.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 21:56 vagyok. Ahol én tanultam, ott az oktató eleve ellenezte a lefizetést. Beszélgettünk nagyjából hányan buknak meg, és milyen indokokkal. Szóba került, hogy hány ember bukott nála oktalanul (tehát azért, mert a VB köcsög volt, és az oktató sem értett egyet az eredménnyel), és ilyenbõl nagyon nagyon kevés volt. A legtöbb esetben azért buktak nála, mert a kedves vizsgázó valóban hibázott. Elképzelhetõnek tartom ugyanakkor, hogy vannak olyan oktatók akik a VB-vel pluszban összejátszanak, de ha normális iskolában, olyan oktatónál tanulsz, ahol ez szóba sem kerülhet, akkor ennek az esélye szerintem elég csekély. Már csak azért is, mert pont a szóbeszédek miatt elvben az NKH most már nagoyn figyel ilyenekre, és ha visszaélést tapasztal, a VB-t felfüggesztik. Egy esetben tud nyugodt lenni a VB: ha biztosan tudja, hogy az oktató nem fogja feldobni. Szóval én azt mondom, hogy biztosan vannak genyó és aljas VB-k, de ezek számossága koránt sem olyan sok, mint ahogyan az be van állítva.
Fel, de elnyered az év idiótája díjat! XDXD!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nem én jelenteném fel, hanem az ismerõsömet akarja valaki, mert az tette fel a Facebook-ra, persze adatai nélkül, mivel nem is tudja az adatait, csak a nevét.
Fel, de a rendõrségen nem nagyon foglalkoznak már ilyenekkel (hajrá magyarország-.-). Ma már rengeteg tinilány fõleg jelenttenek fel valakit mert a meztelen fotójukat népszerüsítik, így valószínûleg az ilyen komolyabb esetekre mint az ismerõsödé nem nagyon jut idõ

Ha nem akarja ideadni az M30-as nyomtatványt amiről az adóbevallást megcsinálnám, mivel tudom megfenyegetni a könyvelőt? Fel lehet jelenteni Valahol?

A férjem tavalyi SZJA előlegét elbaszta a könyvelő aki végezte a számfejtést,nem vonta amit kellett volna,most majd be kell fizetnünk.Nem akarja ide adni az M30-as nyomtatványát amit már mint tudjuk neki január 30-ig ki kellett volna adnia.Mindíg csak igérgeti és azt mondja neki még javítanivalója van rajta.Nem értem a tavalyi dolgokon ő már most nem tud változtatni nem?Mivel tudnám sakkba tartani,hogy ne baszakodjon velünk?

Legjobb válasz: jelentsd fel a NAV-nál! (névtelenül is megteheted!) FONTOS! pontosan add meg minden személyes adatát, név, lakcím, telefonszám, könyvelõi engedély száma... stb. http://www.apeh.hu/magyar_oldalak/nav/nav_kapcsolat/panaszir..

jelentsd fel a NAV-nál! (névtelenül is megteheted!) FONTOS! pontosan add meg minden személyes adatát, név, lakcím, telefonszám, könyvelõi engedély száma... stb. http://www.apeh.hu/magyar_oldalak/nav/nav_kapcsolat/panaszir..
Mi az hogy elbaszta a könyvelõ? gondolom nyilatkozat alapján számfejtett. és egyébként február 15-ig kellett volna odaadnia. És persze jelentsd fel nyugodtan, mert az megoldás ugye? én meghallgatnám a másik felett is... Könyvelõként elegem van az elbaszta a könyvelõ rizsából, aztán kiderül hogy mégse.... ugye?
Könyvelõként is elszúrhatja, hiába vannak a nyilatkozatok, én már láttam ilyet, százezres nagyságrendû befizetnivalót produkált vele. De az igaz, hogy én is meghallgatnám a másik felet is. Egy szintén könyvelõ...
A kérdező hozzászólása: Adoelõleg nyilatkozat és a megkérdezésünk nélkül kérte a férjemnek a családi kedvezményt holott én tavaly is idén is mindent én igényeltem.Szóltam is errõl a férjem munkáltatója le is igazolta õ meg minden nélkül igényelte.A féjem és én sem írtunk alá neki papírt errõl.
Hiába szúrta el, sajnos az adókülönbözetet akkor is Nektek kell rendeznetek. Ha a befizetnivaló több mint 10 ezer forint (és több lesz sokkal), akkor még különbözeti adót (bírságot) is kellene fizetnie az adózónak, akkor ha Õ adott olyan nyilatkozatot a munkáltató/kifizetõ felé, ami ezt a különbözetet elõidézte. Maximum ez alól mentesültök, mivel tudjátok bizonyítani, hogy a férjed munkáltatója tudott arról, hogy nem jogosult igénybe venni év közben, mert a feleség már megigényelte. De az adót akkor is rendezni kell, sajnos ez van. Kérhettek rá 4 havi részletfizetést. Az adóbevallásban van rá külön rész, tehát szeptemberig van haladék a teljes összeg befizetésére. Akkor, amikor végülis odaadja az M30-as nyomtatványt, mielõtt aláírod az átvételt, kézzel nyugodtan javítsd ki rajta a dátumot(a teljeset!) arra a napra, amikor ténylegesen átvetted, mind a két példányon, csak utána írd alá. Ezzel is tudod adott esetben bizonyítani, hogy nem kaptad meg határidõre az igazolást. Az ellen, hogy nem adja oda, sajnos nem tudom, mit lehet tenni, én rákérdeznék az adóhivatalra, hátha van rá valamilyen mód, hogy ezt "megsürgessék".
M30-ast kérjél írásban tõle vetesd át a papirt. Ezzel bizonyítod hogy kérted. Egyébként meg ha most vissza is kell fizetned, évközben elvileg ennyivel több nettót kaptál.

Fel akarja tenni az exem az akt képemet myvipre? Ha felteszi fel lehet jelenteni?

Csak azért akarja feltenni mert most van pasim és nem vele járok. De én mindig h?séges voltam hozzá.Nagyon szerettem. Õ viszont az ellentette.(szakítás után vettem észre)

Legjobb válasz: Feljelentheted, ha egy kis szerencséd van nem csak a pert fizeted hanem még kártérítést is, ugyanis ezeket a képeket TE SAJÁT akaratodból adtad át neki.

Feljelentheted, ha egy kis szerencséd van nem csak a pert fizeted hanem még kártérítést is, ugyanis ezeket a képeket TE SAJÁT akaratodból adtad át neki.
Ez sajnos most divat. miért engedted neki hogy lefotozzon? Én bnöm nemengedi és jól is teszi . sajnos azzal hogy megengedted ez lesz a következménye. 22F
Gondolom polgári peres eljárás, sokba kerül... szóval elsõ körben a MyVipnek stábnak kell szólni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ennyi komi elég is.
Te küldted neki, felelõtlen vagy, sõt akinek van tartása, nem csinál magáról ilyen képet, hogy ne kerüljön ilyne helyzetbe, amúgy is kinek mutogatnád? Nézegeted magadat? Arra ott a tükör. Párod .meg elõbe nézzen, szóval másnak nem is kell
anyit tehetsz hogy szólsz néhány kigyúrt barátodnak.... vagy megfenyegeted hogy te is hasonló képeket/történeteket fogsz terjeszteni róla
nem nézik már a myvipet.. mindenki fbn van nyugi
A kérdező hozzászólása: ez nem visszaélés?
de sztem az..de ha õ jobb ügyvédet tud fogadni akkor problémás lehet hogy te adtad neki a képeket


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!