Találatok a következő kifejezésre: Fel kell a babát, ha evés (2 db)

Fel kell ébreszteni a babát, ha evés közben elalszik, de még nem ette meg az adagját?

Kb feles arányban szoptatok és kap tápszert is, mert sajnos kevés a tejem. De van, hogy szopi után bealszik...Ilyenkor ébresszem fel, és fejezzem be az etetést az aktuális adag tápszerrel, (simán eszik csukott szemmel félálomban is:)vagy hagyjam, és akkor adjam neki a folytatást, ha felébred és jelez, hogy éhes?

Legjobb válasz: ...azt kihagytam, hogy 3 hetes!

A kérdező hozzászólása: ...azt kihagytam, hogy 3 hetes!
Én csak azt tudom írni, hogy éln sosem keltettem fel. Most 5 hónapos és 8, 4 kiló:) Adj neki csak anyatejet, nem kell az a tápszer. Õ segít: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/
A kérdező hozzászólása: adtam én neki csak anyatejet, de bent fogtak a kórházban, mert lefogyott 3420ról 3 kilóra, csak 40 millit tudott kb egyszerre szopizni:(...ilyenkor azért már elkel valami kaja is, nem?Azért annak is van határa, hogy meddig kisérletezhet az ember a gyakori mellretétel és a többi módszerrel! Azóta próbálok mindent a tej növelésére, eddig nem sok sikerrel:(
Az a link amit írtam tényleg jó. Sokat segített nekem is. Sajnos a kizárólagos szoptatás nem hullik az ölünkbe, rengetek kitartás és küzdelem az ára, de megéri.
nekem a alktoherb szoptatós tea segített.Gyógyszertárban 500 Ft-ért lehet kapni.Amikor megiszom az elõírt 4-6 pohárnyi mennyiséget, akkor mindig bedurran rendesen a cicim, tele lesz tejjel..Érdemes megpróbálni ha még nem próbáltad.Amúgy én nem ébreszteném fel.

Hogy öltözteted ma fel a babád/kisgyermeked? Kell a bundazsák 1 évesnek vagy elég ha bélelt meleg téli ruhát adok rá?

Legjobb válasz: Jár már, vagy még babakocsiban ül? Az én 18 hónaposom még nem jár sokat, így Mi babakocsival sétálunk, bundazsákkal.

Jár már, vagy még babakocsiban ül? Az én 18 hónaposom még nem jár sokat, így Mi babakocsival sétálunk, bundazsákkal.
Mi így öltözünk: nem túl vastag, de téli bundazsák, alatta harisnya, body, pulcsi, sapka. Gyerekekre vékony pléd, de biztonság kedvéért viszünk magunkkal egy vastagabbat is, minden eshetõségre készen. A kezüket, arcukat gyakran nézem, hideg-e, meleg-e, ehhez mérten takargatom õket.
mi így: Harisnya+zokni + cipõ, vastag nadrág, hosszú ujjú body, vákony pullover, és kabát, sapka
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is így gondoltam, ahogy a 3-dik válaszoló írta:) Nehézkes a lejutás, bundazsákkal nem tudom összecsukni a babakocsit, így egyszerûbb anélkül. Amúgy még csak ül, nem sétál.
A lányom egy éves, õ mondjuk sétál, így nem öltöztetem túl. Ma volt rajta ujjatlan body, harisnya, vékony hosszú ujjú póló, pulcsi, tavaszi bélelt kabát, sapka, bélelt cipõ. Ha babakocsizunk, ilyenkor ráteszek egy plédet pluszban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!