Találatok a következő kifejezésre: Fel lehet a napokat (481 db)

Nem eszem cukrot, kenyeret, süteményeket, 3l vizet iszom naponta, és felére csökkentem a napi adagom. Így fogyhatok, ha sportolok is mellé? Lehet ezt akár hosszútávra is használni?

Legjobb válasz: Drasztikusnak látszik.Fokozatosan csökkentsd,mondjuk 2 hetente,havonta.A fehérjét meg ne csökkentsd,hanem emeld meg,mert megplöttyedsz. Ha sok fehérjét raksz bele,akkor simán jó lesz egyébként,de fokozatosan,ne egybõl felezd a ch-t.

Drasztikusnak látszik.Fokozatosan csökkentsd, mondjuk 2 hetente, havonta.A fehérjét meg ne csökkentsd, hanem emeld meg, mert megplöttyedsz. Ha sok fehérjét raksz bele, akkor simán jó lesz egyébként, de fokozatosan, ne egybõl felezd a ch-t.

15 hetes vagyok es par napja erzek valamit de mindig ugyanott a bal felemen. Lehet a baba vagy csak a levego jatszik velem?

Nem kozepen,alul kene lennie?

Legjobb válasz: Szia én a köldököm alatt a bal oldalon éreztem elöször üdv 22 hetes kismama

Szia én a köldököm alatt a bal oldalon éreztem elöször üdv 22 hetes kismama
Szia!Én egész lent éreztem elõsször 16hetesen!27hetes kismama
Szió! Én 18 hetesen éreztem elõször a babó mozgását egészen lent, azt hiszem, hogy középen, de mindkét oldalon éreztem már, de inkább bal oldalon szokott mozogni ezt már megfigyeltem, de szerintem ez teljesen attól függ, hogy éppen hogy helyezkedik. Mostanában már feljebb is szoktam érezni. Olyan jó. Szerintem õ lehet az. Boldog babavárást! 21 hetes kismami
Én a poci aljában éreztem elõször, mintha korogna a gyomrom.:) S
Én lent és jobb oldalt. :) 33 hetes kismama
Szia! Én bal oldalt, lent. 17 hetes kismama

Több napja vmi nyalka féle van a torkomban! Nem megy se le, se fel! Hogy szabaduljak meg tőle? Mi lehet ez?

Olyan mint mikor az ember beteg es valadek kerül a torkara, de ki tudja azt kopni! Am en nem tudom ezt most, es egyfolytában eroseket nyelek akaratlanul is, h lemenjem! De nem mozdul semerre! Néha úgy érzem nagyobb lesz es nem fogok tudni levegőt kapni! Nem vagyok beteg, nathas, nem folyik az orrom stb..., szóval semmi! Mi lehet ez? Kérlek, segitsetek, mert nagyon rossz már!

Legjobb válasz: Próbálj torokfertõtlenítõ szopogatótablettát szedni (pl. Septofort), mert bár más tüneted nincs ez még lehet fertõzés. Ha 1-2 nap alatt nem javul akkor gégészet.

Próbálj torokfertõtlenítõ szopogatótablettát szedni (pl. Septofort), mert bár más tüneted nincs ez még lehet fertõzés. Ha 1-2 nap alatt nem javul akkor gégészet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Megpróbálom!
Úgy hívják, hogy sleim. Ez egy sûrû váladék, ami nagyon tapad a torok falához. Menj vele orvoshoz, az megvizsgál, és felír sleimoldót.


4 hetes babám félig anyatejes, félig tápszeres, 3 napja csak egyszer kakil egy nap, de az kiadós. Azt mondta a védőnő, lehet nekünk így állt be. Ez természetes?

Legjobb válasz: Igen természetes. Még az is belefér,hogyha 3 napot nem kakil, persze hogyha nem fáj a pocakja közben. Egyáltalán ne biztos hogy így is fog maradni,lehet egy átmeneti állapot. Nálunk is így volt aztán helyreállt minden.

