Találatok a következő kifejezésre: Fel lehet a napokat a (481 db)

Mi lehet a baj? A steam-re le töltöm a counter strike-ot játszok vele pár napig és egyszer csak nem tölti be a szervereket és le fagy!? Utánna ha valaki (barátom fel csatlakozik nem ismeri fel a szervert

Ja és bele lépek a CS-be és a Find Server-Game:Half Life van írva. Ha ujra rakom a steam-et ismét jó de csak 1-2 napig vagy pár órát! Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Próbálj másik szervert, lehet azzal a szerverrel van a gond ahova fel akarsz menni... Vagy nem eredeti CS-d van, így hiába akarod a steam-el hazsnálni... Talán ez a 2 probléma lehet.

Próbálj másik szervert, lehet azzal a szerverrel van a gond ahova fel akarsz menni... Vagy nem eredeti CS-d van, így hiába akarod a steam-el hazsnálni... Talán ez a 2 probléma lehet.
A kérdező hozzászólása: de eredeti a cs-m! CStrike mappát kellet törölnöm..meg oldottam..KÖSZI!
Tiszta levegõre szüksége van. Hzat ne legyen az a lényeg.
Én anno az erkélyen aludtam nap közben, ahogy hazavittek a kórházból. :D A védõnõ meg a háziorvos elszörnyülködött ekkora "gaztett" hallatán. Ennek 27 éve. Én is szellõztetem a szobát, de vigyázok nehogy huzatban legyen a gyerek. :)
nyisd ki szellõztess, csak huzatba ne legyen! a szabad levegõ lenne a legjobb!
A kérdező hozzászólása: Huzat bizti nem lesz! Köszönöm a válaszokat! :)

"Fel lehet-e cserélni a napokat? Nem. A sorrend tulajdonképpen mindegy, de nem felcserélhetők a napok. " Ez a mindmegette. Hu-ról van. Csak nekem tűnik értelmetlennek? Amúgy tapasztalatok a 90 naposról? Negazív, pozitív minden jöhet.

Legjobb válasz: Szia!Én ma tartok a 87.napon,s nekem nincsenek negativ tapasztalataim!amúgy nem értem,mire gondolsz? ÉN közel 10 kg fogytam ennyi idõ alatt,de én "csak 66.5kg" ról indultam,tehát nem volt olyan sok a feleslegem!Én elégedett vagyok ezzel a fogyással is,sõt,mondhatnám,várakozáson felüli szomomra! Nekem jól teljesithetõ volt a diéta menete,mindent betartottam!Én elégedett vagyok a diétával és magammal is,hogy mindjéárt sikerül végig csinálnom!A barátaim,ismerõseim sokat segitettek,biztattak és az eredményem láttán is dicsérnek!

Szia!Én ma tartok a 87.napon, s nekem nincsenek negativ tapasztalataim!amúgy nem értem, mire gondolsz? ÉN közel 10 kg fogytam ennyi idõ alatt, de én "csak 66.5kg" ról indultam, tehát nem volt olyan sok a feleslegem!Én elégedett vagyok ezzel a fogyással is, sõt, mondhatnám, várakozáson felüli szomomra! Nekem jól teljesithetõ volt a diéta menete, mindent betartottam!Én elégedett vagyok a diétával és magammal is, hogy mindjéárt sikerül végig csinálnom!A barátaim, ismerõseim sokat segitettek, biztattak és az eredményem láttán is dicsérnek!
én 82röl indultam januárba, a diétával lefogytam 65re. Azután kértem a dietetikustól étrendet, mellette mozogotam, és még lement 3kiló :) Szóval, most vagyok 61-62 kiló, és ez nagyon jó eredmény ahoz képest, hogy Januárban még igen csak 82-83 kiló voltam:)


Ha kifakitotta a nap a babakocsit fel tudnam frissiteni a szinet valamivel? Vagy ezen mar nem lehet segiteni?

Legjobb válasz: Textilfesték. Bár ez attól függ, hogy milyen típusú a babakocsi. Ha ez nem jön be, akkor esetleg át lehet húzatni.

