Találatok a következő kifejezésre: Fel lehet jelenteni, (135 db)

Szerintetek fel lehet jelenteni?

Van egy fiú aki a semmiért kezdet el lögdösni és rugdosni erre én vissza rugtam töbször is majd lefejelt! Még is ez normális???

Legjobb válasz: Fel lehet jelenteni, indokoltan, ütés, rugás nyoma ha van, orosi látleletet vetess.

Fel lehet jelenteni, indokoltan, ütés, rugás nyoma ha van, orosi látleletet vetess.
igen könnyû testi sértésért
A kérdező hozzászólása: Pont erre gondoltam :)

Nőket fel lehet jelenteni szexuális zaklatásért?

Annak minősül,ha a kinézetével provokál ?

Legjobb válasz: Ez kevés ahhoz...de egyébként fel lehet jelenteni õket, de a tiéd gyenge ahogy írtam is.

Ez kevés ahhoz...de egyébként fel lehet jelenteni õket, de a tiéd gyenge ahogy írtam is.
Ha csak csinos egy nõ és miniszoknyát hord, amiatt nem. Ha fogdos, emailekkel zaklat, telefonálgat, akkor igen.
Igen. Ez súlyos testi kísértés.
Úr isten... Akkor a cukrászt is jelentsem föl, mert túl hívogató sütiket rak ki a kirakatba? Végülis provokál és kihasználja az éhségemet:D
A kérdező hozzászólása: Ha a kinézete kiprovokálja, a tettet, vagy a szavakat, akkor az hibás aki kiprovokálja.
Ilyen alapon mentsük fel a gyilkost, aki csak azért ölt meg valakit, mert piros sapkája volt. Az illetõ a sapka viselésével kiprovokálta a meggyilkolását.
Hallod, akkor a fõnökömet holnap legálisan meggyilkolhatom? Asszem eleget provokált, hogy a következõ 12 életének is én vessek véget.:D Sõt, az egyik buszvezetõ nyáron kigombolja az ingét, és látszik a szõrös mellkasa, lehányhatom holnap? Hát hiszen erre provokál... Istenem, hova veszett a tolerancia belõletek... Inkább éljetek ti is a szabadságotokkal, hogy azt csinálhattok, amit csak akartok, ameddig nem avatkoztok bele egy másik ember életébe. ENNYI.
Én a hülyéket irtani szeretném. így a kérdés kiíírása miatt, ha kivégezlek, te vagy a hibás.
A kérdező hozzászólása: Hallatlanul hülyék vagytok, piros sapkás is, a szar példáddal, meg te utolsó is:magaddal kezd az írtást, ha utálod a hülyéket :D Utolsó elõtti, látom benned túlzottan meg van a tolerancia, már már betegesen, hogy természetesnek tartod, hogy a nõk mindenüket kirakják, és nekik áll feljebb az is, ha csak megszólják õket.Szerintem ne tegyen mindenki azt amit akar, már így is eléggé azt teszik az emberük, és nézd meg hova tart a világ..
Azért tart rossz fele a világ, mert mindenki azt tesz, amit akar, de a másikat meg megszólja, amiért ugyanezt teszi, azaz szabadon dönt és cselekszik. Fejlettebb országban nincs egyenlõbb az egyenlõnél (maradjunk a közembereknél, feljebb más tészta), mert mindenki tudja, hogy õt is megszólhatnák, ha akarnák, maximum más miatt, akkor meg mi értelme oda-vissza dobálózni? Fogadjuk már el egymást, mint szabad felnõtt embert, szokásokkal, döntésekkel, gondolkodással! A törvény azért van, hogy normál keretek között maradhasson a társadalom, hogy viszonylag fairek legyenek a dolgok. A törvényeket pedig azért nem mi döntjük el, mert látod, Te is kitartasz erõsen egy gondolatod mellett, Te már nem vagy objektív, de a te dolgod, megteheted! AMEDDIG ez egy másik ember szabadságát / érzéseit / mindennapi életét nem befolyásolja. Nekem is van véleményem a fõnökömrõl, lásd az elõbbi hsz-emet, nyilván nem fog változni mert szerintem egy [email protected] ember, de ahogy én elvárom, hogy ne avatkozzanak bele az életembe, úgy én se csinálok semmit az övével, na.
A kérdező hozzászólása: Nem ettõl tart rossz felé :D Ha valaki szándékosan provokál százakat, akkor azzal már árt másnak.
A nõk se jelentik fel a férfiakat, ha mondjuk mogyivillantós bõ alsónaciban járkálnak. Maximum akkor jelenthetnek fel valakit, legyen nõ vagy férfi, ha tök pucéran járkálnak, közszeméremsértés miatt. Más esetben, csak kinézet miatt nem lehet feljelentgetni, mert ilyen erõvel a szendvicsembert is feljelentnéd, ha szendvicsfóbiád van és téged felzaklat a kinézete. Férfit akkor jelent fel valaki, ha pl szexuális megjegyzéseket tesz, célozgat, (="zaklatás") stb, amihez semmi köze az illetõ megjelenésének, szóval a TETT miatt lehet feljelenteni. Mert igenis jogom van nem hallgatni az undi közönséges megjegyzéseit. Erre mentség sincs nagyon, mert az ember véletlenségbõl nem zaklatja pl a kolléganõit, hogy jajj csak kicsúszott a számon, hogy de megb*sználak. Mindezt 10 percenként, na persze... Röviden, az embert a tetteiért jelentik fel, a kinézetéhez meg senkinek semmi köze, ha az illetõ nem pucér, vagy nem a nemi szervét mutogatja a buszmegállóban.
A kérdező hozzászólása: És akkor õk miért jelenthetik mindenért föl a férfiakat ?
Ha nem sért törvényt a kinézetével, akkor teljesen lényegtelen, hogyan hat rád, nem jelentheted fel. Vagyis feljelentheted, de azonnal el is küldenek.
te hülye vagy. Ez nem jogi kérdés.
A kérdező hozzászólása: Neki az a munkája, és a hétköznapi kur.vák elvileg hivatalosan nem azok.Ha mégis az illegális.A finom sütemény nem provokáló.
A kérdező hozzászólása: De valamiféle provokációért sem lehet feljelenteni, ha már ez nem zaklatás?
Vannak fokozatok. Elõbb például tisztázni a helyzetet szóban. Lehet, hogy nem is téged néz, hanem a melletted levõt, csak bandzsa szegény. Ha mégis téged néz, akkor felhívod rá a figyelmét, hogy ne tegye, stb. Ezen túl nem mehetsz, mert ez nem zaklatás még mindig. Akkor zaklat, ha az utadba áll, telefonon hívogat, mások elõtt lejárat, ilyesmi. Nézni szabad, mert el lehet fordulni is. Viszont a telefont néha muszáj felvenni.
Harmatgyenge. ;)
A kérdező hozzászólása: ez gyenge érv ?
Brad Pitt emiatt évekig rohadhatna a sitten. :-))))