Igen természetes. Még az is belefér, hogyha 3 napot nem kakil, persze hogyha nem fáj a pocakja közben. Egyáltalán ne biztos hogy így is fog maradni, lehet egy átmeneti állapot. Nálunk is így volt aztán helyreállt minden.
Az én lányom csakanyatejes, de õ is max 1* kakil egy nagyot. Ez teljesen normális.
Szia! Teljesen normális. A fiamnak naponta 3x-4x is volt széklete, amikor kicsike volt, ellenben a lányom 4-5 naponta egyszer tette tele a pelust, de akkor még a ruhája is nyakig tiszta kakis volt. A fiam már 5 éves, õ szorulásos, ellenben a lányomnak nincsen semmi problémája a vécére járással (3, 5 évesen). Anno a dokinknak igaza lett, mert azt mondta, ha a babának naponta többször is van széklete csecsemõkorban, akkor a késõbbiekben szorulásos lesz. Nálunk ez bejött. A legjobbakat! 23 hetes kismami
Mi 7 hetesek vagyunk , és tápszert is kap meg anyatejcsit is , és most ugy fest hogy nekünk is beállt minden másnapra a kaki! De a védõnõ is azt mondta hogy 4 dik napra ha nincs széklet akkor pici hõmérõzés , vagy nagyon gyengére fõzött kamilla tea!!

Ha napi fél órát a zsebemben van a telefonom lehet majd tõle valami bajom?

Tudom, hogy sugároz, de nem tudom, hogy mennyi az az idõ, amikor még nem árt meg. Zenét pl nem tudok hallgatni anélkül, hogy ne lenne a telefonom a zsebemben.

Legjobb válasz: csarli,ez a nap eddigi csúcs kérdése : "Ha napi fél órát a zsebemben van a telefonom lehet majd tõle valami bajom?" -nem,nem lesz tõle bajod...

csarli, ez a nap eddigi csúcs kérdése : "Ha napi fél órát a zsebemben van a telefonom lehet majd tõle valami bajom?" -nem, nem lesz tõle bajod...
meg milyen világ össze esküvésrõl beszélsz??? egy nagyobb látogatottságú oldal ha lehoz egy ilyen hírt a világ összes híradója, bulvársajtója, meg a többi ilyen szennydolgokkal foglalkozó weboldal azonnal tényként közli a hírt az sem érdekli õket ha csak azért jelent meg egy ilyen hír mert feltörték az oldalt vagy fizettek nekik azért hogy lehozzák vagy csak szándékosan kamu hírt akartak írni... pár hete pont errõl volt szó valamelyik adásban
A kérdező hozzászólása: OK, kölcsönös :) További szép napot.
hát jobban mint te az biztos -.- amugy meg ha jobban alszol tõle akkor dobd ki a telefonod a kukába nehogy szegény elektromágneses hullámok bántsanak éjszaka mert a csúnya bácsi a tvben azt mondta -.- engem nem nagyon érdekel hogy mit hiszel
A kérdező hozzászólása: És te értesz hozzá? Biztos nem esküdött össze az egész világ, hogy "Jaj, majd beetetjük, hogy a telefon káros"
mikor tanuljátok már meg hogy ami az rtl/tv2 és a hasonló csatornákból folyik azt csupa olyan ember találja ki aki sem a fizikához sem a biológiához sem az orvostudományhoz nem ért... csak ahhoz hogy a hiszékeny embereket beetessék ilyen baromságokkal mert az növeli a nézettséget
A kérdező hozzászólása: Hát, azért rendesen be tudnak ijeszteni, mert mindenhonnan azt hallom, hogy ne tartsam magamnál a telefont (a testemnél), mert rákkeltõ, tv-bõl is ez folyik, neten is ez van.
ha kimész az utcára vagy akár a otthon fekszel az ágyadban elektromágneses hullámok megszámlálhatatlan milliárdjai vesznek körül amik az ûrbõl, radarokból, rádióállomásokból meg miegymásból indulnak ki és áthaladnak a testeden, ezekhez képest már olyan mindegy hogy nálad van e a mobilod vagy sem...
2. vagyok: röviden tömören, egyáltalán nem lesz tõle semmi bajod még hosszútávon sem maximum attól lehetne évek alatt bajod ha egy erõs átjátszó állomás mellett laknál vagy egy radar mellett, de attól max évek alatt, viszont ez már olyan lenne mintha összehasonlítanánk a mount everest-et egy vödör homokkal
A kérdező hozzászólása: Nem a spermák miatt aggódom, fõleg, hogy nõ vagyok. Hanem, mert rákot ugyanúgy okozhat.
híradóban verték a nyálukat hogy jajj káros a spermára meg stb egy olyan tanulmány alapján amit félreértelmeztek mivel a tanulmányban nem az szerepel hogy a mobiltelefon sugárzása miatt gyengébb minõségû a spermája a tesztben résztvevõ alanyoknak hanem hogy azoknál volt gyengébb akik napi minimum 4 órát telefonálnak, ha viszont napi 4 órát telefonálsz akkor többet van a fejüknél a telefon mint a farkuknál, ráadásul hívás közben sokkal erõsebben sugároz mint cella készenlétben, szval az egész tanulmányból az a tanulság hogy aki ennyit telefonál annak valószínûbb hogy stresszes az élete/munkája a sok hívás határidõ stb miatt és ez okozta a sperma minõség romlását, csak egyesek nem látják a fától az erdõt
Nem lesz bajod, de hogy tényleg tutira menj: kapcsold ki a mobil internetet, mielõtt zsebre teszed.