Textilfesték. Bár ez attól függ, hogy milyen típusú a babakocsi. Ha ez nem jön be, akkor esetleg át lehet húzatni.
A kérdező hozzászólása: De ezt nem csak forro vizzel lehet csinalni?Milyen boltban tudok venni festeket?
Háztartási boltokban. Miért baj a forró víz? A mi babakocsinknak levehetó a huzata, be lehet tenni a mosógépbe. Sok festéket ott is lehet használni. Én ebbõl indultam ki. Csak mondjuk jól meg kell nézni, hogy áll a huzat eredetileg, mert 3-an ledoktoráltunk rajta mire visszahúztuk. Ha nem levehetõ a huzat akkor szerintem maradt az áthuzatás. Talán kárpitossal?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem leveheto a huzata.

Miért sír fel ennyiszer? 4hós kisfiam már 2 napja éjszaka felsír 4-5 ször de mostmár napközben is csinálja! Mi lehet a baja? A foga miatt lehet?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy a foga dolgozik? Ennyi idõsen már lehet, hogy jön a foga és az fáj neki ennyire. Az én fiam legalábbis a fogától szokott így felvisítani, ha bekenem az ínyét dentinoxxal (azt hiszem ez a neve) egybõl minden rendben van. Nézzétek meg, hogy nem duzzad-e alul a kis ínye.

Nem lehet, hogy a foga dolgozik? Ennyi idõsen már lehet, hogy jön a foga és az fáj neki ennyire. Az én fiam legalábbis a fogától szokott így felvisítani, ha bekenem az ínyét dentinoxxal (azt hiszem ez a neve) egybõl minden rendben van. Nézzétek meg, hogy nem duzzad-e alul a kis ínye.

Mi lehet a bajom? A barátnőmmel kb. fél éve vagyunk együtt. Nagyon boldog vagyok vele, de nemrég el kellett utaznom külföldre pár napra, és mikor visszajöttem nemtudom mi lett velem. Depressziós lettem, és gyomorbajaim is vannak.

Teljesen kedvtelen vagyok. Ha arra gondolok hogy talizunk, elkezdek émelyegni, fáj a fejem, és ég mindkét karom. De ha már Vele vagyok, akkor nagyon jól érzem magam. Valami nagy baj lehet a fejemmel...

Legjobb válasz: Hol voltál külföldön? Ittál ott lévõ csapvizet vagy ilyen helyi specialitást?

Hol voltál külföldön? Ittál ott lévõ csapvizet vagy ilyen helyi specialitást?
A kérdező hozzászólása: Igen ittam, meg ettem is. És igen a higiéniás viszonyos is igen alacsonyak voltak... Úgy gondolod összeszedtem valami nyavaját?

Nem eszem cukrot, kenyeret, süteményeket, 3l vizet iszom naponta, és felére csökkentem a napi adagom. Így fogyhatok, ha sportolok is mellé? Lehet ezt akár hosszútávra is használni?

Legjobb válasz: Drasztikusnak látszik.Fokozatosan csökkentsd,mondjuk 2 hetente,havonta.A fehérjét meg ne csökkentsd,hanem emeld meg,mert megplöttyedsz. Ha sok fehérjét raksz bele,akkor simán jó lesz egyébként,de fokozatosan,ne egybõl felezd a ch-t.