Fel lehet jelenteni egy ilyen boltot? Hol? Név nélkül hogyan lehetne?

A boltban dolgozó férfi bent cigizik, mocskos az egész bolt, büdös van, már vásárolni sem merek ott mert ki tudja... a felvágottak sem néznek ki túl frissnek... de nincs másik bolt a faluban sajnos.

Legjobb válasz: Fel lehet jelenteni akár névtelenül is. Az Apehnál és az ÁNTSZ-nél..

Fel lehet jelenteni akár névtelenül is. Az Apehnál és az ÁNTSZ-nél..
kis falu --> úgyis kiderül, ki nyomta fel, és megvernek. Amúgy meg ha bolt sem lesz, akkor mi lesz... De igen, fel lehet, de a NAV-on kívül a többi hatóság nem mozdul a névtelen bejelentésre.

Fel lehet jelenteni valakit azért, mert tartozása van?

Legjobb válasz: Kinek jelentenéd fel? :D

Kinek jelentenéd fel? :D
Ha bizonyítani tudod valamivel akkor igen. PL kölcsön adási szerzõdés.
Nem. Polgári pert indíthatsz (5 éven belül), persze ahhoz nem árt, ha tudod igazolni.
Igen. Ha egy csokival tartozik nekem, akkor bármi megtörténhet!
Nem. Polgári eljárást lehet indítani. (Fizetési meghagyás, per)

Valakit utólag fel lehet jelenteni állatkínzásért?