2 és fél hónapos babám 5 napja nagyon nyűgös, sokat sír. A védőnő azt mondta, hogy a hasa fáj, de én nem hiszem, hogy egész nap attól nyűgös. (papaverines oldatot írt fel az orvos, azt adom neki) Mitől lehet? A többi lent.

Szerintetek lehet hogy a nagy lehűlés okozza ezt a nyűgösködést? Talán a hidegfront viseli meg ennyire? Gondoltam növekedési ugrásra is, mert a 6 hetes ugrásnál hasonlóan viselkedett!Még a fogzás is megfordult a fejemben, mert néha tömködi az öklét a szájába, kicsit többet nyáladzik, de ez nem túl korai?Ha kézben van akkor nem sír, de ha leteszem, szinte még le se rakom és elkezd "puffogni" és üvölteni...pár perc múlva pedig mosolyog...utána újra üvölt.

Legjobb válasz: Az én kislányomnak is vannak ilyen napjai (teljesen váltózó a hangulata és viselkedése). Szerintem amíg a kezedben nem sír addig nem lehet nagy gondja, elvégre ha fájna valamije akkor az a kezedben is fájna és ott is sírna (szerintem)... Ezért én a saját kislányomnál arra jutottam hogy hisztis kicsikét, és nagyon nehezen viseli a frontokat, ilyenkor még hisztisebb (merthogy kézben az én törpikém sem sír)... Aztán lehet hogy tévedek, mert elsõ baba...

Az én kislányomnak is vannak ilyen napjai (teljesen váltózó a hangulata és viselkedése). Szerintem amíg a kezedben nem sír addig nem lehet nagy gondja, elvégre ha fájna valamije akkor az a kezedben is fájna és ott is sírna (szerintem)... Ezért én a saját kislányomnál arra jutottam hogy hisztis kicsikét, és nagyon nehezen viseli a frontokat, ilyenkor még hisztisebb (merthogy kézben az én törpikém sem sír)... Aztán lehet hogy tévedek, mert elsõ baba...
A kérdező hozzászólása: Nekem is elsõ baba, így nagyon nehéz kitaláni, hogy mi bántja szegényt...azért megvárom, hogy elmúljon ez a nagy hideg, lehet hogy tényleg frontérzékeny, és attól ennyire nyughatatlan...

11 és fél hós a babám. Kapaszkodva kb 2 és fél hónapja feláll. Mikor fog vajon kapaszkodás nélkül? Pár napja fél térden van sokat, lehet hogy ebből fog?

Legjobb válasz: Az én lányom 7,5 hónaposan állt fel elõször kapaszkodva. 10,5 hónaposan elindult. Most 1 éves, de még mindig kapaszkodva áll fel. Szerintem ez is gyerkõcönként változó.

Az én lányom 7, 5 hónaposan állt fel elõször kapaszkodva. 10, 5 hónaposan elindult. Most 1 éves, de még mindig kapaszkodva áll fel. Szerintem ez is gyerkõcönként változó.
A fiam már két-három hete ment, mire egyedül is fel tudott állni.
A kérdező hozzászólása: Köszi Azt hittem elõször felállnak egyedül, és utána indulnak el.
Nekem is elõbb indult el a kisfiam, minthogy felállt volna kapaszkodás nélkül. 8 hónaposan állt fel kapaszkodva, 11 hónaposan indult el, és kb. 2 hét múlva kezdett próbálkozni a kapaszkodás nélküli felállással.

