Találatok a következő kifejezésre: Fel lehet a második gyerekre venni (2 db)

Fel lehet még a második gyerekre venni a szocpolt, úgy hogy még nincs meg a gyerek, hanem előre bevállalod?

tehát ez érdekelne,meg az hogy mennyit adnak gyerekenként?

Legjobb válasz: Bankja válogatja! Érdeklõdj több helyen is

Bankja válogatja! Érdeklõdj több helyen is
Sajnos már nincs ilyen, hogy elõre bevállalod. 3 hónapos terhesen, egy orvosi papírokkal már bizonyos bankokban lehet errõl szó, de ott is csak december 31-ig. Sajna
A 40. életév alatti fiatal házaspárok a szocpol összegének kölcsönként történõ megelõlegezését is kérhetik. A kedvezményre jogosító egyéb feltételek teljesítése esetében a gyermektelen fiatal házaspár két születendõ gyermek, egygyermekes fiatal házaspár további egy születendõ gyermek vállalása esetén hitelintézet útján - a hitelintézet által megfelelõnek minõsített ingatlanfedezet biztosítása esetén - jogosult a megelõlegezõ kölcsön igénybevételére A második gyermek után 1, 5 millió forint.

1 baba után mennyi a szocpol? Fel lehet venni 2 gyerekre ha bevállaljuk, hogy 5 éven belül megszületik a második babánk is? !

Májusban született babánk és fel szeretnénk venni a szocpolt. milyen lehet?ségek vannak? ki volt már így? hogy m?ködik ez, mennyit adnak stb....

Legjobb válasz: Szia! Ha építeni akarsz új házat, akkor "alá lehet Írni" másik gyermeknek,de ha venni,vagy bõvíteni akarsz meglévõt akkor nem.

Szia! Ha építeni akarsz új házat, akkor "alá lehet Írni" másik gyermeknek, de ha venni, vagy bõvíteni akarsz meglévõt akkor nem.
Ebben a cipõben járunk mi is.Két gyerekre akartuk felvenni a félszocpolt bõvitésre.Kiderült, hogy jön a harmadik de rá csak akkor kapjuk meg ha megszületik.Így várunk, halasztjuk a bõvitést.Illetékes hivataltól tudjuk.
Szia!Mi használt családi házat vettünk 2éve, akkor még egy gyermekünk volt.A vásárlásakor hitelt is vettünk fel.Most hogy megszületett aug.-ban a második babánk, alanyi jogon igényelhettük utána is a fél szoc.polt:750.000FT-otDe csak azért kaptuk meg mert még mindíg van hitel a házon!Meg 4 szobánál nem lehet több!
A kérdező hozzászólása: nem lehet? de miért nem? akkor akinek van gyereke annak nem jár a szoc.pol.??? ez hülyeség.... én úgy tudom, hogy csak a fele jár mondjuk használt ház esetén, nem az egész. nem??amúgy felújítani szeretnénk mert van házunk.
Az elsõ vagyok, azt kérdezted, lehet -e felvenni 2 gyerekre, ha még nem született meg a második Én erre válaszoltam, azt amit.Mi ezt a bankban már megkérdeztük.Bocs, ha nem világosan válaszoltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!