lehet, hogy nem is számít annak. a lényeg az, hogy kimentek külföldre élni, a kutyát otthagyták a lakásba, igaz nekem adták a kulcsot, hogy etessem, meg itassam meg, meg vigyem le néha sétálni. arról volt szó, hogy magukkal viszik majd. igen ám, de a történet úgy alakult, hogy még pénzt sem küldtek 9 hónap alatt.bocsi egyszer küldtek 3 ezer forintot, hogy etessem meg a majd 35 kilós kutyát. a saját pénzemen etettem, volt olyan, hogy én nem ettem, de a kutya igen. szóval ki akarták vinni külföldre maguk után, de úgy alakult, hogy még sem kellett nekik a kutya.(ebben csak az a vicc, hogy az az ismer?s szült egy gyereket, nem tudom, mi lesz, ha ráun a saját gyerekére. beadja egy intézetbe?) én és a testvérem hoztuk el a lakásból, és kerítettünk neki nagyon rendes, szeret? gazdit.(közben hazajött az az ismer?s, nem is érdekelte, hogy nincs ott a kutya, lezárta a lakást és visszament.)ami még bosszant, hogy azt a kutyát 3 évvel ezel?tt ?k hozták ki a menhelyr?l.:( de most már boldog a kutya.

Legjobb válasz: Még ha fel is jelentenéd õket, semmit nem csinálnának, csak kb a pofádba röhögnének. Ez nem állatkínzás, csak oltári nagy bunkóság. Én a helyedben behajtanám a gazdikon a pénzt amit a kutyára költöttél. Szép dolog volt, hogy új gazdit kerestél a kutyának.

Még ha fel is jelentenéd õket, semmit nem csinálnának, csak kb a pofádba röhögnének. Ez nem állatkínzás, csak oltári nagy bunkóság. Én a helyedben behajtanám a gazdikon a pénzt amit a kutyára költöttél. Szép dolog volt, hogy új gazdit kerestél a kutyának.
Pontosan, ahogy az elsõ írta. Nyújtsd be a számlát neki, az ilyen tetû megérdemli. És tényleg rendes vagy:) )
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy sajnos nem tudom rajuk behajtani a pénzt. nem tudom hol laknak, csak azt, hogy külföldön élnek. de már nem érdekel. ha más körülmények között élnék én magam fogadtam volna be a kutyát. de köszönöm nektek, csak nem szeretem, ha az állatok szenvednek.
A menhelyesek elvileg számon kérik a kutyák sorsát, csak úgy nem lehet a menhelyrõl hozott kutyust tovább passzolni. Állatkínzásért biztosan nem lehet õket feljelenteni. Te meg csak akkor kaphatnál pénzt, ha szerzõdést kötöttetek volna. Úgyhogy ez veszett fejsze nyele. És amúgy rendes embereknek tûntek? Mert aki menhelyrõl hoz el kutyát, az általában jó ember, ezért is furcsa a viselkedésük. Nem lehet, hogy idõközben meghaltak esetleg? Az nagyon emberséges dolog volt tõled, hogy etetted a kutyust és a sorsáról is gondoskodtál! :)

Vaterán ha nem veszi át a terméket a vevő, mit lehet tenni, fel lehet jelenteni?

Legjobb válasz: Jelenteni tudod negatív értékeléssel. Ennyit tudsz tenni. Õ nem követ el semmi "bûncselekményt" azzal, hogy a egy polgárjogi ügyletet nem "megfelelõen" rendez.