Már két és fél hete diétázom, és minden nap 40 percet tornázom. Eddigi eredmény:híztam fél kg-ot. Mi lehet a bajom? Igaz cm-ben nem mértem magam. Eléggé el vagyok keseredve, ert csak azt látom, hogy küzdök minden nap, és nincs eredménye. Tovább lent

áadásul nehéz megoldanom a mindennapi tornát,de eddig még mindennap sikerült.egyébként a Norbi diétát követem,31 éves vagyok és 78kg.ja,és a fogyókúra kezdetével a cigit is teljesen leraktam.

Legjobb válasz: Igaza van az elõzõnek! Hajrá!!! Így tovább! Menni fognak azok a kilók lefelé!

Igaza van az elõzõnek! Hajrá!!! Így tovább! Menni fognak azok a kilók lefelé!
Nem láttam az utolsó válaszát, de jó nagy bunkó lehetett... No mindegy... Lehet, hogy a cigi elhagyása miatt ugrott fel egy kicsit. Pl. apukám is letette, nagyon rövid idõ alatt 10 kg-ot szedett fel. De te nagyon jól tetted, hogy leszoktál róla. Folytasd a diétát, a mozgást, csak így tovább! Lehet, hogy sokkal több kiló kúszott volna fel, ha nem diétázol és úgy hagyod abba a dohányzást. Teljesen mindegy, milyen diétát folytatsz, a lényeg, hogy változtatni akarsz és egészségesebb lenni. Nem tudom, milyen a Norbis diéta, de már sokan dicsérték nekem. Nem hiszem, hogy a "két hét alatt 2 ruhaméretet karcsúsodtam a fosatólötyitõl" jobb lenne. A hülyékkel ne foglalkozz, csináld, menni fog. Sok sikert! :)
06:27.es, olvass utánna ha tudatlan vagy!!! 40 perc mozgás SEMMI??!?! A legkisebb mozgás is már vmi! AAhogy a mai ember él, szerintem ne tolj le vkit, mert nem heti 3x2órát "mozog"! Ha napi 10 percet(!) intenzíven végigmozogna mindenki, nem lenne ennyi dagadt ember! Sansenoy
Szia:) az izomszövet nehezebb mint a zsirszövet! Ezért ne mérlegelj , hanem centit vedd elõ, jobban látszik az eredmény:) Végre egy normális ember aki letette a cigit:) Felnézek rád:)
Ne haragudj, de a 40 perc az semmi. Ha híztál fél kilót gondolod a centik meg lementek? Jesszus! A diéta sem úgy van, hogy lébecolsz 40 percig, aztán eszed a szokásos szemetet. A jó fogyókúrához precízen megterezett étrend kell, napi 800 kalóriánál pedig nem szabad többet bevinni!
én okos.... -.- De a kecskét nem lehet megkérni hogy nyávogjon, szal rádhagyom-.- (legelsõ hozzászóló)
Utánanéztem pontosan, és 40 perces tornával két tábla csokit lehet nagyjából ledolgozni (azt is ha nagyon komolyan veszed), ezért hangoskodom a megfelelõ táplálkozás mellett is. (Nem tudom már melyik nagyon okos írta ez a 10 perces okosságot. ) Én nem tudom milyen ételeket szeretsz kérdezõ, de itt van pár jó ötlet: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pev=2007&pho=09&pnap=10.. http://body.builder.hu/
A kérdező hozzászólása: tiszteletben tartom, azt amit írtál, és szívesen venném és megköszönném ha összeállítanál nekem egy 800 kalóriás diétát.A 40 perces mozgásom egyébként aerob jellegû.megköszönöm, ha segítessz
8:27es vagyok:D Az igazat megvallva nem kisujj mozgatásra gondoltam hanem kicsit "tornázásra", Sajnos az én környezetemben is van olyan, aki egész nap szinte fekszik, dohányzik, ül és tv-zik, néha elmosogat..... szted napi 10 perc intenzív mozgás nem lenne hasznára pl neki (is)?? De a alegtobb ember sz*rik reá... Jaja én se gyõzõm hangsúlyozni hogy az izom a nehezebb(legeslegelsõ hsz-ó voltam)
8:27-es Valóban, ha minden nap megmozdítja a kisujját az is valami, 50 év alatt akár egy kiló is lemehet tõle. Az, hogy nekem nem "biztatom-a-kérdezõt-még-ha-hülyeséget-beszél-akkor-is-csak-nehogy-leszavazzanak" mentalitás nem az én világom és teszek rá, hogy van akinek nem tetszik, hogy nem úgy beszélek vele mint egy óvodással. Ha elolvastad volna a kérdezõt akkor láthattad volna, hogy ettõl a negyven perc "mozgástól" fél kilót HÍZOTT. Ez a fogyókúra szempontjából SEMMI. El nem tudom képzelni mibõl állt ez a negyven perc... aztán meg, hogy miket evett utána... 10 perc mozgástól legfeljebb a kondid, az erõnléted lesz jó, de ahhoz MEGFELELÕ TÁPLÁLKOZÁS is kell, mert nem fogsz fogyni vele. 6:27-es: Ha hül*ye vagy legalább ne mondd hangosan. Az izom súlya sokkal nagyobb mint a zsíré.
Az izom ugyan annyit nyom mint a zsír, hülyeség aki nem ezt mondja.
A súly tényleg más mert az izom nehezebb mint írták. inkább a tükörképnek higyj :) Persze...gondolom a nyújtást sem hagyod ki az is segít hogy ne vastagodjon az edzett felület hanem szép karcsú legyen :)
A kérdező hozzászólása: ja, és nem szoktam szemetet enni, azt a kukába szoktam dobni......
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó!én azt írtam, hogy cm-ben nem mértem magam, tehát azt nem tudom abból ment e le.és a 40 perc nálam nem lébecolás, lehet hogy nálad az.elhiheted piszkos nehéz megoldanom gyermek, munka és háztartás mellett, de én megteszem minden nap.eleinte napi két edzés volt, futás és torna, de azt nem bírta a szervezetem.ráadásul a munkám se egy sétagalopp.roppant okos emberke vagy, köszi a válszod, sok hasznát vettem.
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm!!Petra