Drasztikusnak látszik.Fokozatosan csökkentsd, mondjuk 2 hetente, havonta.A fehérjét meg ne csökkentsd, hanem emeld meg, mert megplöttyedsz. Ha sok fehérjét raksz bele, akkor simán jó lesz egyébként, de fokozatosan, ne egybõl felezd a ch-t.
Nem az elemek a bûnösök?
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget, igazatok volt!Miután megvettem a legdrágább elemeket ami a boltban volt, már oké lett!:)
A kérdező hozzászólása: kipróbáltam már a lakásban található összes elemmel...:(
Szerintem valamelyik áramkör vagy egység (motor) meghibásodott, zárlatos lett. Nemtudom milyen a kialakítása , elemfedél helyett egy ampermérõvel kellene a két elemet összekötni , és megmérni a nyugalmi áramfelvételt. Nem lehet hogy az eddigi elem valami szupertartós elem volt, a mostaniak pedig csak valami egyszerûek? Mert igen nagy áramfelvételûek ezek a gépek, az enyém például a régebbi ceruza akkukkal meg sem nyikkan hiába töltöm fel õket, csak az újabb, 2000 mA felettiekkel mûködik. Ha nagy a belsõ ellenálása az elemnek vagy az akkunak, nem bírja a gép lefogyasztani a benne lévõ áramot, és idõ elõtt kikapcsol. (Vagy el sem indul). Meg kellene próbálni új nagyteljesítményû ceruza akkumulátorral, vagy drágább tartós elemmel, de ez gazdaságtalan szerintem.
Örükök hogy jó lett, de én javaslolnám a ceruza akkumulátorra történõ áttérést, sokkalta olcsóbb megoldás.

Miért van az, hogy egy - két napja olyan érzésem van mintha folyton pisilnom kéne? Enyhe nyomást érzek a méhszájam felé. Lehet hogy csak a babóca nyomja a hólyagom?

Nem hszem, hogy felfáztam volna.26 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: nyomja a pici feje.nekem 33 34 hetes koromba kezdõdött hogy ejszaka 30percenként jártam wc-re,most 40 vagyok és nem szûnik probálj kevesebbet inni.ja és volt mikor 1 csepp jött.boldog babavárást.40hetes kismami

nyomja a pici feje.nekem 33 34 hetes koromba kezdõdött hogy ejszaka 30percenként jártam wc-re, most 40 vagyok és nem szûnik probálj kevesebbet inni.ja és volt mikor 1 csepp jött.boldog babavárást.40hetes kismami
Szia szerintem semmi gond nincs, mert nekem is a 30-ik héttõl ilyen gondjaim vannak.Olyan nehéz bárhová megyek mindig csak pisilnem kell.Éjjel is felkelek minden órában, és sokszor 2 csepp megy.Nyomást is érzek a méhszájamnál, meg szúr is néha.Remélem hamarossan megszünik.üdv 37 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Most megnyugodtam :-)

Szegecses Iphone tokot szeretnék csinálni De nem tudom hogy mivel ragasszam fel a szegecseket? Olyan kéne aminek nem lehet érezni napokig a szagát és full erős?

Legjobb válasz: Nos , miután a Palmatex-es ragasztást elvetetted ( pedig a rugalmassága miatt ez a legjobb ) , marad a cianoakrilát alapú ragasztó ( pillanatragasztó ) vagy a ragasztó-pisztolyos ragasztás . Ezek viszont merevebb ragasztást eredményeznek , és így könnyebben lepattannak .

Nos , miután a Palmatex-es ragasztást elvetetted ( pedig a rugalmassága miatt ez a legjobb ) , marad a cianoakrilát alapú ragasztó ( pillanatragasztó ) vagy a ragasztó-pisztolyos ragasztás . Ezek viszont merevebb ragasztást eredményeznek , és így könnyebben lepattannak .
Ha olyan tokra gondolsz, amit a ki-be rakosgatnál a zsebedbe, akkor el kell keserítselek: a ragasztás nem igazán megoldás, a tartós eredményhez varrni kéne. Ha egy rétegû a telefontartó, akkor pedig pláne nem tanácsolom, hogy bármilyen kemény ragasztót használj, mert átüt a szöveten, és szépen összekarcolja majd a kijelzõt.
A kérdező hozzászólása: Rosszul fogalmaztam hatlap ra szeretnek ragasztani
Én átlátszó körömlakkal csináltam, tökéletes lett, és a szagát sem lehet érezni
Hobbiboltban nézz szét, esetleg kérd ki az eladó véleményét, hogy melyik a legerõsebb ragasztó. Nekem egy sárga tubusos (nem tudom a nevét sajna) hobbi ragasztóm van, több felületre is lehet használni és elég jó is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!