Jelenteni tudod negatív értékeléssel. Ennyit tudsz tenni. Õ nem követ el semmi "bûncselekményt" azzal, hogy a egy polgárjogi ügyletet nem "megfelelõen" rendez.
Adhatsz neki egy negatívot, kb ennyit tehetsz.
Feljelenteni? Mégis milyen alapon? Gyakorlatilag semmit nem lehet tenni.
A kérdező hozzászólása: Ez egy jó ötlet lenne :) gondolom h megkérdeznék a 2. licitálót h kell -e neki és így tovább..
Nálam is van ilyen vevõ, már vagy fél éve lecsapott egy termékemre, ki is fizette napokon belül, de a mai napig nem vette át, egy ideig próbálkoztam mailekkel meg telefonnal is, hogy akkor mikor vennéd át, vagy postázhatom is ha az jobb, de nem majd jön fel Bp-re egyszer és akkor átveszi ne izéljünk postával, azóta is várom, de kit érdekel, el van rakva a tárolóban elfér, ki van fizetve, majd elviszi egyszer.
egyszer én is voltam úgy, mint vevõ, h leütöttem egy baromi olcsó ruhanemût, amit azonban az eladó nem akart postázni (írta a saját oldalán, de én nem olvastam). r.hadt messze kellett volna menni. érte. felajánlottam, h elutalom a pénzt, de semmi esetre se szeretném személyesen átvenni. azt mondta, akkor hagyjam, nem kell neki a pénz sem.
A kérdező hozzászólása: Én még ha kifizetik se örülök ha nem jönnek érte, bár ilyen még nem volt, mert ha jön érte akk ált. a helyszínen fizet. De ha nem jön akk is újra felteszem mert mégse fogja a helyet..
Elõbb-utóbb én is fel fogom, de nálam egy papucsról van szó, ami már nem jó, és olcsón elvitte valami 100 akárhány ft-ért most lusta vagyok megnézni. Meg van még egy 1ft-os aukcióba felrakott kinõtt pólóm, amit 10ft-ért vitt el valaki és nem jött érte. Mindketten fizettek érte, levittem a tárolóba ott elfér, enni meg nem kér, nem is romlandó majd elviszi ha eszébe jut.
A kérdező hozzászólása: Hát én ilyennel már nem is veszõdök, elégetem aztán annyi, még én tegyek szivességet h ingyen odadom és nem is jön érte..
Szerintem egyszerûbb, ha az ebay-en hirdetsz. sokkal kevesebb problémád lesz :)
Most ha kifizette és nem jön érte, az az õ baja.Max ráírsz, hogy x idõpontig tárolod utána kidobod, újra eladni nem etikus, hisz akkor az árára igényt tarthat.vagy tárolod ha elfér és nem romlandó.(nekem is van a padon szépen becsomagolva egy videó2000-es már lassan 2 éve) Akkor gáz, ha nem is fizet mert a vatera felszámolja a licit után a díjat!! még akkor is ha nem jött létre az üzlet. Ilyenkor elviekben lehet pereskedni de mindenki tudja, hogy többe kerül a leves mint a hús. Marad a negatív.Ha sok negatívot kap az illetõ akkor talán kitiltják, de az biztos, hogy nem fog tõle vásárolni senki.És ez a lényeg.Mert egy ilyen licitálós oldalon, meg úgy összességében az internetes kereskedésnél az a lényeg, hogy az ELADÓ megbízható legyen, hisz õ kapja elõbb a pénzt.Utánvéttel meg nem küldenék csak olyannak aki rendszeresen vásárol tõlem.
Menyus: csak abban az esetben, ha pusztán elérhetõségrõl van szó, és 2., . licitáló felé ez semmilyen kötelezettséget nem jelent. mert amúgy nem lenne fair a vásárlóval szemben. mert ha én keresek egy biz. terméket, licitálok egyre, ami tetszik, fölém licitál vki, én már sokallom a köv. összeget, odébbállok, és keresek egy másik hasonló terméket. és arra teszek licitet. de akkor már az elõzõt nem akarom megvenni! na most akkor ha mindig licittörlést kellene kérnem ilyenkor, az baromira lelassítaná a folyamatot. (volt, h licittörlés kérelmemre 2 hétig nem érkezett válasz). no meg számtalanszor elsiettem, majd megbántam a licitet, és direkt öröm volt, h rám licitáltak...
Valahogy össze kellene fognunk vaterásoknak, és ki kéne kényszerítenünk azt az opciót, hogy amennyiben 3 napon belül a vevõ eláll(nem jelentkezik), a vatera adja meg a 2. és a 3. licitáló elérhetõségét! Üdv menyus
A kérdező hozzászólása: Hát benne van a szabályzatban h a vevõ elfogadja h köteles átvenni a terméket ha licitált rá! Mert már kicsit kezd elegem lenni h többen felüllicitálnak másokat de utánna nem lehet õket elérni.. de a 10ft-al kevesebbet ajánlót meg nem tudom elérni h akkor az övé legyen.
A kérdező hozzászólása: Lehet írok a vaterának h mi ilyenkor a teendõ, jó lenne már 1 ilyen bunkót helyre tenni.
Elvileg kötelezhetõ a termék átvételére, illetve kifizetésére, hiszen ez is egyfajta "szerzõdés", tehát a törvény szerint kötelezhetõ (benne van a szabályzatban is). Az már más kérdés, hogy megéri-e a macerát. :( A "legtöbb", amit tehetsz, adj neki negatívot, és írj a vaterának.
jelentheted a vaterának, amivel azt éred el, h kitiltják pár napra, nem léphet be. gondolom, ha sok-sok ilyen reklamációt kap egy felh., akkor véglegesen kitiltják. szóval a notórius licitálgatókat így szûrik.
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket lehet beleírok egy olyat a leírásba h aki pár napon belül nem veszi át a terméket újra meghírdetem így nem mennek el hetek úgy h semmi se történik..
írd bele, mások is ezt teszik. 3 nap v max 1 hét a kapcsolatfelvételre, 2 hét a kifizetésre. ha bármelyik elmarad, megy a negatív, és hirdeted újra a terméket. ezt csak így lehet. ha sok cuccod van fönt, képtelenség másképp követni, h ki mivel van elmaradva.
Bocs én úgy tudom, hogy van lehetõség a második legmagasabb árajánlat tevõ elérhetõségére, de talán azt neked feltöltéskor kell beállítanod mint opciót. Láttam már ilyen lehetõséget. A részleteket nem tudom leírni, mert akkora sz..r lett a vatera, hogy már vásárolni sincs kedvem, nem hogy eladni. Azért kérdezz rá, hogy miért nem vette át, nyár van, nyaralás, sokan nem gondolkodnak elõre, stb.
12 ft-ért vitte el a pólót , megnéztem, õ mondta, hogy inkább utalja, mondtam , hogy nem sürgõs, ráér ha ép perre jár csak hívjon fel elõtte, hogy biztos otthon legyek, de õ mondta, hogy inkább utalná, felõlem. Az utalás többe került sztem (bár Paypalen jött, de asszem ott is felszámítanak valamennyi kültséget), de õ tudja. Lent van a tárolóban összehajtogatva a póló csak õt várja, ki van fizetve, nekem úgy is jó ha nem viszi el soha.