7 hónapos babám már 3 napja van, hogy csak szinte minden ok nélkül sír. Tegnap állt fel 1x a kiságyban, ezért lehet nyűgösebb? Kihathat rá?

Legjobb válasz: Én inkább a fogára gyanakodnék. De lehet, hogy ha felállt, fél leülni, és ezért nyûgös. Öcsém ezt játszotta sokáig, hogy felállt, de félt leülni, de amint leültettük, megint felállt és kezdõdött elõrõl...

Én inkább a fogára gyanakodnék. De lehet, hogy ha felállt, fél leülni, és ezért nyûgös. Öcsém ezt játszotta sokáig, hogy felállt, de félt leülni, de amint leültettük, megint felállt és kezdõdött elõrõl...

Hogyan kezjem a kisfiam hozzászoktatni a pépes ételekhez? Egy nap mennyit és hány félét lehet?

Legjobb válasz: én almapéppel kezdtem,2-3 kanállal adtam neki elõször./Eleinte kilökdösik a nyelvecskéikkel :)/5napig növeltem az adagot,de csak egyfélét lehet adni szoktatásnál!!!5 nap alma után volt 1 nap szünet,és jött a barack.az is 5 napig....

én almapéppel kezdtem, 2-3 kanállal adtam neki elõször./Eleinte kilökdösik a nyelvecskéikkel :) /5napig növeltem az adagot, de csak egyfélét lehet adni szoktatásnál!!!5 nap alma után volt 1 nap szünet, és jött a barack.az is 5 napig....
szia a nagykönyv szerint 3-4 napig ugyanazt-almával célszerû kezdeni-a levét, 3-4 kanállal aztán jöhet a többi.én annyira bátortalan voltam, h sokáig a legkisebb üveget is 3szorra adtam-és sokáig alig ette meg az üveg felét.úgyhogy, ha látod, h izlik-és nincs kiütése tõle-bátran add.aztán jöhet a többi-banán, körte-szilva-fõzelékek krumplival-de egyszerre csak egyfélét-hátha kicsap rajta.bár én még olyan babával nem találkoztam, aki pöttyös lett az almától-a paradicsommal viszont vigyázz! és ha új izt adsz, vmi régebbivel kombinálhatod-kisérletezz bátran-ami van otthon.beszéld meg a védõnénivel, h miket lehet-és figyelj oda, h melyik lazitja, v fogja a székletet. üdv


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!