Találatok a következő kifejezésre: Fel lehet a napokat a 90 (2 db)

"Fel lehet-e cserélni a napokat? Nem. A sorrend tulajdonképpen mindegy, de nem felcserélhetők a napok. " Ez a mindmegette. Hu-ról van. Csak nekem tűnik értelmetlennek? Amúgy tapasztalatok a 90 naposról? Negazív, pozitív minden jöhet.

Legjobb válasz: Szia!Én ma tartok a 87.napon,s nekem nincsenek negativ tapasztalataim!amúgy nem értem,mire gondolsz? ÉN közel 10 kg fogytam ennyi idõ alatt,de én "csak 66.5kg" ról indultam,tehát nem volt olyan sok a feleslegem!Én elégedett vagyok ezzel a fogyással is,sõt,mondhatnám,várakozáson felüli szomomra! Nekem jól teljesithetõ volt a diéta menete,mindent betartottam!Én elégedett vagyok a diétával és magammal is,hogy mindjéárt sikerül végig csinálnom!A barátaim,ismerõseim sokat segitettek,biztattak és az eredményem láttán is dicsérnek!

Szia!Én ma tartok a 87.napon, s nekem nincsenek negativ tapasztalataim!amúgy nem értem, mire gondolsz? ÉN közel 10 kg fogytam ennyi idõ alatt, de én "csak 66.5kg" ról indultam, tehát nem volt olyan sok a feleslegem!Én elégedett vagyok ezzel a fogyással is, sõt, mondhatnám, várakozáson felüli szomomra! Nekem jól teljesithetõ volt a diéta menete, mindent betartottam!Én elégedett vagyok a diétával és magammal is, hogy mindjéárt sikerül végig csinálnom!A barátaim, ismerõseim sokat segitettek, biztattak és az eredményem láttán is dicsérnek!
én 82röl indultam januárba, a diétával lefogytam 65re. Azután kértem a dietetikustól étrendet, mellette mozogotam, és még lement 3kiló :) Szóval, most vagyok 61-62 kiló, és ez nagyon jó eredmény ahoz képest, hogy Januárban még igen csak 82-83 kiló voltam:)

Fel lehet cserélni a napokat a 90 napos diétában?

Legjobb válasz: Esetleg variálhatsz azzal, hogy víznapot iktatsz közéjük, de felcserélni tényleg nem szabad a sorrendet.

Esetleg variálhatsz azzal, hogy víznapot iktatsz közéjük, de felcserélni tényleg nem szabad a sorrendet.
Nem, ez teljesen tilos! ha ezt megteszed, nincs értelme az egésznek!
TILOS!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!