Nappal fel lehet jelenteni valakit csendháborításért?

Az lenne a kerdesem, hogy nappal tul hangos muzsika-ert fel lehet -e jelenteni a szomszedot, vagy csak ures fenyegetozes?

Legjobb válasz: Igen fel lehet, ne hallgass az olyan félmûveltekre akik szerint csak este 10-tõl lehet.

Igen fel lehet, ne hallgass az olyan félmûveltekre akik szerint csak este 10-tõl lehet.
Fel lehet, a jegyzõnél lehet azt hiszem panaszt tenni.
Persze fel lehet, de csak akkor ha ez a hangos muzsika sok esetben elõfordul.Ha mondjuk valakinek a szülinapja van, akkor nem igen mehetsz ezzel jelentgetni, mert elküldenek a sóhivatalba.
Mért ne lehetne? A csendháborítás nem idõpont függõ. Vagy talán a gyilkosság is csak akkor ütközik törvénybe, ha éjjel követik el?

Egy dominát, fel lehet jelenteni, ha olyat csinál, amit nem szerettem volna?

pl elfenekel, de megbeszéled vele, hogy ha kimondasz egy jelszót, akkor haggya abba, mert nagyon fáj, de hiába mondod, nem hagyja abba, és tovább ver? anyukám szerint fel lehet jelenteni, szerintetek érdemes? ja, és ha kiskorú fiú megy egy dominához, az legálisnak min?sül, vagy az is feljelenthet??

Legjobb válasz: Fel hát! Már eleve azért fel lehet mert pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújt, de amit írtál, az már testi sértés is, kiskorú megrontása, etc.

Fel hát! Már eleve azért fel lehet mert pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújt, de amit írtál, az már testi sértés is, kiskorú megrontása, etc.
de persze kell egy orvosi látlelet, anélkül szart sem érsz
Ne k*rvázz ha nem tudsz bánni vele..
Hát mindig halhass az anyukádra. Õ biztosan jót akar neked.Õ vitt oda is?
5 válaszoló, 5 birka. Minimális emberismerettel rég rájöhettetek volna, hogy fake, kamu kérdés.
Inkább válaszolok normálisan 10 kamu kérdésre, mint hogy ne segítsek egy bajba jutott embernek.

Veszélyes petárdázók: fel lehet jelenteni őket? Lehet tenni valamit?

A lakótelepen nem lehet ilyenkor végigmenni. Egyes nyomorodott lelk?ek nagyvonalú szokása, hogy az emberekre dobálják a petárdákat az emeleti ablakokból. Fel lehet ?ket jelenteni? Történik valami ha bejelentem? Mit lehet tenni? Egyáltalán miért jó ez a balesetveszélyes szokás? Én elég toleráns vagyok az idiótákkal szemben, de csak amíg a testi épségemet nem veszélyeztetik. Szerintem ez már azért túlzás, és kicsit sem szórakoztató! Menjenek kertes házba egy haverhoz aztán durrogtassanak az udvarban, vagy menjenek ki a pusztába! Lehet valamit tenni? Máshol is így megy ez, vagy csak itt fordul el? halmozottan a hülyeség?

Legjobb válasz: Ezt nyugodtan fel lehet, csak nehezen lesz meg a tettes.

Ezt nyugodtan fel lehet, csak nehezen lesz meg a tettes.
Nálunk is ez megy. Pont most írtam ki egy kérdést, hogy a petárdázók miatt nem merek menni bulizni. Én is lakótelepen lakok, és pont az a bajom nekem is, hogy mire kiérnék a lakóteleprõl, pedig nem nagy, becsinálnék a félelemtõl, hogy vajon hány petárda robban közvetlen mellettem, vagy rajtam, azok közül, amiket az ablakokból dobálnak.
Pont válaszoltam arra a kérdésre. :) Sajnos valóban vannak hülyék, de ezzel nem sokat lehet kezdeni. Égõ csikkeket is elõszeretettel dobálnak ki az ablakon emberek... (Az tán még veszélyesebb is, mivel a petárda nem igazán tudja meggyújtani az ember kabátját ezekkel ellentétben.) A rendõrséget ki lehet hívni, esetleg ha láttad honnan dobták ki, akkor talán tudnak valamit is kezdeni velük, de kétlem, hogy akarnának.
Mióta egyszer a Vörösmarty téren petárdázó majmok között kellett végigmennünk a szilveszteri színházi elõadásból, hanyagoljuk a szilveszteri mûsorokat. Ha valaki a lakótelepen a sokadik emeletrõl ledob rád egy petárdát, mire felocsúdsz és felnézel, már a csukott ablak mögött rajtad.
Na az ilyenekhez meg pláne nem jön ki a rendõr... Még év közben sem, ha fegyverrel lövöldöznek sem.
Nyugodtan bejelentheted. Elvégre petárdát nem nagyon szabadna használni... lakótelepen...
Ez oké, de ha küldenek is, akkor sem tudnak tenni semmit, mivel legális a közterületi használata. Max megkérik, hogy menjen odébb 10-20 méterrel, de ez a helyzeten nem sokat változtat.
A kérdező hozzászólása: Ezeréves kérdés, de látom jól felhúztad magad. Örülök hogy teret adhattam a benned felgyülemlett feszültség levezetésére. :) Amúgy képzeld én nem élvezem ha a mellettem durrog. Mit élvezzek rajta azt mond már meg?
én nem akadtam ki a kérdéseden én csak tanácsot akartam adni hogy vidd véghez amit akarsz ha szilveszterkor bulizni akarsz menni hát menj .ne tõrõdj a petárdázokkal .vidd véghez a tervedet ne hagyd hogy megálicsanak benne szilveszter az egy ilyen nap nem lehet tenni ellene semit. azzal is segitettem hogy hogyan ismerd fõl .tudom nem kéne egymás lábához dobálni de szerintem nem esne bajod ha ugy csinálnád szilveszterkor ahogy tanácsoltam.
A kérdező hozzászólása: Mi a francnak ezt legálissá tenni... nem is értem... biztos jó sok rajta az adó. :( Megvan a megoldás, nem megyek sehová, nem ér ennyit az egész. :( Barátnõmnek rendõr võlegénye van, megkérdeztük közben õt is, mondta õ is, hogy nem sokat tehetnek, meg hát a városközpontban kell inkább lenniük, mert rendezvény lesz reggelig, és ott kell járõrözni az ittas idióták összetûzései miatt. Mondta, hogy akkor tehetnek valamit, ha sérülés történik és van szemtanú is, aki látta ki tette...
Igen, én se szoktam elmenni pont ezért sehova. Szilveszterkor, a sok agyalágyult barom miatt. Szép idõ is volt, amikor még "csak" tojással dobáltak meg minket egy-egy ilyen éjjel a panel ablakból. Jelentsd, de sokat ne várj tõle. Bár hátha, tudod, a remény... :)
Jõjjõn csak ki a járõr, 11:40 kor, meglövik rakétával ezek úgy be vannak lõve!!! 1) 4 méter magas téglakerítés 2) 2-3 nagyértékû mercédesz, 3) 20-250 db kilõtt rakéta 4) egész évi rejtett életmód, gyanús tevékenység év végi tivornya. Pontosan látszik melyik házból lövik ki...
Mivel nincs bizonyítékod, hogy melyik gyökér dobálózott, így semmit nem érsz a feljelentéssel! Esetleg felmentek egy páran, és elveritek a bunkót.
és a kérdés az idei szilveszterre is vonatkozik bocs hogy kicsit kiakadtam de kicsit idegesitett hogy jó akkor nem megyek sehova ilyen nincs bátorság és idén már menni fogsz bulizni és nem törödsz a hülye petárdával.ezt a barátnõmnek mondtam el elõször igy õ már nem retegg a petárdától .eleinte irtóra félt aztán mondtam együtvoltam vele az utcán szilveszterkor akkor repült le 5 az ablakból mondom vivi látod az a 3 füstõl a másik 2 nem fülét befogta 2-3 sec mulva valóban felrobbant az a 3 és utólag elismerte baromság volt félni 3 évig.mostmár céltudatosan közlekedik nézi az utat szilveszterkor este azóta nem éri meglepetés ezért tanácsolom neked mert müködik próbáld ki :DD

Fel lehet jelenteni a VB-t ha nála csak fizetve lehet megfelelni?

Haverom most csinálta a jogsit, és az oktatója mondta, hogy nem kötelez?, de igen er?sen ajánlott adni egy 10-est forgalmi vizsgán ennek a VB-nek mert keményen meghúz mindenkit lóvé nélkül.

Legjobb válasz: De fel lehet, csak csinálj bizonyítékot.

De fel lehet, csak csinálj bizonyítékot.
Hát ha lenne egy rejtett kamerád és azzal felvennéd hogy átveszi a pénzt közben mondanád remélem ezzel átmegyek a vizsgán õ meg persze hogy át. Akkor ki is tudnád rugatni egyébként nem tudod hogy bizonyítani.
Telefon rajta hangfelvevõ, és megbeszéled vele úgy hogy hallgató legyen, az is elég bizonyíték.
Bizonyiték hiányában nem tudsz csinálni semmit.
felejtsük már el ezt a lefizetõsdit. Ha jól vezet, a VB nem buktathat meg, mert mire fel tenné? Ok nélkül nem büntethet meg. Különben elvileg úgy tudom megtagadhatod a vizsgalap eredményének aláírását. Nem tudom akkor mi történik, de gondolom az NKH utána fog járni, hogy miért is tagadtad meg, és miért nem értesz egyet az eredménnyel. Akkor ki lehet fejteni, hogy az oktatód és te úgy érezeted jogtalanul vágott meg. Te = haverod, csak utólag vettem észre haverodra kérdeztél :)
Van egy olyan érzésem, hogy ez a kedves oktató aki a tippet adta még olyan kedves is lenne, hogy vállalná, hogy átadja a pénzt. Naná. Szerinted kinek menne a lóvé? Saját zsebre. Én lehet heccbõl megmondanám neki, hogy benne vagyok. "Most lebuktatjuk együtt ezt a korrupt állatot a rendõröknek már szóltam." Szerintem igencsak nagyokat pislogna.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 21:56 vagyok. Ahol én tanultam, ott az oktató eleve ellenezte a lefizetést. Beszélgettünk nagyjából hányan buknak meg, és milyen indokokkal. Szóba került, hogy hány ember bukott nála oktalanul (tehát azért, mert a VB köcsög volt, és az oktató sem értett egyet az eredménnyel), és ilyenbõl nagyon nagyon kevés volt. A legtöbb esetben azért buktak nála, mert a kedves vizsgázó valóban hibázott. Elképzelhetõnek tartom ugyanakkor, hogy vannak olyan oktatók akik a VB-vel pluszban összejátszanak, de ha normális iskolában, olyan oktatónál tanulsz, ahol ez szóba sem kerülhet, akkor ennek az esélye szerintem elég csekély. Már csak azért is, mert pont a szóbeszédek miatt elvben az NKH most már nagoyn figyel ilyenekre, és ha visszaélést tapasztal, a VB-t felfüggesztik. Egy esetben tud nyugodt lenni a VB: ha biztosan tudja, hogy az oktató nem fogja feldobni. Szóval én azt mondom, hogy biztosan vannak genyó és aljas VB-k, de ezek számossága koránt sem olyan sok, mint ahogyan az be van állítva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!